Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 127 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 127 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )

+27
buburuza
flori
raruta
flo09
marccora
scumpetea
roxanik
cosmedicpetra
amalia-carmen
mona_mami
narcy
alinapopa1969
deriana
david
elena
panky(Laura)
adriana
bellatrix
Maria
celina74
ari05
macoveianca
florares
teodoraion
theodora
lilique
STEF30IASI
31 participanți

Pagina 19 din 24 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )

Mesaj Scris de teodoraion Joi Noi 26, 2009 11:04 pm

fetelor mie mi-a disparut semnatura.........??!!!!!!!!!!!!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )

Mesaj Scris de ari05 Joi Noi 26, 2009 11:05 pm

da teo ... nu o mai ai ... o fi papat-o ceva virus ? glumesccc !!! Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Noi 26, 2009 11:06 pm

teodoraion a scris:uite eu vreau sa ma laud ca ma duc sa imi iau un aparat foto..ca vreau neaparat..mi-l iau in rate..asta e...

vreau unul cu acumulatori..ce imi recomandati?

depinde de cati bani ai eu in vara am luat SAMSUNG si acumulatori se poate la oricare din cate stiu eu caci aceea sunt separat daca nu este vreo oferta sa fie bonus.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Joi Noi 26, 2009 11:09 pm

teodoraion a scris:uite eu vreau sa ma laud ca ma duc sa imi iau un aparat foto..ca vreau neaparat..mi-l iau in rate..asta e...

Teo eu am Nikon..l-am luat de curand ....eu sunt multumita de el.
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Noi 26, 2009 11:12 pm

teo , daca iti iei , i-ati camera foto ---faci si poze , faci si film cu ea .....
si bineinteles ca trebuie sa iti iei acumulatori la ea , ca se termina repede bateriile ,...asa acumulatorii ii pui la incarcat oricand ....
si sa iti cumperi 4 acumulatori , cand se descarca 2 mai ramai cu 2 ......pana se incarca cei descarcati ai cu ce face poze ...... :pupicei:

:mos craciun si :mos craciun si :mos craciun si
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Noi 26, 2009 11:12 pm

ahaaaa...am inteles maria..multumesc

ma gandesc la unul mai ieftin..maxim 500 ron...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Noi 26, 2009 11:17 pm

teodoraion a scris:ahaaaa...am inteles maria..multumesc

ma gandesc la unul mai ieftin..maxim 500 ron...

ai vazut cred ca poze puse de mine si eu sunt multumita de calitatea lor ,cu tot cu acumulatori a fost in jur la 400 ron.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Noi 26, 2009 11:52 pm

parerea mea e sa iti ei, e un cadou de Mos Nicolae :cizmulita de c ce e luat e bun luat :pupicei:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 27, 2009 1:03 am

gata fetele mi-am luat aparat.a m ,luat un nikon cu tot cu acumulator si card de 2 giga am dat 400 ron
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Noi 27, 2009 1:05 am

teodoraion a scris:gata fetele mi-am luat aparat.a m ,luat un nikon cu tot cu acumulator si card de 2 giga am dat 400 ron
bine ai facut caci sunt niste lucruri ce nu le cumperi in toata ziua Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 449374
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 24869 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 24869 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 24869
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 27, 2009 1:14 am

asa e maria sunt tare multumimta..eu de obicei cand sunt deprimata fac ceva..imi cumpar ceva acum l-am luat in rate cu un card de credit..eu de obicei nu fac decat rate mici cum va spuneam..ca nu vreau sa fiu datoare...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Noi 27, 2009 1:31 am

teodoraion a scris:asa e maria sunt tare multumimta..eu de obicei cand sunt deprimata fac ceva..imi cumpar ceva acum l-am luat in rate cu un card de credit..eu de obicei nu fac decat rate mici cum va spuneam..ca nu vreau sa fiu datoare...
felicitari pentru noua achizitie! asa e, nu e un obiect ce il poti cumpara toata ziua. e o investitie buna, si-a meritat pretul.
si ... cum il uzi??? :lichior: :lichior: :lichior:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 27, 2009 2:20 am

felicitari cuscra :pupicei: sa-l stapanesti sanatoasa si abia astept sa vad pozele facute cu noul aparat :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 27, 2009 2:29 am

il ud cu lacrimi mona ..ca ma enerveaza astia de mor de 3 ori a luat lumina pana aacum..am asteptat in fata blocului ca nu aveam cum s aurc cu carutul pana la etajul 9 apoi continuu o opresc..nu e nici apa de nici un fel.....

multuesc de felicitari si eu abia astept sa fac poze
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Noi 27, 2009 2:46 am

o caut pe alina! ati vazut-o???
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 27, 2009 2:54 am

nu mona... de la amiaza...
moamaa teo, eu cred ca as fi facut cu nervii in locul tau Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Noi 27, 2009 3:27 am

bravo teo :congratilesen: pentru achizitie
bine ca a venit lumina :lumanari: caci la lumina lumanarilor e naspa :pupicei: :pupicei:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Vin Noi 27, 2009 3:32 am

teo sa-l stapanesti sanatoasa si eu trebuie sa fac o treaba ca asta :2 oameni de za
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de florares Vin Noi 27, 2009 3:38 am

sal folosesti sanatoasa ....eu am aparat de vreo 2 ani am dat pe el 500 cu card ...ma tinut pina in vara ....cand faceam poze ziua nu se vedeau numai seara se vad ....mam inervat putin ca ziua nul puteam folosi si mi-am cumparat altul cu 300 ..benq...marca buna si asta celalat este canon,,,asa ca am doua ....
florares
florares
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 27, 2009 3:39 am

multumesc laura ..multumesc tuturor

am niste nervio ca mi-a stricat larisa la calc locul unde bag cd-uri..nu imi mai merge se inchide si deschide intr-una.... eu acum la ce mai ascult muzica .....si unde mai pun cd-uri:lacrimi: oare o fi grav?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Vin Noi 27, 2009 3:46 am

eu cred ca se poate repara :pupicei:
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 27, 2009 3:47 am

sigur se poate repera..dar vroiam sa il pot repara eu ...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Noi 27, 2009 4:20 am

fetelor eu va las,noapte buna!
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Vin Noi 27, 2009 4:21 am

NOAPTE BUNA! Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 825533
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 27, 2009 4:30 am

si eu va las dragele mele ma duc sa culc monstrii..pe toti 3 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 19 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 24 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum