Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 102 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 102 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Astazi sunt deprimata,suparata
+36
tzuckutza
sorina.popia
panky(Laura)
paula_mami
Maria
roxanik
mary24
stokerita
popescumelinda
alina84
claudia_mami
scumpetea
irina-elena
mona_mami
ralucutza
alinapopa1969
Liliana
celina74
alyna
lilique
anuta22
amalia-carmen
ioanamanuela76
paul_A
pupkiss
elena
anays
deriana
STEF30IASI
teodoraion
narcy
anka9mai
monica_2008
geodeny
raruta
adriana
40 participanți
Pagina 17 din 25
Pagina 17 din 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Re: Astazi sunt deprimata,suparata
sincere condoleante simona
panky imi pare tare rau ca ai probleme cu micutii...cat priveste plecarea sotului te inteleg perfect....si eu trec prin asta, pentru ca si mie imi pleaca sotul prinb delegatii din cand in cand....si este tare greu in special cand ai nevoie cu adevarat de el
panky imi pare tare rau ca ai probleme cu micutii...cat priveste plecarea sotului te inteleg perfect....si eu trec prin asta, pentru ca si mie imi pleaca sotul prinb delegatii din cand in cand....si este tare greu in special cand ai nevoie cu adevarat de el
Nu eram destul de nervoasa azi ...mai vine si vecina mea ( cand am facut nunta ne-a dat 200 lei sa ne cumparam un cadou )...acum vrea banii inapoi....am ramas masca cand mi-a zis ...problema e ca sunt cam inghesuita cu banii ,sambata merg la botez... si ii vrea si azi
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
e nebuna?
fetelor,sunt alaturi de voi!eu sunt ok azi...am doua aniversari asa ca...
fetelor,sunt alaturi de voi!eu sunt ok azi...am doua aniversari asa ca...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
celina74 a scris:Nu eram destul de nervoasa azi ...mai vine si vecina mea ( cand am facut nunta ne-a dat 200 lei sa ne cumparam un cadou )...acum vrea banii inapoi....am ramas masca cand mi-a zis ...problema e ca sunt cam inghesuita cu banii ,sambata merg la botez... si ii vrea si azi
vai de mine cefigura..pai tu ce i-ai spus?nu ti i-a dat cadou...cum sa ti ceara inapoi ?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
este nebuna vecina ta?.....pt ca mi se pare strigator la cer gestul ei.........celina74 a scris:Nu eram destul de nervoasa azi ...mai vine si vecina mea ( cand am facut nunta ne-a dat 200 lei sa ne cumparam un cadou )...acum vrea banii inapoi....am ramas masca cand mi-a zis ...problema e ca sunt cam inghesuita cu banii ,sambata merg la botez... si ii vrea si azi
panky(Laura)- Mamica cocheta
ce ciudata! n-am mai auzit asa ceva!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Acum m-am convins ca nu e sanatoasa...o sa-i interzic sotului meu sa o mai ajute la ceva cand are nevoie....
celina74- Mamica de cariera
ma deprima vremea asta de toamna :iepuras cu umb
Maria- Administrator
celina74 a scris:Acum m-am convins ca nu e sanatoasa...o sa-i interzic sotului meu sa o mai ajute la ceva cand are nevoie....
eu asa ceva nu am mai auzit??
a mai avut ceva iesiri pana acum?
celina74 a scris:Nu eram destul de nervoasa azi ...mai vine si vecina mea ( cand am facut nunta ne-a dat 200 lei sa ne cumparam un cadou )...acum vrea banii inapoi....am ramas masca cand mi-a zis ...problema e ca sunt cam inghesuita cu banii ,sambata merg la botez... si ii vrea si azi
nu e intreaga vecina ta .........cadoul nu se cere inapoi .....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
simona sincere condoleante ...... :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
sunt trista pt ca,azi este ziua fetitei mele implineste 8 anisori si nu este taticul ei alaturi de ea.......ii simte lipsa.......si ea tot spera ca azi o sa vina din cursa sa fie langa ea ........chiar ea facut o surpriza....... :lacrimi:
imi pare rau pentru fetita ta......dar trece, sa fie sanatoasa si voioasa./
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
imi pare rau pankky....e tare greu...mai ales sa vezi un copil dezamagit..incearca tu s-o incurajezi...
panky a scris:sunt trista pt ca,azi este ziua fetitei mele implineste 8 anisori si nu este taticul ei alaturi de ea.......ii simte lipsa.......si ea tot spera ca azi o sa vina din cursa sa fie langa ea ........chiar ea facut o surpriza....... :lacrimi:
La multi ani pentru fetita ta si incearca sa-i faci ziua frumoasa sa uite pentru putin timp ca tatal ei nu e langa ea...desi stiu ca e greu :pupicei: :pupicei:
Maria- Administrator
MULTUMESC TUTUROR ,CA SUNTETI ALATURI,ESTE GREU INTRADEVAR,DAR VOI FACE TOT POSIBILU SA NU II SIMTA LIPSA PREA MULT :emotie:
alexut cred ca face laringita....si nu stiu daca va scapa fara injectabil...e tare greu sa trebuiasca sa-l duc la spital....ca e in ghips :lacrimi:
macoveianca- Mamica rafinata
o saracutul dar ce a patit?macoveianca a scris:alexut cred ca face laringita....si nu stiu daca va scapa fara injectabil...e tare greu sa trebuiasca sa-l duc la spital....ca e in ghips :lacrimi:
Maria- Administrator
macoveianca a scris:alexut cred ca face laringita....si nu stiu daca va scapa fara injectabil...e tare greu sa trebuiasca sa-l duc la spital....ca e in ghips :lacrimi:
off imi pare rau anca...ce iti fac pitici stiu ca au mari probleme de sanatate
tu cum stai cu moralul ?:pupicei:
sunt alaturi de voi cu sufletul :pupicei: ,
am un inceput de raceala, stranut, imi curge nasul si ma ustura in gat...asta ma supara...
m-a suparat si Teodor dimineata, dar mi-a trecut:a facut kk prin toata casa, a trebuit sa sterg covoarele-4, podele, etc..oooff
am un inceput de raceala, stranut, imi curge nasul si ma ustura in gat...asta ma supara...
m-a suparat si Teodor dimineata, dar mi-a trecut:a facut kk prin toata casa, a trebuit sa sterg covoarele-4, podele, etc..oooff
elena- Mamica cocheta
offfffff..multa sanatate
teo ce o fi patit?
l-a certat?
teo ce o fi patit?
l-a certat?
acum ca a trecut...putem sa ne amuzam?elena a scris:sunt alaturi de voi cu sufletul :pupicei: ,
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
daaa :zambet larg: , insa e pedepsit, il terorizez cu olita, nu mai scapa....azi toata ziua am facut curatenie
...maine o iau de la capat :help:
...maine o iau de la capat :help:
elena- Mamica cocheta
panky a scris:sunt trista pt ca,azi este ziua fetitei mele implineste 8 anisori si nu este taticul ei alaturi de ea.......ii simte lipsa.......si ea tot spera ca azi o sa vina din cursa sa fie langa ea ........chiar ea facut o surpriza....... :lacrimi:
imi pare tare rau pentru supararea fetitei tale , sper sa ii treaca si sa inteleaga ...asa cat poate ea ...ca taticul o iubeste mult , chiar daca nu e langa ea ....
la multi ani , fetitei !!!
imi pare rau pentru puiutul tau , macoveianca......
spepr sa fie bine .... :pupicei: :pupicei: :pupicei:
bravo elena , daca ai reusit cat de cat cu olita ..... :pupicei:
sunt si suparata si mai ales obosita ....dupa toata problema cu caldura ....cu spartul tevilor de la subsol ....si de la un vecin din casa .....
asta ne trebuia acum ....
m-am saturat ,...numai probleme ,....
ba nu avem apa rece , ba nu e gaz , ba nu e lumina ...mai nou ....ba nu am net ..... ,
azi nu am avut nici cablu ...noroc ca am dvd cu desene pentru andrei .....
m-am saturat ...
cand zic ca s-a terminat ...mai vine o problema .....
oooooffffffff.....
asta ne trebuia acum ....
m-am saturat ,...numai probleme ,....
ba nu avem apa rece , ba nu e gaz , ba nu e lumina ...mai nou ....ba nu am net ..... ,
azi nu am avut nici cablu ...noroc ca am dvd cu desene pentru andrei .....
m-am saturat ...
cand zic ca s-a terminat ...mai vine o problema .....
oooooffffffff.....
off,l-am operat,in mare suntem bine,alex nu face febra si nici dureri mari nu are,si asta e foarte important. mai greu e moral,sa stai tintit in pat ,2 luni e foarte greu,dar o sa trecem si peste asta. mai plange ca vrea si el pe jos,ca vrea la gradinita ....si altele.ii greu ca depinde doar de mine la toate,nu nu poate misca piciorul de loc,ii foarte greu.face pis la sticla,restul nu mai spun cat de greu il pun pe oala,. cam asta e in mare.incerc sa ma joc mai mereu cu el...mai tot timpul trebuie sa fiu langa el.teodoraion a scris:macoveianca a scris:alexut cred ca face laringita....si nu stiu daca va scapa fara injectabil...e tare greu sa trebuiasca sa-l duc la spital....ca e in ghips :lacrimi:
off imi pare rau anca...ce iti fac pitici stiu ca au mari probleme de sanatate
tu cum stai cu moralul ?:pupicei:
sa vedeti ce frumos spune ,,...sunt atelier mecanic,am o placa si 6 suruburi [4 noi si 2 vechi] cine vrea il ajut..."
a facut si rana de la ghips,am fost mereu pe la chirurgie,acum rana e bine ,dar a facut laringita... :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:
pe 4 merg la comisie,pe 30 ma duc sa-i faca radriografie si daca ii bine scoate ghipsul si firele si dupa 3-4 luni il opereaza iar sa-i scoata placa si suruburile,si dupa incepem cu celalalt picior,ca sa nu mai spun ca intre timp iar ghetute ortopedice care stii ca costa 310 lei....
eu,nici macar nu-mi permit sa ma gandesc la mine.....
moral,in fata lor mai zambesc,dar....
banii,iti dai seama cate datorii am facut acum la operatie si cate am....
macoveianca- Mamica rafinata
Pagina 17 din 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Subiecte similare
» Concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» Clasament concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» SUNT O MAMI COCHETA!
» poze participante la concursul:uite cat sunt de frumoasa !
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
» Clasament concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» SUNT O MAMI COCHETA!
» poze participante la concursul:uite cat sunt de frumoasa !
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
Pagina 17 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA