Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 181 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 181 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )

+24
emyly
lilique
flo09
raruta
roxanik
popescumelinda
cecilia_7625
elena
theodora
scumpetea
celina74
Maria
panky(Laura)
ari05
paul_A
teodoraion
muraru raluca
mona_mami
alinapopa1969
buburuza
florares
adriana
ianis28
STEF30IASI
28 participanți

Pagina 6 din 29 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )

Mesaj Scris de adriana Mier Dec 16, 2009 7:16 pm

buna fetele, si eu sunt la a 3-4 cafeluta pe ziua de astazi....de dimineata la ora 8 noi eram afara....eu si gabi, faceam oameni de zapada.....am intrat in casa pe la ora 10 si ceva....acum gabi se uita la desene si eu curatenie Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 4527
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Dec 16, 2009 8:51 pm

beau un cappucino si ma duc la treabasmilie
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Dec 16, 2009 9:36 pm

am venit sieu la un capuccino :capuccino:
de azi dimineata tot scanez pe comp.. .si acum e abia la 49 % ... si plin de trojeni :lacrimi: nu stiu cum se "lipesc" asa de mine si de unde-i "culeg" Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Dec 16, 2009 9:36 pm

eu zic ca am mai terminat din treaba raluca...pana acum am calcat...doamne si cat urasc sa o fac....las sa se stranga cate 3-4 masini si apoi ma apuc...dar 2-3 ore numai calc, nimic altceva.....
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Mier Dec 16, 2009 9:38 pm

Buna ziua !...ari m-ai speriat cu trojenii aia ...ce antivirus ai?
adriana asa procedez si eu ... nici mie nu pre imi place sa calc
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Dec 16, 2009 9:42 pm

ohooo , asa fac si eu Adriana... camasi imi place sa calc... dar in rest ... Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 16974
celina, aveam ceva de la Norton, Esset... nu stiu cum... sau NOD32 ... habar nu am ce mi-a pus tipul care mi l-a facut data trecuta (asta fiind acum nici o luna) dar nu stiu de unde i=am luat... sigur de pe ceva site-uri unde intru sa votez k proasta pe toata lumea... dar GATAAAA !!! nu mai votez nimic !!! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 16974 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 199844 n-au decat sa ma stearga din lista cine vrea Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 496116
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Dec 16, 2009 9:53 pm

Eu nu votez pe nimeni Laura.....cred ca ma sters deja multa lume din lista lor de mes....dar nu am timp de voturi

Dragi mamici si dragi pitici....
pentru ca este luna cadourilor, pentru ca am vazut ca va place sa va faceti surprize una alteia, m-am gandit sa dam drumu la un astfel de concurs.
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/adybijuro-f88/concurs-surpriza-pentru-o-mamica-draga-mie-t987.htm#72139
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de florares Mier Dec 16, 2009 11:07 pm

mai votez daca ma voteaza /........
florares
florares
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Mier Dec 16, 2009 11:14 pm

mie imi place sa calc,dar cand sunt prea multe le mai las si pe a doua zi.
De votat votez si eu,iar de multe ori chiar cand nu am nici un concurs tot votez fetele,iar pe tine Adriana te am chiar daca nu votezi...am o lista separata cu cei ce voteaza si alta cu fete si mamici sa nu le deranjez cu mesaje cu votari...nici pe tine Ari,dar sunt unele care le votezi,dai confirmari si se ia de tine...dar le dau "IGNORE"si gata Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 377534 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 540174
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Dec 16, 2009 11:24 pm

buna ziua fetelor......azi nu am putut sa fiu la cafea cu voi.....mi sa stricat calculatorul si deabia acum l-am reparat......
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Dec 16, 2009 11:54 pm

si tu ai probl cu calculiciu Laura ? Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 16974 moamaa cred ca fac greva computerele Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 199844

si eu am liste separate... una cu mamicile mele :zambet larg: si una cu "votarile"... dar lista cu schimb de voturi cred ca o "tai" in curand... ca nu-mi mai permit sa tot dau recover si sa formatez ... ca m-am saturat ! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de scumpetea Mier Dec 16, 2009 11:59 pm

Da de la ce Ari?Eu n-am probleme! Am un antivirus bun si mai dau devirusare din cand in cand! Da probleme mari n-am avut! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 540174
scumpetea
scumpetea
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Dec 17, 2009 12:08 am

ce faceti mamici?
si sora mea are probl cu pc-ul...si de doua zile nu au nici lumina....
eu acum am ajuns acasa....sunt plecata de la 10.00...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Dec 17, 2009 12:11 am

teodoraion a scris:ce faceti mamici?
a nins mai tare?de la zapada au probleme?
eu v-am spus ca am instalat seara windowsul si pe dimineata nu a mai mers deloc,tot dadea singur reset...
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Dec 17, 2009 12:11 am

ari05 a scris:si tu ai probl cu calculiciu Laura ? Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 16974 moamaa cred ca fac greva computerele Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 199844

si eu am liste separate... una cu mamicile mele :zambet larg: si una cu "votarile"... dar lista cu schimb de voturi cred ca o "tai" in curand... ca nu-mi mai permit sa tot dau recover si sa formatez ... ca m-am saturat ! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 16974

DA LAURA,AM PROBLEME CU EL DE VREO LUNA......ACUM ESTE A DOUA OARA IN INTERVAL DE 2 SAPTAMANI CAND IL DUC LA REPARAT......NU STIU CE SE INTAMPLA
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Dec 17, 2009 1:04 am

buna seara fetelor !!

:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Joi Dec 17, 2009 1:10 am

buna seara fetelor! eu sunt franta deja...ma scol ca barlauza la ora 5...si frec menta! macar de-as vinde-o...frecata gata...of ! pana ma voi obisnui un pic! Va las ca nu vreau sa va intristez. Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 449374 o seara frumoasa ! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 449374
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Dec 17, 2009 1:30 am

Maria a scris:
teodoraion a scris:ce faceti mamici?
a nins mai tare?de la zapada au probleme?
eu v-am spus ca am instalat seara windowsul si pe dimineata nu a mai mers deloc,tot dadea singur reset...

eee de la zapada..de la furtuna..dintotdeauna a fost asa..cate nopti si zile nu am stat noi pe intuneric...imediat cad firele..si vin in zile sa le repare..

alinapopa1969 a scris:buna seara fetelor! eu sunt franta deja...ma scol ca barlauza la ora 5...si frec menta! macar de-as vinde-o...frecata gata...of ! pana ma voi obisnui un pic! Va las ca nu vreau sa va intristez. Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 449374 o seara frumoasa ! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 449374

alina..eu as vre aniste menta.....
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 377534 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 377534 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 377534 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 377534 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 377534 vb...e bine sa fii cu noi sa mai uiti..acum daca asa te trezesti tu..indiferent ca ai sau nu trwaba te-a obisnuit..
pt tine :buchet: :buchet: :inima albastra :flori galbene: :flori galbene: :flori colorate :flori colorate :floare albastr :floare albastr
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de flo09 Joi Dec 17, 2009 2:49 am

buna fetelor ce mai faceti? :mos craciun 1:
flo09
flo09
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Dec 17, 2009 2:56 am

buna seara fetele...ce mai faceti voi?
eu abia acum am reusit sa intru...am avut multa treaba azi...
nici noi nu am avut TV aseara din cauza zapezii :mos craciun 1:

s-au dat drumul iar la joculetze?
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Dec 17, 2009 3:20 am

BUNA SEARA FETELOR ,AM VENIT SI EU LA O CANA CU LAPTEsmileyCA MI SA FACUT DOR ...NORMAL CU FORTA CA NU-MI PLACE
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Dec 17, 2009 3:25 am

bleach...lapte...nu, sa nu vad asa ceva Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 16974

scuze Raluca nu vreau sa-ti fac scarba, dar nu suport laptele :sorry:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Dec 17, 2009 3:26 am

Maria a scris:
ioanasimona_pop a scris:BUNA DIMINEATA, DE AICI DEW LA BISTRITA. BEAU CAFELUTA ... SI PLEC IN RECUNOASTERE! VA DORESC O ZI BUNA SI MINUNATA! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
O zi frumoasa si tie Mona!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 A1f8bd59c8271b826661065013994638Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 A1f8bd59c8271b826661065013994638Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 A1f8bd59c8271b826661065013994638

multumesc maria! toata ziua am umblat teleleu prin oras! mi-a fost tare dor! am cumparat o gramada de cadouri! ne-am plimbat prin "oraselul copiilor", am scos si pe fete pe afara! pur si simplu am simtit vacanta .... si ninge asa de frumos!
maine o iau de la capat cu plimbarile si o vizita la fini! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Dec 17, 2009 3:30 am

paul_A a scris:bleach...lapte...nu, sa nu vad asa ceva Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 6 16974

scuze Raluca nu vreau sa-ti fac scarba, dar nu suport laptele :sorry:
TOCMAI CA NICI MIE DAR BEAU FORTAT :lacrimi: CA TREBUIE SA BEAU
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Dec 17, 2009 3:33 am

mona plimba-te si pt mine ca eu nu am mai fost nicaieri in vacanta cu adevarat de ani dse zile..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 29 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum