Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 101 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 101 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (11)
+19
flo09
roxanik
adriana
claudia_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
theodora
sandy
blondyna
teodoraion
alinapopa1969
marccora
buburuza
celina74
ari05
panky(Laura)
Maria
mona_mami
muraru raluca
23 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (11)
buna dimineata, teo! am plecat la cumparaturi ... doar aici aproape ... si la o plimbare cu lavinia! ne auzim mai tarziu! pa fetele!
mona_mami- Mamica cocheta
neata fetelor ! neata cuscra
pai ce sa fac la cresa? am facut sedinta le-am bagat e toate in sala, toate ingrijitoarele, educatoarea, si sefa... si am inceput.... nu am facut scandal, pt ca erau si asa atata de rusinate ingrijitoarele... doar ne-am luat un pic in gura... pana la urma nu am ce comenta, ca nici Dari al meu nu e mai bun... si el impinge copiii, si el ii loveste ... le ia toate jucariile... ca asta e... nu asculta nici la cresa de nimeni... nu stiu ingrijitparele cine l-a muscat de mana, pt ca.... II MAI LASA SINGURI .... :nervi: :bataie: si cu asta or pus-o !!! sefa nu stia ca sunt lasati copiii singuri, chiar si pt 5 minute... nu se poate asa ceva !!! pai astia micii isi scot ochii in 5 secunde !!! si le-am zis ca e inadmisibil sa nu poata sa-i supravegheze atata timp cat ieri au fost 8 copii in grupa, si azi sunt doar 7, ca multi sunt bolnaviori... cica au mers la cealalta grupa sa ajute... ce sa ajute frate ??? si ii lasi pe astia mici singuri ???? dar or pus-o ingrijitoarele... am vazut-o pe sefa ce fata a bagat cand au recunoscut astea ca i=au lasat ieri singuri si ca-i mai lasa singuri :nervi:
pai ce sa fac la cresa? am facut sedinta le-am bagat e toate in sala, toate ingrijitoarele, educatoarea, si sefa... si am inceput.... nu am facut scandal, pt ca erau si asa atata de rusinate ingrijitoarele... doar ne-am luat un pic in gura... pana la urma nu am ce comenta, ca nici Dari al meu nu e mai bun... si el impinge copiii, si el ii loveste ... le ia toate jucariile... ca asta e... nu asculta nici la cresa de nimeni... nu stiu ingrijitparele cine l-a muscat de mana, pt ca.... II MAI LASA SINGURI .... :nervi: :bataie: si cu asta or pus-o !!! sefa nu stia ca sunt lasati copiii singuri, chiar si pt 5 minute... nu se poate asa ceva !!! pai astia micii isi scot ochii in 5 secunde !!! si le-am zis ca e inadmisibil sa nu poata sa-i supravegheze atata timp cat ieri au fost 8 copii in grupa, si azi sunt doar 7, ca multi sunt bolnaviori... cica au mers la cealalta grupa sa ajute... ce sa ajute frate ??? si ii lasi pe astia mici singuri ???? dar or pus-o ingrijitoarele... am vazut-o pe sefa ce fata a bagat cand au recunoscut astea ca i=au lasat ieri singuri si ca-i mai lasa singuri :nervi:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna dimi fetelor....nimeni la o cafeluta?
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
neata roxanik sunt si eu la cafeluta :lim:
ari05- Mamica cocheta
degeaba laura ...nai cu cine sa te iei la harta ...asa e peste tot ...doar la cresa privata nu stiu cum o fi
neata roxanic ...si eu sunt
neata roxanic ...si eu sunt
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
aici nu vei fi niciodata singura :pupd:
cum sa fii singura roxanik aici suntem o gramada, zi de zi
vai raluca... la cresa privata e si mai rau !!! cel putin aici in oradea
vai raluca... la cresa privata e si mai rau !!! cel putin aici in oradea
ari05- Mamica cocheta
auzi laura..imi spunea in tren un bunic ca are nepoata la gradi privata...dadea 15 milioane/..dar zicea ca ei aveau pe net continuu acces sa vada ce fac copii...erau filmati permanent..si vedeau LIVE ce fac copii..dar dadeau bani frate..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
la noi e cam 20 mil cresa privata ... e una cu 10 mil, dar e sub arice critica, cred ca va fi inchisa, pt ca f multi copii au facut enterocolita ... si nu se ocupa de ei... ar fi bine sa fie si la noi sist asta, cu camere video de supraveghere... dar... la noi nu prea este asa ceva...
si 15 mil... pt mine e mult... nu-mi permit... nici 8-10 mil nu-mi permit acum sa dau pt cresa privata ...
na fie... bine e si aici ... deocamdata... sa vad zilele urmatoare cum va fi ...
si 15 mil... pt mine e mult... nu-mi permit... nici 8-10 mil nu-mi permit acum sa dau pt cresa privata ...
na fie... bine e si aici ... deocamdata... sa vad zilele urmatoare cum va fi ...
ari05- Mamica cocheta
vai 1500 ron pai unde ajung....la sapa de lemn nu laura eu ziceam asa ca nu stiu cum e ....
sa stii raluca ca nu e mai bine decat la stat... si eu initial credeam ca vai, cresa privata, ce bine e, ce ingrijiti sunt, ce conditii au... dar cand am auzit mamici f suparate si care si-au retras copiii de la privat... :nervi: adik si dai o gramada de bani, si ti-i imbolnavesc...
si la noi cresele de stat s-au renovat si arata chiar bine... nu e lux, dar e curat ... e ok... ca ingrijitaorele sunt cum sunt... si trebuie sa le scuturi cateodata... asta e .. .ce sa facem ?
si la noi cresele de stat s-au renovat si arata chiar bine... nu e lux, dar e curat ... e ok... ca ingrijitaorele sunt cum sunt... si trebuie sa le scuturi cateodata... asta e .. .ce sa facem ?
ari05- Mamica cocheta
ai dreptate laura ....waw sunt mamica cocheta
da Raluca, esti cocheta :pupd: felicitari
ari05- Mamica cocheta
buna rody
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna cusca ! buna Rody :pupd:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna cuscra.....vedeti aici mi-am gasit si nora frumoasa si cuscra frumoasa si scumpa.. .sa ramana mereu forumul
sandy- Mamica cocheta
pai sa ramana, si eu zic la fel, dar vad ca nu mai poate Adriana...sau poate e vreo farsa? :lim:
paul_A- Mamica cocheta
nu ca nu-a venit intai aprilie...de abia incepe martie
sandy- Mamica cocheta
ma gandeam...
paul_A- Mamica cocheta
nu plange cuscra..sa speram ca nu va fi asa
sandy- Mamica cocheta
ce vorbiti fetelor? cum sa nu fie forumul!!!! nici macar in gluma sa nu ziceti!!!!
esti cea mai tare cocheta! felicitari! :pupd:muraru raluca a scris:ai dreptate laura ....waw sunt mamica cocheta
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 36 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA