Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 126 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 126 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (10)
+26
blondyna
buburuza
popescumelinda
pupkiss
amalia-carmen
Dana34
bebelusha18
celina74
LIGIA
roxanik
mona_mami
florares
sandy
elena
alinapopa1969
teodoraion
Rody
STEF30IASI
paul_A
panky(Laura)
adriana
Maria
theodora
muraru raluca
marccora
ari05
30 participanți
Pagina 25 din 42
Pagina 25 din 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (10)
laura totusi e mama lui ...si la mine oricat ias spune ca nu stiu ce tot maicasa e buna ....si mie mi se intampla la fel ...dar poate e un pic de gelozie cum zici tu ...ca noi stam acasa si dorim putina afectiune mai multa ....parerea mea
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
ari nu pot decat sa spun ca sunt alaturi de tine..sfaturi nu mai dau ca eu sunt un dezastru....nu sunt in stare sa ma sfatuiesc singura :lim:
e normal ceea ce simti si depresia accentueaza starea....
in cateva zile o sa iti treaca..la mine cam asa dureaza..e bine ca ai curajul sa te exteriorizezi ...curaj pe care eu nu-l am :lacrimi:
te pupic...incearca sa il angrenezi pe dari in ttot felul de activitati noi....joaca-te mai mult cu el....iubeste-l in continuare si el iti va simti iubirea..poate el inca nici nu stie ce inseamna cand spune ..te iubesc...PE larisa o intreb..esti urata? zice da//....
e normal ceea ce simti si depresia accentueaza starea....
in cateva zile o sa iti treaca..la mine cam asa dureaza..e bine ca ai curajul sa te exteriorizezi ...curaj pe care eu nu-l am :lacrimi:
te pupic...incearca sa il angrenezi pe dari in ttot felul de activitati noi....joaca-te mai mult cu el....iubeste-l in continuare si el iti va simti iubirea..poate el inca nici nu stie ce inseamna cand spune ..te iubesc...PE larisa o intreb..esti urata? zice da//....
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
iti sunt alaturi si te inteleg laura ai grija de dari
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
te iubeste cel mai mult...dar nu stie ce inseamna.....io fi spus ea si a repetat...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
:lacrimi: nu cred ca nu stie ce inseamna... cand il mai certam ca face prostii vinea Dari la mine si se alinta si imi spunea "beste mama" Adik sa-l iubesc ... deci clar stie ce inseamna...
Teo, m-ai facut sa zambesc... prima data azi... scumpica-i noruta mea dari acum face pe toata lumea frumos si frumoasa : "moasa mama" "mos tata" .... "moasa buni" ....
in fine... gelozie sau nu ... turb ...
app, Raluca... nu ca e vorba de competitie intre mame, dar al meu a recunoscut cu gura lui ca mama mea e mai buna decat a lui ... mai corecta... mai ... mai .... si in vara,cand s-a enervat pe ma-sa, i -a zis in fata ca o sa ajunga sa uite de familia lui dk tot asa se comporta, si o sa-i considere pe parintii mei , parintii lui ... ca si asa ai mei se comporta mai frumos cu el decat proprii parinti... vai fetelor, ce fata a facut soacra-mea pacat ca n-am imortalizat momentul ... normal ca aspus-o la nervi, ca ma-sa tot ma-sa e... dar... pe mine nu ma mai intereseaza ca o pune pe ma-sa pe rimul plan... n-are decat, ca dk ma enervez il trimit tot invartindu-se la ma-sa ... pe mine ma enerveaza ca Dari trage prea mult la ea ... asta ma scoate din minti ... :bataie:
Teo, m-ai facut sa zambesc... prima data azi... scumpica-i noruta mea dari acum face pe toata lumea frumos si frumoasa : "moasa mama" "mos tata" .... "moasa buni" ....
in fine... gelozie sau nu ... turb ...
app, Raluca... nu ca e vorba de competitie intre mame, dar al meu a recunoscut cu gura lui ca mama mea e mai buna decat a lui ... mai corecta... mai ... mai .... si in vara,cand s-a enervat pe ma-sa, i -a zis in fata ca o sa ajunga sa uite de familia lui dk tot asa se comporta, si o sa-i considere pe parintii mei , parintii lui ... ca si asa ai mei se comporta mai frumos cu el decat proprii parinti... vai fetelor, ce fata a facut soacra-mea pacat ca n-am imortalizat momentul ... normal ca aspus-o la nervi, ca ma-sa tot ma-sa e... dar... pe mine nu ma mai intereseaza ca o pune pe ma-sa pe rimul plan... n-are decat, ca dk ma enervez il trimit tot invartindu-se la ma-sa ... pe mine ma enerveaza ca Dari trage prea mult la ea ... asta ma scoate din minti ... :bataie:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
vede reactia ta laura si de aia iti spune cand greseste...vede ca iti place sa ti spuna.......asa e lari spune da si daca spui vrei sa te bat????
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
si app de competititie, ca proasta de soacra-mea s-a bagat in gura lupului.... luna trecuta cand a fost aici , eu a trebuit sa merg sa-mi cumpar alt aspirator ca mi se stricase cel vechi, si nu aveam bani... si era musai sa-mi iau ca trebuie sa aspir zilnic dupa Dari... si mi-a imprumutat mama bani pana luam eu indemnizatia (ca a vrut sa mi-l faca cadou, dar nu am acceptat, si asa ne-a dat destui bani) si nu stiu cum a venit vorba de bani, ca mama ne=a dat o gramada de bani, la care ea ii zice sotului : "eu concurez cu soacra-ta, da? " pacat ca nu am fost de fata ,ca ii ziceam eu ca nu-i ajunge nici macar la degetele de la picioare... eventual concureaza ea cu cersetorii de pe strada, dar nu cu mama... ce proasta...
ari05- Mamica cocheta
sandy_bell a scris:vede reactia ta laura si de aia iti spune cand greseste...vede ca iti place sa ti spuna.......asa e lari spune da si daca spui vrei sa te bat????
bine, si Dari imi spune ca vrea sa-l bat, sa-l pedepsesc... mi-o spune parca in ciuda
ari05- Mamica cocheta
buna ziua fetelor!!
Laura tu ce faci esti mai linistita acum?
Laura tu ce faci esti mai linistita acum?
Maria- Administrator
Buna feteleor.Pupa mama pe ele de sexuline ce sunteti Ma da ce srieti frate cu viteza lumini Va pupacesc dulce!
Rody- Mamica rafinata
Fetele am uitat sa va intreb,cine stie vre-un site online unde pot viziona filme indiene?
Rody- Mamica rafinata
ma mai linistisem Maria. dar numai bine a sunat al meu si m-am enervat iar... omu asta nu intelege sa ma lase in pace cand is cu capsa pusa, ci ma tot freaca la melodie, si dk tot a insistat i-am mai zis o data ceva frumos de masa si iar se supara... :bataie:
dar n-are decat... ma ia acum ca el s-a saturat de toata situatia... eu il cred... dar eu nu m-am saturat oare !?!?!? imi da el mie ultimatum, ca ori rezolvam toate problemele, ori isi baga *** ... pai sa si-o bage, ca in clipa asta ma doare exact in dos de casnicia noastra ! care de fapt nu prea mai exista :bataie: mearga la mamicuta lui si pe mine sa ma lase in pace !!!
dar n-are decat... ma ia acum ca el s-a saturat de toata situatia... eu il cred... dar eu nu m-am saturat oare !?!?!? imi da el mie ultimatum, ca ori rezolvam toate problemele, ori isi baga *** ... pai sa si-o bage, ca in clipa asta ma doare exact in dos de casnicia noastra ! care de fapt nu prea mai exista :bataie: mearga la mamicuta lui si pe mine sa ma lase in pace !!!
ari05- Mamica cocheta
laura incearca sa te linistesti.......si el este pus la mijloc.......nici pt el nu este usor..........
panky(Laura)- Mamica cocheta
:lacrimi: mai bine mergeam eu pe ideile mele... sa nu ma marit in veci , ca barbatii astia numa nervi iti fac m-o pus naiba sa ma marit... si inca cu cine? cu mamosu mamosilor
puteam f bine sa am copil si nemaritata fiind ... ooff... nah, acuma faptu-i consumat
puteam f bine sa am copil si nemaritata fiind ... ooff... nah, acuma faptu-i consumat
ari05- Mamica cocheta
panky(Laura) a scris:laura incearca sa te linistesti.......si el este pus la mijloc.......nici pt el nu este usor..........
nu ma intereseaza Laura !!! atata timp cat nici pe el nu l-a interesat de mine, si a fost mai presus ma-sa , nici pe mine nu ma va interesa de el !!! de acum ma voi gandi doar la binele meu si al copilului ! :nervi: din partea mea poa sa mearga la ma-sa ! sa-si faca casa si masa si copii cu ma-sa !!!
ari05- Mamica cocheta
nu trebuie sa gandesti asa........o sa treceti si peste asta.......incearca sa vb cu el.......iar cu socrela ......lasa de la tine......vb cu ea......si ajungeti la un compromis de dragul celui mic......
panky(Laura)- Mamica cocheta
cuscra ce face darius?
face nani?
cand sunteti amandoi incordati e mai greu sa vb astfel incat sa va faceti si auziti..si orice duce la alte jigniri.... :lacrimi:
face nani?
cand sunteti amandoi incordati e mai greu sa vb astfel incat sa va faceti si auziti..si orice duce la alte jigniri.... :lacrimi:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Laura linistestete acum esti nervoasa si la nervi facem si spunem lucruri de care pe urma ne pare rau...
o sa vezi caci o sa iasa soarele si pe strada ta....din cate vad eu si tu si sotul tau sunteti doua caractere puternice
o sa vezi caci o sa iasa soarele si pe strada ta....din cate vad eu si tu si sotul tau sunteti doua caractere puternice
Maria- Administrator
ooofff Laura ... nu las de la mine nimic !!! am lasat destul si numa bine nu mi-o fost !!! m-am saturat sa tot fiu eu cea care trage !!! nu ma mai intereseaza !!! din partea mea poate sa crape !!! :bataie: deci chiar mi-a ajuns !!!
Teo, l-am lasat sa doarma la cresa... prima zi... am sunat si mi-au zis ca a fost f cuminte , cum i-au dat pijamaluta a fugit in patut, si de pe la 12.30 sau 1 fara ceva doarme... atat ca i-a trebuit suzeta... nah... fie si cu suzeta... ca mai am timp sa i-o scot ... ce baiat cuminte am :zambet larg: acasa ma chinui cu el pana la 2 sa-l culc pe la 3 jumate ma duc dupa el
Teo, l-am lasat sa doarma la cresa... prima zi... am sunat si mi-au zis ca a fost f cuminte , cum i-au dat pijamaluta a fugit in patut, si de pe la 12.30 sau 1 fara ceva doarme... atat ca i-a trebuit suzeta... nah... fie si cu suzeta... ca mai am timp sa i-o scot ... ce baiat cuminte am :zambet larg: acasa ma chinui cu el pana la 2 sa-l culc pe la 3 jumate ma duc dupa el
ari05- Mamica cocheta
Maria a scris:Laura linistestete acum esti nervoasa si la nervi facem si spunem lucruri de care pe urma ne pare rau...
cine stie cum va fi si ce va iesi MAria...
si da... eu si sotul meu numa bine nu ne-am gasit... amandoi incapatanati, amandoi cu gura mare, amandoi cu orgoliile noastre... vai de noi ... nu ma mir ca ne scoatem ochii
ari05- Mamica cocheta
salut la toata lumea!!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Buna Laura!!
ce-ti fac copilasii? cu Antonio cum te intelegi?
ce-ti fac copilasii? cu Antonio cum te intelegi?
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Pagina 25 din 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 25 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA