Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 127 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 127 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Astazi sunt deprimata,suparata
+36
tzuckutza
sorina.popia
panky(Laura)
paula_mami
Maria
roxanik
mary24
stokerita
popescumelinda
alina84
claudia_mami
scumpetea
irina-elena
mona_mami
ralucutza
alinapopa1969
Liliana
celina74
alyna
lilique
anuta22
amalia-carmen
ioanamanuela76
paul_A
pupkiss
elena
anays
deriana
STEF30IASI
teodoraion
narcy
anka9mai
monica_2008
geodeny
raruta
adriana
40 participanți
Pagina 4 din 25
Pagina 4 din 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re: Astazi sunt deprimata,suparata
offfff.......ce trist :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi: Condoleante!!!!!!!!Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!!!!!!!!
alyna- Mamica incepator
- Varsta : 44
adevarat pupkiss...mi`a povestit si sotul meu de tragedia asta... a fost in preajma in momentele acelea....se intorcea de la Letcani spre Iasi.....ce tragedie pt bietele familii :lacrimi:
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
off..e asa de greu de inteles cand cineva moare asa tragic....
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
da fetelor , un tragic accident .....e teroare cu viteza asta ......de multe ori mergi linistit pe intra altul in tine .........groaznic......
condoleante familiilor ramase in urma..... :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:
condoleante familiilor ramase in urma..... :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
off , asa este acum, in secolul vitezei toata lumea nu stie cum sa faca sa goneasca mai repede ;
si noi am fost in seara asta pana la Ploiesti si era circulatia oprita , era un accudent in care victima era un motocilist...offf era sange peste tot, mi s-a facut pielea de gaina , nu mai vazusem asa ceva...si sper sa nu mai am ocazia sa vad... :lacrimi:
si noi am fost in seara asta pana la Ploiesti si era circulatia oprita , era un accudent in care victima era un motocilist...offf era sange peste tot, mi s-a facut pielea de gaina , nu mai vazusem asa ceva...si sper sa nu mai am ocazia sa vad... :lacrimi:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
asa e fetelor , e goaznic ce ramane in urma unui accident.....
daca ati vazut si azi a avut loc un accident de tren , insa ....12 morti si 4 raniti ..... :lacrimi:
:floare: :floare: :floare:
daca ati vazut si azi a avut loc un accident de tren , insa ....12 morti si 4 raniti ..... :lacrimi:
cruzime , nu stiu ce va mai fi in tara noastra... cnv zicea ca pana la urma v a izbucni ceva :(
pupkiss- Mamica rafinata
- Varsta : 33
offf din pacate zilnic sunt mii de accidente in toata lumea...sau poate mai multe...Dumnezeu sa-i ocroteasca pe cei care sunt la volan..si sa le lumineze calea, sa nu se mai intâmple atâtea nenorociri...
elena- Mamica cocheta
accidentele , marea majoritate sunt din vina unor oameni care nu gandesc .....merg cu viteza si nu se asigura de loc ....nici pe ei si nici pe cei din jur....
de cele mai multe ori , mor oameni fara nici o vina....care mergeau regulamentar....
de cele mai multe ori , mor oameni fara nici o vina....care mergeau regulamentar....
adevarat Stefi...azi in Iasi alt accident tragic, multi morti...am vazut microbuzul spulberat de tren....era facut felie....taiat in 2 si transportat la fier vechi..groaznic!
o fosta colega de`a mea de liceu trebuia sa mearga in seara asta la o cumatrie, dar s`a amanat totul pt ca in acel accident groaznic a murit bunica copilasului care trebuia sarbatorit...mare durere pt bietii oameni! :lacrimi:
o fosta colega de`a mea de liceu trebuia sa mearga in seara asta la o cumatrie, dar s`a amanat totul pt ca in acel accident groaznic a murit bunica copilasului care trebuia sarbatorit...mare durere pt bietii oameni! :lacrimi:
anka9mai- Mamica cocheta
.....anka9mai a scris:adevarat Stefi...azi in Iasi alt accident tragic, multi morti...am vazut microbuzul spulberat de tren....era facut felie....taiat in 2 si transportat la fier vechi..groaznic!
vai anka , ce groaznic......
condoleante tuturor !!!! :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:
e tare greu sa pierzi pe cineva, te simti rau si daca nu-l cunosti , dar atunci cand e cineva drag ... :lacrimi:
paul_A- Mamica cocheta
intr-adevar e groaznic ce se intampla ...si eu mi-am pierdut varul in accidentul cu pasarela care s-a prabusit la Tancabesti (anul trecut )..de atunci am inceput sa vad lumea altfel...parca sunt obsedata de accidente ... am ramas cu teama ca mi se poate intampla ceva la orice pas
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
imi pare rau , celina pentru tragedia din familia ata , de anul trecut .....
:pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei:
si eu vreau sa dau de permis, dar mi-e cam frica, oricum daca o sa conduc vreodata sunt sigura ca o sa fiu foarte atenta si prudenta; bineinteles ca poti muri nevinovat ...
paul_A- Mamica cocheta
din pacate , asa este paul_a . .......tu mergi regulamentar , dar vine altul si te omoara ....
...așa este Stefi, poți sa mergi prudent si regulamentar, dar sa intre altul in tine...cum ti-e si scris...daca ti-e dat sa mori intr-un accident de masina, asa o sa fie, nu poți fugi :lacrimi:
Eu conduc doar când este absolut necesar, nu e o pasiune a mea...cât mai rar, mi-e frica....
Eu conduc doar când este absolut necesar, nu e o pasiune a mea...cât mai rar, mi-e frica....
elena- Mamica cocheta
fetelor! putin optimism! sa conduci e foarte placut ! se intampla si accidente si tot felul de nenorociri! trebuie sa conducem cu grija si sa fim atenti la ceilalti participanti la trafic! si conteaza foarte mult sa nu intri in panica si sa ai reflexe bune!
Liliana- Mamica rafinata
- Varsta : 51
Joburi/Distractii : mamica de printesa!
asa este liliana , din pacate multi conducatori auto intra in panica si nu mai reactioneazain timp util si cum ar trebui , pentru a face cat mai putine victime....
eu sunt suparata ca mi sa stricat aparatul foto....a bagat sotul niste acumulatori cu o putere mai mare si cred ca mi la ars pentru ca nu se mai deschide de nici un fel.....asta este al 2 lea aparat intr-un an care mi se strica.....primul la scapat gabita pe gresie :lacrimi:
imi pare rau adriana , poate totusi nu are nimic , ...cauta sa-i pui acumulatori de care trebuie si poate merge.... :pupicei:
azi sunt ganditoare, a plecat mama sa o interneze pe mamaie la spital pt operatie la ochi, zilele astea o si opereaza :doctor:
paul_A- Mamica cocheta
hai fi optimista! o sa fie bine! sanatate multa!paul_A a scris:azi sunt ganditoare, a plecat mama sa o interneze pe mamaie la spital pt operatie la ochi, zilele astea o si opereaza :doctor:
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
imi pare rau adriana...
paul_a multa sanatate!!
eu sunt stresata si nervoasa din orice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am o stare tare nasoala azi....m-am saturat de vizite la medic si de copii maraiti :lacrimi:
paul_a multa sanatate!!
eu sunt stresata si nervoasa din orice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am o stare tare nasoala azi....m-am saturat de vizite la medic si de copii maraiti :lacrimi:
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 4 din 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Subiecte similare
» Concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» Clasament concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» SUNT O MAMI COCHETA!
» poze participante la concursul:uite cat sunt de frumoasa !
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
» Clasament concurs - Uite cat sunt de frumoasa !!!
» SUNT O MAMI COCHETA!
» poze participante la concursul:uite cat sunt de frumoasa !
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
Pagina 4 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA