Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 118 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 118 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (12)
+23
monica_2008
flo09
popescumelinda
celina74
Rody
blondyna
theodora
paul_A
amalia-carmen
elena
alinapopa1969
adriana
panky(Laura)
mary24
roxanik
mona_mami
sandy
teodoraion
muraru raluca
ari05
marccora
Maria
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 33 din 42
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (12)
buna iar,,,cf???
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna seara dragutelor !!!!!!!!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
buna seara fetelor
am "predat stafeta" cht ca s-a enervat al meu .. .dar n-are decat !!! ca doar n-am facut copilul singura
am "predat stafeta" cht ca s-a enervat al meu .. .dar n-are decat !!! ca doar n-am facut copilul singura
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
m-a luat ca nu pot fara forum ?
pai uite ca nu pot !!! asa cum nici el nu poate fara fotbal, fara plimbarile aiurea in jurul blocului ... :bataie: etc...
pai uite ca nu pot !!! asa cum nici el nu poate fara fotbal, fara plimbarile aiurea in jurul blocului ... :bataie: etc...
ari05- Mamica cocheta
daaa,asia Laura,al meu doarme de cand a venit,si Larisa lafel,doar eu bantui pe aici..si fac papa..
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
perfect si ei trebuie sa aiva grija de bebiciari05_Laura a scris: m-a luat ca nu pot fara forum ?
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
ari05_Laura a scris:buna seara fetelor
corect Laura,,,,ce sa -i fc,,ii convine sau nu trebuie si ei sa se ocupe de copii :pupd:
sandy- Mamica cocheta
pai si cand se mai culca larisa deseara dk acum doarme inca?
mary... ma si ia rasul acum...
auziti fetelor cum ma ia ... ca s-a enervat pe mine ca i l-am predat pe Dari k pe o stafeta de cum a venit adik eu predau stafeta? ok, voi preda stafeta de acum incolo, dk el asa ma ia... ca el e ala care se tot fofileaza cand e vb sa stea cu copilul lui ... nu degeaba tot urla darius dupa el toata ziua, si cand intra pe usa e atata de exaltat ca nu-i drept, asa se bucura cand il vede... normal ca dk nu-l vede decat 2-3 ore seara e logic ca vrea sa stea cu el... si al meu ce intelege ? ca eu predau stafeta? si acum e nervos si urla la copil... dar treaba lor l-a educat asa rasfatat si razgaiat, sa se descurce cu el asa cum si eu m-am descurcat singura cu el de dimineata pan seara pana acum
mary... ma si ia rasul acum...
auziti fetelor cum ma ia ... ca s-a enervat pe mine ca i l-am predat pe Dari k pe o stafeta de cum a venit adik eu predau stafeta? ok, voi preda stafeta de acum incolo, dk el asa ma ia... ca el e ala care se tot fofileaza cand e vb sa stea cu copilul lui ... nu degeaba tot urla darius dupa el toata ziua, si cand intra pe usa e atata de exaltat ca nu-i drept, asa se bucura cand il vede... normal ca dk nu-l vede decat 2-3 ore seara e logic ca vrea sa stea cu el... si al meu ce intelege ? ca eu predau stafeta? si acum e nervos si urla la copil... dar treaba lor l-a educat asa rasfatat si razgaiat, sa se descurce cu el asa cum si eu m-am descurcat singura cu el de dimineata pan seara pana acum
ari05- Mamica cocheta
laura ati dau dreptata asa si sotul meu face stai linistita toata ziua este plecat si vine seara si alex este tot pe el ...dar el (chipurile) este obosit doar duminica alex are program pregungit cu el ca rest ...........pauza...........si atunci nu se jok cum vrea alex si se inerveaza ...........asa sunt barbati astia tare ciudati
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
da... dar dk nu ar fi fost al meu cu gura mare... sa-l fi auzit fetelor, inca de cand eram gravida, cum se lauda si striga in gura mare ce tata model va fi el, ca se va ocupa de copil, cum se va juca cu el, ca el nu va fi ca tatii pe care ii stim ... ete draci !!! ca e mai rau :bataie:
sie probl lui in final ca l-a rasfatat in halul asta... eu m-am utut tot certa cu el de mai bine de un an, ca nu e bine sa-l invete asa, ca ni se urca in cap... el NUUUU ca ce ? cu, vine asta? sa nu-si iubeasca el copilul? :bataie: ce intelege si el :bataie: si acum i se urca in cap... pai n0are decat atunci sa se descurce cu el ! cu mine cand e doar, nu face asa darius, e rautz, neastamparat... dar dk face vreo prostie, eu il articulez... nu va inchipuiti acum ca-l iau la bataie dar ii mai dau peste manuta, la fund... mai strig la el... cu mine nu-si permite chiar atatea ... la tac-su i se urca in cap, la propriu... si atunci se enerveaza al meu ... pai s ieu ce sa fac??? n-am inteles ?!!?!? nu m-a ascultat pana acum, a facut pe desteptul, acum sa-l vad acum fac eu pe desteapta ! sa-l vad cum se descurca cu el ca de gura e cel mai bun !!!
sie probl lui in final ca l-a rasfatat in halul asta... eu m-am utut tot certa cu el de mai bine de un an, ca nu e bine sa-l invete asa, ca ni se urca in cap... el NUUUU ca ce ? cu, vine asta? sa nu-si iubeasca el copilul? :bataie: ce intelege si el :bataie: si acum i se urca in cap... pai n0are decat atunci sa se descurce cu el ! cu mine cand e doar, nu face asa darius, e rautz, neastamparat... dar dk face vreo prostie, eu il articulez... nu va inchipuiti acum ca-l iau la bataie dar ii mai dau peste manuta, la fund... mai strig la el... cu mine nu-si permite chiar atatea ... la tac-su i se urca in cap, la propriu... si atunci se enerveaza al meu ... pai s ieu ce sa fac??? n-am inteles ?!!?!? nu m-a ascultat pana acum, a facut pe desteptul, acum sa-l vad acum fac eu pe desteapta ! sa-l vad cum se descurca cu el ca de gura e cel mai bun !!!
ari05- Mamica cocheta
lasa laura c ava descurcati voi..sa vezi cand aveti doi
:pupd:
noapte bunaa fetelor
:pupd:
noapte bunaa fetelor
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna seara fetelor!!!noapte buna teo!
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
buna laura(theodora)
sandy- Mamica cocheta
buna fetelor ...am intrat sa va spun noapte buna ..... :pupd: :pupd:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna seara si noapte buna!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna seara eu am intrat sa citesc ce ati mai scris intre timp
noapte buna fetelor care s-au dus la culcare
buna seara Madalina!madalina a scris:buna seara eu am intrat sa citesc ce ati mai scris intre timp
Maria- Administrator
buna Madalina,,eu mai stau putin
sandy- Mamica cocheta
madalina a scris:e bine,mie inca nu imi este somn
sandy_bell a scris:buna Madalina,,eu mai stau putin
Noapte buna Madalina si Sandy :luna: :luna: :luna:
Maria- Administrator
noapte buna celor ce pleaca la somnica !!! :pupd:
:pupd: :pupd: :pupd:
:pupd: :pupd: :pupd:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 33 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA