Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 77 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 77 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Astazi sunt deprimata,suparata
+36
tzuckutza
sorina.popia
panky(Laura)
paula_mami
Maria
roxanik
mary24
stokerita
popescumelinda
alina84
claudia_mami
scumpetea
irina-elena
mona_mami
ralucutza
alinapopa1969
Liliana
celina74
alyna
lilique
anuta22
amalia-carmen
ioanamanuela76
paul_A
pupkiss
elena
anays
deriana
STEF30IASI
teodoraion
narcy
anka9mai
monica_2008
geodeny
raruta
adriana
40 participanți
Pagina 8 din 25
Pagina 8 din 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Re: Astazi sunt deprimata,suparata
imi pare rau pentru beatrice! i-ai dat o jucarie preferata cu ea? sau o pernita cu care doarme? ceva la care sa tina foarte mult!! saracuta de ea ... ti-a spus ce nu-i convine la camin?
mami amalia ce a patit alessia de are febra? o raceala? ai dus-o la gradinita acum? imi pare tare rau!! ii dai ceva de imunitate? cu adela am inceput cam de la patru ani cu occilococcinum. abia atunci auzisem de el. ii dadeam trei zile pe luna incepand cu luna septembrie, de trei ori pe zi. in celelalte luni la fel, in aceleasi zile (daca incepeam in 1-2-3 septembrie, urmatoarea cura era 1-2-3 octombrie s.a.m.d.). si chiar ii facea bine. sunt bobite mici care le plac copiilor.
sanatate multa! :pupicei:
mami amalia ce a patit alessia de are febra? o raceala? ai dus-o la gradinita acum? imi pare tare rau!! ii dai ceva de imunitate? cu adela am inceput cam de la patru ani cu occilococcinum. abia atunci auzisem de el. ii dadeam trei zile pe luna incepand cu luna septembrie, de trei ori pe zi. in celelalte luni la fel, in aceleasi zile (daca incepeam in 1-2-3 septembrie, urmatoarea cura era 1-2-3 octombrie s.a.m.d.). si chiar ii facea bine. sunt bobite mici care le plac copiilor.
sanatate multa! :pupicei:
mona_mami- Mamica cocheta
Alessia ,multa sanatate !
Suparata am fost zilele trecute...am primit rochia de mireasa castigata la un concurs ...este oribila.....am plecat imediat sa imi cumpar alta .....acum chiar imi pare bine ca s-a intamplat asa...initial voiam o rochie cu un decolteu in forma de barcuta ...acum mi-am luat o rochie cu umerii goi...si imi place mai mult
Suparata am fost zilele trecute...am primit rochia de mireasa castigata la un concurs ...este oribila.....am plecat imediat sa imi cumpar alta .....acum chiar imi pare bine ca s-a intamplat asa...initial voiam o rochie cu un decolteu in forma de barcuta ...acum mi-am luat o rochie cu umerii goi...si imi place mai mult
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
ma bucur ca ti-ai gasit o rochie care sa-ti placa. e cel mai groaznic sa nu-ti placa rochia de mireasa!
casa de piatra si multa fericire!
casa de piatra si multa fericire!
alesiaq multa sanatate ingeras!! :pupicei:
beatrice..stiu ca e greu la inceput dar apoi te vei obisnui...trebuie sa fie tare mami si tati..
beatrice..stiu ca e greu la inceput dar apoi te vei obisnui...trebuie sa fie tare mami si tati..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
celina74 a scris:Alessia ,multa sanatate !
Ma bucur ca ti-ai gasit o rochie care sa iti placa...E important sa te simti bine pentru ca e ziua ta cea mare!
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
mona,multumesc ptr sfat!din fericire este doar o reactie inflamatorie la o eruptie denatara;ne tot iese o maseluta de 2 luni!bine macar ca este ultima!azi -noapte am avut una din acele nopti albe,dar azi deja a fost mai bine...doar de aceea am reusit sa intru pe forum...cat despre gradi,o amanam pana anul viitor-avem o buni super!
lucica,ma bucur ca ti-ai gasit rochita perfecta!
lucica,ma bucur ca ti-ai gasit rochita perfecta!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
ce bine ca o ai pe buni langa tine. ma bucur ca e mai bine alessia. si cu lavinia ne chinuim cu a doua maseluta, doar ca nu a facut febra. aici am avut noroc. mai cantam noaptea, dar e bine.
si noi am avut-o pe una din bunici cand a avut adela 2 ani, doar de la trei ani am dus-o la gradinita. cu lavinia insa trebuie sa ne descurcam cu gradinita de la anul ce vine, cele doua bunici ale noastre nu prea se simt bine. si la ce energie au fetele ... mai bine la gradi. sa speram ca va fi bine, caci cu mancarea nu vom avea probleme cum am avut cu adela.
oricum sa o vitaminizezi pe alessia inainte de a intra in colectivitate, mai ales daca zici ca nici ea nu e "fan mancare", precum adela. iti spun din proprie experienta. dupa ce i-am dat occillococcinum a fost OK. :pupicei:
si noi am avut-o pe una din bunici cand a avut adela 2 ani, doar de la trei ani am dus-o la gradinita. cu lavinia insa trebuie sa ne descurcam cu gradinita de la anul ce vine, cele doua bunici ale noastre nu prea se simt bine. si la ce energie au fetele ... mai bine la gradi. sa speram ca va fi bine, caci cu mancarea nu vom avea probleme cum am avut cu adela.
oricum sa o vitaminizezi pe alessia inainte de a intra in colectivitate, mai ales daca zici ca nici ea nu e "fan mancare", precum adela. iti spun din proprie experienta. dupa ce i-am dat occillococcinum a fost OK. :pupicei:
MULTUMESC...EU SUNT CU PRODUSELE"FOREVER";PANA ACUM N-AM DAT GRES.SPER SA TINA FIGURA SI LA ALESSIA.
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
sunt tare trista , ....tocmai am inmormantat-o pe bunica de pe mama ....
e greu ...si sunt si foarte obosita dupa toata munca si alergatura .....
offfffffff , ce tie si cu viata asta ....
era batrana , dar tot greu parca e fara ea.....
:lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:
e greu ...si sunt si foarte obosita dupa toata munca si alergatura .....
offfffffff , ce tie si cu viata asta ....
era batrana , dar tot greu parca e fara ea.....
:lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
sincere condoleante, stefi! imi pare rau! imi aduc si eu aminte de bunica mea, tineam enorm la ea!
Dumnezeu sa te intareasca!
eu am fost la ai mei si acolo au inmormantat baiatul acela de care v-am spus ca l-a calcat masina..avea 28 de ani...fratele geaman cand a vazut ca il baga in mormant si pune pamant a lesinat si a intepenit...lumea a crezut c a moare si el...a fost groaznic.... :lacrimi: :lacrimi:
eu am fost la ai mei si acolo au inmormantat baiatul acela de care v-am spus ca l-a calcat masina..avea 28 de ani...fratele geaman cand a vazut ca il baga in mormant si pune pamant a lesinat si a intepenit...lumea a crezut c a moare si el...a fost groaznic.... :lacrimi: :lacrimi:
multumesc fetelor !!!!
desi ne pregatim pentru respectivul moment , .....atunci cand vine momentul ......ne dam seama ca nu suntem pregatiti.....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
desi ne pregatim pentru respectivul moment , .....atunci cand vine momentul ......ne dam seama ca nu suntem pregatiti.....
normal c anu esti pregatit mai ales pentru cineva drag indiferent de varsta
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe bunica ta stefi...imi pare rau pentru pierderea suferita si suntem alaturi de tine
monica_2008- Mamica eleganta
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate
Dumnezeu so odihneasca stefi stiu cum este imi pare sincer rau :lacrimi:
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
multumesc fetelor !!!!
of, nu stiu ce are forumul ... parca e jucaus ... tot sare dintr-o parte intr-alta!!! greu intru pe topinguri
:lacrimi:
:lacrimi:
sincere condoleante Stef,asa este niciodata nu esti pregatit pt. asa ceva,nici eu nu eram cand a murit mama desi stiam ca e bolnava si numai are sanse..dar tot speram ca poate-poate mai traieste...si acum ne e greu fara cei dragi,dar trebuie sa trecem peste asta si sa ne traim viata mai departe..si sa ne imbarbatam cumva..e greu..stiu si eu asta....dar trebuie sa razbim cumva...
Capul sus Stef..trebuie sa fim tari!!!si sa avem grija de cei dragi pe care ii avem!!!..pupici
Capul sus Stef..trebuie sa fim tari!!!si sa avem grija de cei dragi pe care ii avem!!!..pupici
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
si lavinia e cam agitata, din cauza unei maselute. a cam avut concert asta noapte. vom vedea cum va fi urmatoarea noapte.
ooooo saracuta , imi pare rau care are probleme cu meseluta ..... :pupicei:
:pupicei: :doua inimioare :pupicei:
:pupicei: :doua inimioare :pupicei:
pupici dulci laviniei sa-i mai treaca din durere
monica_2008- Mamica eleganta
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate
multa sanatate Lavinia! Sa-ti treaca durerea repede,repede..!
:pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei:
Liliana- Mamica rafinata
- Varsta : 51
Joburi/Distractii : mamica de printesa!
multumesc fetelor, asta noapte a fost putin mai bine. eram pregatita cu de toate la ora la care stiam ca se va trezi: calgel, ceiut cald, lapticul numai de pus in sticluta. iar cand s-a trezit nu a durat mult pana s-a linistit. calgel de cateva ori, asa cate putin, si apoi a avut un somnic dulce si lin.
bine ca nu a avut febra. va mai tine putin pana iese maseluta. insa va trece si asta!
bine ca nu a avut febra. va mai tine putin pana iese maseluta. insa va trece si asta!
Pagina 8 din 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Subiecte similare
» Concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» Clasament concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» SUNT O MAMI COCHETA!
» poze participante la concursul:uite cat sunt de frumoasa !
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
» Clasament concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» SUNT O MAMI COCHETA!
» poze participante la concursul:uite cat sunt de frumoasa !
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
Pagina 8 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA