Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 142 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 142 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
+27
buburuza
flori
raruta
flo09
marccora
scumpetea
roxanik
cosmedicpetra
amalia-carmen
mona_mami
narcy
alinapopa1969
deriana
david
elena
panky(Laura)
adriana
bellatrix
Maria
celina74
ari05
macoveianca
florares
teodoraion
theodora
lilique
STEF30IASI
31 participanți
Pagina 17 din 24
Pagina 17 din 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
ari05 a scris:deriana, probabil e alta schema de vaccinare acum ? nu mai inteleg... noi nu trebuie sa facem nici un vaccin la 2 ani... ci la 4 ani e urmatorul
ce vaccin i-ai faacut Dariei la 2 ani ?
ari cred ca s-a refacut schema de revaccinare , ce zicea Elena mai sus
la 2 ani habar n-am ce i-au facut , nici n-am intrebat dar am vazut pe net
La 30-35 luni:
•vaccinare antidifterica, antitetanica, antipertusis (DTP)
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
la asta ma gandeam si eu , ca s-a refacut schema de vaccinare ...
fetelor, Mona... si care mai ziceati ca ati mai avut copilasii cu viermisori... oare in cat timp se elimina ? si se vad ?
cred ca la cat is de stresata de treaba asta am vedenii ... o lupa mai imi trebuia sa studiez mai atent "pachetelul" dar parca am vazut niste ... "chestii"
fetelor, Mona... si care mai ziceati ca ati mai avut copilasii cu viermisori... oare in cat timp se elimina ? si se vad ?
cred ca la cat is de stresata de treaba asta am vedenii ... o lupa mai imi trebuia sa studiez mai atent "pachetelul" dar parca am vazut niste ... "chestii"
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ce confuzie la astia cu vaccinurile....am intrbat azi asistenta si habar nu avea....
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
cum adik habar nu avea ? doamneee pe ce lume traim !?!?!?
ari05- Mamica cocheta
serios..e asistenta de la dispensarul de copii si a zis sa ii scrie medicul de familie pe foaie ce ttrebuie
am eu carnetelul de vaccinuri cu noua schema , la 12 luni si apoi la 30-35luni
panky(Laura)- Mamica cocheta
pai 30 -35 luni inseamna 2 ani jumate... ori nu se mai face atunci ci la 4 ani... nu ? hai ca deja -s i n ceata
ari05- Mamica cocheta
fetele chiar maine am treaba la dispensar :doctor: o sa ma interesez si va spun si voua pana maine pupici :trimite pupici
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
nu sunt in tema ...rares are 3 ani si 2 luni dar nu iam mai facut vaccin cred ca de pe la 2 ani...trebuie so intreb pe soramea ca ea e asistenta la medic de fam
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
pe maine fetele
vai fetelor ,cat a papat Darius acuma dupa-masa, cat n-a mancat toata saptamana ... m-am speriat de el baga ca spartul... a papt si dupa ce s-a trezit cu mine, si la ai mei cat am fost a mancat non-stop de toateee ... dragu' lu' mama.. se pare ca e bun Nikvorm-ul asta... am impresia ca a si eliminat ceva viermisori... acuma seara i-am dat a doua doza... vai ce scandal a mai facut... :lacrimi: bine ca nu mai trebuie sa-i dau decat peste o saptamana...
ari05- Mamica cocheta
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
ma bucur pentru finutul meu ca a mancat. stiu ce inseamna sa nu manance din cauza monstrilor si sa fie si agitat copilul.
de eliminat nu se elimina intotdeauna, depinde de care are. in timpul tratamentului o parte dintre ei sunt ... macinati in stomac, se digera si nu se observa in scutec. am rascolit si eu destul. sa vad. cineva (de fapt, un doctor stomatolog) mi-a spus ca la tipul de viermi pe care i-a avut adela am fost norocoasa ca a iesit in scaun.
grija mare pe viitor. tratamentul trebuie repetat la trei luni, pentru ca se distrug doar "animalele" nu si ouale. acestea au un cartilagiu foarte tare, asemenator cu dintii de rechin.
da, asa e. sunt tari si nu se pot distruge prin medicamente. am studiat enorm la acea perioada si nu aveam net, doar din carti, reviste, tot ce mi-a picat in mana. imi era groaza sa vad si ... spaghete sau taietei .... bleeee .... ma ia cu frisoane cand ma gandesc prin ce am trecut.
saracutul finutul meu, ce s-a mai chinuit. e un sfat ce ti-am dat din toata inima. repeta tratamentul peste trei luni (bineinteles cu acordul pediatrului, sa-l consulti). si ar fi bine si analizele din sange - euzinofilele - care dau un raspuns mai exact decat cele din scaun. ceva de genul daca sunt mai mari decat 7, parca, asa imi amintesc.
sanatate multa si daca mai ai intrebari .... sunt aici!!!!!!!
de eliminat nu se elimina intotdeauna, depinde de care are. in timpul tratamentului o parte dintre ei sunt ... macinati in stomac, se digera si nu se observa in scutec. am rascolit si eu destul. sa vad. cineva (de fapt, un doctor stomatolog) mi-a spus ca la tipul de viermi pe care i-a avut adela am fost norocoasa ca a iesit in scaun.
grija mare pe viitor. tratamentul trebuie repetat la trei luni, pentru ca se distrug doar "animalele" nu si ouale. acestea au un cartilagiu foarte tare, asemenator cu dintii de rechin.
da, asa e. sunt tari si nu se pot distruge prin medicamente. am studiat enorm la acea perioada si nu aveam net, doar din carti, reviste, tot ce mi-a picat in mana. imi era groaza sa vad si ... spaghete sau taietei .... bleeee .... ma ia cu frisoane cand ma gandesc prin ce am trecut.
saracutul finutul meu, ce s-a mai chinuit. e un sfat ce ti-am dat din toata inima. repeta tratamentul peste trei luni (bineinteles cu acordul pediatrului, sa-l consulti). si ar fi bine si analizele din sange - euzinofilele - care dau un raspuns mai exact decat cele din scaun. ceva de genul daca sunt mai mari decat 7, parca, asa imi amintesc.
sanatate multa si daca mai ai intrebari .... sunt aici!!!!!!!
mona_mami- Mamica cocheta
buna .beau si eu un ceai cu voi...
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
vin si eu la o cafeluta fierbinte ca,tare frig este afara :capuccino:
panky(Laura)- Mamica cocheta
ai dreptate, e foarte frig, am dus-o si eu pe Maria la gradi iar acum imi beau cafeaua pana se trezeste Teodor
elena- Mamica cocheta
ari, vad ca si tu te confrunti cu problema viermisorilor, noi inca facem tratament sa scapam de ei ca tare il mai chinuie si mie tare mila de el, acum , sa terminam tratamentul toata casa si ii repet analiza la scaun ,pediatru ma sfatuit sa repet tratamentul , adica 10 zile tratament, o saptamana pauza si reiau 10 zile tratament si pe urma repet analiza,am sa-i fac analize si la sange ptr ca daca mai are inca oua tare greu se depisteaza prin analiza la scaun sper sa fi scapat de ei, santate multa si lui darius
beau si eu cu voi un 3 in 1 si fug la trebusoara ca sa trezit si pufosul
beau si eu cu voi un 3 in 1 si fug la trebusoara ca sa trezit si pufosul
david- Mamica incepator
Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia
am ajuns si eu la cafeluta
mona, cum nu se elimina si ouale ? :lacrimi: eu asa am citit pe prospectul NIkvorm... ca se elimina si ouale si chisturile (parca sa scria) ... oricum ma gandesc sa-i refac tratamentul... sa-i fac intre timp si analiza aceea de sange... din pacate nu stim ce fel de viermisori are... am mers doar pe presupunerea mea ca are viermisori, avand toate simptomele... sa vedem acum, zilele astea cumva fi...
Irina, tu ce tratament ii dai pt viermisori ??? 10 zile ii dai ? eu Nikvorm-ul asta trebuie sa-l dau o zi (10 ml dimineata si 10 ml seara) si dupa 7 zile inca o data 10 ml dimi si 10 ml seara...
mona, cum nu se elimina si ouale ? :lacrimi: eu asa am citit pe prospectul NIkvorm... ca se elimina si ouale si chisturile (parca sa scria) ... oricum ma gandesc sa-i refac tratamentul... sa-i fac intre timp si analiza aceea de sange... din pacate nu stim ce fel de viermisori are... am mers doar pe presupunerea mea ca are viermisori, avand toate simptomele... sa vedem acum, zilele astea cumva fi...
Irina, tu ce tratament ii dai pt viermisori ??? 10 zile ii dai ? eu Nikvorm-ul asta trebuie sa-l dau o zi (10 ml dimineata si 10 ml seara) si dupa 7 zile inca o data 10 ml dimi si 10 ml seara...
ari05- Mamica cocheta
am ajuns si eu la cafeluta cu voi
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
ari, eu ii dau tinctura de propolis glicolic de 3 ori pe zi cate 10 picaturi, noi luam capsule parazitol ptr ca face tratament toata casa, acum...om vedea rezultatele ca asa de stresata sunt cand stiu ca are lighioanele alea si-l chinuie....
ptr ca este un tratament anturist nu e antibiotic pediatru mi-a spus sa-i dau 10 zile pe urma pauza 7 zile si sa reiau iarsi 10 zile pentru ca in acest interval ouale ar putea face din nou oxiuri si dea sta ii mai dau 10 zile tratament...cum...om vedea la analize ce-o iesi
nikvormul ce e ? siropel? ti la prescris cineva sau ii dai tu preventiv?
fa-i o analiza la scaun daca il suspectezi ptr ca daca sunt chisturi de giardia(un fel de oua) se vad tare greu prin scaun, etotusi recomandat o analiza la scaun sa vezi ce are, un semn distinctiv ar fi ca dimineata la trezire ii miroase gurita, peste zi duce des manuta la nas e mereu agitat, nu are pofta de mancarea, cere des laptic( viermisorii agreeaza f mult dulcele in general ).....ce sa-ti mai spun decat sanatate multa si ai grija de denis
elena, multumim ptr cafeluta, e delicioasa
:pupicei:
ptr ca este un tratament anturist nu e antibiotic pediatru mi-a spus sa-i dau 10 zile pe urma pauza 7 zile si sa reiau iarsi 10 zile pentru ca in acest interval ouale ar putea face din nou oxiuri si dea sta ii mai dau 10 zile tratament...cum...om vedea la analize ce-o iesi
nikvormul ce e ? siropel? ti la prescris cineva sau ii dai tu preventiv?
fa-i o analiza la scaun daca il suspectezi ptr ca daca sunt chisturi de giardia(un fel de oua) se vad tare greu prin scaun, etotusi recomandat o analiza la scaun sa vezi ce are, un semn distinctiv ar fi ca dimineata la trezire ii miroase gurita, peste zi duce des manuta la nas e mereu agitat, nu are pofta de mancarea, cere des laptic( viermisorii agreeaza f mult dulcele in general ).....ce sa-ti mai spun decat sanatate multa si ai grija de denis
elena, multumim ptr cafeluta, e delicioasa
:pupicei:
david- Mamica incepator
nikvorm pediatra mi l-a dat... eu nu-i dau niciodata de capul meu nimic ... si nikvorm asta tot naturist este ... si se pare ca e f bun, ca deja incepe sa-i elimine... am vazut 2 lighioane de-alea in scutec :lacrimi:
eu analize de scaun i-am tot facut, inclusiv antigen giardia i-am facut si toate au iesit negative dar cum are toate simptomele de viermisori... am ajuns la concluzia asta... si bine m-am gandit, ca uite ca are intr-adevar viermisori, chiar daca nu au iesit la analize...
na... nu vreau sa-l laud de pe acum, sa vedem cum se comporta in zilele urmatoare... dar fetelor... am un ingeras de copil nu mi-l recunosc !!! jurrr !!! a papat cuminte, azi nu mi-a marait si nu mi-a urlat deloc, acum se joaca cuminte langa mine... nu-mi vine sa cred !!! deci e adevarat ce am citit ca un alt simptom la viermisori e ca e f mrau si agitat copilul ...
eu analize de scaun i-am tot facut, inclusiv antigen giardia i-am facut si toate au iesit negative dar cum are toate simptomele de viermisori... am ajuns la concluzia asta... si bine m-am gandit, ca uite ca are intr-adevar viermisori, chiar daca nu au iesit la analize...
na... nu vreau sa-l laud de pe acum, sa vedem cum se comporta in zilele urmatoare... dar fetelor... am un ingeras de copil nu mi-l recunosc !!! jurrr !!! a papat cuminte, azi nu mi-a marait si nu mi-a urlat deloc, acum se joaca cuminte langa mine... nu-mi vine sa cred !!! deci e adevarat ce am citit ca un alt simptom la viermisori e ca e f mrau si agitat copilul ...
ari05- Mamica cocheta
ari, scuze ca adineauri ti-am botezat pe darius..i-am spus denis
bravo, ma bucur ca ai un copilas cuminte, e si normal sa-l lauzi ca doar daca nu-l lauda mama cine sa-l laude, lasa ca o s ascape el si de lighioane, sanatos sa fie, numai bine, :pupicei:
bravo, ma bucur ca ai un copilas cuminte, e si normal sa-l lauzi ca doar daca nu-l lauda mama cine sa-l laude, lasa ca o s ascape el si de lighioane, sanatos sa fie, numai bine, :pupicei:
david- Mamica incepator
ma pui pe ganduri ari..ca si larisa cam maraie...si i-a ioesit si biancai la sange ca ar avea...cred ca maine ma duc sa fac analize
Pagina 17 din 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
Pagina 17 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA