Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 22 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 22 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 2466r05Ady.Biju

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 2quni4z hmshop.wordpress.com

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 Wkpzltartizele.blogspot.com

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 Kaqpztbratari magice

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 69m8w9 Shop/candles

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 2moa4jsbiosens.ro

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 2ef53k2reginamaria.ro

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!!

+42
narcy
Gianina
Raluca30
lilia
mofturaki
crina_oc
swe
scumpetea
adinutzza
mona_mami
emidiaconu
raruta
claudia_mami
roxanik
Crina
tit.ioana
radumihaela36
blondyna
pupkiss
roxana ,mamica finuta
bebelusha18
anuta22
anays
celina74
theodora
elena
anka9mai
ancamos
popescumelinda
brigitta
amalia-carmen
teodoraion
madalina
mary24
panky(Laura)
Maria
STEF30IASI
ari05
paul_A
muraru raluca
sandy
adriana
46 participanți

Pagina 25 din 42 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Urmatorul

In jos

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 Empty Re: Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!!

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iul 01, 2010 6:40 pm

am revenit cu poze.....asa dupa cum am promis

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

de la concursul cu fidelitatea.......iti multumesc stef din suflet

de la concursul cu glume

si de la concursul marinaherbal

panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 Empty Re: Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!!

Mesaj Scris de adriana Joi Iul 01, 2010 6:52 pm

felicitari laura..... sa te bucuri de premii Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395 Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395 Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Iul 01, 2010 6:58 pm

Ce de premii frumoase LAURA [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] SA LE FOLOSESTI CU PLACERE [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iul 01, 2010 7:00 pm

multumesc tare mult fetelor..........sunt niste amintiri tare frumoase care o sa imi aduca aminte de voi........de acest forum.......in care m-am atasat foarte mult.........o sa imi fie dor de voi Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Iul 01, 2010 7:13 pm

sa le folosesti cu placere !!! :pupd:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Iul 01, 2010 7:57 pm

Felicitari panky Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395 sa le folosesti cu placere!
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Iul 01, 2010 11:35 pm

ne pare rau laura ca nu mai doresti sa intri pe forum...... ne pare rau ori de cate ori o mamica nu ii mai face placere sa fie aici cu noi ..... eu personal va doresc tuturor multa sanatate, tot binele din lume si imi pare bine ca vam cunoscut Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Vin Iul 02, 2010 1:23 am

felicitari laura, PENTRU PREMIILE frumoase, si mie imi pare rau ca nu o sa mai intri........o sa-mi lipsesti Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 740747
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de claudia_mami Vin Iul 02, 2010 2:03 am

oauuu laura da esti o norocoasa ,felicitarile mele Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 234691
claudia_mami
claudia_mami
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Iul 02, 2010 3:37 am

adriana a scris:ne pare rau laura ca nu mai doresti sa intri pe forum...... ne pare rau ori de cate ori o mamica nu ii mai face placere sa fie aici cu noi ..... eu personal va doresc tuturor multa sanatate, tot binele din lume si imi pare bine ca vam cunoscut Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395

nu adriana........nu am spus ca nu imi face placere sa fiu cu voi...........tu sti foarte bine ca a fost singurul forum ....in care eu am stat asa de mult........nu ma ca,nu prea mai sunt dorita de unele fete.........asa ca am sa le fac pe plac............imi pare sincer rau...............m-am atasat foarte mult de acest forum.......dar asta este...........imi pare bine ca v-am cunoscut..........va multumesc ca,ati fost mereu alaturi de mine......cand am avut probleme............ Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 234691

panky(Laura) a scris:
brigitta a scris:felicitari laura, PENTRU PREMIILE frumoase, si mie imi pare rau ca nu o sa mai intri........o sa-mi lipsesti Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 740747

imi pare rau brigitta.......si mie imi pare rau........imi esti tare draga........te pup tare dulce Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 234691
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Iul 02, 2010 5:04 am

eu mi-am facut datoria si am acordat toate premiile pentru toata lumea .
cam atat.
numai bine tuturor .
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Iul 02, 2010 5:19 am

fetelor, de ce plecati? Din cauza unor mici discutii?? asta e..nu putem sa fim placuti la toata lumea.....mie mi-ar place sa ramaneti Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 234691
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Iul 02, 2010 12:38 pm

elena ai perfecta dreptate..... niciodata nu poti impaca pe toata lumea, oricat ne-am stradui nu suntem mereu pe placul tuturor, fiecare dintre noi avem caracterul nostru, eu sper si imi doresc ca fetele sa intre ori de cate ori pot sa ne salute si sa ne spuna ce le mai fac piticii si mai imi doresc sa ramanem mereu prietene, sa vorbim pe mess si chiar sa ne intalnim daca ne aflam prin zona
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Iul 03, 2010 3:26 pm

fetele nu a mai primit nimeni premii? ..... asteptam pozicile!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Iul 03, 2010 3:30 pm

eu am pus deja poze ..cred ca mai sunt fete..le asteptam..dar azi e sambata...poate de luni primesc
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Iul 03, 2010 6:17 pm

si eu mai am de pus, numai ca am niste probleme cu descarcatul...am facut pozele...acum aurmeaza sa merg la Elena sa le descarc k mi le trimite ea apoi,,,si voi veni au ele numai decat Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Iul 03, 2010 6:25 pm

asteptam Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Iul 03, 2010 6:27 pm

si eu am de pus premiul de la film si premiul de fidelitate..sa vina sormi si fac poze si pun!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Iul 03, 2010 10:58 pm

am si eu de pus poze,dar cred ca maine ajung,azi am o stare de leneveala Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 211629
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Iul 03, 2010 11:10 pm

din cauza caldurii cred ca ti se trage..
Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 211629
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Iul 05, 2010 8:19 pm

asa cum v-am promis am venit cu poze...
premiul de la recunoaste filmul,e finut si superb
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

premiul de fidelitate..multumesc Adriana si tuturor celor ce m-au nominalizat,,Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 693395..

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Iul 05, 2010 9:27 pm

super sunt sandy..eu le-am vazut in realitate Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 211629
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Lun Iul 05, 2010 9:30 pm

felicitari inka o data pentru premii
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Iul 05, 2010 10:36 pm

multumesc fetelor..uff ce urat am iesit in prima poza..zici ca sunt basescu..Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 199844..asa am stat cu un ochi mai sus unul mai jos!!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Iul 05, 2010 10:38 pm

vai ce caraghioasa esti.. Sa ne mandrim cu cadoul castigat (2)!!!! - Pagina 25 199844 ar vrea base fug
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 42 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum