Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 119 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 119 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Scriei administratorului
+24
crina_oc
Raluca30
mofturaki
cecilia_7625
madalina
popescumelinda
sandy
marccora
paul_A
david
elena
Maria
ari05
mona_mami
amalia-carmen
monica_2008
Liliana
STEF30IASI
lilique
teodoraion
buburuza
adriana
geodeny
GABITA
28 participanți
Pagina 3 din 9
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Scriei administratorului
la mine tot nu apare optiunea edit..nu stiu la celelalte fete..
elena- Mamica cocheta
aceeasi intrebare o am si eu de ce nu imi apare optiunea edit sau sterge ?
si de ce imi dispar mesajele, ma refer la numar nu ca as tine neaparat la nr mesajelor doar asa ca...fapt divers....
si de ce imi dispar mesajele, ma refer la numar nu ca as tine neaparat la nr mesajelor doar asa ca...fapt divers....
david- Mamica incepator
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia
mesajele au disparut pt ca Adriana a sters joculetele si implicit mesajele au disparut, iar optiunea edit nu o am nici eu :sorry:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
optiunea edit nu va apare nicuneia..e o problema pe care nu am putut-o rezolva pana acum
nr mesajelor vi se schimba din cauza faptului ca s-au facut unele modificari si anume s-au sters unele topicuri:joculetele,noapte buna,buna dimineata,buna ziua.. si in functie de cat ati scris si am scris fiecare pe acolo ni s-a scazut mesajele
nr mesajelor vi se schimba din cauza faptului ca s-au facut unele modificari si anume s-au sters unele topicuri:joculetele,noapte buna,buna dimineata,buna ziua.. si in functie de cat ati scris si am scris fiecare pe acolo ni s-a scazut mesajele
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
multumesc teodora de raspuns, esti atenta si draguta
dar daca mie una imi place sa raspund la jocuri ...inseamna ca nu voi face niciodata multe mesaje repet...nu tin la numarul mesajelor dar mie imi place in general sa ma joc si de asta intreb
dar daca mie una imi place sa raspund la jocuri ...inseamna ca nu voi face niciodata multe mesaje repet...nu tin la numarul mesajelor dar mie imi place in general sa ma joc si de asta intreb
david- Mamica incepator
david a scris:multumesc teodora de raspuns, esti atenta si draguta
ca sa poti participa la concursuri , .....nu trebuie sa faci numai la joculete mesaje ......si in restul forumului nimic activitate .......
nu e corect fata de celelalte mamici care participa in tot forumul .....nu numai la joculete....
:mos craciun 1: :mos craciun 1: :mos craciun 1:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
draga mea nu m-am inscris pe acest forum ca sa particip la concursuri, am pus poza cu david la zambarici doar ptr ca am specificat ca e optional si nu tin sa particip dar..in general nu imi place sa particip la concursuri, sincer....am vazut multa rautate pe la alte subiecte dar apoi de la concursuri...prietenii stricate si....nu mai continui.....
david- Mamica incepator
cum pot sa pun si eu poze cu Daria? Mentionez ca nu vreau neaparat sa particip la concursuri ca nu am timpul necesar in fiecare zi...
marccora- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul
scuze de intarziere aici gasesti rasp
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/bine-ati-venit-f4/cum-punem-poze-pe-forum-t129-30.htm
daca tot nu te descurci mai intreaba-ne la cafea mai bine ca acolo vad toate fetele
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/bine-ati-venit-f4/cum-punem-poze-pe-forum-t129-30.htm
daca tot nu te descurci mai intreaba-ne la cafea mai bine ca acolo vad toate fetele
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
marccora a scris:cum pot sa pun si eu poze cu Daria? Mentionez ca nu vreau neaparat sa particip la concursuri ca nu am timpul necesar in fiecare zi...
daca nu reusesti , te astept pe mess si iti explic ... :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:om de zapada c :om de zapada c :om de zapada c
eu as vrea sa acem si optiunea "edit" k gresesc cand scriu repede sau sunt cu Alexia in brate si nu mai pot edita :pupicei:
paul_A- Mamica cocheta
offf paula daca ai sti cat am incercat sa apara optiunea edit....am intrebat si la forum gratuit....nu stiu ce se intampla , de ce nu va apare....poate totusi intr-un final va aparea!
sa speram...
paul_A- Mamica cocheta
nu ca m-am suparat...nu ma supar eu asa usor...dar alessia de ce nu apare in slide-ul de craciun?
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
cred ca din greseala teo a uitat sa o puna si pe Alessia....ne cerem mi de scuze si promitem sa o adaugam si pe ea :pupicei:
multumesc frumos...nu-i nici o problema...vroiam sa salvez slide-ul si n-am vazut-o! :pupicei:
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
fetelor ... eu nu-mi mai vad albumul lavinia-maria! si stiu ca am avut??? oare de ce? ce s-a intamplat?
mona_mami- Mamica cocheta
Mona vezi caci sunt doua pagini cu albume si este pe pagina 2 :pupicei:ioanasimona_pop a scris:fetelor ... eu nu-mi mai vad albumul lavinia-maria! si stiu ca am avut??? oare de ce? ce s-a intamplat?
Maria- Administrator
maria multumesc! ce chioara sunt! nici cu ochelari nu vad!
mona_mami- Mamica cocheta
am si eu o nelamurire,,,in cazul in care mai multi utilizatori ocupa la sfarsitul unui concurs,aceelasi punctaj,,,care sunt metodele de departajare,,,
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
da sandy... intr-adevar nu este specificat in regulament...
ari05- Mamica cocheta
sandy_bell a scris:am si eu o nelamurire,,,in cazul in care mai multi utilizatori ocupa la sfarsitul unui concurs,aceelasi punctaj,,,care sunt metodele de departajare,,,
banuiesc ca te referi la acest concurs ....
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/eyeslipsfacecomro-f110/clasament-concurs-uite-cat-sunt-de-frumoasa-t1377.htm
---intai verificam sa vedem daca fetele de pe primele locuri din clasament au mai castigat la acel sponsor , nu mai au voie sa castige( daca in regulament se specifica ca poate castiga oricine .......cum e la mine ca au cam castigat cam toate fetele ,...e ok , daca nu ...nu )--- se i-a in ordine , urmatoarele clasate , dar daca in continuare sunt la acelasi numar de puncte , departajarea se face in functie de numarul de mesaje al respectivei concurente .
---ca sa vedem cate mesaje au concurentii ne ducem in partea de jos a forumului si cautam la topul postatorilor , ....si vom vedem cei mai multi si activi postatori .
---si in felul acesta ii putem departaja .
:pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd:
...STEF30IASI a scris:sandy_bell a scris:am si eu o nelamurire,,,in cazul in care mai multi utilizatori ocupa la sfarsitul unui concurs,aceelasi punctaj,,,care sunt metodele de departajare,,,
banuiesc ca te referi la acest concurs ....
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/eyeslipsfacecomro-f110/clasament-concurs-uite-cat-sunt-de-frumoasa-t1377.htm
---intai verificam sa vedem daca fetele de pe primele locuri din clasament au mai castigat la acel sponsor , nu mai au voie sa castige( daca in regulament se specifica ca poate castiga oricine .......cum e la mine ca au cam castigat cam toate fetele ,...e ok , daca nu ...nu )--- se i-a in ordine , urmatoarele clasate , dar daca in continuare sunt la acelasi numar de puncte , departajarea se face in functie de numarul de mesaje al respectivei concurente .
---ca sa vedem cate mesaje au concurentii ne ducem in partea de jos a forumului si cautam la topul postatorilor , ....si vom vedem cei mai multi si activi postatori .
---si in felul acesta ii putem departaja .
:pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd:
nu ma refeream ,la un concurs anume,,,sunt mai multe concursuri in care suntem mai multe fete la egalitate,,,sunt 2 premii,,sau trei si noi suntem la egalitate5 sau 6,,,de aceea am intrebat....
sandy- Mamica cocheta
asa se procedeaza sandy...cum ti-a spus stefy....sau mai putem merge la topicul harnicuta saptamani si vedem acolo cele 10 postatoare dintr-o saptamana....vom aduna mesajele din cele 4 saptamani si cine are cele mai multe mesaje scrise va castiga
multumesc de lamurire,,, ,,acum am inteles mai bn,,asa cum ai explicat tu adriana
sandy- Mamica cocheta
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 3 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA