Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 15 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 15 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Fii recunoscator.......
+7
elena
paul_A
claudia_mami
sandy
Maria
muraru raluca
teodoraion
11 participanți
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Fii recunoscator.......
Adevărata cultivare a virtuţii înseamnă a dezvolta virtutea interioară care este ascunsă, fără a aştepta o răsplată pentru faptele tale bune. Binele pe care-l faci nu-l vei populariza, nu vei lăsa pe nimeni să afle de fapta ta bună. A dărui nu înseamnă exclusiv a da bani sau alte bunuri unei alte persoane sau unui grup de persoane. A dărui se referă la contribuţia pe care ţi-o aduci fără a urmări nimic. Chiar obţinerea în schimb a unui nivel de trai minim înseamnă a urmări ceva! Bogăţia nu vine decât atunci când obţinerea acesteia nu este urmărită cu încăpăţânare.
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
frumos spus Sandy [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] daca am fii cu totii credinciosi , si-am avea grija sa respectam cele 10 porunci sunt absolut sigura ca totul ar fii ok . Dar unii nu se mai satura de furat , de mintit , de atatea lucruri miselesti care lui DUMNEZEU nu-i plac . EL ne mai da de veste ca-I SUPARAT [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] DAR NU INTELEG TOTI [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
off RToxy cata dreptate ai!!...ne arata in fel si chip..si noi spunem ..dar ce am facut Doamne sa merit asta??...nu ne uitam inauntrul nostru deloc!!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
din pacate fiecare om- TEO , persoana ar gandi asa cand ar fi pus in fata unui fapt implinit ...... desi in urma noastra sunt foarte multe pacate si gredeli
eu sufar cand vad ca oamenii din jur incep din ce in ce mai mult sa se gandeasca la ei si la nevoiele lor si sa se planga ff mult .....ca nu sunt impliniti dar acesti oameni asteapta doar sa primeasca...de multe ori am facut si eu asta dar am descoperit ca atunci cand iubesti trebuie sa te daruiesti pe tine fara sa astepti nimik...e greu dar cand ajungi in stadiul asta nu o sa mai suferi
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ce ganduri frumoase aud aici,foatre frumos fetelor tineti tot asa,poate faceti pe toata lumea sa fie recunoscator ptr ceea ce are,fiecare om are nemultumirea lui dar trebuie sa sti cum sa treci peste ele.Trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu ptr ce avem sa ne tina sanatosi ca asta conteaza cel mai mult si sa cautam mai mult in noi,toate raspunsurile se afla in noi. :hug:
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
anka9mai a scris:eu realizez ca prezenta sotului e buna cu bine, cu rele
intoarce-te putin in timp Anka...erai mai bine acum ceva timp............
-sunt recunoscatoare lui dumnezeu ca ma ma iubeste si am mai petrecut inca o zi alaturi de familia mea ,sanatosi;
-sunt recunoscatoare celor care sunt alaturi de mine si ma ajuta atunci cand este nevoie;
-sunt recunoscatoare celor care sunt alaturi de mine si ma ajuta atunci cand este nevoie;
elena- Mamica cocheta
foarte frumos Elena!
si eu sunt recunoscatoare pt toti cei ce le pasa de mine si fara a avea ganduri ascunse se intereseaza de sanatatea mea si imi sunt alaturi oricand..pt cei ce se roaga pt mine si ma ajuta sa nu cad....asa imi dau seama ca Dumnezu chiar inca mai trimite ingeri pe pamant
si eu sunt recunoscatoare pt toti cei ce le pasa de mine si fara a avea ganduri ascunse se intereseaza de sanatatea mea si imi sunt alaturi oricand..pt cei ce se roaga pt mine si ma ajuta sa nu cad....asa imi dau seama ca Dumnezu chiar inca mai trimite ingeri pe pamant
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA