Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 21 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 21 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (13)
+23
cimuca_lumi
blondyna
adriana
roxanee
popescumelinda
anka9mai
roxanik
madalina
brigitta
panky(Laura)
theodora
celina74
paul_A
mary24
bebelusha18
muraru raluca
amalia-carmen
teodoraion
elena
Maria
ari05
sandy
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 7 din 44
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (13)
Felicitari Raluca!!!muraru raluca a scris:am venit cu vesti ....masuratorile sunt normale la varsta de 28 de sapt....FETELOR BAIAT 100%...sa dat verdictul era cracanat si cu cordonul intre picioare si sa vazut :2iep: :2iep: :2iep: ia crescut inima sotului si a lui falvi sunt foarte fericiti ....in sapta.1-6 iunie se va face programarea :doctor: pentru cezariana ...pana atunci pot sa stau linistita ....va urez o seara buna :steluta:
Maria- Administrator
fetelor, va spun noapte buna
ca pleaca al meu la fotbal si Dari nu are de gand sa doarma... asa ca ... nu mai pot sta ...
pe maine ! :pupd:
ca pleaca al meu la fotbal si Dari nu are de gand sa doarma... asa ca ... nu mai pot sta ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
noapte buna Lauraari05_Laura a scris:fetelor, va spun noapte buna
dar sotul tau joaca fotbal schimbul lll?
Maria- Administrator
da... in fiecare luni de la 9.30 merge cu baietii vara merge chiar mai tarziu ... au de la 10 - 10.30 pozitie la sala
deja incepe sa urle Dari dupa el ... vai ca ma dispera :nervi: asta ma enerveaza cel mai mult ... nu ca pleaca saptamana de saptamana la nenorocitu ala de fotbal, ci ca pleaca si mi-l lasa pe darius urland dupa el
deja incepe sa urle Dari dupa el ... vai ca ma dispera :nervi: asta ma enerveaza cel mai mult ... nu ca pleaca saptamana de saptamana la nenorocitu ala de fotbal, ci ca pleaca si mi-l lasa pe darius urland dupa el
ari05- Mamica cocheta
Noapte buna ari :pupd: nasol cu tabieturile astea... :rosh:
elena- Mamica cocheta
da... vad ca s-a linistit acum urlatoarea mea mica
acum sta si baga in el pufuleti... si baga si in mine :bataie: imi indeasa efectiv in gura, desi nu-mi trebuie... si dk nu pap si eu ... iar urla... :nervi: oofff....
acum sta si baga in el pufuleti... si baga si in mine :bataie: imi indeasa efectiv in gura, desi nu-mi trebuie... si dk nu pap si eu ... iar urla... :nervi: oofff....
ari05- Mamica cocheta
eu nu sunt de acord co asemenea tabieturi...a ca pleaca o data la nustiu cat timp la un fotbal sau la ceva cu prietenii..da , il las , dar asta sa se intample ziua, in nici un caz noaptea
am noroc ca nu-i place nici lui sa plece de acasa fara noi si mai ales noaptea
am noroc ca nu-i place nici lui sa plece de acasa fara noi si mai ales noaptea
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
a fost o perioada in care i-am interzis efectiv sa plece ... dar am ajuns sa-l trimit eu , decat sa-mi stea imbufnat in casa si sa-mi toace nervii ... el joaca fotbal saptamanal cu baietii de ani buni de zile... cu mult dinainte sa ne cunoastem...
ce i-am interzis insa acum... avea obiceiul sa mearga vineri (cam la 2 saptamani) la poker... noaptea... si de fiecare data imi venea dimineata... insa cand ultima data mi-a ajuns la 6 dimineata acasa, l-am p*** de nu s-a vazut bine... si nu mai pupa poker in veci... asta dk nu vrea sa bag divortul...
era tare in clanta cand comenta de altii ca umbla noptile teleleu... si cand i-am dat peste nas ca asta nu-i comportament de barbat insurat cu copil , imi zice ca ce, doar stiu unde merge si cu cine (e drept ca mergea la fostul lui director acasa) ... nah ... oricum ... deja incepe sa ma dispere si situatia asta... dar iar dk nu-l las la fotbal, imi cere bani sa-si faca abonament la sala... ca se tot plange ca il dor toate, ca nu face miscare... si macar o data pe sapt la fotbal sa mearga sa se mai miste ...
ce i-am interzis insa acum... avea obiceiul sa mearga vineri (cam la 2 saptamani) la poker... noaptea... si de fiecare data imi venea dimineata... insa cand ultima data mi-a ajuns la 6 dimineata acasa, l-am p*** de nu s-a vazut bine... si nu mai pupa poker in veci... asta dk nu vrea sa bag divortul...
era tare in clanta cand comenta de altii ca umbla noptile teleleu... si cand i-am dat peste nas ca asta nu-i comportament de barbat insurat cu copil , imi zice ca ce, doar stiu unde merge si cu cine (e drept ca mergea la fostul lui director acasa) ... nah ... oricum ... deja incepe sa ma dispere si situatia asta... dar iar dk nu-l las la fotbal, imi cere bani sa-si faca abonament la sala... ca se tot plange ca il dor toate, ca nu face miscare... si macar o data pe sapt la fotbal sa mearga sa se mai miste ...
ari05- Mamica cocheta
fetele va pup merg si eu la nani...noapte buna sa va treziti cu totii sanatosi
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
ma bucur raluca pentru tine si pentru familia ta ca sunteti fericiti cu viitorul pitic .....pupici si multa sanatate tie ......si piticului din burtica ....
noapte buna celor care au plecat la nanita !!!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
noapte buna tuturor
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
nasol Laura,,cu pokerul,,e sport periculos,e bn sa se lase :pupd: noapte-buna
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
sandy_bell a scris:nasol Laura,,cu pokerul,,e sport periculos,e bn sa se lase :pupd: noapte-buna
eu nu am treaba sandy... doar ca e plecat noaptea... si nu se cuvine... ce pisici !!! trebuia sa stea neinsurat dk vrea sa piarda noptile cu baietii :bataie:
noapte buna fetelor :pupd:
ari05- Mamica cocheta
te cred,,,nu-i usor ptr tine
sandy- Mamica cocheta
ari05_Laura a scris:wow !!! FELICITARI RALUCA !!!! :2iep:
ma bucur ca e totul ok !!! pupici pt kinder !!! deci prin iunie il vom cunoaste si noi
sandy_bell a scris:felicitari Raluca,,sa fiti sanatosi :pupd:
Maria a scris:Felicitari Raluca!!!muraru raluca a scris:am venit cu vesti ....masuratorile sunt normale la varsta de 28 de sapt....FETELOR BAIAT 100%...sa dat verdictul era cracanat si cu cordonul intre picioare si sa vazut :2iep: :2iep: :2iep: ia crescut inima sotului si a lui falvi sunt foarte fericiti ....in sapta.1-6 iunie se va face programarea :doctor: pentru cezariana ...pana atunci pot sa stau linistita ....va urez o seara buna :steluta:
STEF30IASI a scris:ma bucur raluca pentru tine si pentru familia ta ca sunteti fericiti cu viitorul pitic .....pupici si multa sanatate tie ......si piticului din burtica ....
va multumesc fetelor asa e in iunie il cunoasteti pe kinder :oura: :oura: :oura: :oura:
:ou: :ou: :ou: :ou:
noapte buna :luna: :plapuma: :urs somn:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna dimineata fetelor,buna Laura,te-ai odihnit binisor?? :pupd:
sandy- Mamica cocheta
buna sandy,buna Laura,buna fetelor,am venit si eu,dar fug pana la cresa sa-i duc siropelul de tuse Larisei ca tuseste cam rau.off mititica...
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
buna Mely,sanatate micutei.. :pupd:
sandy- Mamica cocheta
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 7 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA