Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 113 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 113 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți

Pagina 21 din 27 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de macoveianca Joi Noi 12, 2009 4:20 pm

multumesc,fetelor!
multumesc ca ma ascultati,mai imi spun si eu offul,caci in fata lor nu pot ceda...
am incercat cu apa fiarta,dar nu le place...
pe la 11 plec,caci c-am asa vine doctorita...
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de teodoraion Joi Noi 12, 2009 5:22 pm

anca dar de cat timp e alex in gips?
nuai cumparat ghetute pt el din banii de la alina?
sau deja cumparasei?

ce faceti fetele?

eu treaba..curatenie..si larisa plange intr-una....mai ales daca ma vede ca oiau spre calculator...cred ca o sa stau departe de el..ca rau plange..nu stiu ce e cu ea...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Joi Noi 12, 2009 5:32 pm

Si Dari imi reproseaza pe un ton certaret "da, tu stai toata ziua la cucalator?"
hai odataaaa, sa facem curatenie
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Noi 12, 2009 5:39 pm

/Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 199844

auzi da bia cand se roaga pt mine..zice:ajut-o pe mami sa nu mai stea atat la calc....
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanamanuela76 Joi Noi 12, 2009 6:02 pm

saluatare fetelor , mai este cafeluta? ma doare capul de innebunesc
ioanamanuela76
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Joi Noi 12, 2009 6:04 pm

teodoraion a scris:/Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 199844

auzi da bia cand se roaga pt mine..zice:ajut-o pe mami sa nu mai stea atat la calc....

super tare Bia, le inteleg ar vrea sa stam mai mult cu ele , dar parca nu ma pot lasa de forum
sotul imi reprosa ieri sa mai invat si fata o poezie, sa-i mai citesc cate ceva
taceam malc nu ziceam nik, pai daca n-am timp Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 377534
:pupicei: :pupicei:
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Noi 12, 2009 6:30 pm

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 377534 :zambet larg:
fetele si eu patesc la fel cu sotu si gabita....barbatamiu mereu imi spune ca paroleaza pc-ul si gabi la fel cand ma vede ca ma duc spre pc zice...mami iar stai la calculatorrrrrrrrr!!!!, cu mine cand te joci?....si se urna in spatele meu pe fotoliu si ma trage de par, se urca in carca mea.....
caty si eu trebuie sa-l iunvat o poezie pe gabi, le-a dat de la gradi pentru serbare....in weekend o vom invata Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Noi 12, 2009 6:37 pm

ioanamanuela76 a scris:saluatare fetelor , mai este cafeluta? ma doare capul de innebunesc

mai este ioana..ce e cu tine de te doare capul?

deriana a scris:
teodoraion a scris:/Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 199844

super tare Bia, le inteleg ar vrea sa stam mai mult cu ele , dar parca nu ma pot lasa de forum
sotul imi reprosa ieri sa mai invat si fata o poezie, sa-i mai citesc cate ceva
taceam malc nu ziceam nik, pai daca n-am timp Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 377534
:pupicei: :pupicei:

da cathi...ei nu ne inteleg..dar eu de exemplu stau acasa de aproape 2 ani...tampesc daca nu stau de vorba cu cineva..si asa pe forum stau cu toate..si tare dragi imi sunteti
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Joi Noi 12, 2009 6:45 pm

ioanamanuela76 a scris:saluatare fetelor , mai este cafeluta? ma doare capul de innebunesc
si pe mine! Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 594803 asa dintr-o data! Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 880359 parca vad stele verzi...si ametesc!
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Joi Noi 12, 2009 6:57 pm

teodoraion a scris:anca dar de cat timp e alex in gips?
nuai cumparat ghetute pt el din banii de la alina?
sau deja cumparasei?

ce faceti fetele?

eu treaba..curatenie..si larisa plange intr-una....mai ales daca ma vede ca oiau spre calculator...cred ca o sa stau departe de el..ca rau plange..nu stiu ce e cu ea...
alex e de pe 3030 septembrie si are de stat pana pe 30 noiembrie....sa sun dr si sa vad ,posibil 1-2 dec sa ma duc,daca e bine ii da ghipsul jos si trebuie sa-mi dea reteta ,sa-i i-au masuri si dureaza 40 de zile pana le face...
alina,mi-a zis sa-i cumpar ghetutele sau sa fac ce cred eu amai bine cu banutii....oricum ii voi lua si normal ca ii voi spune de la cine sunt ghetutele...
acum am fost sa-i vada un pic aici la tg un medic ca-l manca foarte tare si mi-a fost frica ca arata locul unde a facut rana de la ghips...dar e bine,il mananca ca e pielea foarte uscata si...incepe sa se crape :lacrimi: dar asta e...
tremur toata,am stat la un rand si carat in brate ,nu mai pot...tare e greu cand nu ai un sprijin...florin e la servici...
ioana,alina, sanatate multa!
alina,asa simti de la lipsa de fier...
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Noi 12, 2009 7:03 pm

adriana a scris:Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 377534 :zambet larg:
fetele si eu patesc la fel cu sotu si gabita....barbatamiu mereu imi spune ca paroleaza pc-ul si gabi la fel cand ma vede ca ma duc spre pc zice...mami iar stai la calculatorrrrrrrrr!!!!, cu mine cand te joci?....si se urna in spatele meu pe fotoliu si ma trage de par, se urca in carca mea.....
caty si eu trebuie sa-l iunvat o poezie pe gabi, le-a dat de la gradi pentru serbare....in weekend o vom invata Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 377534

nu va mai spun ce lupte dau eu cu al meu..el nu se pricepe la calc..deci nu stie sa parolele..dar a zis ca imi taie cablul la net..si il cred instr=are

adriana ce avatar si semnatura frumoase ai Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 449374
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Noi 12, 2009 7:14 pm

multumesc mult teo....pai trebuie sa incepem sa facem schimbari de sarbatori....se apropie cu pasi repezi :noroc: :mos craciun si :bradut verde c :christmas--mer :cizmulita de c :coronita de cr :mos craciun ar
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Joi Noi 12, 2009 7:16 pm

Asteptam Adriana noua fata a forumului , haina de sarbatoare
:3 oameni de za :bradut verde c
:christmas--mer
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Noi 12, 2009 7:43 pm

macoveianca a scris:[
alex e de pe 3030 septembrie si are de stat pana pe 30 noiembrie....sa sun dr si sa vad ,posibil 1-2 dec sa ma duc,daca e bine ii da ghipsul jos si trebuie sa-mi dea reteta ,sa-i i-au masuri si dureaza 40 de zile pana le face...
alina,mi-a zis sa-i cumpar ghetutele sau sa fac ce cred eu amai bine cu banutii....oricum ii voi lua si normal ca ii voi spune de la cine sunt ghetutele...
acum am fost sa-i vada un pic aici la tg un medic ca-l manca foarte tare si mi-a fost frica ca arata locul unde a facut rana de la ghips...dar e bine,il mananca ca e pielea foarte uscata si...incepe sa se crape :lacrimi: dar asta e...
tremur toata,am stat la un rand si carat in brate ,nu mai pot...tare e greu cand nu ai un sprijin...florin e la servici...
ioana,alina, sanatate multa!
alina,asa simti de la lipsa de fier...

saracul de el cat tmp sta in gips..
si cu ce il ajuta??
si cum ai stat l arand?nu iti da prioritate cu copilul in starea asta??
nu te supara ca te-am intrebat de ghetute..dar nu stiam Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 449374
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Joi Noi 12, 2009 8:03 pm

nu ma supar,doamne,stiu ca nu o faci cu rautate :pupicei:
sa mai spun ca am fost la et 2 pe scari,am luat bilet de trimitere,apoi la 1 ,am stat la rand...nici nu sau uitat ca alex statea rau...chiar a intrat si in fata..dar asta e...
pai acum la operatie i-au rupt osul,si au pus o placa cu 4 suruburi,nu are voie sa indoaie piciorul sau sa calce...presupun ca pana nu se completeaza acolo...ca era liber...nu stiu exact,dar daca nu e bine e posibil sa-l mai tin :lacrimi: si asa de incarnate sunt firele...off ce durere il asteapta :lacrimi:
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Noi 12, 2009 8:36 pm

cum adik ai stat la rand Anca ???????? DD fereste ?!?!?!? dar nu mai exista pic de bun simt in oamenii din ziua de azi !?!?!?!? Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 16974
vai moamaaa ce scandal faceam eu in locul tau, adik sa se mai bage si in fata ???
eu eram o data la rand, la asociatie (nu m-a vazut femeia ca de obicei ma ia in fata, sa nu stau cu Darius pe acolo ca incepe sa urle) si vine o tanti si se baga in fata mea... iuuiii ca atat mi-a trebuit !!!! m-am rastit la ea ca nu ma vede ca si eu stau la rand??? sau ce ??? sunt invizibila ?!?!?!? Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 199844 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 16974 s-a uitat aia la mine... si am mai intrebat-o o data... "dna, sunt invizibila ?!!?!??!" si nu a mai zis nimic Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 199844 dar si de comenta ceva ... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 16974

eu abia acum am reusit sa-l culc pe Darius... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 16974 nu stiu ce are de doarme asa putin si asa prost :lacrimi: saptamana viitoare ii fac analizele dar numai cele pt cresa(coproparazitologicul), ca nu pot sa astept pana la inceputul lunii viitoare cand o sa i le fac pe restul, ca cer trimitere de la pediatra, sa nu le mai platesc, ca sunt scumpe ca saracia ...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Noi 12, 2009 10:27 pm

am venit si eu la un ceiut ..... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 772214 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 772214 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 772214 si la o discutie placuta alaturi de voi

:glob roz: :glob roz: :glob roz:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Noi 13, 2009 12:05 am

Va las fetelor putin ma duc la bucatarie,revin mai incolo... :pupicei:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Vin Noi 13, 2009 12:45 am

ari,asta e dezavantajul omului sarac...chiar daa indrazneam sa intru....imi spunea sa astept un pic :zambet larg:
asa e la noi la policlinica...daca ai treaba....ziua e terminata...
stefi,maria :trimite pupici
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 13, 2009 1:37 am

offf anca prin ce umilinte teebuie sa trecem pe banii nostrii

cuscra normal ca iei trimitere de la medic pentru analize...nici gand sa le platesti e dreptul tau

eu cer in fiecare an trimitere pt analize...ca altii nu fac cu anii..dar daca tot contribui de ce sa nu am drepturi
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 13, 2009 2:22 am

anca asta nu tine de bogat sau sarac... tine de bun simt si de drepturile noastre... dar ce ne miram, ca nu mai merge nimic cum trebuie in tara asta...

cuscra... de ai sti ce mutre baga pediatra cand cer trimitere pt analize... dar si de zice ca nu-mi da ... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 16974 din moment ce sunt gratuite pt copii... si dk trebuie sa ii fac mai multe analize... (ultima data a trebuit sa ii fac 7) si o analiza costa cam 50 ron... iti dai seama ca nu imi convine sa arunc asa milioanele cand am dreptulsa le fac gratis.
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 13, 2009 4:05 am

eu am o pedriata extraordinara..mi-a dat de 3-4 ori paa acum pt larisa
de vreo 3 ori pt bia..de vreo 2 pt mine..si ea imi spune sa mai facem analize..e o femeie extraordinara

va pupic fetele
pe maine
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Vin Noi 13, 2009 1:45 pm

Buna dimineata ! ...va astept cu o ceasca de capuccino :capuccino:
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Noi 13, 2009 2:12 pm

vin si eu Celina la o cafeluta cu tine Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 21 772214 ☕ :ursuletul da p
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de kamkrys75 Vin Noi 13, 2009 2:24 pm

neata,o zi buna fetelor :pupicei:
kamkrys75
kamkrys75
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 21 din 27 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum