Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 34 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 34 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (13)
+23
cimuca_lumi
blondyna
adriana
roxanee
popescumelinda
anka9mai
roxanik
madalina
brigitta
panky(Laura)
theodora
celina74
paul_A
mary24
bebelusha18
muraru raluca
amalia-carmen
teodoraion
elena
Maria
ari05
sandy
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 16 din 44
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (13)
daa..e dulce taare..baietii sunt foarte mamosi..Maria intreba mai des de tati, el in schimb... :pupd:
De ce este blocat la joculete?stiti careva?am intrat sa joc la fazan si nu merge niciunul...din jocuri..
De ce este blocat la joculete?stiti careva?am intrat sa joc la fazan si nu merge niciunul...din jocuri..
elena- Mamica cocheta
nu toti ... darius e f tatos probabil dc il vede putin...
elena, sunt blocate joculetele pe perioada concursurilor actuale, sa nu iasa discutii ca unele mamici fac mesaje doar acolo
dupa concursrui, le deblocam din nou
elena, sunt blocate joculetele pe perioada concursurilor actuale, sa nu iasa discutii ca unele mamici fac mesaje doar acolo
dupa concursrui, le deblocam din nou
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna!!!vreau sa stie toata lumea necazul mau si sa nu pateasca la fel. eu am nascut la maternitatea stanca din cluj, pe 17 feb, dar nu as recomanda nici dujmanilor sa nasca acolo...in primul rand la puscarie ai mai multa libertate, sotul meu n-a vazut fetita doar la nastere si in ziua cand am plecat din spital, iar eu mai aveam putin si innebuneam acolo.copilul meu s-a nascut cu nota 10,dar 3 zile nu l-am vazut (nascuta la 36 sapt) m-au mintit k e pusa la incubator.dar am reusit s-o vad intro noapte(am impins ceva la asistenta) dar surpriza nu era in incubator. mi-au adus bebele a lll- a zi chipurile sa- hranesc, dar am constatat k pe obrazul drept era vanata iar mana dreapta era neagra toata, si k nu prea o misca, si k are si caputul spart, am filmat fata, iar cand a venit medicul la vizita am intrebat ce e cu copilul, si mi-a raspuns k nu e treaba mea, iar in acel moment asistenta ce-l insotea mi-a luat copilu ,cica ptr investigatii, iar pe mine m-au certat k nu mi-am hranit copilu,si mi-au vb urat.au trecut inca 2 zile in care nu mi-am vazut copilu,(doar cu bani la asistente noaptea) zicandu-mi k a facut icter.cand am inceput sa intreb de copil imi ziceau k e pe maini bune sa stau linistita,dar cand le-am zis k am filmat manuta,caputu, n-a mai vb nimeni cu mine.in ziua externari mi-au adus fata ,dimineata, dar vanataile nu mai erau asa vizibile.iar cand eu vroiam sa o imbrac o asistenta m-a facut atenta k fata are clavicula rupta.in acel moment am inceput sa fac scandal a venit si sotul si am inceput sa cerem explicatii,dar ne-au calmat k asa s-a nascut copilu,si k orcum actele de externare sunt semnate, asa k nu mai tine de ei!!!asa k am plecat din maternitate fara sa fim lamuriti
cimuca_lumi- Mamica incepator
ce scumpic e,,,curajosul
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
cimuca_lumi a scris:buna!!!vreau sa stie toata lumea necazul mau si sa nu pateasca la fel. eu am nascut la maternitatea stanca din cluj, pe 17 feb, dar nu as recomanda nici dujmanilor sa nasca acolo...in primul rand la puscarie ai mai multa libertate, sotul meu n-a vazut fetita doar la nastere si in ziua cand am plecat din spital, iar eu mai aveam putin si innebuneam acolo.copilul meu s-a nascut cu nota 10,dar 3 zile nu l-am vazut (nascuta la 36 sapt) m-au mintit k e pusa la incubator.dar am reusit s-o vad intro noapte(am impins ceva la asistenta) dar surpriza nu era in incubator. mi-au adus bebele a lll- a zi chipurile sa- hranesc, dar am constatat k pe obrazul drept era vanata iar mana dreapta era neagra toata, si k nu prea o misca, si k are si caputul spart, am filmat fata, iar cand a venit medicul la vizita am intrebat ce e cu copilul, si mi-a raspuns k nu e treaba mea, iar in acel moment asistenta ce-l insotea mi-a luat copilu ,cica ptr investigatii, iar pe mine m-au certat k nu mi-am hranit copilu,si mi-au vb urat.au trecut inca 2 zile in care nu mi-am vazut copilu,(doar cu bani la asistente noaptea) zicandu-mi k a facut icter.cand am inceput sa intreb de copil imi ziceau k e pe maini bune sa stau linistita,dar cand le-am zis k am filmat manuta,caputu, n-a mai vb nimeni cu mine.in ziua externari mi-au adus fata ,dimineata, dar vanataile nu mai erau asa vizibile.iar cand eu vroiam sa o imbrac o asistenta m-a facut atenta k fata are clavicula rupta.in acel moment am inceput sa fac scandal a venit si sotul si am inceput sa cerem explicatii,dar ne-au calmat k asa s-a nascut copilu,si k orcum actele de externare sunt semnate, asa k nu mai tine de ei!!!asa k am plecat din maternitate fara sa fim lamuriti
si mai departe ce ati facut?
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Lumi.... in primul rand bine ai venit pe forum
apoi ... na... nu stiu ce sa zic... m=ai lasat masca !!! :bataie: cum se poate asa ceva ??? oradencele fug sa nasca la Cluj, care nu pot merge in ungaria... si tu ne povestesti asemenea grozavii ? :lacrimi: offf... eu cred ca i-as fi omorat... i-as fi luat de gat, nenorocitii !!! plus clar i-as fi dat in judecata !!!
apoi ... na... nu stiu ce sa zic... m=ai lasat masca !!! :bataie: cum se poate asa ceva ??? oradencele fug sa nasca la Cluj, care nu pot merge in ungaria... si tu ne povestesti asemenea grozavii ? :lacrimi: offf... eu cred ca i-as fi omorat... i-as fi luat de gat, nenorocitii !!! plus clar i-as fi dat in judecata !!!
ari05- Mamica cocheta
m-am ingrozit! Imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva...Acum e ok fetita?cimuca_lumi a scris:buna!!!vreau sa stie toata lumea necazul mau si sa nu pateasca la fel. eu am nascut la maternitatea stanca din cluj, pe 17 feb, dar nu as recomanda nici dujmanilor sa nasca acolo...in primul rand la puscarie ai mai multa libertate, sotul meu n-a vazut fetita doar la nastere si in ziua cand am plecat din spital, iar eu mai aveam putin si innebuneam acolo.copilul meu s-a nascut cu nota 10,dar 3 zile nu l-am vazut (nascuta la 36 sapt) m-au mintit k e pusa la incubator.dar am reusit s-o vad intro noapte(am impins ceva la asistenta) dar surpriza nu era in incubator. mi-au adus bebele a lll- a zi chipurile sa- hranesc, dar am constatat k pe obrazul drept era vanata iar mana dreapta era neagra toata, si k nu prea o misca, si k are si caputul spart, am filmat fata, iar cand a venit medicul la vizita am intrebat ce e cu copilul, si mi-a raspuns k nu e treaba mea, iar in acel moment asistenta ce-l insotea mi-a luat copilu ,cica ptr investigatii, iar pe mine m-au certat k nu mi-am hranit copilu,si mi-au vb urat.au trecut inca 2 zile in care nu mi-am vazut copilu,(doar cu bani la asistente noaptea) zicandu-mi k a facut icter.cand am inceput sa intreb de copil imi ziceau k e pe maini bune sa stau linistita,dar cand le-am zis k am filmat manuta,caputu, n-a mai vb nimeni cu mine.in ziua externari mi-au adus fata ,dimineata, dar vanataile nu mai erau asa vizibile.iar cand eu vroiam sa o imbrac o asistenta m-a facut atenta k fata are clavicula rupta.in acel moment am inceput sa fac scandal a venit si sotul si am inceput sa cerem explicatii,dar ne-au calmat k asa s-a nascut copilu,si k orcum actele de externare sunt semnate, asa k nu mai tine de ei!!!asa k am plecat din maternitate fara sa fim lamuriti
elena- Mamica cocheta
am citit din nou ... doamne ca nu-mi vine sa cred :nervi: sa iti zica dr ca nu e treaba ta ce are copilul tau ... vai ce scandal le-as fi facut... :nervi:
cum e bebitza acum ? :pupd:
cum e bebitza acum ? :pupd:
ari05- Mamica cocheta
DOAMNE Dumnezeule,e de necrezut :lacrimi:
sandy- Mamica cocheta
se pare ca nici in cluj nu-s toate roze si ce reputatie buna avea maternitatea din cluj... incep sa-mi schimb parerea...
ari05- Mamica cocheta
DOAMNE FERESTE :timi: ,NUMI VINE SA CRED CE AUD!!!!.....AM VAZUT SI LA TELEVIZOR..chestii urate,ba ca moare copilul,ba ca moare mama..e teribil ce se intimpla in tara asta..si sa nu-ti dea nici o lamurire..cine stie ce ascund si DR-i astia!!! nesimtiti care nu -si fac bine meseria...doar asteapta bani si ciubucuri mereu..nesimtitii
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
CHIAR MI SA FACUT PIELEA DE GAINA..can citeam..doamne..si eu imi era asa de frica sa nasc dupa ce auzeam fel si fel de patanii la TV la stiri... :pupd:
da... ideea e ca dk nu le bagi dinainte plicul cu bani in buzunar,... vaisamar cum se comporta...
ari05- Mamica cocheta
asa este, mori daca nu le dai,,,sau cine stie cum scapi
sandy- Mamica cocheta
buna seara fetele...v`am adus ceva bun de baut sa mai uitam de griji:
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
multumim Anka , ca te gandesti la noi
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
ce bine arata multumim anka :pupd:
ari05- Mamica cocheta
multumim frumos Anka,ce bunatate de racoritoare!!! :oura: :iepu:
SANDYYYYYYYY !!! ce faci? te uiti la meci ???
al meu are deja palpitatii... deja ma streseaza cu manifestarile lui ...
ma duc sa culc rautatea si revin ... dk adorm, va spun de pe acum noapte buna :pupd:
al meu are deja palpitatii... deja ma streseaza cu manifestarile lui ...
ma duc sa culc rautatea si revin ... dk adorm, va spun de pe acum noapte buna :pupd:
ari05- Mamica cocheta
si al meu e infundat in camera nu il mai aud ce bine ca asa mai pot sa stau un pic
noapte buna :luna: :luna:
noapte buna :luna: :luna:
muraru raluca- Mamica cocheta
Noapte buna fetelor :luna:
Pai dati-le un bol cu popcorn, o bere, ceva...sa se simta si ei bine, la meci...Noroc pe mine, al meu nu e microbist!
Pai dati-le un bol cu popcorn, o bere, ceva...sa se simta si ei bine, la meci...Noroc pe mine, al meu nu e microbist!
elena- Mamica cocheta
Sandy ... ce faci mama ?
e 1-0 la Dinamo
al meu e in extaz
si cumnatu in agonie... ca e stelist... vai vai ...
na, ma duc si eu sa-l culc pe dari ca nu-l lasa pe tac-su sa se uite linistit la meci si se crizeaza
e 1-0 la Dinamo
al meu e in extaz
si cumnatu in agonie... ca e stelist... vai vai ...
na, ma duc si eu sa-l culc pe dari ca nu-l lasa pe tac-su sa se uite linistit la meci si se crizeaza
ari05- Mamica cocheta
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 16 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA