Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 60 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 60 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Astazi sunt deprimata,suparata
+36
tzuckutza
sorina.popia
panky(Laura)
paula_mami
Maria
roxanik
mary24
stokerita
popescumelinda
alina84
claudia_mami
scumpetea
irina-elena
mona_mami
ralucutza
alinapopa1969
Liliana
celina74
alyna
lilique
anuta22
amalia-carmen
ioanamanuela76
paul_A
pupkiss
elena
anays
deriana
STEF30IASI
teodoraion
narcy
anka9mai
monica_2008
geodeny
raruta
adriana
40 participanți
Pagina 18 din 25
Pagina 18 din 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Re: Astazi sunt deprimata,suparata
si totusi mai are puterea uneori sa zambeasca....
si acum are si branula...
si acum are si branula...
macoveianca- Mamica rafinata
- Varsta : 50
ooffff , numai probleme ...macoveianca....
imi pare tare rau ....pentru piticul tau ......
trebuie sa incerci sa fii tare ,...sa nu te vada daramata ....ca e micut si nu prea intelege toate ......
pentru tine stiu cat de greu e ....ca si eu am copil si mi-as da viata pentru el,,.......
iti doresc atat tie cat si piticului multa putere sa treceti peste aceste probleme ....
noi suntem alaturi de tine ,...macar sa iti mai ridicam moralul ..... :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
imi pare tare rau ....pentru piticul tau ......
trebuie sa incerci sa fii tare ,...sa nu te vada daramata ....ca e micut si nu prea intelege toate ......
pentru tine stiu cat de greu e ....ca si eu am copil si mi-as da viata pentru el,,.......
iti doresc atat tie cat si piticului multa putere sa treceti peste aceste probleme ....
noi suntem alaturi de tine ,...macar sa iti mai ridicam moralul ..... :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
saramana si multumesc frumos! :emotie:
de 5 ani,ma ti-n tare...doar ca incep sa nu mai pot,si cand corpul cedeaza....control prea mare nu mai am...
dar trebuie sa reusesc,caci copii sunt viata mea,pentru ei traiesc.eu am crescut fara parinti si....stiu cum e sa fii singur,mic printre straini...
de 5 ani,ma ti-n tare...doar ca incep sa nu mai pot,si cand corpul cedeaza....control prea mare nu mai am...
dar trebuie sa reusesc,caci copii sunt viata mea,pentru ei traiesc.eu am crescut fara parinti si....stiu cum e sa fii singur,mic printre straini...
imi pare rau anca...
nu stiu ce as face daca as avea atatea probleme cu unul din copii
si eu azi sunt foarte suparata......
m-am saturat de suparari...nu pot sa spun de ce dar sunt foarte suparata :lacrimi:
nu stiu ce as face daca as avea atatea probleme cu unul din copii
si eu azi sunt foarte suparata......
m-am saturat de suparari...nu pot sa spun de ce dar sunt foarte suparata :lacrimi:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
off,teo,sincer in ultimul timp sunt atat de dezamagita de viata,ma ajuta mult sa vb cu oameni cu suflet ca voi,dar zi de zi tot primesc cate un ,,sut" ,iar ma ridic,iar primesc,iar...
teo,ai grija de tine te rog,sper sa fie bine in final,uita-te in ochisorii printeselor si sa vezi cat iti lumineaza sufletul...
important este sa fiti sanatosi cu totii si sper din suflet asta,caci suferinta mai mare nu este,crede-ma...
teo,ai grija de tine te rog,sper sa fie bine in final,uita-te in ochisorii printeselor si sa vezi cat iti lumineaza sufletul...
important este sa fiti sanatosi cu totii si sper din suflet asta,caci suferinta mai mare nu este,crede-ma...
sanatate Anca, imi pare tare rau pt micutul bolnavior :pupicei: :pupicei:
Teo, ce ai patit??te-am mai auzit spunand lucrul asta?ai probleme in familie???capul sus, priveste pozitiv si ia doar partea buna a lucrurilor, cum a spus si Anca mai sus, important este ca sunteti sanatosi :pupicei:
Teo, ce ai patit??te-am mai auzit spunand lucrul asta?ai probleme in familie???capul sus, priveste pozitiv si ia doar partea buna a lucrurilor, cum a spus si Anca mai sus, important este ca sunteti sanatosi :pupicei:
elena- Mamica cocheta
IMI PARE RAU TEU CA,AI PROBLEME......DAR TIMPUL LE VA REZOLVA,NU TREBUIE SA DISPERAM.....ASA ESTE VIATA......CU BUNE SI CU RELE.
ANCA IMI PARE TARE RAU PT MICUTUL TAU......STIU CE INSEAMNA....E.STE CEL MAI GROZNIC LUCRU SA-TI FIE BOLNAVIOR COPILUL.....DAR FI OPIMISTA......FI PUTRNICA. :pupicei: :emotie:
ANCA IMI PARE TARE RAU PT MICUTUL TAU......STIU CE INSEAMNA....E.STE CEL MAI GROZNIC LUCRU SA-TI FIE BOLNAVIOR COPILUL.....DAR FI OPIMISTA......FI PUTRNICA. :pupicei: :emotie:
panky(Laura)- Mamica cocheta
teo ma sperii ce sa intamplat?....sunteti bine?....sa intamplat ceva cu micutele?
macoveianca a scris:off,teo,sincer in ultimul timp sunt atat de dezamagita de viata,ma ajuta mult sa vb cu oameni cu suflet ca voi,dar zi de zi tot primesc cate un ,,sut" ,iar ma ridic,iar primesc,iar...
imi pare rau anca ca esti dezamagita..cunosc sentimentul
iti dai seama ca nu am cum sa nu ma uit in ochii fetelor si sa ma incarc cu energie
elena a scris:sanatate Anca, imi pare tare rau pt micutul bolnavior :pupicei: :pupicei:
da elena m-ai mai auzit..e aceeasi problema..
panky a scris:IMI PARE RAU TEU CA,AI PROBLEME......DAR TIMPUL LE VA REZOLVA,NU TREBUIE SA DISPERAM.....ASA ESTE VIATA......CU BUNE SI CU RELE.
stiu ca nu trebuie sa disperam..cateodata e imposibil ssa nu clachezi
adriana a scris:teo ma sperii ce sa intamplat?....sunteti bine?....sa intamplat ceva cu micutele?
multumesc mult adriana pt grija,..multumesc t telefon..mi-ai dovedit ca esti o pietena adevarata careia ii pasa de cei din jur..nu e prima data cand imi dovedesti
:pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei:
fetele sunt bine si asta e cel mai important
ce ai patit teo , ce s-a intamplat ?
ce probleme ai ?
te astept sa vorbim pe mess , daca vrei .....
e bine sa vorbesti cu cineva , sa te mai descarci ......
ce probleme ai ?
te astept sa vorbim pe mess , daca vrei .....
e bine sa vorbesti cu cineva , sa te mai descarci ......
multumesc stef
acum am citit ce ai scris
o sa vb
dar nu astazi
te pupic
o sa vb
dar nu astazi
te pupic
ai grija de tine teo, si gandeste-te la micutele tale! toate trec si vin altele, dar mai importante sunt fetele! viata de familie e un suis si un coboras si pe primul loc sunt fetele!
mona_mami- Mamica cocheta
teodoraion a scris:multumesc stef
o sa vb
dar nu astazi
te pupic
cu mare drag teo , ....si capul sus ....o sa iasa soarele si pe straduta ta.... :pupicei:
sunt suparata pt ca nepotelul meu a facut pneumonie ..a racit la botez :lacrimi:
celina74- Mamica de cariera
Sunt un pic suparata ca Edy nu a dormit toata noaptea. Abia am terminat cu caninii si cred ca incep maselele
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
imi pare rau scumpetea...
azi nu am nici un motiv...in afara de frigul de afara!
sanatate tuturor puiutilor!
sanatate tuturor puiutilor!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
celina74 a scris:sunt suparata pt ca nepotelul meu a facut pneumonie ..a racit la botez :lacrimi:
ooo bietul de el... si stiam ca la botez nu racesc copilasiii ...
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Multumesc panky ..azi abia astept sa vorbesc cu cumnata mea ,sa vad cum se mai simte copilul
sanatate Celina!!
si eu sunt cam molesita azi, cred ca ma prinde o raceala...ma ustura ingrozitor in gat si curge si nasul, in curand o sa ma doara si capul...si gata- asta e raceala ...ufff :lacrimi:
si eu sunt cam molesita azi, cred ca ma prinde o raceala...ma ustura ingrozitor in gat si curge si nasul, in curand o sa ma doara si capul...si gata- asta e raceala ...ufff :lacrimi:
paul_A- Mamica cocheta
Multumesc Paula !
fetelor ma dispera o fata de la scoala lui fimiu (asa zice ea )...da telefoane intr-una cu nr ascuns ...acum o luna a sunat sa spuna sa-i zic baiatului meu ca nu mai vrea sa fie iubita lui (baiatul a zis ca nu o cunoaste)...acum ma suna ca s -ai spun ca il iubeste si vrea sa fie din nou cu el ...asta cred ca nu e sanatoasa la cap ... culmea e ca stie la ce scoala invata ,ce clasa e ... dar copilul nu o cunoaste ..si mai grav nu vad de unde a luat nr de telefoane pt ca baiatul meu habar nu are care sunt (nu le-a memorat ).... l-
mi-e frica de oameni din astia deplasati ...cine stie ce ii face la scoala sau pe drum
Compania de telefoane poate depistya nr de la care s-a sunat? ea a sunat cu nr ascuns
fetelor ma dispera o fata de la scoala lui fimiu (asa zice ea )...da telefoane intr-una cu nr ascuns ...acum o luna a sunat sa spuna sa-i zic baiatului meu ca nu mai vrea sa fie iubita lui (baiatul a zis ca nu o cunoaste)...acum ma suna ca s -ai spun ca il iubeste si vrea sa fie din nou cu el ...asta cred ca nu e sanatoasa la cap ... culmea e ca stie la ce scoala invata ,ce clasa e ... dar copilul nu o cunoaste ..si mai grav nu vad de unde a luat nr de telefoane pt ca baiatul meu habar nu are care sunt (nu le-a memorat ).... l-
mi-e frica de oameni din astia deplasati ...cine stie ce ii face la scoala sau pe drum
Compania de telefoane poate depistya nr de la care s-a sunat? ea a sunat cu nr ascuns
da, cred ca se poate afla nr de tel, dar esti sigura ca el nu stie?...sau nu vrea sa-ti spuna tie?
paul_A- Mamica cocheta
chiar nu stiu celina daca s epoate.
e tare ciudat...
e tare ciudat...
poate e dezamagita ., poate a parasit-o el sau poate nu a fost nimic intre ei .....si numai in mintea ei ...
cu tinerii din ziua de azi e tare complicat ....
cu tinerii din ziua de azi e tare complicat ....
Pagina 18 din 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Subiecte similare
» Concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» Clasament concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» SUNT O MAMI COCHETA!
» poze participante la concursul:uite cat sunt de frumoasa !
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
» Clasament concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» SUNT O MAMI COCHETA!
» poze participante la concursul:uite cat sunt de frumoasa !
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
Pagina 18 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA