Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 37 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 37 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (13)
+23
cimuca_lumi
blondyna
adriana
roxanee
popescumelinda
anka9mai
roxanik
madalina
brigitta
panky(Laura)
theodora
celina74
paul_A
mary24
bebelusha18
muraru raluca
amalia-carmen
teodoraion
elena
Maria
ari05
sandy
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 10 din 44
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (13)
si al meu sun a asa si ma enerveaza..mai ales cand vede ca nu raspund, insista...Chiar mai devreme i-am zis cateva..ca suna de zor si eu tocmai ce culcasem copiii..ce stiu ei :nervi:ari05_Laura a scris:buna ziua fetelor :pupd:
ufff, eu am adormit langa Dari k un bolovan... si ne-a trezit al meu mai inainte, k suna k disperatu pe toate telefoanele :bataie: iar m-am certat cu el ... ma seaca cu atata sunat ... ma simt de parca m-ar controla :nervi:
elena- Mamica cocheta
offf ce nervoase sunteti pe ai...si daca nu i-ati avea aproape tot rau ar fi...
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
nu mai fiti nervoase fetelor....k va face rau!!!
eu acum am preparat un 3 in1....dar inainte bag o prtie de cartofi prajiti cu rosii....
eu acum am preparat un 3 in1....dar inainte bag o prtie de cartofi prajiti cu rosii....
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
nu ca ma verifica Stef... dar are prostul obicei sa ma sune de 1000 de ori pe zi si ma streseaza !!! :nervi: dk se plictiseste la munca, suna... si sta la tel si nu zice nimic... si eu poate am treaba si nu pot vb cu el... sau poate nu am chef sa vb cu el ... dar el suna sa vada ce fac :bataie: da sa ma mai laseee !!! :bataie: ii chiar exagerat !!! ce? trebuie sa stie ce fac in fiecare secunda?????
si azi exact de-aia m-am enervat si eu elena... ca noi dormeam... si el suna in disperare... vede ca nu raspund, si stie care e intervalul orar de somn ... dar el suna... si suna... pe toate telefoanele... si norma lca l-a trezit pe darius :bataie:
ideea e ca ma prea calareste, cum ziceam si zielele trecute... ma seaca efectiv !!! :nervi: ma sufoca !!!
paul_A, sincer eu mi-as dori sa mai plece !!! sa ma mai lase in pace !!! :nervi: sa mai respir si eu !!! ca-s satula !!! :nervi:
si azi exact de-aia m-am enervat si eu elena... ca noi dormeam... si el suna in disperare... vede ca nu raspund, si stie care e intervalul orar de somn ... dar el suna... si suna... pe toate telefoanele... si norma lca l-a trezit pe darius :bataie:
ideea e ca ma prea calareste, cum ziceam si zielele trecute... ma seaca efectiv !!! :nervi: ma sufoca !!!
paul_A, sincer eu mi-as dori sa mai plece !!! sa ma mai lase in pace !!! :nervi: sa mai respir si eu !!! ca-s satula !!! :nervi:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ce tare esti ari......altele plang k nu au barbatul aksa si tu....vrei sa plece.....
roxanik- Mamica cocheta
da roxanik ... mie nu-mi place sa fiu sufocata... nu mi-a placut niciodata sa fie barbatu "calare" pe mine non stop... in fiecare secunda sa stie ce fac, sa ma sune de n-shpe mii de ori pe zi...
eu asa sunt de fel... al meu ma acuza ca sunt rece... dar asta sunt... stia de la inceput... dk vroia una miorlaita, care sa fie k si el, sa se pisiceasca toata ziua, trebuia sa se gandeasca inainte sa ma ceara de nevasta
eu sunt o fire practica, nu sunt visatoare, romantica, si alte porcarii de-astea...
eu asa sunt de fel... al meu ma acuza ca sunt rece... dar asta sunt... stia de la inceput... dk vroia una miorlaita, care sa fie k si el, sa se pisiceasca toata ziua, trebuia sa se gandeasca inainte sa ma ceara de nevasta
eu sunt o fire practica, nu sunt visatoare, romantica, si alte porcarii de-astea...
ari05- Mamica cocheta
par in orele de somn , daca nu e urgent nu ar trebui sa sune .....
trage-l de ureche , ari ......
trage-l de ureche , ari ......
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
pai nu, ca el trebuie sa sune non stop ... e cand ma suna la 3-5 minute... deci fac cu nervii si dk il repezesc se oftica, ca ce am , ca is rea, ca nu-l mai iubesc, ca ... **** ... porcarii de-astea :nervi:
chiar e enervant cateodata... k ma-sa ! :bataie: cicalitor ... doar are pe cine semana :bataie:
chiar e enervant cateodata... k ma-sa ! :bataie: cicalitor ... doar are pe cine semana :bataie:
ari05- Mamica cocheta
asa e ari.....ce tot vrea non-stop asa ???
si pe mine la fel de mult m-ar enerva dak m-ar suna din 5 in 5 minute ..... :nervi: :nervi: :nervi:
si pe mine la fel de mult m-ar enerva dak m-ar suna din 5 in 5 minute ..... :nervi: :nervi: :nervi:
roxanik- Mamica cocheta
se plictiseste la munca de multe ori ... si n-are ce face decat sa ma streseze pe mine cu telefoane... in general nu ma enerveez asa rau ... dar azi m-a scos din sarite ca a tot insistat cand dormeam si l-a trezit pe darius :bataie:
Ultima editare efectuata de catre ari05_Laura in Mier Mar 17, 2010 12:11 am, editata de 1 ori
ari05- Mamica cocheta
poop maria ai sedinta cu parintii ?
ari05- Mamica cocheta
pe mai tarziu Maria !!!
fetelor , la iasi ninge si e un frig .....bbbrrrrrr
fetelor , la iasi ninge si e un frig .....bbbrrrrrr
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
si la noi ninge iar... e super naspa vremea, si frig rau si la noi :lacrimi:
se pare ca mai avem de asteptat primavara ...
se pare ca mai avem de asteptat primavara ...
ari05- Mamica cocheta
pe toti si la noi a nins, dar sa nu fiti suparati ca o sa vina si primavara :floare:
brigitta- Mamica de cariera
buna fetele, am mai trecut si euprin cafenea, nu am mai fost pe aici de vre-o saptamana...... am venit sa va salut si sa va urez o seara placuta,, noi doar ce am mancat si acum ma doare burta de morrrrrrrrrrrrrrr.... ma bag in pat langa gabita si sot!!!!
sa vina odata primavara....k m-am saturat de frig.....
roxanik- Mamica cocheta
ai papat prea mult adriana ?
noi fugim pana in Ungaria sa facem niste cumparaturi, ca bate vantul la mine in frigider
ne auzim mai pe seara :pupd:
noi fugim pana in Ungaria sa facem niste cumparaturi, ca bate vantul la mine in frigider
ne auzim mai pe seara :pupd:
ari05- Mamica cocheta
sa va fie de bine andriana ,o seara frumoasa va dorescadriana a scris:buna fetele, am mai trecut si euprin cafenea, nu am mai fost pe aici de vre-o saptamana...... am venit sa va salut si sa va urez o seara placuta,, noi doar ce am mancat si acum ma doare burta de morrrrrrrrrrrrrrr.... ma bag in pat langa gabita si sot!!!!
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
pai ajungi repede in ungaria tu?
roxanik- Mamica cocheta
buan seara fetelor,Adriana nu ai luat nimik,ptr burta???,,Laura drum bum,si spor la cumparaturi
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ari05_Laura a scris:ceau raluca :pupd: ce mare fata ai ... bravo !!!
maine poimaine te trezesti ca vine acasa si te anunta ca se marita
STEF30IASI a scris:buna tuturor !!
ce faceti ?
va invit la o cescuta de cafea ....
am venit si eu ....ma primiti???? :rosh: :rosh: :rosh: mama deja trei pagini de la 12 ce vorbarete sunteti !!!!!!!!!!!! :scriu1: gata temele si acum fac naveta bucatarie -calculator :mi-e dor: mia fost dor de voi ..... va servesc si pe voi ca eu asta fac ....seara buna va doresc :3inim:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna steff :pupd: :pupd: :pupd:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 10 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA