Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 103 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 103 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (12)
+23
monica_2008
flo09
popescumelinda
celina74
Rody
blondyna
theodora
paul_A
amalia-carmen
elena
alinapopa1969
adriana
panky(Laura)
mary24
roxanik
mona_mami
sandy
teodoraion
muraru raluca
ari05
marccora
Maria
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 17 din 42
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (12)
buna dimineata mamicutelor! :pupd: sa aveti un week-end placut, chiar daca e vremea naspa afara!
v-am pregatit cafelutele!
v-am pregatit cafelutele!
mona_mami- Mamica cocheta
buna dimineata ioana!multumesc pt cafea...........chiar merge o cafeluta.......cu toate ca as dormi.......dar trebuie sa duc fata la scoala :pupd:
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna, laura! vremea asta ne trage la pat! cum e antonio? dar il lasi singur cand o duci pe iza la scoala? sau ai o mami la tine?
neata fetele, am venit si eu la cafeluta, deja sunt la servici si pipez o tigara....un weekend frumos si calduros va doresc si eu
buna dimineata, adriana! sa fii iubita! :buchet: cum se simte gabita? :ursulet cu cub
Buna dimineata Mona Laura si Adriana
La o cafea am venit si eu
buna dimineata si tie Laura :pupd:
Maria- Administrator
ioanasimona_pop a scris:buna, laura! vremea asta ne trage la pat! cum e antonio? dar il lasi singur cand o duci pe iza la scoala? sau ai o mami la tine?
multumesc ioana.....antonio este mult mai bine......nu este m-amam la mine.......l-am lasat dormind si am fugit repede sa o duc la scoala.......ma duc cu masina si in 5-6 minute sunt inapoi :pupd:
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna dimineata, ari!ari05_Laura a scris:buna dimineata !!! :pupd:
buna dimineata, si tie, maria!Maria a scris:Buna dimineata Mona Laura si Adriana
ma bucur ca e mai bine, antonio! of, si eu am lasat-o odata pe lavinia chiar 5 minute, trebuia sa fug peste drum, sa iau ceva de la butic si cand am venit urla de mama focului, cu suspine! mi-am zis ca nu mai fac asa ceva!panky(Laura) a scris:ioanasimona_pop a scris:buna, laura! vremea asta ne trage la pat! cum e antonio? dar il lasi singur cand o duci pe iza la scoala? sau ai o mami la tine?
multumesc ioana.....antonio este mult mai bine......nu este m-amam la mine.......l-am lasat dormind si am fugit repede sa o duc la scoala.......ma duc cu masina si in 5-6 minute sunt inapoi :pupd:
dar, cred ca atunci cand nu ai incrotro, asta e! las' ca mai e putin si vine tati ...!!
buna fetele....gabita este bine mona, la gradi....eu in continuare sunt racita....am nasul cat un gogosar!!!!!
Laura, nu ti-e frica sa lasi copilul singur in casa ? chiar si pt 5-6 min ? chiar si dormind... cine stie... sa nu se trezeasca ... si ... na... dar cred ca nu toti copiii sunt asa neastamparati k Darius
multa sanatate Adriana :pupd:
multa sanatate Adriana :pupd:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
nici eu nu o mai las pe Lavinia singura ... mai nou e cocotzata in geam! sta pe pervazul din camera ... bineinteles ca e inchis geamul ... dar poate cadea si sa se loveasca si de la un metru, chiar daca pe covor!
of, intr-o zi a cazut din scaunul in care mananca (stiti voi, din acela pentru bebe) ... si era in spatele meu, eu uitandu-ma la Adela o fractiune de secunda ... daca nu stiu ce forta invizibila (si chiar asa a fost) m-a facut sa ma intorc si sa o prind de un picior, era in cap! la limita am prins-o, isi muscase limba dar nu s-a lovit la cap! avea o pozitie precum sunt bebeii cand ii boteaza popa in scaldatoare!
Doamne ce m-am speriat ... nu o mai las sa stea in scaun deloc! numai cand ii dau sa manance, pe urma jos din el!
of, intr-o zi a cazut din scaunul in care mananca (stiti voi, din acela pentru bebe) ... si era in spatele meu, eu uitandu-ma la Adela o fractiune de secunda ... daca nu stiu ce forta invizibila (si chiar asa a fost) m-a facut sa ma intorc si sa o prind de un picior, era in cap! la limita am prins-o, isi muscase limba dar nu s-a lovit la cap! avea o pozitie precum sunt bebeii cand ii boteaza popa in scaldatoare!
Doamne ce m-am speriat ... nu o mai las sa stea in scaun deloc! numai cand ii dau sa manance, pe urma jos din el!
buna dimineata fetelor,sa aveti o zi reusita
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata Sandy
Mona, Darius mai nou se urca in scaunelul de masa... si la cat e de strofocat, mi-e sa nu se intoarca cu cracii in sus, cu scaun si masuta cu tat :nervi:
Mona, Darius mai nou se urca in scaunelul de masa... si la cat e de strofocat, mi-e sa nu se intoarca cu cracii in sus, cu scaun si masuta cu tat :nervi:
ari05- Mamica cocheta
te cred, au atata energie! Adela era mai linistita, Lavinia ma ingrozeste ... tot timpul trebuie sa fiu cu ochii pe ea! se cocotza peste tot! nici nu stia sa mearga bine si era in varful garduletului (cam de 80 cm) din gradina mica! si aplecata peste ... era in trandafiri daca nu o prindea Adela!
cine stie ce mi-a face la vara cand o voi lasa singura prin curte!!!
cine stie ce mi-a face la vara cand o voi lasa singura prin curte!!!
asa este ,fetelor,sunt foarte energici,,,nu se mai compara cu ce-am fost noi,trebuie sa stai numai cu ochii pe ei,cand sunt asa micuti,,
sandy- Mamica cocheta
da... energie k energie... dar pe mine ma scoate din minti ca doar unde e pericol mai mare pt el trage nu m-as tot plange de el dk ar fugi si s-ar catara toata ziua, dar sa fie in siguranta...dar nu cum e Darius... ca vrea sa sara direct in sosea printre masini, vrea si el calare pe geam, si noi stam totusi la et 4 ... si ... DD fereste... bine , ca nu las niciodata geam deschis, dar oricum ... plus ca vrea doar la prize... plus ca baga toate kkturile in gura si mi-e frica sa nu se innece, sau sa bage ceva toxic in gura... nah, prostii de-astea care ma termina psihic... poate-s si prea panicata, dar mi-e frica tot timpul sa nu pateasca ceva, ca as muri
ari05- Mamica cocheta
Buna dimineata !
Apropo de lasat singur copilul ....eu pe Alexia o mai las cu baiatul (are 13 ani)....chiar azi trebuie sa ma intalnesc cu matusa mea ....dar nu pot spune ca nu ma tem pt siguranta ei ....dar se intampla sa trebuiasca sa plec ,mi-e greu sa o iau si pe ea ,plus ca e racita si nu vreau sa o scot afara.
Si mai avem un obicei pe care am zis ca nu-l mai fac ...eu si sotul plecam impreuna la cumparaturi si lasam copii singuri mai mult de o ora ,baiatul se descurca cu ea ,dar totusi sa lasi doi minori nesupravegheati e caz de inchisoare daca se intampla ceva .
Apropo de lasat singur copilul ....eu pe Alexia o mai las cu baiatul (are 13 ani)....chiar azi trebuie sa ma intalnesc cu matusa mea ....dar nu pot spune ca nu ma tem pt siguranta ei ....dar se intampla sa trebuiasca sa plec ,mi-e greu sa o iau si pe ea ,plus ca e racita si nu vreau sa o scot afara.
Si mai avem un obicei pe care am zis ca nu-l mai fac ...eu si sotul plecam impreuna la cumparaturi si lasam copii singuri mai mult de o ora ,baiatul se descurca cu ea ,dar totusi sa lasi doi minori nesupravegheati e caz de inchisoare daca se intampla ceva .
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
neata celina :pupd:
DD fereste celina sa se intample ceva... dar totusi e mai bine ca sta cu baiatul tau, are totusi 13 ani ... :lim: nu ca ar fi f mare, dar totusi nu e copil mic mic lasat singur cuc in casa ...
DD fereste celina sa se intample ceva... dar totusi e mai bine ca sta cu baiatul tau, are totusi 13 ani ... :lim: nu ca ar fi f mare, dar totusi nu e copil mic mic lasat singur cuc in casa ...
ari05- Mamica cocheta
asa este nu e in siguranta ,nici cu noi ,ca te succesti un pic si tot mai fc cate ceva dar singur....
sandy- Mamica cocheta
daca ar sta Darius cu Lavinia singuri in casa ... nici nu ma gandesc ce ar putea face! dezastru!!!!!ari05_Laura a scris:da... energie k energie... dar pe mine ma scoate din minti ca doar unde e pericol mai mare pt el trage nu m-as tot plange de el dk ar fugi si s-ar catara toata ziua, dar sa fie in siguranta...dar nu cum e Darius... ca vrea sa sara direct in sosea printre masini, vrea si el calare pe geam, si noi stam totusi la et 4 ... si ... DD fereste... bine , ca nu las niciodata geam deschis, dar oricum ... plus ca vrea doar la prize... plus ca baga toate kkturile in gura si mi-e frica sa nu se innece, sau sa bage ceva toxic in gura... nah, prostii de-astea care ma termina psihic... poate-s si prea panicata, dar mi-e frica tot timpul sa nu pateasca ceva, ca as muri
mai adaugati-o si pe larisa..........si atunci,,,chiar ca ar fi dezasrtu total
sandy- Mamica cocheta
da, sunt f nazdravani copiii din ziua de azi... nu ca noi n-am fi fost... vai cate am facut si eu ... doar si eu am sarit in cap de pe tobogan... deci... nu vreau sa ma gandesc ce minunatii o sa-mi faca Darius
ari05- Mamica cocheta
Buna dimineata! O zi minunata! Desi, dupa cum e afara...brr!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 17 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA