Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 82 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 82 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Plante in apartament
+47
Elena23
narcy
Gianina
lilia
raruta
Raluca30
scumpetea
mofturaki
swe
roxana ,mamica finuta
radumihaela36
anka9mai
alyna
micka27
madalina
carmendana
mary24
sarbu mariana
sandy
ari05
flo09
cecilia_7625
muraru raluca
theodora
florares
panky(Laura)
aniela72
sorina.popia
monicardragan
teodoraion
mona_mami
nestian
claudia_mami
pupkiss
monica_2008
deriana
popescumelinda
celina74
adrianarenata
alinapopa1969
paul_A
Maria
anuta22
ioanamanuela76
STEF30IASI
elena
adriana
51 participanți
Pagina 42 din 44
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Re: Plante in apartament
fiecare cu copacul lui ...sunt foarte frumoase !
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
foarte frumoase adriana ....cuscra trebuie sa-ti trimit puisorii saptamana asta de la floarea de ceara ..am 2 si pt adriana unul... v-am aratat cactusul meu inforit?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
a avut 2 flori ..prima mi s-a parut ca a tinut mai mult ..sa vedem de acum cand mai infloreste
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
a avut 2 flori ..prima mi s-a parut ca a tinut mai mult ..sa vedem de acum cand mai infloreste
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
foarte frumoase florile de cactus dar nu tin prea mult Alina
mi-am pus si eu un cactus vara trecuta si astept sa infloreasca,are flori exact ca si al tau,dar nu stiu cand va inflori summers:
mi-am pus si eu un cactus vara trecuta si astept sa infloreasca,are flori exact ca si al tau,dar nu stiu cand va inflori summers:
Maria- Administrator
foarte frumos catusul tau Alina super floare :sunflowers: 24 ore tine nu ?
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Adriana,,asa frumos e si arborele meu de cauciuc...desi ajunsese doar un bat le-a resuscitat Nick si acum e super!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Fiecare cu planta lui.....buna idee,sunt fff frumoase!Alina,mama are la tara cactus ,are multi boboci,dar dupa ce a inflorit primul,restul s au uscat....de ce oare?
nadvio1973- Mamica sexy
superb cactusul alina , de cand imi doresc si eu un cactus care sa infloreasca!
frumos cactus cuscra draga,sa ma suni cand pui colet la posta
te pup
te pup
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
si mie imi place cactusul si l-am primit de la o cumatra si din pacate tine putin floarea ..doar 24 de ore
o sa te anunt cand pun coletul cuscra
o sa te anunt cand pun coletul cuscra
alinagherman- Mamica de cariera
ms cuscra,deabia astept sa ne conversam-daca aveam eu nr tau de tel te sunam
frumoase flori ,lamaiul sau portocalu stiu ca daca pui din seminte -trebuie altoit si abia dupa 7 ani face flori si fructe daca nui altoit la timp ..si aici asa si este acasa la ai mei aveam un copacel de 1,50 cm -un lamai superb frunze mari si niste spini si mai mari nu lam altoit ca nam stiut dar a inflorit abia dupa cativa ani buni si toate flori au cazut deci nimik fruc ...insa mie mia adus sotu 2 mici copacei de portocali care sunt altoiti si tratati si au fost plini de flori si de fructe ,mirosul lor este atat de parfumat. :33:
claudia_mami- Mamica rafinata
ba da am sa pun poze noi de anu asta sa vezi cas plini de fructe dar nu cred ca au sanse sa se coaca ca a dat frigu ......revin cu poze . :33:
k si cateva poze rapide cas grabita -[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si apoi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] asa erau anul trecuti galbeni si frumosii insa anu asta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si asa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] o sa revin cu poze cand se coc ...
stai ca am si niste portocale marii asa ca ou de porunbell cred ca am ratat vreo 2 poze .pup adriana .
arata super cludia , ce mi-as dori sa creasca si pomisorii mei la fel si sa faca fructe ..... sa va bucurati de ei , sunt minunati
super Claudia am si eu lamai nu mi-a inflorit niciodata
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
fetelor astia pe care ai am eu sunt adusi de sotul meu din afara -a carat asemenea minunati de flori si pe astia ea cunparat ,am avut si flori aduse de el tot din italia dar nu au rezistat au murit din pacate ...
Cautam despre ingrijirea plantei si uitati peste ce am dat,cred ca nici nu o mai tin in casa.
Plante ucigașe, vândute la liber în hypermarket-uri și florării
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Una dintre cele mai populare plante de apartament, comercializată din belșug în hipermarket-urile de bricolaj și în marile florării, Dumb Cane (trestia-de-zahăr sălbatică) sau Dieffenbachia este extrem de periculoasă. Otrava conținută de o singură frunză poate ucide un copil într-un minut, iar un adult în maximum 15 minute. Chiar și simplul contact al mâinii cu frunza poate provoca mâncărimi severe la nivelul pielii, iar în cazul în care seva atinge ochii se poate produce orbirea parțială sau totală. Originară din Rwanda, această specie de plantă ornamentală, din care există mai multe soiuri, se găsește în foarte multe birouri sau spații publice. Ele se importă și se vând, fără niciun fel de avertisment, sau unele superficiale, din partea comercianților, deși au existat pâna acum multe cazuri mortale la oameni și animale, câini, pisici chiar și păsări. Pe vremuri, popoarele amazoniene foloseau sucul provenit din trestia sălbatică de zahăr pentru a-și otrăvi săgețile. (Răzvan Mateescu)
Plante ucigașe, vândute la liber în hypermarket-uri și florării
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Una dintre cele mai populare plante de apartament, comercializată din belșug în hipermarket-urile de bricolaj și în marile florării, Dumb Cane (trestia-de-zahăr sălbatică) sau Dieffenbachia este extrem de periculoasă. Otrava conținută de o singură frunză poate ucide un copil într-un minut, iar un adult în maximum 15 minute. Chiar și simplul contact al mâinii cu frunza poate provoca mâncărimi severe la nivelul pielii, iar în cazul în care seva atinge ochii se poate produce orbirea parțială sau totală. Originară din Rwanda, această specie de plantă ornamentală, din care există mai multe soiuri, se găsește în foarte multe birouri sau spații publice. Ele se importă și se vând, fără niciun fel de avertisment, sau unele superficiale, din partea comercianților, deși au existat pâna acum multe cazuri mortale la oameni și animale, câini, pisici chiar și păsări. Pe vremuri, popoarele amazoniene foloseau sucul provenit din trestia sălbatică de zahăr pentru a-și otrăvi săgețile. (Răzvan Mateescu)
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
wow nu stiam k e asa ,,periculoasa,,
si eu am minunea asta de floare -doamne da ma lipsesc de ea -stiti ca eu cand eam taiat din frunze de jos am atins lichidu care curgea din greseala si mi sa inrosit locu da ce mancarimi aveam da nu am dat inportanta ------off si mie draga cai frumoasa
si eu i-am rupt intr-o zi o frunza si m-am iritat pe mainile amandoua dar mi-a trecut in cateva ore,dar nu stiam ca este asa periculoasa.Si am inteles ca Hortensia este mult mai periculoasa.
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» Plante in apartament(2)
» Schimb de plante intre mamicile cochete!
» alifii din plante medicinale
» Plante si frumoase si eficiente
» Plante si copaci pentru gradina
» Schimb de plante intre mamicile cochete!
» alifii din plante medicinale
» Plante si frumoase si eficiente
» Plante si copaci pentru gradina
Pagina 42 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA