Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 96 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 96 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (11)
+19
flo09
roxanik
adriana
claudia_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
theodora
sandy
blondyna
teodoraion
alinapopa1969
marccora
buburuza
celina74
ari05
panky(Laura)
Maria
mona_mami
muraru raluca
23 participanți
Pagina 11 din 43
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (11)
spor la cumparaturi Mona !
neata Stef
neata Stef
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
Neata! Beau si eu o cafelutza virtula...cu voi! Pe cea reala am baut-o deja!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
buna fetelor repede o cafeluta ...am plecat la scoala
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna fetele, am venit si eu la cafeluta....in fuga mare pentru ca am foarte mult de munca la servici.....mi-a fost dor de voi
servici usor ...chiar mam intrebat pe unde esti ....ce sa intamplat ca nu ai mai intrat :pupd:adriana a scris:buna fetele, am venit si eu la cafeluta....in fuga mare pentru ca am foarte mult de munca la servici.....mi-a fost dor de voi
Maria a scris:spor la cheltuit banii Mona!ioanasimona_pop a scris:eu am plecat la real! ne vedem mai tarziu ... trebuie sa ajung acasa pana la 12,00 cand vine adela de la scoala!
e pe aici si adriana ... am vorbit cu ea! ieri, azi .... :pupd:
ari05_Laura a scris:spor la cumparaturi Mona !
neata Stef
si inca ce spor am avut! noroc ca nu a fost sotul cu mine!
buna, alina! ce mai faci? :pupd:alinapopa1969 a scris:Neata! Beau si eu o cafelutza virtula...cu voi! Pe cea reala am baut-o deja!
plec sa despachetez ca vine adela de la scoala ... si iar lectii!
mona_mami- Mamica cocheta
mona dar ai fost foarte rapida!!!1, eu cand merg la cumparaturi stau vreo 2-3 ore
si eu as sta, dar pe 12,00 trebuie sa fiu acasa ... si pana s-a trezit lavinia si a mancat ... pe urma imbracarea ... nu am avut mult timp la dispozitie ... si stau foarte aproape de real ... in cinci minute ajung cu masina! :pupd: si obisnuita ... am o viteza ... ochesc si iau! :lim: si iau bine!
ai cheltuit vreo doi bani eu nu ma mai duc nicaieri in casa stau cat mam dus pana la scoala si mi sa intarit burta am plans pana acasa ca nu mai puteam merge ....off
crezi tu ca au fost doi bani! am avut un carucior de real mare plin ochi! abia statea lavinia in el!muraru raluca a scris:ai cheltuit vreo doi bani eu nu ma mai duc nicaieri in casa stau cat mam dus pana la scoala si mi sa intarit burta am plans pana acasa ca nu mai puteam merge ....off
da ioana a fost un apropou normal ca la marchet nu te duci cu doi lei
da, stiu ... imi pare rau de burtica ta ca se intareste! si eu am stat 9 luni cu lavinia numai in jurul casei ... inca din prima zi ... ai luat ceva? eu am luat nos-pa su utrogestan! la recomandarea doctorului, bineinteles, altfel ... nu o aveam pe lavinia! asa contractii aveam!
buna ziu fetelor !!!!!!!!!!
raluca ....e bun no-spa ....dar intreaba medicul intai ....
raluca ....e bun no-spa ....dar intreaba medicul intai ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
stefi, mama, da' ce-ai mai muncit pe aici! o gramada de lucruri interesante si utile pentru noi! e super forumul!
:pupd: :pupd: :pupd:
:inrosu: :lroz: :inrosu: :lroz: :inrosu:
:pupd: :pupd: :pupd:
:inrosu: :lroz: :inrosu: :lroz: :inrosu:
raluca, ai grija de burtica ! nu mai fa efort dk ti se intareste... si nu mai prea mult asezata pe scaun ...
vai fetelor... sa ma vedeti la gimnastica medicala ... babeta de mine ca m-a apucat si rusinea cele mai simple exercitii abia le faceam, ca tremura si carnea pe mine a zis si dr ca muschii mi-s varza mai ales in zona abdominala... normal ,de la operatie... si cum nu fac nimic miscare... nah, fie ca de azi inainte ma pun pe treaba ! sper ! ca nu se mai poate asa... si ma simt si mai bine parca dupa o ora de gimnastica :zambet larg:
vai fetelor... sa ma vedeti la gimnastica medicala ... babeta de mine ca m-a apucat si rusinea cele mai simple exercitii abia le faceam, ca tremura si carnea pe mine a zis si dr ca muschii mi-s varza mai ales in zona abdominala... normal ,de la operatie... si cum nu fac nimic miscare... nah, fie ca de azi inainte ma pun pe treaba ! sper ! ca nu se mai poate asa... si ma simt si mai bine parca dupa o ora de gimnastica :zambet larg:
ari05- Mamica cocheta
spor la treaba Laura sa faci miscare si acasa
Maria- Administrator
daaaaaaaaa...dk nu am facut pana acum... ca zac aparatele aici si se pune doar prafu pe ele nu voi face nici de acum incolo ... dupa ce termin tratamentul o sa vad, ori continui tot la dr asta ca are cabinet si in oras, ori ma duc la aerobic... sau la sala...vad eu... vai ce somn m-a lovit acum fetelor... as trage un pui de somn... dar nu pot ca imediat tre sa- l scot pe Daride la cresa...
ari05- Mamica cocheta
si ale mele sunt pe post de ... cuier!ari05_Laura a scris:daaaaaaaaa...dk nu am facut pana acum... ca zac aparatele aici si se pune doar prafu pe ele nu voi face nici de acum incolo ... dupa ce termin tratamentul o sa vad, ori continui tot la dr asta ca are cabinet si in oras, ori ma duc la aerobic... sau la sala...vad eu... vai ce somn m-a lovit acum fetelor... as trage un pui de somn... dar nu pot ca imediat tre sa- l scot pe Daride la cresa...
bun MOna e interesant cum suntem... cel putin eu... adik le am acasa, as putea face zilnic, cand am chef... da rnu ! mai bine dau bani sa ma duc la sala putoare ce-s ca nu stiu ce mi-ar trebui sa ma mobilizez... totuis,de cand e Dari la cresa, mai fac... mai stau si la aparatul de vibromasaj... mai fac si abdomene,,, mai un pic pe Leg magic... dar nu suficient oricum
ari05- Mamica cocheta
buna ziua fetelor! ce mai faceti?........am reusit sa intru si eu un pic......sunt la o prietena.........calculatorul meu sa stricat si l-am dus la reparat......si profit un pic sa stau cu voi
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna Laura nasol ca ti sa stricat calculatorul te asteptam cat mai repede
Maria- Administrator
multumesc maria...........sper sa mi-l faca pana diseara.......sunt terminata fara el.
panky(Laura)- Mamica cocheta
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 11 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA