Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 89 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 89 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (10)
+26
blondyna
buburuza
popescumelinda
pupkiss
amalia-carmen
Dana34
bebelusha18
celina74
LIGIA
roxanik
mona_mami
florares
sandy
elena
alinapopa1969
teodoraion
Rody
STEF30IASI
paul_A
panky(Laura)
adriana
Maria
theodora
muraru raluca
marccora
ari05
30 participanți
Pagina 22 din 42
Pagina 22 din 42 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (10)
Buna scumpele mele.Ce mai faceti.Va pupacesc cu drag si va doresc tot binele din lume!
Rody- Mamica rafinata
buna fetele...care mai sunteti...pe aici???
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna Rody, Sandy, Maria! Doar noi, cred ca mai suntem pe aici! Hai sa bem o cafelutza!
Ma uit la Realitatea TV, de fapt ascult, si iar sunt scarbita de hotiile pe care le fac alesii nostri!
Ma uit la Realitatea TV, de fapt ascult, si iar sunt scarbita de hotiile pe care le fac alesii nostri!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
buna ,Alina...nimik nou...mereu aceleasi stiri care ne confirma ca suntem intr-un cerc vicios
sandy- Mamica cocheta
ceau fetele !!! am ajuns si eu pe aici , un picut
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
bine ai venit...,ooo si cu pipa pacii dupa tine...
sandy- Mamica cocheta
da da... de nervi ce am avut azi m-am prostit cu 2-3
ari05- Mamica cocheta
eee...la tine nu e grav...ca daca nu fumezi multe...dar poate renunti...
sandy- Mamica cocheta
buna stef...uite pe aici...
sandy- Mamica cocheta
sandy_bell a scris:buna stef...uite pe aici...
ma bucur ca esti pe aici ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
pai probl e mai grava Sandy.. .ca dk as fi fumatoare inraita, ziceam... dar asa... ca fumez 1-2 sau maxim 4-5 pe zi... sau sunt zile cand nu fumez deloc... ar trebui sa nu mai fumez deloc, nu ? dar nu ma pot abtine sa nu bag cate una... :bataie:
ce faci Stef? dar Andrei ?
na, sa pic azi jos... vb cu sora mea la tel... si nu stiu cum a venit vorba de cumnatii mei... si printre altele imi zice ca e gravida cumnata-mea deci ... whattttt ?!?!?!?! de cand si pana cand ??? a zis ca a vazut-o in mall si avea o burta de parca era gravida in nush ce luna... eu i-am zis ca nu se poate, ca doar aflam si eu ceva... ca asa e ea grasa, si poate de-aia o fi crezut ca-i gravida... si nu mai tine minte soramea dk i-a zis cumnata-mea dk e sau nu gravida... nah... sa fie... ca se intoarce roata.... asa cum ei nu dau doi bani pe Darius, ca l-au vazut de 2 ori de cand s-a nascut, si ultima data la botez... asa nu voi da nici eu doi bani pe copilul lor... :bataie: zic eu acum... desi nu cred ca voi putea fi asa, ca mie imi plac mult copilasii ... :lacrimi: dar macar o sa vada si ei ce inseamna sa ai copil si sa ti-l desconsidere neamurile nah, acum sunt curioasa dk e sau nu gravida desteapta asta, ca pana acum ziceau ca nu vor copil pana nu au ce sa-i ofere... de parca ar fi sarantoci... vai mama lor de avari :bataie:
ce faci Stef? dar Andrei ?
na, sa pic azi jos... vb cu sora mea la tel... si nu stiu cum a venit vorba de cumnatii mei... si printre altele imi zice ca e gravida cumnata-mea deci ... whattttt ?!?!?!?! de cand si pana cand ??? a zis ca a vazut-o in mall si avea o burta de parca era gravida in nush ce luna... eu i-am zis ca nu se poate, ca doar aflam si eu ceva... ca asa e ea grasa, si poate de-aia o fi crezut ca-i gravida... si nu mai tine minte soramea dk i-a zis cumnata-mea dk e sau nu gravida... nah... sa fie... ca se intoarce roata.... asa cum ei nu dau doi bani pe Darius, ca l-au vazut de 2 ori de cand s-a nascut, si ultima data la botez... asa nu voi da nici eu doi bani pe copilul lor... :bataie: zic eu acum... desi nu cred ca voi putea fi asa, ca mie imi plac mult copilasii ... :lacrimi: dar macar o sa vada si ei ce inseamna sa ai copil si sa ti-l desconsidere neamurile nah, acum sunt curioasa dk e sau nu gravida desteapta asta, ca pana acum ziceau ca nu vor copil pana nu au ce sa-i ofere... de parca ar fi sarantoci... vai mama lor de avari :bataie:
ari05- Mamica cocheta
lasa ari,ca dari e norocos cu voi...ca sunteti parintii lui si cu parintii tai...cu neamurile din partea ta.....stiu cum te simti...
sandy- Mamica cocheta
bine ari .....se joaca.....si ma trage in toate partile .....
pai sa stii ca asa ar merita ....sa nu le dai nici tu pentru copilasul lor ......
stiu ca nu e prea frumos ,...dar unii pe asta se bazeaza si indraznesc sa bage copilul la inaintare ...
pai sa stii ca asa ar merita ....sa nu le dai nici tu pentru copilasul lor ......
stiu ca nu e prea frumos ,...dar unii pe asta se bazeaza si indraznesc sa bage copilul la inaintare ...
da, nu zic ca nu ... dar stii, cand va creste si va intreba de celalalt bunic... ? ce-i zic? ca nu exista? al meu zice ca ii va spune ca a murit... dar nu e ok nici asa... sa-i spunem ca nu-l interesesza deloc de el? atunci va suferi... la fel si cu ceilalti... nu vreau sa sufere copilul meu cand va creste si va constientiza ca pe familia sotului o doare exact in dos de existenta lui :lacrimi: sa-i ia naiba de nemernici !!! nu inteleg cum pot fi asa !!! :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
STEF30IASI a scris:bine ari .....se joaca.....si ma trage in toate partile .....
si Dari s-a trezit si tot trage de mine sa-i desenez fluturasi si pui, si masini ...
pai dk e adevarat ca e gravida, si nici macar bunul simt sa ne anunte nu-l are, atunci clar nu ma va interesa de copilul ei ... imi voi face datoria la botez, si atat !
ari05- Mamica cocheta
aceasi situatie e si la noi .......
andrei nu stie cum sa le spuna si cum sa ii trateze ....l-au vazut de 5-6 ori in 4 ani ...
si cand se aduce vorba de parintii sotului , andrei ii zice ca nu are parinti el ( tati ) , ca el nu are bunici.....
andrei nu stie cum sa le spuna si cum sa ii trateze ....l-au vazut de 5-6 ori in 4 ani ...
si cand se aduce vorba de parintii sotului , andrei ii zice ca nu are parinti el ( tati ) , ca el nu are bunici.....
buna fetele, am intrat si eu sa va salut....putin mai devreme am ajuns acasa si am facut o fasole batuta....gabita cu emil repara un telefon si eu profit 5 minute
buna adriana...
sandy- Mamica cocheta
buna fetele,
de abia scriu cu larisa in brate /..e maraita rau..
am fost azi cu bia la medic si are un microstrabism la ochiul stang ..trebuie sa ii ia ochelari
azi mi-am luat si eu ochelarii si ink nu m-am obisnuit cu ei..
veninid vb de soacre..a mea tocmai mi-a dat pe ascuns 100 lei sa ii fac ochelari biancai..chiar au venit la fix..ca nu stiam cum s amai fac..
am fost azi cu bia la medic si are un microstrabism la ochiul stang ..trebuie sa ii ia ochelari
veninid vb de soacre..a mea tocmai mi-a dat pe ascuns 100 lei sa ii fac ochelari biancai..chiar au venit la fix..ca nu stiam cum s amai fac..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna adriana !!
ai mari ajutoare in casa ...... , daca s-au apucat de reparat ...
ai mari ajutoare in casa ...... , daca s-au apucat de reparat ...
teodoraion a scris:buna fetele,
ai o soacra buna ......si te ajuta cand ai nevoie !!
bravo ei !!!
Adica cum Teo "pe ascuns"? De cine se ascundea?teodoraion a scris:buna fetele,
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
asa e stefi..de aia de fiecare data citesc ce scrie-ti voi realizez ce fericita ar tebui sa fiu eu..fiecare om are defecte dar la unele soacre parca doar defectele ies in evidenta
alina..pe ascuns inseamna ca se fereste de socra-miu...el ii tine socoteala pt orice banut..nu stiu cum i-o fi strans pe astia...are si ea o viata cu el...de aiai a ajuns depresiva
alina..pe ascuns inseamna ca se fereste de socra-miu...el ii tine socoteala pt orice banut..nu stiu cum i-o fi strans pe astia...are si ea o viata cu el...de aiai a ajuns depresiva
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 22 din 42 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 22 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA