Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 34 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 34 Vizitatori :: 2 Motoare de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 2466r05Ady.Biju

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 Kaqpztbratari magice

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 69m8w9 Shop/candles

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 2moa4jsbiosens.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (13)

+23
cimuca_lumi
blondyna
adriana
roxanee
popescumelinda
anka9mai
roxanik
madalina
brigitta
panky(Laura)
theodora
celina74
paul_A
mary24
bebelusha18
muraru raluca
amalia-carmen
teodoraion
elena
Maria
ari05
sandy
STEF30IASI
27 participanți

Pagina 16 din 44 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Urmatorul

In jos

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 Empty Re: Cafeneaua mamicilor cochete (13)

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 1:31 am

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 355692 ce scump e Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 693395
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 Empty Re: Cafeneaua mamicilor cochete (13)

Mesaj Scris de elena Joi Mar 18, 2010 1:33 am

daa..e dulce taare..baietii sunt foarte mamosi..Maria intreba mai des de tati, el in schimb... :pupd:
De ce este blocat la joculete?stiti careva?am intrat sa joc la fazan si nu merge niciunul...din jocuri..
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 1:35 am

nu toti ... darius e f tatos Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 611610 probabil dc il vede putin... Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 740747

elena, sunt blocate joculetele pe perioada concursurilor actuale, sa nu iasa discutii ca unele mamici fac mesaje doar acolo Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 407405

dupa concursrui, le deblocam din nou Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 257143
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de cimuca_lumi Joi Mar 18, 2010 1:38 am

buna!!!vreau sa stie toata lumea necazul mau si sa nu pateasca la fel. eu am nascut la maternitatea stanca din cluj, pe 17 feb, dar nu as recomanda nici dujmanilor sa nasca acolo...in primul rand la puscarie ai mai multa libertate, sotul meu n-a vazut fetita doar la nastere si in ziua cand am plecat din spital, iar eu mai aveam putin si innebuneam acolo.copilul meu s-a nascut cu nota 10,dar 3 zile nu l-am vazut (nascuta la 36 sapt) m-au mintit k e pusa la incubator.dar am reusit s-o vad intro noapte(am impins ceva la asistenta) dar surpriza nu era in incubator. mi-au adus bebele a lll- a zi chipurile sa- hranesc, dar am constatat k pe obrazul drept era vanata iar mana dreapta era neagra toata, si k nu prea o misca, si k are si caputul spart, am filmat fata, iar cand a venit medicul la vizita am intrebat ce e cu copilul, si mi-a raspuns k nu e treaba mea, iar in acel moment asistenta ce-l insotea mi-a luat copilu ,cica ptr investigatii, iar pe mine m-au certat k nu mi-am hranit copilu,si mi-au vb urat.au trecut inca 2 zile in care nu mi-am vazut copilu,(doar cu bani la asistente noaptea) zicandu-mi k a facut icter.cand am inceput sa intreb de copil imi ziceau k e pe maini bune sa stau linistita,dar cand le-am zis k am filmat manuta,caputu, n-a mai vb nimeni cu mine.in ziua externari mi-au adus fata ,dimineata, dar vanataile nu mai erau asa vizibile.iar cand eu vroiam sa o imbrac o asistenta m-a facut atenta k fata are clavicula rupta.in acel moment am inceput sa fac scandal a venit si sotul si am inceput sa cerem explicatii,dar ne-au calmat k asa s-a nascut copilu,si k orcum actele de externare sunt semnate, asa k nu mai tine de ei!!!asa k am plecat din maternitate fara sa fim lamuriti
cimuca_lumi
cimuca_lumi
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 18, 2010 1:38 am

ce scumpic e,,,curajosul
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Mar 18, 2010 1:40 am

Am inteles..ma gandeam eu ...mersi Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 693395
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Mar 18, 2010 1:41 am

cimuca_lumi a scris:buna!!!vreau sa stie toata lumea necazul mau si sa nu pateasca la fel. eu am nascut la maternitatea stanca din cluj, pe 17 feb, dar nu as recomanda nici dujmanilor sa nasca acolo...in primul rand la puscarie ai mai multa libertate, sotul meu n-a vazut fetita doar la nastere si in ziua cand am plecat din spital, iar eu mai aveam putin si innebuneam acolo.copilul meu s-a nascut cu nota 10,dar 3 zile nu l-am vazut (nascuta la 36 sapt) m-au mintit k e pusa la incubator.dar am reusit s-o vad intro noapte(am impins ceva la asistenta) dar surpriza nu era in incubator. mi-au adus bebele a lll- a zi chipurile sa- hranesc, dar am constatat k pe obrazul drept era vanata iar mana dreapta era neagra toata, si k nu prea o misca, si k are si caputul spart, am filmat fata, iar cand a venit medicul la vizita am intrebat ce e cu copilul, si mi-a raspuns k nu e treaba mea, iar in acel moment asistenta ce-l insotea mi-a luat copilu ,cica ptr investigatii, iar pe mine m-au certat k nu mi-am hranit copilu,si mi-au vb urat.au trecut inca 2 zile in care nu mi-am vazut copilu,(doar cu bani la asistente noaptea) zicandu-mi k a facut icter.cand am inceput sa intreb de copil imi ziceau k e pe maini bune sa stau linistita,dar cand le-am zis k am filmat manuta,caputu, n-a mai vb nimeni cu mine.in ziua externari mi-au adus fata ,dimineata, dar vanataile nu mai erau asa vizibile.iar cand eu vroiam sa o imbrac o asistenta m-a facut atenta k fata are clavicula rupta.in acel moment am inceput sa fac scandal a venit si sotul si am inceput sa cerem explicatii,dar ne-au calmat k asa s-a nascut copilu,si k orcum actele de externare sunt semnate, asa k nu mai tine de ei!!!asa k am plecat din maternitate fara sa fim lamuriti

si mai departe ce ati facut?
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 1:43 am

Lumi.... in primul rand bine ai venit pe forum Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 693395

apoi ... na... nu stiu ce sa zic... m=ai lasat masca !!! :bataie: 😠 cum se poate asa ceva ??? oradencele fug sa nasca la Cluj, care nu pot merge in ungaria... si tu ne povestesti asemenea grozavii ? :lacrimi: offf... eu cred ca i-as fi omorat... i-as fi luat de gat, nenorocitii !!! plus clar i-as fi dat in judecata !!! 😠
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Mar 18, 2010 1:43 am

cimuca_lumi a scris:buna!!!vreau sa stie toata lumea necazul mau si sa nu pateasca la fel. eu am nascut la maternitatea stanca din cluj, pe 17 feb, dar nu as recomanda nici dujmanilor sa nasca acolo...in primul rand la puscarie ai mai multa libertate, sotul meu n-a vazut fetita doar la nastere si in ziua cand am plecat din spital, iar eu mai aveam putin si innebuneam acolo.copilul meu s-a nascut cu nota 10,dar 3 zile nu l-am vazut (nascuta la 36 sapt) m-au mintit k e pusa la incubator.dar am reusit s-o vad intro noapte(am impins ceva la asistenta) dar surpriza nu era in incubator. mi-au adus bebele a lll- a zi chipurile sa- hranesc, dar am constatat k pe obrazul drept era vanata iar mana dreapta era neagra toata, si k nu prea o misca, si k are si caputul spart, am filmat fata, iar cand a venit medicul la vizita am intrebat ce e cu copilul, si mi-a raspuns k nu e treaba mea, iar in acel moment asistenta ce-l insotea mi-a luat copilu ,cica ptr investigatii, iar pe mine m-au certat k nu mi-am hranit copilu,si mi-au vb urat.au trecut inca 2 zile in care nu mi-am vazut copilu,(doar cu bani la asistente noaptea) zicandu-mi k a facut icter.cand am inceput sa intreb de copil imi ziceau k e pe maini bune sa stau linistita,dar cand le-am zis k am filmat manuta,caputu, n-a mai vb nimeni cu mine.in ziua externari mi-au adus fata ,dimineata, dar vanataile nu mai erau asa vizibile.iar cand eu vroiam sa o imbrac o asistenta m-a facut atenta k fata are clavicula rupta.in acel moment am inceput sa fac scandal a venit si sotul si am inceput sa cerem explicatii,dar ne-au calmat k asa s-a nascut copilu,si k orcum actele de externare sunt semnate, asa k nu mai tine de ei!!!asa k am plecat din maternitate fara sa fim lamuriti
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 587635 m-am ingrozit! Imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva...Acum e ok fetita?
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 1:45 am

am citit din nou ... doamne ca nu-mi vine sa cred :nervi: sa iti zica dr ca nu e treaba ta ce are copilul tau ... vai ce scandal le-as fi facut... :nervi:

cum e bebitza acum ? :pupd:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 18, 2010 1:46 am

DOAMNE Dumnezeule,e de necrezut Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 16974 :lacrimi:
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 1:47 am

se pare ca nici in cluj nu-s toate roze Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 740747 si ce reputatie buna avea maternitatea din cluj... incep sa-mi schimb parerea...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Joi Mar 18, 2010 1:50 am

DOAMNE FERESTE :timi: Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 587635 Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 587635 Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 587635 ,NUMI VINE SA CRED CE AUD!!!!.....AM VAZUT SI LA TELEVIZOR..chestii urate,ba ca moare copilul,ba ca moare mama..e teribil ce se intimpla in tara asta..si sa nu-ti dea nici o lamurire..cine stie ce ascund si DR-i astia!!! nesimtiti care nu -si fac bine meseria...doar asteapta bani si ciubucuri mereu..nesimtitii 😠
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Joi Mar 18, 2010 1:51 am

CHIAR MI SA FACUT PIELEA DE GAINA..can citeam..doamne..si eu imi era asa de frica sa nasc dupa ce auzeam fel si fel de patanii la TV la stiri... :pupd:
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 1:51 am

da... ideea e ca dk nu le bagi dinainte plicul cu bani in buzunar,... vaisamar cum se comporta... Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 740747
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 18, 2010 1:53 am

asa este, mori daca nu le dai,,,sau cine stie cum scapi Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 740747
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 1:58 am

da... din pacate asta e...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Joi Mar 18, 2010 2:19 am

buna seara fetele...v`am adus ceva bun de baut sa mai uitam de griji:
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 Drambuie-ph
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 Suc_de_portocale
Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 320px-pina_colada
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Mar 18, 2010 2:23 am

multumim Anka , ca te gandesti la noi Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 2:24 am

ce bine arata Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 355692 multumim anka :pupd:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Joi Mar 18, 2010 2:26 am

multumim frumos Anka,ce bunatate de racoritoare!!! :oura: :iepu:
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 3:00 am

SANDYYYYYYYY !!! ce faci? te uiti la meci ??? Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 199844

al meu are deja palpitatii... deja ma streseaza cu manifestarile lui ... Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 407405 Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 611610

ma duc sa culc rautatea si revin ... dk adorm, va spun de pe acum noapte buna :pupd:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Mar 18, 2010 3:06 am

si al meu e infundat in camera nu il mai aud Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 91489 Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 91489 Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 91489 ce bine ca asa mai pot sa stau un pic
noapte buna :luna: :luna: Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 176804
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Mar 18, 2010 3:11 am

Noapte buna fetelor :luna:
Pai dati-le un bol cu popcorn, o bere, ceva...sa se simta si ei bine, la meci...Noroc pe mine, al meu nu e microbist!
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 18, 2010 3:13 am

Sandy ... ce faci mama ? Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 199844

e 1-0 la Dinamo Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 199844

al meu e in extaz Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 611610 Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 199844

si cumnatu in agonie... ca e stelist... vai vai ...

na, ma duc si eu sa-l culc pe dari ca nu-l lasa pe tac-su sa se uite linistit la meci si se crizeaza Cafeneaua mamicilor cochete (13) - Pagina 16 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 44 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum