Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 49 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 49 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 2466r05Ady.Biju

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 2quni4z hmshop.wordpress.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 Wkpzltartizele.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 Kaqpztbratari magice

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 69m8w9 Shop/candles

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 2moa4jsbiosens.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 2ef53k2reginamaria.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Barfe din lumea mondena

+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți

Pagina 27 din 42 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Urmatorul

In jos

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 Empty Re: Barfe din lumea mondena

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Iun 04, 2010 11:55 pm

imi pare rau ca,nu mai este cu bianca........se potriveau.........asa zic eu....... Barfe din lumea mondena - Pagina 27 870859
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Iun 04, 2010 11:57 pm

o porcarie de emisiune...face ca si Liviu varciu...isi cauta nevasta la televizor Barfe din lumea mondena - Pagina 27 16974
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Sam Iun 05, 2010 12:00 am

ii buna rau aia daca eram in locul lui stateam non-stop calare...adika ii faceam masaj Barfe din lumea mondena - Pagina 27 611610 sa nu se inteleaga altceva si sa fiu penalizata Barfe din lumea mondena - Pagina 27 611610
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Iun 05, 2010 12:01 am

atatea emisiuni mai apar la tv care de care mai ciudate Barfe din lumea mondena - Pagina 27 211629 numai sa faca rating Barfe din lumea mondena - Pagina 27 870859
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Iun 05, 2010 12:22 am

asa este maria.......sa stii ca,toate emisiunile sunt regizate........numai minciuni si tampenii :lim:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Iun 05, 2010 12:26 am

saptamana trecuta sau nu stiu cand ma uitam intamplator pe Kanal D si era emisiunea ,,fata lui tata" Barfe din lumea mondena - Pagina 27 211629
doamne cat teatru era in emisiunea aceea Barfe din lumea mondena - Pagina 27 407405
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Iun 05, 2010 12:34 am

da.......asa este........eu am o vecina care a fost chemata la interviu.........si a chemat-o .......sa faca emisiunea cu ea.... Barfe din lumea mondena - Pagina 27 407405
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Iun 05, 2010 8:36 pm

Moni a despartit doi frati
A adoptat un copil, dar s-ar putea alege cu o anchetă. Monica Columbeanu este acuzată de alianţa T.A.T.A. că ar fi obţinut copilul ilegal. "L-a luat ca pe un animal dintr-un pet-shop (magazin de animale de casă - n.red.), acuză liderul T.A.T.A, Bogdan Drăghici.

Drăghici solicită o anchetă de urgenţă la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Familiei, pe motiv că soţia milonarului Irinel Columbeanu a obţinut suspect de uşor "adopţia la distanţă" a unui băieţel.

Bogdan Drăghici susţine că Moni a reuşit astfel să separe doi fraţi, adoptându-l pe Alex-Gabriel, în timp ce fratele lui a rămas în centrul de plasament, "afectând grav legătura afectivă dintre fraţii cu vârste apropiate". Liderul T.A.T.A consideră suspectă graba cu care s-au perfectat actele de adopţie, în lipsa unui acord scris al soţului Monicăi, Irinel.

"Copilul pare să fie tratat ca o păpuşă vie sau ca un animal de companie, atât de mama Monica cât şi de fiica acesteia... Rezultă că practic a închiriat un tovarăş de joacă pentru fiica sa şi a ales un copil şi aşa vulnerabil şi lipsit de afecţiunea permanentă a unor părinţi. Copilului i se creează aşteptări false, acesta numind-o deja "mamă" după prima vizită la moşia de la Izvorani", a concluzionat Bogdan Drăghici.
Monica Columbeanu a anunţat recent că a adoptat un copil la distanţă, de la centrul de plasament Jiului.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Sam Iun 05, 2010 9:42 pm

Ce s-a îngrăşat Whitney Houston!

Whitney Houston s-a lăsat pe tânjeală. Nici măcar turneul din Europa, "Nothing But Love", nu o mai poate ajuta pe artistă să-şi menţină silueta, ea cântărind acum aproximativ 80 de kilograme.
O fotografie postată de tabloidul american The Globe, o înfăţişează pe artista în vârstă de 46 de ani în timpul unui concert din Germania, din 27 mai, în care cele aproximativ 10 kilograme pe care Houston le-a acumulat în ultima perioadă sunt mai mult decât vizibile.

Deşi experţii sunt de părere că vedeta a luat în greutate în urma injecţiilor cu steroizi sau din cauza tratamentului pe care-l urmează pentru o infecţie respiratorie, apropiaţii susţin că Whitney obişnuieşte să comande mese copioase în camerele de hotel sau să mănânce de la fast-food.În plus, nici ţinuta adoptată nu o ajută, ea optând pentru o pereche de colanţi care nu au făut altceva decât să-i evidenţieze formele rotunde.

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 5
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Dum Iun 06, 2010 4:36 am

upsssss.....ce sa ingrasat....
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Iun 09, 2010 3:38 am

EXCLUSIV! A murit mama Gabrielei Cristea!
Didina Cristea, mama prezentatoarei de la Kanal D, a decedat astăzi!

Barfe din lumea mondena - Pagina 27 9qcns1
Femeia suferea de pancreatită şi era internată de mai bine de o lună de zile la Spitalul Universitar din Capitală. Didina Cristea, în vârstă de 57 de ani, suferise în ultima lună trei intervenţii chirurgicale, ultima oară fiind operată chiar ieri, când starea sa de sănătate se înrăutăţise. Imediat după operaţie a fost mutată la secţia de terapie intensivă, dar medicii au spus încă de ieri că şansele sale de supravieţuire sunt minime.

"Pacienta Didina Cristea, diagnosticată cu pancreatită în evoluţie, a decedat în cursul dimineţii (în jurul orei 10.00 - n.r.), în urma unui şoc septic. Decesul s-a produs în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a o salva. I s-a administrat tratament cu antibiotice puternice şi a fost operată de trei ori pentru a se curăţa cicatricea. Din păcate, în acest diagnostic, o astfel de evoluţie nu este exclusă, enzimele pancreatice fiind cele care distrug ţesuturile şi favorizează infecţia. Până mâine, corpul neînsufleţit va rămâne la Secţia de Anatomie Patologică a spitalului. Din punctul de vedere al medicilor, diagnosticul pacientei este foarte clar şi se va recurge la necropsie doar dacă va solicita familia", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Bogdan Popescu pentru "Ring".

La sfârşitul lunii mai, femeia ieşise din comă şi reuşise chiar să mănânce singură.

Prezentatoarea emisiunii "Noră pentru mamă" nu mai vorbeşte de foarte mulţi ani cu părinţii săi, cu care a avut de-a lungul timpului mai multe conflicte. Gabriela nu a revenit la sentimente mai bune nici în ultima perioadă, când a aflat că mama sa se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital. Şi tatăl vedetei de televiziune are probleme de sănătate, el suferind de diabet, afecţiune ce s-a agravat de când soţia sa a fost internată.

"Tata se simte şi el rău din cauza situaţiei. Azi am plecat cu el acasă să îşi facă insulină, pentru că îi era foarte rău. Sor-mea continuă să meargă pe drumul ei şi să nu îi pese de noi. Să îi fie de bine... e alegerea ei, iar noi nu vrem să ne băgăm pe gâtul ei cu de-a sila", ne-a declarat în urmă cu câteva zile Emil Cristea, fratele Gabrielei.
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 09, 2010 3:42 am

eu ma infior la orice veste din asta...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Iun 09, 2010 3:48 am

da,..si eu..nu mai suport sa aud numai de rau Barfe din lumea mondena - Pagina 27 740747 ma bucur pentru ele ca s-au impacat inainte sa plece printre cei drepti..
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Iun 09, 2010 3:51 am

pai nu s-au impacat...gabriela nici n-a fost sa o vada nici la spital :bataie:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 09, 2010 3:52 am

Dzeu sa fie cu ei!!condoleante!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Iun 09, 2010 4:10 am

paul_A a scris:pai nu s-au impacat...gabriela nici n-a fost sa o vada nici la spital :bataie:
asa stiam si eu..dar in articolul asta asa scrie..credeam ca s-au impacat...urat din partea ei daca nu s-a dus la mama ei..dar..Dumnezeu sa o judece, nu eu
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mier Iun 09, 2010 1:39 pm

Imi pare rau pentru mama Gabrielei , of si ea atunci era in emisie , sper ca macar pe ultuima suta de metrii sa-si fii iertat mama , chiar o admir pe Gabriela , si cred ca a stiut sa-si iete parintii pentru potce i-a facut , pacat mama ei era inca tanara Dumnezeu s-o ierte ! Barfe din lumea mondena - Pagina 27 740747
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 09, 2010 1:58 pm

elena a scris:
paul_A a scris:pai nu s-au impacat...gabriela nici n-a fost sa o vada nici la spital :bataie:
asa stiam si eu..dar in articolul asta asa scrie..credeam ca s-au impacat...urat din partea ei daca nu s-a dus la mama ei..dar..Dumnezeu sa o judece, nu eu

ai dreptate Elena..ele stiu ce s-a intamplat intre ele..restul sunt speculatii..pure Barfe din lumea mondena - Pagina 27 234691
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 09, 2010 2:00 pm

cred caci intre ele sa intamplat ceva destul de grav de au ajuns in situatia asta Barfe din lumea mondena - Pagina 27 740747
D-zeu sa o ierte!
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mier Iun 09, 2010 2:57 pm

CAN CAN 'Gabi , nu are ce cauta la inmormantatea mamei " a murit cu o mare durere in suflet din cauza ficei sale , Didina (59 ani )mama Gabrielei s-a stins ieri din viata dupa o gra suferinta , fara sa apuce sa-si imbratiseze fiica .A sperat pana in ultima clipa ca aceasta va venii s-o viziteze .Dar nu a fost sa fie Gabriela a refuzat categoric , sa reia relatia cu parintii ei , pe care i-a parasit acum 16 ani .Eugeniu Cristea , tatal vedetei abia mai poate vorbii de durere si toate pregatirile de inmormantare le , lasa in seama lui Emil , fratele vedetei . Eugeniu de simte rau de cateva zile , are diabet iar starea i-a fost agravata de starea sotiei . ''Suntem distrusi , nici nu stiu de unde sa incep . Gabriela nu are ce cauta la inmormantare , daca nu sa- deranjat s-o vada cat timp a fost vie , acum , cand e moarta la ce bun sa mai vina ?Nu am nevoie de ajutorul ei ne descurcam " a spus indurerat , Emil Cristea acesta a spus ca nici nu vrea s-o anunte pe sora lui , pt ca oricum nu are nr ei de telefon .Barfe din lumea mondena - Pagina 27 21298131
Barfe din lumea mondena - Pagina 27 95180689
In direc netulburata Gabriela , aprimit vestea mortii mamei sale , cu zambetul pe buze . Vedeta se afla iei dimineata in direct, la Kanal d D.Nu parea deloc tulburata , ba chiar le-a promis senina telespectatorilor ca va revenii seara pe sticla . Motivul pt care Gabriela si-a renegat parintii acum 16 ani ar fii ,un barbat ! Ea a vrut sa se marite , dar parintii nu au fost de acord , pt ca iubitul fiicei lor era cu 10 ani mai in varsta . De atunci Gabi arupt orice legatura cu familia . Barbatul pt care Gabriela CRISTEA ar fii fugit de acasa , la doar 18 ani se numeste Bogdan Santea si este un prosper om de afaceri , care detine o importanta agentie de publicitate . In urma cu 16 ani acesta era operator la tv , si impresionat de calitatile Gabielei , a ajutat-o pe aceasta sa ajunga pe "sticla ".
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 09, 2010 3:03 pm

ce aiurea..sa nu poti sa iti ierti mama ..Barfe din lumea mondena - Pagina 27 740747
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 09, 2010 3:16 pm

nu stim daca e asa..sormi..poate nici tata, gabrielei nu a spus asa...eu citesc printre randuri imi dau seama,ca acest ziar are ceva personal cu Gabi
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mier Iun 09, 2010 3:22 pm

Si eu cred la fel , in acest moment ma uit la ea la Kanal D , si pare destul de marcata , are si ochii umflati de plans , numai ea stie , nici eu nu cred asa ceva , sau mai bine zis nu vreau sa cred asa ceva , cu toate ca nu a declarat nimic de marea pierdere prin care trece , si asta spune ceva nu ? Barfe din lumea mondena - Pagina 27 740747
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 09, 2010 3:23 pm

asta asa e...fiecare stie ce e in casa lui si-n inima lui..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 09, 2010 3:24 pm

stii Roxana poate ca nu vrea sa se victimizeze...nimeni nu poate stii ce e in sufletul ei..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 42 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Urmatorul