Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 106 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 106 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )

+24
emyly
lilique
flo09
raruta
roxanik
popescumelinda
cecilia_7625
elena
theodora
scumpetea
celina74
Maria
panky(Laura)
ari05
paul_A
teodoraion
muraru raluca
mona_mami
alinapopa1969
buburuza
florares
adriana
ianis28
STEF30IASI
28 participanți

Pagina 23 din 29 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )

Mesaj Scris de teodoraion Joi Dec 31, 2009 12:44 am

am ajuns acasa..dupa 3 ore de mers cu trenul..

acum treaba...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )

Mesaj Scris de ari05 Joi Dec 31, 2009 1:24 am

buna seara mamici :pupicei: ce faceti ?
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Dec 31, 2009 2:02 am

eu am fiert sarmlele gata facute de mama mea...acum mai stau putin pe aici apoi mai strang prin casa
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Dec 31, 2009 3:31 am

buna seara mamici bucatarese (cochete) :pupicei:
acum ma-m asezat si un pic sa servesc un capucino :capuccino: ,nu am facut prea multa treaba dar cat am facut simt ca nu mai pot,statul in picioare ma omoara Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 16974 .....de s-ar face toate ca in povesti ,,batant din palme,, :zambet larg: ...mas simti extraordinar :zambet larg:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Dec 31, 2009 3:48 am

mamicutelor ati terminat cu treaba?
haideti la un suc! :beapepsi: :beapepsi: :beapepsi:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Dec 31, 2009 4:26 am

MULTUMESC MARIA CHIAR AVEAM NEVOIE DE CEVA RACORITOR :pupicei: ...NOAPTE BUNA MAMICI :pupicei:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Dec 31, 2009 4:27 am

muraru raluca a scris:MULTUMESC MARIA CHIAR AVEAM NEVOIE DE CEVA RACORITOR :pupicei: ...NOAPTE BUNA MAMICI :pupicei:
noapte buna Raluca!!
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Dec 31, 2009 4:31 am

MULTUMESC MARIA ,SI TIE LA FEL DUPA O ZI DE MUNCA
:pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei: :pupicei:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Dec 31, 2009 12:47 pm

neata fetele...am venit cu cafeluta...va astept pe toate.... Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 4527 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 4527 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 4527 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 4527
ati terminat cu pregatirile?....unde petreceti revelionul?
am reusit si eu ieri sa ma vopsesc....a iesit un rosu cam deschis dar asta este!!!!. nu ma lasat gabita sa stau mai mult cu vopseaua in cap....vroia sa bage si el mana sa ma cifuleasca putin! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de narcy Joi Dec 31, 2009 12:59 pm

buna dimineata!
eu voi face revelionul acasa
narcy
narcy
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Dec 31, 2009 2:20 pm

buna dimineata!
va las si eu o cafeluta si spor la treaba pe mai departe
si eu fac acasa revelionul caci sotul lucreaza...o sa fiu cu copii doar
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 0e65d968
mai am inca treaba,am de decorat tortul,friptura de curcan e la cuptor pestele nu l-am facut ,dar este timp :pupicei:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Joi Dec 31, 2009 2:56 pm

buna dimineata! in sfarsit din nou impreuna cu voi! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 594803 n-am avut net! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 16974 acum s-a rezolvat! sper sa fie bine! Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 449374 Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 20685
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Dec 31, 2009 3:35 pm

buna dimineata!
ce faceti?
mai e putin si intram in alt an.....
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Dec 31, 2009 4:19 pm

NEATZA, BEAU SI EU CAFEAUA, S-A CAM RACIT, CA NU AM AVUT TIMP DE EA.Am primit colindatori, acum au plecat ai mei la colindat,pana se intorc, iau si eu o pauza mica, am mancarea pe foc...
Un An Nou fericit va doresc , numai bucurii si sanatate multa dragele mele :pupicei:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de flo09 Joi Dec 31, 2009 4:34 pm

buna fetelor si un an nou fericit
flo09
flo09
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Dec 31, 2009 4:44 pm

buna fetele ....am revenit si eu, pana acum am calcat, emil a dat cu aspiratorul, acum vreau sa ma duc sa fac peste pane...sa condimentez puiul si friptura....
bine ai revenit alina, ti-am simtit lipsa dimineata la cafeluta

Un an nou cu sanatate , impliniri si tot ce este mai bun si mai frumos in viata
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 LCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 ACafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 MCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 UCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 LCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 TCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 ICafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 ACafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 NCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 ICafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 EmptyCafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 Empty
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Dec 31, 2009 5:03 pm

Maria a scris:buna dimineata!
va las si eu o cafeluta si spor la treaba pe mai departe
si eu fac acasa revelionul caci sotul lucreaza...o sa fiu cu copii doar
Cafeluta mamicilor cochete  ( 7 ) - Pagina 23 0e65d968
mai am inca treaba,am de decorat tortul,friptura de curcan e la cuptor pestele nu l-am facut ,dar este timp :pupicei:
buna dimineata fetelor,multumesc maria pt cafea :pupicei: chiar aveam nevoie
Photobucket
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Dec 31, 2009 5:23 pm

mai aveti cafea si pt bine.........am muncit ieri pana tarziu....si acum o jumatate de ora m-am trezit.
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Dec 31, 2009 5:30 pm

da cum sa nu laura ,Photobucket ieri noapte si eu pana la 1.30 dar ma-m trezit 8.00,spor la treaba :pupicei: ,un an nou cu multe bucurii :pupicei:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Dec 31, 2009 5:35 pm

MULTUMESC RALUCA! SI TIE LA FEL ITI DORESC.....MULTA SANATATE...SI BEBELUSULUI......SA VA BUCURATI DE EL. :pupicei:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Dec 31, 2009 6:07 pm

eu va invit la o cescuta cu tuica fiarta...,ma doare putin in gat si imi va prinde foarte bn o gura de tuicuta...ma apuc si eu de treaba dar intai va salut pe voi si va urez "un nou an plin de fericire,intelegere,iubire,si mai ales sanatate :pupicei:
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Dec 31, 2009 6:40 pm

tuica??wow vreeau si eu dar nu singura cu voi...

pe unde umbli bel?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Dec 31, 2009 8:46 pm

LA MULTI ANI!!!! un an nou mai bun, cu sanatate, impliniri si tot ce va doriti. Va invit sa petrecem impreuna https://mamicicochete.forumgratuit.ro/la-multi-ani-f9/la-multi-ani-2010-t1038.htm#76882
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Dec 31, 2009 8:47 pm

la fel si tie Bel...numai bine anul ce urmeaza si tie Teo si la toate mamicile de aici!! :pupicei:
Apropo Teo ce mai faci ai terminat pregatirile? :pupicei:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Dec 31, 2009 9:43 pm

ce faceti fetelor?ati terminat pregatirile? :pupicei: eu da..sunt pe aici, cu baietii mei, pe Maria am trimis-o la colindat cu sorcova, impreuna cu verisoarele ei :mos craciun si
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 29 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum