Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 113 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 113 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți
Pagina 21 din 27
Pagina 21 din 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
multumesc,fetelor!
multumesc ca ma ascultati,mai imi spun si eu offul,caci in fata lor nu pot ceda...
am incercat cu apa fiarta,dar nu le place...
pe la 11 plec,caci c-am asa vine doctorita...
multumesc ca ma ascultati,mai imi spun si eu offul,caci in fata lor nu pot ceda...
am incercat cu apa fiarta,dar nu le place...
pe la 11 plec,caci c-am asa vine doctorita...
macoveianca- Mamica rafinata
- Varsta : 50
anca dar de cat timp e alex in gips?
nuai cumparat ghetute pt el din banii de la alina?
sau deja cumparasei?
ce faceti fetele?
eu treaba..curatenie..si larisa plange intr-una....mai ales daca ma vede ca oiau spre calculator...cred ca o sa stau departe de el..ca rau plange..nu stiu ce e cu ea...
sau deja cumparasei?
ce faceti fetele?
eu treaba..curatenie..si larisa plange intr-una....mai ales daca ma vede ca oiau spre calculator...cred ca o sa stau departe de el..ca rau plange..nu stiu ce e cu ea...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Si Dari imi reproseaza pe un ton certaret "da, tu stai toata ziua la cucalator?"
hai odataaaa, sa facem curatenie
hai odataaaa, sa facem curatenie
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
/
auzi da bia cand se roaga pt mine..zice:ajut-o pe mami sa nu mai stea atat la calc....
auzi da bia cand se roaga pt mine..zice:ajut-o pe mami sa nu mai stea atat la calc....
saluatare fetelor , mai este cafeluta? ma doare capul de innebunesc
ioanamanuela76- Mamica rafinata
- Varsta : 48
teodoraion a scris:/
super tare Bia, le inteleg ar vrea sa stam mai mult cu ele , dar parca nu ma pot lasa de forum
sotul imi reprosa ieri sa mai invat si fata o poezie, sa-i mai citesc cate ceva
taceam malc nu ziceam nik, pai daca n-am timp
:pupicei: :pupicei:
deriana- Mamica eleganta
:zambet larg:
fetele si eu patesc la fel cu sotu si gabita....barbatamiu mereu imi spune ca paroleaza pc-ul si gabi la fel cand ma vede ca ma duc spre pc zice...mami iar stai la calculatorrrrrrrrr!!!!, cu mine cand te joci?....si se urna in spatele meu pe fotoliu si ma trage de par, se urca in carca mea.....
caty si eu trebuie sa-l iunvat o poezie pe gabi, le-a dat de la gradi pentru serbare....in weekend o vom invata
fetele si eu patesc la fel cu sotu si gabita....barbatamiu mereu imi spune ca paroleaza pc-ul si gabi la fel cand ma vede ca ma duc spre pc zice...mami iar stai la calculatorrrrrrrrr!!!!, cu mine cand te joci?....si se urna in spatele meu pe fotoliu si ma trage de par, se urca in carca mea.....
caty si eu trebuie sa-l iunvat o poezie pe gabi, le-a dat de la gradi pentru serbare....in weekend o vom invata
ioanamanuela76 a scris:saluatare fetelor , mai este cafeluta? ma doare capul de innebunesc
mai este ioana..ce e cu tine de te doare capul?
deriana a scris:teodoraion a scris:/
super tare Bia, le inteleg ar vrea sa stam mai mult cu ele , dar parca nu ma pot lasa de forum
sotul imi reprosa ieri sa mai invat si fata o poezie, sa-i mai citesc cate ceva
taceam malc nu ziceam nik, pai daca n-am timp
:pupicei: :pupicei:
da cathi...ei nu ne inteleg..dar eu de exemplu stau acasa de aproape 2 ani...tampesc daca nu stau de vorba cu cineva..si asa pe forum stau cu toate..si tare dragi imi sunteti
si pe mine! asa dintr-o data! parca vad stele verzi...si ametesc!ioanamanuela76 a scris:saluatare fetelor , mai este cafeluta? ma doare capul de innebunesc
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
alex e de pe 3030 septembrie si are de stat pana pe 30 noiembrie....sa sun dr si sa vad ,posibil 1-2 dec sa ma duc,daca e bine ii da ghipsul jos si trebuie sa-mi dea reteta ,sa-i i-au masuri si dureaza 40 de zile pana le face...teodoraion a scris:anca dar de cat timp e alex in gips?
sau deja cumparasei?
ce faceti fetele?
alina,mi-a zis sa-i cumpar ghetutele sau sa fac ce cred eu amai bine cu banutii....oricum ii voi lua si normal ca ii voi spune de la cine sunt ghetutele...
acum am fost sa-i vada un pic aici la tg un medic ca-l manca foarte tare si mi-a fost frica ca arata locul unde a facut rana de la ghips...dar e bine,il mananca ca e pielea foarte uscata si...incepe sa se crape :lacrimi: dar asta e...
tremur toata,am stat la un rand si carat in brate ,nu mai pot...tare e greu cand nu ai un sprijin...florin e la servici...
ioana,alina, sanatate multa!
alina,asa simti de la lipsa de fier...
adriana a scris: :zambet larg:
nu va mai spun ce lupte dau eu cu al meu..el nu se pricepe la calc..deci nu stie sa parolele..dar a zis ca imi taie cablul la net..si il cred instr=are
adriana ce avatar si semnatura frumoase ai
multumesc mult teo....pai trebuie sa incepem sa facem schimbari de sarbatori....se apropie cu pasi repezi :noroc: :mos craciun si :bradut verde c :christmas--mer :cizmulita de c :coronita de cr :mos craciun ar
Asteptam Adriana noua fata a forumului , haina de sarbatoare
:3 oameni de za :bradut verde c
:christmas--mer
:3 oameni de za :bradut verde c
:christmas--mer
deriana- Mamica eleganta
macoveianca a scris:[
alex e de pe 3030 septembrie si are de stat pana pe 30 noiembrie....sa sun dr si sa vad ,posibil 1-2 dec sa ma duc,daca e bine ii da ghipsul jos si trebuie sa-mi dea reteta ,sa-i i-au masuri si dureaza 40 de zile pana le face...
alina,mi-a zis sa-i cumpar ghetutele sau sa fac ce cred eu amai bine cu banutii....oricum ii voi lua si normal ca ii voi spune de la cine sunt ghetutele...
acum am fost sa-i vada un pic aici la tg un medic ca-l manca foarte tare si mi-a fost frica ca arata locul unde a facut rana de la ghips...dar e bine,il mananca ca e pielea foarte uscata si...incepe sa se crape :lacrimi: dar asta e...
tremur toata,am stat la un rand si carat in brate ,nu mai pot...tare e greu cand nu ai un sprijin...florin e la servici...
ioana,alina, sanatate multa!
alina,asa simti de la lipsa de fier...
saracul de el cat tmp sta in gips..
si cu ce il ajuta??
si cum ai stat l arand?nu iti da prioritate cu copilul in starea asta??
nu te supara ca te-am intrebat de ghetute..dar nu stiam
nu ma supar,doamne,stiu ca nu o faci cu rautate :pupicei:
sa mai spun ca am fost la et 2 pe scari,am luat bilet de trimitere,apoi la 1 ,am stat la rand...nici nu sau uitat ca alex statea rau...chiar a intrat si in fata..dar asta e...
pai acum la operatie i-au rupt osul,si au pus o placa cu 4 suruburi,nu are voie sa indoaie piciorul sau sa calce...presupun ca pana nu se completeaza acolo...ca era liber...nu stiu exact,dar daca nu e bine e posibil sa-l mai tin :lacrimi: si asa de incarnate sunt firele...off ce durere il asteapta :lacrimi:
sa mai spun ca am fost la et 2 pe scari,am luat bilet de trimitere,apoi la 1 ,am stat la rand...nici nu sau uitat ca alex statea rau...chiar a intrat si in fata..dar asta e...
pai acum la operatie i-au rupt osul,si au pus o placa cu 4 suruburi,nu are voie sa indoaie piciorul sau sa calce...presupun ca pana nu se completeaza acolo...ca era liber...nu stiu exact,dar daca nu e bine e posibil sa-l mai tin :lacrimi: si asa de incarnate sunt firele...off ce durere il asteapta :lacrimi:
cum adik ai stat la rand Anca ???????? DD fereste ?!?!?!? dar nu mai exista pic de bun simt in oamenii din ziua de azi !?!?!?!?
vai moamaaa ce scandal faceam eu in locul tau, adik sa se mai bage si in fata ???
eu eram o data la rand, la asociatie (nu m-a vazut femeia ca de obicei ma ia in fata, sa nu stau cu Darius pe acolo ca incepe sa urle) si vine o tanti si se baga in fata mea... iuuiii ca atat mi-a trebuit !!!! m-am rastit la ea ca nu ma vede ca si eu stau la rand??? sau ce ??? sunt invizibila ?!?!?!? s-a uitat aia la mine... si am mai intrebat-o o data... "dna, sunt invizibila ?!!?!??!" si nu a mai zis nimic dar si de comenta ceva ...
eu abia acum am reusit sa-l culc pe Darius... nu stiu ce are de doarme asa putin si asa prost :lacrimi: saptamana viitoare ii fac analizele dar numai cele pt cresa(coproparazitologicul), ca nu pot sa astept pana la inceputul lunii viitoare cand o sa i le fac pe restul, ca cer trimitere de la pediatra, sa nu le mai platesc, ca sunt scumpe ca saracia ...
vai moamaaa ce scandal faceam eu in locul tau, adik sa se mai bage si in fata ???
eu eram o data la rand, la asociatie (nu m-a vazut femeia ca de obicei ma ia in fata, sa nu stau cu Darius pe acolo ca incepe sa urle) si vine o tanti si se baga in fata mea... iuuiii ca atat mi-a trebuit !!!! m-am rastit la ea ca nu ma vede ca si eu stau la rand??? sau ce ??? sunt invizibila ?!?!?!? s-a uitat aia la mine... si am mai intrebat-o o data... "dna, sunt invizibila ?!!?!??!" si nu a mai zis nimic dar si de comenta ceva ...
eu abia acum am reusit sa-l culc pe Darius... nu stiu ce are de doarme asa putin si asa prost :lacrimi: saptamana viitoare ii fac analizele dar numai cele pt cresa(coproparazitologicul), ca nu pot sa astept pana la inceputul lunii viitoare cand o sa i le fac pe restul, ca cer trimitere de la pediatra, sa nu le mai platesc, ca sunt scumpe ca saracia ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
am venit si eu la un ceiut ..... si la o discutie placuta alaturi de voi
:glob roz: :glob roz: :glob roz:
:glob roz: :glob roz: :glob roz:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Va las fetelor putin ma duc la bucatarie,revin mai incolo... :pupicei:
Maria- Administrator
ari,asta e dezavantajul omului sarac...chiar daa indrazneam sa intru....imi spunea sa astept un pic :zambet larg:
asa e la noi la policlinica...daca ai treaba....ziua e terminata...
stefi,maria :trimite pupici
asa e la noi la policlinica...daca ai treaba....ziua e terminata...
stefi,maria :trimite pupici
offf anca prin ce umilinte teebuie sa trecem pe banii nostrii
cuscra normal ca iei trimitere de la medic pentru analize...nici gand sa le platesti e dreptul tau
eu cer in fiecare an trimitere pt analize...ca altii nu fac cu anii..dar daca tot contribui de ce sa nu am drepturi
cuscra normal ca iei trimitere de la medic pentru analize...nici gand sa le platesti e dreptul tau
eu cer in fiecare an trimitere pt analize...ca altii nu fac cu anii..dar daca tot contribui de ce sa nu am drepturi
anca asta nu tine de bogat sau sarac... tine de bun simt si de drepturile noastre... dar ce ne miram, ca nu mai merge nimic cum trebuie in tara asta...
cuscra... de ai sti ce mutre baga pediatra cand cer trimitere pt analize... dar si de zice ca nu-mi da ... din moment ce sunt gratuite pt copii... si dk trebuie sa ii fac mai multe analize... (ultima data a trebuit sa ii fac 7) si o analiza costa cam 50 ron... iti dai seama ca nu imi convine sa arunc asa milioanele cand am dreptulsa le fac gratis.
cuscra... de ai sti ce mutre baga pediatra cand cer trimitere pt analize... dar si de zice ca nu-mi da ... din moment ce sunt gratuite pt copii... si dk trebuie sa ii fac mai multe analize... (ultima data a trebuit sa ii fac 7) si o analiza costa cam 50 ron... iti dai seama ca nu imi convine sa arunc asa milioanele cand am dreptulsa le fac gratis.
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
eu am o pedriata extraordinara..mi-a dat de 3-4 ori paa acum pt larisa
de vreo 3 ori pt bia..de vreo 2 pt mine..si ea imi spune sa mai facem analize..e o femeie extraordinara
va pupic fetele
pe maine
de vreo 3 ori pt bia..de vreo 2 pt mine..si ea imi spune sa mai facem analize..e o femeie extraordinara
va pupic fetele
pe maine
Buna dimineata ! ...va astept cu o ceasca de capuccino :capuccino:
celina74- Mamica de cariera
vin si eu Celina la o cafeluta cu tine :ursuletul da p
panky(Laura)- Mamica cocheta
neata,o zi buna fetelor :pupicei:
kamkrys75- Mamica incepator
- Varsta : 49
Pagina 21 din 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 21 din 27
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA