Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 32 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 32 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (10)
+26
blondyna
buburuza
popescumelinda
pupkiss
amalia-carmen
Dana34
bebelusha18
celina74
LIGIA
roxanik
mona_mami
florares
sandy
elena
alinapopa1969
teodoraion
Rody
STEF30IASI
paul_A
panky(Laura)
adriana
Maria
theodora
muraru raluca
marccora
ari05
30 participanți
Pagina 38 din 42
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (10)
Sanatate multa Roxana !!!!se pare ca amandoua gravidute aveti baietei
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
da theodora am vazut ca mai este o graviduta,.........dar nu stiam ca va avea un baietel,sa-i traiasca si sa fie sanatos........sunteti tare dragute
blondyna- Mamica incepator
- Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult
Buna seara mamici!Mai intru si eu un pic...Zilele astea au fost cam aglomerate pt mine si nu am mai putut intra...Mi-a fost dor de voi
Avem si o noua Blondina,graviduta! Sa fi sanatoasa si bebe la fel!
Avem si o noua Blondina,graviduta! Sa fi sanatoasa si bebe la fel!
marccora- Mamica eleganta
- Varsta : 46
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul
buna seara, cora! te asteptam cu drag ori de cate ori poti!
mona_mami- Mamica cocheta
noapte buna fetelor !
ies ca nu mai pot de Dari ,,, de cand s-a trezit nu am inteleg cu el :lacrimi: nu stiu ce are se tot scarpina , are o buba mare pe mana (pe brat mai exact), dar o are de cateva saptamani, si azi am observat ca s-a facut tare urata :lacrimi: si in plus azi iar i-au aparut niste chestii in palme... parca ar fi niste bataturi mici pe toata palma si rosii ... si se scarpina si in palme... si-s nervoasa ca aici la urgente nu ma pot duce cu el ca-s niste cretini toti :bataie: ... iar sa ma iau sa ma duc acum in Ungaria... nu am unde asa ca trebuie sa asteptam pana luni dimineata... ooff ce am enerveaza ca nu stiu ce poate fi... chestiile din palme i-au aparut sapt trecuta , dupa ce l-am dat la cresa... m-am gandit ca o fi ceva alergie la ceva...
ies ca nu mai pot de Dari ,,, de cand s-a trezit nu am inteleg cu el :lacrimi: nu stiu ce are se tot scarpina , are o buba mare pe mana (pe brat mai exact), dar o are de cateva saptamani, si azi am observat ca s-a facut tare urata :lacrimi: si in plus azi iar i-au aparut niste chestii in palme... parca ar fi niste bataturi mici pe toata palma si rosii ... si se scarpina si in palme... si-s nervoasa ca aici la urgente nu ma pot duce cu el ca-s niste cretini toti :bataie: ... iar sa ma iau sa ma duc acum in Ungaria... nu am unde asa ca trebuie sa asteptam pana luni dimineata... ooff ce am enerveaza ca nu stiu ce poate fi... chestiile din palme i-au aparut sapt trecuta , dupa ce l-am dat la cresa... m-am gandit ca o fi ceva alergie la ceva...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
poate e alergie la lenjeriile de pat de la cresa sau de la sapun! eu am patit-o cand stateam in chirie!
noapte buna Laura!
sa speram ca se retrag asa cum au aparut si sa fie bine Darius
sa speram ca se retrag asa cum au aparut si sa fie bine Darius
Maria- Administrator
da... sincer nu stiu cu ce ii spala la cresa :bataie: tre sa ma interesez... sper ca nu cu jafurile de sapunuri lichide de 2 bani pe care le ducem noi mamicile pe rand :bataie: desi... cu ce altceva... oofff... :bataie: dar... nu stiu ... ca i-au aparut in palme sapt trecuta, intr-o zi i=au trecut, si acuma dupa -masa cand s-a trezit l-am vazut iar ca se scrapina si cand m-am uitat in palme... si cu buba de pe mana oricum trebuie sa ma duc la dermatolog, ca prea mare si urata s-a facut i s-a facut si coajba si vad ca ii si crapa ... azi l-am dat cu crema de galbenele...
ari05- Mamica cocheta
imi pare rau ari! sigur o fi vreo alergie de la cresa!
dap... atunci ii naspa ! sper sa nu fie de-acum incolo tot cu bube
nah, ma duc sa-l bag la baita pe pitic si sa ma rog de el sa faca nani... ca vad ca in WE isi face de cap dk in timpul saptamanii are program strict :lim:
nah, ma duc sa-l bag la baita pe pitic si sa ma rog de el sa faca nani... ca vad ca in WE isi face de cap dk in timpul saptamanii are program strict :lim:
ari05- Mamica cocheta
sa nu fie ceva de la out care ii da mancarimi.....pup dariari05_Laura a scris:noapte buna fetelor !
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
de la ce sa fie raluca? ce-i out? outz adik ? :lim:
nu cred, pt ca el papa ou de mult timp si nu a avut probl niciodata... si ou nu a mancat de vreo saptamana ... adik au avur la cresa, dar la inceputul saptamaniii, luni sau marti ...
nu cred, pt ca el papa ou de mult timp si nu a avut probl niciodata... si ou nu a mancat de vreo saptamana ... adik au avur la cresa, dar la inceputul saptamaniii, luni sau marti ...
ari05- Mamica cocheta
pai luni sau marti dar eruptia se intinde in timp ....eu stiu
e si o alta sa mai puna mana pe la camin la baite ....pot fi asa de igienizate crezi ....imi dau si eu cu parerea ....incearca cu alcool (spirt) :pupmare: dari
e si o alta sa mai puna mana pe la camin la baite ....pot fi asa de igienizate crezi ....imi dau si eu cu parerea ....incearca cu alcool (spirt) :pupmare: dari
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
dap... cine stie... cica vineri si-a bagat un picior in WC :bataie: drq sa le ia... asa grija au de el.. .ca-i neastamparat ... dar luni cred ca ma duc iar peste ele :nervi: ... ca doar le-am dus cadouri, si inclusiv la sefa i-am dus ceva mai consistent, ca i=am zis ca fiind si el mai mic, tre sa se uite mai mult dupa el, ca si asa -i neastamparat cat 10 la un loc , doar au zis si ele
ari05- Mamica cocheta
ari,eu zic ca este alergie daca sunt asa cum povestesti.Vorbeste cu medicul de familie sa-ti dea ceva pentru alergie.Cred ca il si mananca saracutul.Eu sunt alergica la tot ...in special la lenjeriile din spital :nervi: probabil de la cloramina .
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
noapte buna fetelor!
:luna: :luna: :luna:
:plapuma: :plapuma: :plapuma:
:luna: :luna: :luna:
:plapuma: :plapuma: :plapuma:
Maria- Administrator
Noapte buna fetele
[img]https://2img.net/h/i287.photobucket.com/albums/ll149/glittergn/night/923460ctoyxte21i.gif[img]
[img]https://2img.net/h/i287.photobucket.com/albums/ll149/glittergn/night/923460ctoyxte21i.gif[img]
Rody- Mamica rafinata
noapte buna cochetelor !!!!!!!!!
la multi ani pentru ziua de maine !!!
la multi ani pentru ziua de maine !!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Noapte buna fetele :luna: :luna: :luna:
panky(Laura)- Mamica cocheta
neata fetele, acum m-am trezit si eu cu o durere de cap groaznica....azi noapte m-am culcat la ora 3....nu am putut sa dorm, gabi sa trezit la 6 dimineata si sa jucat singurel in sufragerie iar eu am dormit pana acum.....doamne ce durere de cap am!!!!!
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 38 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA