Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 181 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 181 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )
+24
emyly
lilique
flo09
raruta
roxanik
popescumelinda
cecilia_7625
elena
theodora
scumpetea
celina74
Maria
panky(Laura)
ari05
paul_A
teodoraion
muraru raluca
mona_mami
alinapopa1969
buburuza
florares
adriana
ianis28
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 6 din 29
Pagina 6 din 29 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )
buna fetele, si eu sunt la a 3-4 cafeluta pe ziua de astazi....de dimineata la ora 8 noi eram afara....eu si gabi, faceam oameni de zapada.....am intrat in casa pe la ora 10 si ceva....acum gabi se uita la desene si eu curatenie
am venit sieu la un capuccino :capuccino:
de azi dimineata tot scanez pe comp.. .si acum e abia la 49 % ... si plin de trojeni :lacrimi: nu stiu cum se "lipesc" asa de mine si de unde-i "culeg"
de azi dimineata tot scanez pe comp.. .si acum e abia la 49 % ... si plin de trojeni :lacrimi: nu stiu cum se "lipesc" asa de mine si de unde-i "culeg"
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
eu zic ca am mai terminat din treaba raluca...pana acum am calcat...doamne si cat urasc sa o fac....las sa se stranga cate 3-4 masini si apoi ma apuc...dar 2-3 ore numai calc, nimic altceva.....
Buna ziua !...ari m-ai speriat cu trojenii aia ...ce antivirus ai?
adriana asa procedez si eu ... nici mie nu pre imi place sa calc
adriana asa procedez si eu ... nici mie nu pre imi place sa calc
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
ohooo , asa fac si eu Adriana... camasi imi place sa calc... dar in rest ...
celina, aveam ceva de la Norton, Esset... nu stiu cum... sau NOD32 ... habar nu am ce mi-a pus tipul care mi l-a facut data trecuta (asta fiind acum nici o luna) dar nu stiu de unde i=am luat... sigur de pe ceva site-uri unde intru sa votez k proasta pe toata lumea... dar GATAAAA !!! nu mai votez nimic !!! n-au decat sa ma stearga din lista cine vrea
celina, aveam ceva de la Norton, Esset... nu stiu cum... sau NOD32 ... habar nu am ce mi-a pus tipul care mi l-a facut data trecuta (asta fiind acum nici o luna) dar nu stiu de unde i=am luat... sigur de pe ceva site-uri unde intru sa votez k proasta pe toata lumea... dar GATAAAA !!! nu mai votez nimic !!! n-au decat sa ma stearga din lista cine vrea
ari05- Mamica cocheta
Eu nu votez pe nimeni Laura.....cred ca ma sters deja multa lume din lista lor de mes....dar nu am timp de voturi
Dragi mamici si dragi pitici....
pentru ca este luna cadourilor, pentru ca am vazut ca va place sa va faceti surprize una alteia, m-am gandit sa dam drumu la un astfel de concurs.
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/adybijuro-f88/concurs-surpriza-pentru-o-mamica-draga-mie-t987.htm#72139
Dragi mamici si dragi pitici....
pentru ca este luna cadourilor, pentru ca am vazut ca va place sa va faceti surprize una alteia, m-am gandit sa dam drumu la un astfel de concurs.
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/adybijuro-f88/concurs-surpriza-pentru-o-mamica-draga-mie-t987.htm#72139
mai votez daca ma voteaza /........
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
mie imi place sa calc,dar cand sunt prea multe le mai las si pe a doua zi.
De votat votez si eu,iar de multe ori chiar cand nu am nici un concurs tot votez fetele,iar pe tine Adriana te am chiar daca nu votezi...am o lista separata cu cei ce voteaza si alta cu fete si mamici sa nu le deranjez cu mesaje cu votari...nici pe tine Ari,dar sunt unele care le votezi,dai confirmari si se ia de tine...dar le dau "IGNORE"si gata
De votat votez si eu,iar de multe ori chiar cand nu am nici un concurs tot votez fetele,iar pe tine Adriana te am chiar daca nu votezi...am o lista separata cu cei ce voteaza si alta cu fete si mamici sa nu le deranjez cu mesaje cu votari...nici pe tine Ari,dar sunt unele care le votezi,dai confirmari si se ia de tine...dar le dau "IGNORE"si gata
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
buna ziua fetelor......azi nu am putut sa fiu la cafea cu voi.....mi sa stricat calculatorul si deabia acum l-am reparat......
panky(Laura)- Mamica cocheta
si tu ai probl cu calculiciu Laura ? moamaa cred ca fac greva computerele
si eu am liste separate... una cu mamicile mele :zambet larg: si una cu "votarile"... dar lista cu schimb de voturi cred ca o "tai" in curand... ca nu-mi mai permit sa tot dau recover si sa formatez ... ca m-am saturat !
si eu am liste separate... una cu mamicile mele :zambet larg: si una cu "votarile"... dar lista cu schimb de voturi cred ca o "tai" in curand... ca nu-mi mai permit sa tot dau recover si sa formatez ... ca m-am saturat !
ari05- Mamica cocheta
Da de la ce Ari?Eu n-am probleme! Am un antivirus bun si mai dau devirusare din cand in cand! Da probleme mari n-am avut!
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
ce faceti mamici?
si sora mea are probl cu pc-ul...si de doua zile nu au nici lumina....
eu acum am ajuns acasa....sunt plecata de la 10.00...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
a nins mai tare?de la zapada au probleme?teodoraion a scris:ce faceti mamici?
eu v-am spus ca am instalat seara windowsul si pe dimineata nu a mai mers deloc,tot dadea singur reset...
Maria- Administrator
ari05 a scris:si tu ai probl cu calculiciu Laura ? moamaa cred ca fac greva computerele
DA LAURA,AM PROBLEME CU EL DE VREO LUNA......ACUM ESTE A DOUA OARA IN INTERVAL DE 2 SAPTAMANI CAND IL DUC LA REPARAT......NU STIU CE SE INTAMPLA
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna seara fetelor !!
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
buna seara fetelor! eu sunt franta deja...ma scol ca barlauza la ora 5...si frec menta! macar de-as vinde-o...frecata gata...of ! pana ma voi obisnui un pic! Va las ca nu vreau sa va intristez. o seara frumoasa !
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Maria a scris:a nins mai tare?de la zapada au probleme?teodoraion a scris:ce faceti mamici?
eu v-am spus ca am instalat seara windowsul si pe dimineata nu a mai mers deloc,tot dadea singur reset...
eee de la zapada..de la furtuna..dintotdeauna a fost asa..cate nopti si zile nu am stat noi pe intuneric...imediat cad firele..si vin in zile sa le repare..
alinapopa1969 a scris:buna seara fetelor! eu sunt franta deja...ma scol ca barlauza la ora 5...si frec menta! macar de-as vinde-o...frecata gata...of ! pana ma voi obisnui un pic! Va las ca nu vreau sa va intristez. o seara frumoasa !
alina..eu as vre aniste menta.....
vb...e bine sa fii cu noi sa mai uiti..acum daca asa te trezesti tu..indiferent ca ai sau nu trwaba te-a obisnuit..
pt tine :buchet: :buchet: :inima albastra :flori galbene: :flori galbene: :flori colorate :flori colorate :floare albastr :floare albastr
buna seara fetele...ce mai faceti voi?
eu abia acum am reusit sa intru...am avut multa treaba azi...
nici noi nu am avut TV aseara din cauza zapezii :mos craciun 1:
s-au dat drumul iar la joculetze?
eu abia acum am reusit sa intru...am avut multa treaba azi...
nici noi nu am avut TV aseara din cauza zapezii :mos craciun 1:
s-au dat drumul iar la joculetze?
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
bleach...lapte...nu, sa nu vad asa ceva
scuze Raluca nu vreau sa-ti fac scarba, dar nu suport laptele :sorry:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
multumesc maria! toata ziua am umblat teleleu prin oras! mi-a fost tare dor! am cumparat o gramada de cadouri! ne-am plimbat prin "oraselul copiilor", am scos si pe fete pe afara! pur si simplu am simtit vacanta .... si ninge asa de frumos!
maine o iau de la capat cu plimbarile si o vizita la fini! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
mona_mami- Mamica cocheta
TOCMAI CA NICI MIE DAR BEAU FORTAT :lacrimi: CA TREBUIE SA BEAUpaul_A a scris:bleach...lapte...nu, sa nu vad asa ceva
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
mona plimba-te si pt mine ca eu nu am mai fost nicaieri in vacanta cu adevarat de ani dse zile..
Pagina 6 din 29 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 21 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 21 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 6 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA