Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 65 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 65 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (13)
+23
cimuca_lumi
blondyna
adriana
roxanee
popescumelinda
anka9mai
roxanik
madalina
brigitta
panky(Laura)
theodora
celina74
paul_A
mary24
bebelusha18
muraru raluca
amalia-carmen
teodoraion
elena
Maria
ari05
sandy
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 40 din 44
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (13)
buna maria c e faci ?
eu sunt happy ca au iesit analizele lui Darius negative toate...
totusi, nu stiu dc o fi avand scaunul asa moale si urat in ultimele 2 sapt ... azi am vaz ca incepe sa-si revina... era si de asteptat... la cat ceai de menta am bagat in el, si mancare de regim, s lapte fara lactoza...
totusi, nu stiu dc o fi avand scaunul asa moale si urat in ultimele 2 sapt ... azi am vaz ca incepe sa-si revina... era si de asteptat... la cat ceai de menta am bagat in el, si mancare de regim, s lapte fara lactoza...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna fetelor,eu azi nu am intrat la o cafeluta cu voi ca sunt racita de vreo doua zile,dar azi m-am simtit tare rau,nu am chef de nimic,de-abia stau si butonez
ce bine ca e bine Darius,ma bucur....a mea nu papa...mooor.tre sai fac iara analizele...deja m-am saturat de ele...offff :timi: :timi: ,moor ca nu vrea sa pape,cica e mofturoasa rau...asa era si sotul cand era mic..offf.....ce sai mai fac...iam dat si pikovit,acum martieni..si miere cu lamaie..sa mai intreb Dr-a ce sai mai dau de pofta ca moor,nu vrea nimika.....
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
buna Laura,sunt pe aici si eu citesc ce ati mai scris de cand am iesitari05_Laura a scris:buna maria c e faci ?
ma bucur caci e bine Darius :pupd:
Maria- Administrator
da... e bine... dar totusi nu inteleg ce are
probabil or fi de vina maselutele pana la urma...
app, ca si uitasem sa va spun ieri... sapt trecuta am fost sunata pe fix de la o firma, cica pt un sondaj in legat cu sanatatea... si la sfarsit imi zice tipa , dupa ce-mi multumeste pt timpul acordat ca intru la tragerea la sorti ... nu stiam pt ce... si nici nu-mi bateam capul, ca am zis ca sigur e vrajeala ...
si ma suna ieri iar tipa, ca am castigat un cupon in val de 15 euro, si dk ma duc cu sotul mai primim unul tot de 15 euro, si un set de ceasuri de mana... cica azi la 6 trebuie sa mergem la un restaurant , am auzit de el, dar habar nu am pe unde e exact... cum eram cu Dari... ii dadeam papa, si mai si urla la mine sa inchid tel, nu am inteles prea multe, si nici nu mi-a picat fisa sa intreb mai multe detalii... de ex ce-i cucupoanele alea... dk o fi vreo masa la restaurantul ala... sau ce? asa ca vedem deseara... sper sa nu fie vreo tzeapa, sa ma enervez pe acolo
probabil or fi de vina maselutele pana la urma...
app, ca si uitasem sa va spun ieri... sapt trecuta am fost sunata pe fix de la o firma, cica pt un sondaj in legat cu sanatatea... si la sfarsit imi zice tipa , dupa ce-mi multumeste pt timpul acordat ca intru la tragerea la sorti ... nu stiam pt ce... si nici nu-mi bateam capul, ca am zis ca sigur e vrajeala ...
si ma suna ieri iar tipa, ca am castigat un cupon in val de 15 euro, si dk ma duc cu sotul mai primim unul tot de 15 euro, si un set de ceasuri de mana... cica azi la 6 trebuie sa mergem la un restaurant , am auzit de el, dar habar nu am pe unde e exact... cum eram cu Dari... ii dadeam papa, si mai si urla la mine sa inchid tel, nu am inteles prea multe, si nici nu mi-a picat fisa sa intreb mai multe detalii... de ex ce-i cucupoanele alea... dk o fi vreo masa la restaurantul ala... sau ce? asa ca vedem deseara... sper sa nu fie vreo tzeapa, sa ma enervez pe acolo
ari05- Mamica cocheta
daaaaaaaaa ...stai sa vedem Maria... sa nu fie vreo tzeapa
sa vezi atunci distractie... am icnercat sa sun inapoi aseara, dupa ce am terminat cu Dari, dar suna tot ocupat... si nu stiu nimic decat numele firmei, si restaurantul unde ar trebui sa mergem deseara...
na... o sa vedem ce o sa fie... sper sa nu fie vb de vreo masa la restaurant, ca n-am chef... si asa ma chinui cu slabitul
sa vezi atunci distractie... am icnercat sa sun inapoi aseara, dupa ce am terminat cu Dari, dar suna tot ocupat... si nu stiu nimic decat numele firmei, si restaurantul unde ar trebui sa mergem deseara...
na... o sa vedem ce o sa fie... sper sa nu fie vb de vreo masa la restaurant, ca n-am chef... si asa ma chinui cu slabitul
ari05- Mamica cocheta
Ari daca este adevarat cu restaurantul,sunane sa ne spui ca noi venim si te ajutam sa duci acasa
Buna ziua Celina si buna tuturor
eu acum am venit de la biserica asa de obosita si infometata...si mai am si cateva perdele de calcat si de pus dar nu ma simt in stare deloc
am stat acolo 5 ore in picioare ...
eu acum am venit de la biserica asa de obosita si infometata...si mai am si cateva perdele de calcat si de pus dar nu ma simt in stare deloc
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Buna Elena!!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
paul_A a scris:Buna ziua Celina si buna tuturor
...atatea ore...eu ma lipseam
buna elenaelena a scris:Buna fetelor
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna fetele....am intrat si eu sa va salut....acum am ajuns acasa si m-am apucat sa fac putina ordine, sa dau cu aspiratorul,cu mopul.....astazi pe la ora 6 vine preotul sa fac sfestanie....
va pup si va doresc o dupaamiaza placuta
va pup si va doresc o dupaamiaza placuta
buna Adriana,si eu am fost vrednik am pus cate ceva in gradina...e prima oara
sandy- Mamica cocheta
hi, hi..bravo sandy.....eu am fost sambata trecuta la ai mei si am pus mazarea....sunt tare curioasa cum va iesi....era si gabi prin zona si arunca cu mazare pe tot locul sau facea gramada.....deci va imaginati ce o sa iasa
adriana a scris:hi, hi..bravo sandy.....eu am fost sambata trecuta la ai mei si am pus mazarea....sunt tare curioasa cum va iesi....era si gabi prin zona si arunca cu mazare pe tot locul sau facea gramada.....deci va imaginati ce o sa iasa
e bine ca va ajutat si el.. tu aifost mai vrednik ai pus de sambata...
sandy- Mamica cocheta
cam pustiu pe aici...ce faceti fetelor?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
DA,,INCA SUNT :
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ce faci votezi?teodoraion a scris:DA,,INCA SUNT :
Maria- Administrator
seara buna fetelor...ce mai faceti??
sandy- Mamica cocheta
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 40 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA