Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 116 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 116 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Ceva frumos
+44
tunde
nadvio1973
DaNuTzA
Monicutza
alinagherman
narcy
swe
lilia
cecilia_7625
Gianina
roxanik
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
roxana ,mamica finuta
anuta22
anka9mai
madalina
brigitta
mary24
popescumelinda
izabela08
sandy
bebelusha18
flo09
muraru raluca
panky(Laura)
celina74
florares
elena
alinapopa1969
Maria
ari05
theodora
mona_mami
victoradrian
anays
lilique
scumpetea
macoveianca
STEF30IASI
paul_A
amalia-carmen
48 participanți
Pagina 14 din 37
Pagina 14 din 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Re: Ceva frumos
vai sandy..cred ca il vezi friptura deja!
dragalas taree iepurasul
dragalas taree iepurasul
elena- Mamica cocheta
elena a scris:waw!! ce floare frumoasa are!! am avut si eu dar am pierdut-o...nu am vazut niciodata inflorita, este deosebita
paul_A a scris:este foarte frumoasa , si eu am avut dar nu ainflorit...am auzit ca infloreste dupa 7 ani...sau o data la 7 ani...nu mai stiu
a avut mama mea si a inlorit in fiecare an..era super si din flori cadea ca un parfum!dar i-a furat cineva din ea si de atunci a pierdut-o
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ooo pacat ca a pierdut-o..am pus si eu de mai multe ori dar nu s-a prins..Matusa mea are, sa ma duc sa vad daca o mai are si daca a inflorit vreodata
elena- Mamica cocheta
Cea mai frumoasa stanca din lume
Ati putea crede ca imaginile de jos sunt atat de frumoase incat nu puteau fi decat realizate in Photoshop. Ei bine, va inselati. Nu este vorba de niciun trucaj, ci de o stanca aflata in apropierea unuia dintre tarmurile Lacului Huron din America de Nord. Tribul amerindienilor Huron, cel care a si dat numele lacului cu pricina, au considerat-o loc sfant. Urmarind fotografiile stancii, realizate pe
timpul unui an intreg, incepem sa intelegem de ce amerindienii credeau ca numai spiritele puteau salaslui intr-un loc de asemenea frumusete...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ati putea crede ca imaginile de jos sunt atat de frumoase incat nu puteau fi decat realizate in Photoshop. Ei bine, va inselati. Nu este vorba de niciun trucaj, ci de o stanca aflata in apropierea unuia dintre tarmurile Lacului Huron din America de Nord. Tribul amerindienilor Huron, cel care a si dat numele lacului cu pricina, au considerat-o loc sfant. Urmarind fotografiile stancii, realizate pe
timpul unui an intreg, incepem sa intelegem de ce amerindienii credeau ca numai spiritele puteau salaslui intr-un loc de asemenea frumusete...
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
ce frumos e!! e pe bune oare?
nu stiu Teo daca e real....eu am gasit poza pe net....oricum e fainteodoraion a scris:ce frumos e!! e pe bune oare?
anka9mai- Mamica cocheta
super...chiar e frumos...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ca bine zici Maria..e iubirea suprema..
sandy- Mamica cocheta
ce super se vedde!! vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super imagine
sandy- Mamica cocheta
Canionul Bryce – poate cel mai frumos canion al Terrei
Legendele amerindienilor Paiute spun ca, dupa crearea Oamenilor de Legenda - primii oameni care au vazut lumina Soarelui sub obladuirea Marelui Spirit- un duh malefic, cel al coiotului, ar fi pacalit o mare parte a acestora si i-ar fi transformat in stane de piatra pe vecie. Anka-ku-was-a-wits, insemnand „cei cu chipurile pictate in rosu”, stramosii oamenilor, metamorfozati in bizare formatiuni calcaroase, pazesc si astazi ceea ce colonistii mormoni din Utah au numit Canionul Bryce si stancile sale uluitoare... poate cel mai bizar si, totodata, mai frumos canion al planetei.
La portile sale si-au dus existenta misteriosii Anasazi, cultura precolumbiana veche de milenii ale carei urme au fost descoperite in America de Nord, la fel ca si membrii culturii Fremont, cultura
al carei apogeu era atins inca din secolul al XII-lea. Lor le-au urmat indienii Paiute, cei care au dat nastere unora dintre cele mai frumoase legende ale lumii, si primii oameni care au cultivat
cu succes terenurile semi-aride ale canionului. Apoi, colonistii europeni, metamorfozati in credinciosi mormoni, au pus capat existentei tribului amerindian din canion, aducandu-si vitele si
gonind nativii in rezervatii in care doar amintirea Raiului in care traisera le mai putea alina trista existenta.
Povestile spun ca primul alb stabilit in canion a fost un fermier scotian, Ebenezer Bryce, urmat de sotia sa Mary. Dupa el, sute de imigranti mormoni s-au ingramadit in locul pe care l-au
botezat, in memoria sa, Bryce Canyon - Canionul lui Bryce. A fost, poate, frumusetea de neinchipuit a canionului din Utah cea care i-a determinat pe americani, inca din anul 1916, sa ceara stoparea distrugerilor facute de fermierii, taietorii de lemne si vanatorii mormoni. 7 ani mai tarziu, la 8 iunie 1923, Canionul Bryce era numit Monument National inca in existenta.
Cuvintele sunt, insa, prea sarace pentru a descrie perfectiunea atinsa de natura in cazul Canionului Bryce. Pozitionat in forma unui amfiteatru, canionul strabatut de mii de stanci, arcuri naturale si brazi, este considerat si astazi o minune naturala a lumii.
Legendele amerindienilor Paiute spun ca, dupa crearea Oamenilor de Legenda - primii oameni care au vazut lumina Soarelui sub obladuirea Marelui Spirit- un duh malefic, cel al coiotului, ar fi pacalit o mare parte a acestora si i-ar fi transformat in stane de piatra pe vecie. Anka-ku-was-a-wits, insemnand „cei cu chipurile pictate in rosu”, stramosii oamenilor, metamorfozati in bizare formatiuni calcaroase, pazesc si astazi ceea ce colonistii mormoni din Utah au numit Canionul Bryce si stancile sale uluitoare... poate cel mai bizar si, totodata, mai frumos canion al planetei.
La portile sale si-au dus existenta misteriosii Anasazi, cultura precolumbiana veche de milenii ale carei urme au fost descoperite in America de Nord, la fel ca si membrii culturii Fremont, cultura
al carei apogeu era atins inca din secolul al XII-lea. Lor le-au urmat indienii Paiute, cei care au dat nastere unora dintre cele mai frumoase legende ale lumii, si primii oameni care au cultivat
cu succes terenurile semi-aride ale canionului. Apoi, colonistii europeni, metamorfozati in credinciosi mormoni, au pus capat existentei tribului amerindian din canion, aducandu-si vitele si
gonind nativii in rezervatii in care doar amintirea Raiului in care traisera le mai putea alina trista existenta.
Povestile spun ca primul alb stabilit in canion a fost un fermier scotian, Ebenezer Bryce, urmat de sotia sa Mary. Dupa el, sute de imigranti mormoni s-au ingramadit in locul pe care l-au
botezat, in memoria sa, Bryce Canyon - Canionul lui Bryce. A fost, poate, frumusetea de neinchipuit a canionului din Utah cea care i-a determinat pe americani, inca din anul 1916, sa ceara stoparea distrugerilor facute de fermierii, taietorii de lemne si vanatorii mormoni. 7 ani mai tarziu, la 8 iunie 1923, Canionul Bryce era numit Monument National inca in existenta.
Cuvintele sunt, insa, prea sarace pentru a descrie perfectiunea atinsa de natura in cazul Canionului Bryce. Pozitionat in forma unui amfiteatru, canionul strabatut de mii de stanci, arcuri naturale si brazi, este considerat si astazi o minune naturala a lumii.
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
voi veni si eu cu poze cu trandafirii primiti de la sotul meu...
sandy- Mamica cocheta
teodoraion a scris:ce super se vedde!! vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da Teo e superb acolo...poza am facut-o din camera pensiunii...poate mai ajungem si vara asta ,, dar si cu Alexia
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
foarte frumosi trandafirii pe fondul verde...superba poza
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Pagina 14 din 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Subiecte similare
» Fazan --- un joc frumos
» Cel mai frumos trening?
» Concurs nou- *** Bradutul meu frumos!!!!!***
» Concurs *** Cel mai frumos martisor! ***
» Concurs - Uite cat de frumos mananc eu!!!!
» Cel mai frumos trening?
» Concurs nou- *** Bradutul meu frumos!!!!!***
» Concurs *** Cel mai frumos martisor! ***
» Concurs - Uite cat de frumos mananc eu!!!!
Pagina 14 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA