Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 153 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 153 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 32 din 42
Pagina 32 din 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
Re: Barfe din lumea mondena
Mi-oi termina si eu treburile si voi ... intra in rand cu lumea, cu toate! deocamdata, cand am timp abia astept sa intru pe forum, doar si aici sunt destule stiri la zi! Si ma simt chiar bine!
mona_mami- Mamica cocheta
avem noi grija sa te punem la curent cu barfele mondene :pentrutine:
Maria- Administrator
Mersi, mersi Maria! Intotdeauna ma bazez pe tine! :multucafe:
mona_mami- Mamica cocheta
Scandalul continua: Tabara, audiat la Sectia 9 Politie
Realizatorul de televiziune Cristian Tabara a fost audiat la Sectia 9 Politie Bucuresti in legatura cu acuzatia conform careia ar fi abuzat o fata in varsta de 12 ani, care este fiica fostei sale iubite, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Christian Ciocan a precizat ca realizatorul TV a fost invitat sa dea o declaratie la Sectia 9, marti, unde a negat toate acuzatiile care i s-au adus, relateaza MEDIAFAX.
Comisarul Ciocan a mai spus ca politistii au inceput cercetarile dupa ce s-au autosesizat in acest caz, precizand ca presupusa victima nu a depus nicio plangere pana in momentul inceperii verificarilor, ci doar a relatat la Politie despre aceasta situatie.
Totodata, fata de 12 ani si mama sa, care a fost implicata intr-o relatie cu Cristian Tabara, au fost audiate de politisti. Potrivit lui Ciocan, minora a relatat in detaliu cum realizatorul TV ar fi abuzat de ea, pe vremea cand mama sa si Tabara formau un cuplu.
Christian Ciocan a adaugat ca, in urma depunerii declaratiilor tuturor partilor implicate, politistii urmeaza sa desfasoare o serie de acte procedurale.
Contactat, miercuri, de catre agentia MEDIAFAX, Cristian Tabara a refuzat sa faca orice fel de comentariu.
El declarase marti ca nu stia de acuzatiile care i se aduc si ca va urma calea oficiala in acest caz.
"Nu stiam de acest dosar. Astept intai sa aflu ceva oficial. Daca exista intr-adevar aceasta chestiune, prefer sa urmez calea oficiala. Nu stiu ce este cu toata povestea asta. Este o prostie cap-coada", a spus marti Cristian Tabara.
Realizatorul de televiziune Cristian Tabara a fost audiat la Sectia 9 Politie Bucuresti in legatura cu acuzatia conform careia ar fi abuzat o fata in varsta de 12 ani, care este fiica fostei sale iubite, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Christian Ciocan a precizat ca realizatorul TV a fost invitat sa dea o declaratie la Sectia 9, marti, unde a negat toate acuzatiile care i s-au adus, relateaza MEDIAFAX.
Comisarul Ciocan a mai spus ca politistii au inceput cercetarile dupa ce s-au autosesizat in acest caz, precizand ca presupusa victima nu a depus nicio plangere pana in momentul inceperii verificarilor, ci doar a relatat la Politie despre aceasta situatie.
Totodata, fata de 12 ani si mama sa, care a fost implicata intr-o relatie cu Cristian Tabara, au fost audiate de politisti. Potrivit lui Ciocan, minora a relatat in detaliu cum realizatorul TV ar fi abuzat de ea, pe vremea cand mama sa si Tabara formau un cuplu.
Christian Ciocan a adaugat ca, in urma depunerii declaratiilor tuturor partilor implicate, politistii urmeaza sa desfasoare o serie de acte procedurale.
Contactat, miercuri, de catre agentia MEDIAFAX, Cristian Tabara a refuzat sa faca orice fel de comentariu.
El declarase marti ca nu stia de acuzatiile care i se aduc si ca va urma calea oficiala in acest caz.
"Nu stiam de acest dosar. Astept intai sa aflu ceva oficial. Daca exista intr-adevar aceasta chestiune, prefer sa urmez calea oficiala. Nu stiu ce este cu toata povestea asta. Este o prostie cap-coada", a spus marti Cristian Tabara.
Maria- Administrator
eu sunt in afara de tot cu marine.adelina totuna pt mine...nu m-am uitat la tv de nu stiu cand...cred ca de luni ...sa d eschid eu pt mine..sa vad ceva....doar secvente pe la socrii parinti..etc
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
tu pierzi Teo,daca nu te uiti,vezi cate se intampla in lumea mondena si tu sa nu stii :floridar:
Maria- Administrator
Daniela Gyorfi, insarcinata in doua luni
Daniela Gyorfi are un nou motiv de bucurie: este mai aproape de visul sau de a deveni mama. Cantareata este insarcinata in doua luni cu iubitul sau George Tal.
"Intr-adevar, sunt insarcinata in doua luni. Este insa prea devreme sa ma bucur de pe acum, mai ales ca am mai pierdut trei sarcini. Abia dupa luna a patra ma pot pronunta. Tocmai de aceea, prefer ca pana atunci sa fiu mai rezervata in declaratii", a declarat Daniela Gyorfi pentru Libertatea.
Daniela nici macar nu banuia ca este insarcinata, afland aceasta veste intamplator.
"Mi s-au descoperit niste probleme la ficat si m-am dus la control. Atunci doctorita mea mi-a spus ca sunt insarcinata", a mai spus aceasta.
Daniela asteapta cu nerabdare sa vada daca poate duce sarcina pana la capat. "Am facut ecografie saptamanal si mi s-a spus ca totul este OK. Sa speram ca va fi bine, imi doresc foarte mult un copil!", a adaugat cantareata.
Maria- Administrator
am auzit si eu azi...dar nu staim ca s-au impacat :2inimioare mic
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
dar cred ca nu erau impacati,i-am vazut nu de mult la o emisiune si ziceau ca nu sunt impreuna se mai intalnesc doar din cand in cand
Maria- Administrator
pai poate ca nu s-au impacat...sarcina aceasta ar putea fi doar o amintire a relatiei lor...
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
erau despartiti de mai mult timp,dar mai aveau relatii si cat timp au fost certati
in lumea mondena sunt incurcate tare treburile
in lumea mondena sunt incurcate tare treburile
Maria- Administrator
de aia nu vreau sa ma uit la radiosant
apropo cati ani are daniela ca nu si-a facut nici un rost in viata
apropo cati ani are daniela ca nu si-a facut nici un rost in viata
are cam 40 de ani ,TEo, dar arata tare bine si cred ca totusi are un rost in viata , are cariera super, acum va avea si un copilas
paul_A- Mamica cocheta
eu ma refer la viata asta personala ...care mi se pare cam adolescentina...parerea mea
alegem fiecare pentru noi...si suportam consecintele alegerilor facute. toate lucrurile au importanta pe care le-o dam noi. :trosu:
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
asta as e....fiecare isi stabileste rostul si prioritatile..na..ca m-am bagat unde nu-mi fierbea oala.
Eu ma bucur pentru Daniela , isi dorea mult un bebe , stiu ca avut cateva sarcini , care din motive medicale nu aputut sa le duca la bun sfarsit , sper ca de data aceasta sa reuseasca . Apreciez mut ca are grija de mama ei care este bolnava la pat in rest ce face ? e treaba ei
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
asta asa Roxi,nu stim noi ce fac ei si nici unul din lumea asta a lor nu sunt mai buni dar nu ajunge la urechile noastre totul
sa tina D-zeu cu ea sa duca sarcina la sfarsit
sa tina D-zeu cu ea sa duca sarcina la sfarsit
Maria- Administrator
eu zic sa lase un pic deoparte scena si toate nebuniile din viata ei!..ca a mai pierdut si alte sarcini..
si sa nu se bucure ink nu a trecut hopul..conteaza foarte mult sa duca o viata linistita,fara stres ,si sa doarma sa manance bine!!
si sa nu se bucure ink nu a trecut hopul..conteaza foarte mult sa duca o viata linistita,fara stres ,si sa doarma sa manance bine!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
exact asta zicea si ea ca este prea devreme sa se bucure,caci are doar doua luni de sarcina
Maria- Administrator
totusi mi se pare devreme sa spuna de sarcina...eu cred ca apaream in vreo 5 luni ...cu burtica deja mare :floridar:
paul_A- Mamica cocheta
asa zic si eu cuscra!!
sandy- Mamica cocheta
da..stim Maria..dar ii poate afecta,toti o vor vrea in emisiuni iar astainseamna bani ..intr-adevar dar stres timp pierdut!!..sper sa-i fie bine sa duk sarcina pana la sfarsit si sa fie fericita ca merita!!
sandy- Mamica cocheta
Pagina 32 din 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 32 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA