Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 134 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 134 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concursuri Mamici cochete
+20
narcy
muraru raluca
paul_A
celina74
scumpetea
mona_mami
Crina
teodoraion
elena
popescumelinda
anuta22
amalia-carmen
panky(Laura)
Maria
madalina
STEF30IASI
sandy
anka9mai
brigitta
adriana
24 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Sponsori si concursuri :: Concursuri Mamici cochete
Pagina 6 din 7
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Concursuri Mamici cochete
cu placere , initial acolo am crezut ca vrei sa il pui dar acolo nu prea il vedeau mamicile asa ca l-am mutat la topicul concursurilor ..... l-am postat si pe F,B. ,si poate vor fi mai multe mamici participante!
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
nu-i nimik k avem ,,o sefa de nota 10,, si ne ajuta mereu
concursuri sa fie
concursuri sa fie
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
ralu nui nici o problema , daca ceva vedem ca este scris unde nu trebuie mutam noi acolo unde sunt topicuri special detinate ..... noi iti multumim pentru subiectele interesante si utile deschise de tine
multumesc mult ceci , esti o draguta!!!!!!
multumesc mult ceci , esti o draguta!!!!!!
nu e nici o greseala..Ralu..pai noi ce facem//??...asta e datoria noastra de a va ajuta..!!..noi iti multumim ptr concurs!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
eu Adriana! demult vroiam sa organizez unul.... am si tema concursului in minte, insa sa vad cum sa fac sa intru mai des pe net, ca din cauza ca e frumos afara, suntem mai mereu prin curte!!!! :soare:
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
te asteptam Ioana
ne-ar face placere ioana sa organizezi un concurs! ....asteptam tema cu mare interes
se mai ofera cineva acum in prag de sarbatori sa organizeze un concurs?
Toata saptamana m-am gandit la colinde! Am butonat prin arhiva si mi-am adus aminte ce placut a fost acest concurs! Stau foarte rau cu timpul liber pentru depunerea pachetelor la posta ... insa ma mai gandesc, dar nu mult pentru ca ar trece Craciunul si perioada de colindat! Cuvintele le-am pregatit! Trebuie doar sa ma organizez ... Vom vedea ... Dar, ce ziceti? Va placut, mai ... colindati? :cofpr:
mona_mami- Mamica cocheta
sigur ca ne-a placut mona .... cu siguranta ca vom colinda atat noi cat si piticii
Doar sa nu ma injurati, cu intarzierea trimiterii pachetelor! Stiti ca timpul meu liber e f.f.f. putin. Din pacate. Insa voi lua in "brate" imposibilul si ... sper sa nu ma ajunga celalalt Craciun sa le trimit! Asa cum abia acum scot pozele de la Craciunul trecut cu Mosul (un vecin) ca sa i le dau, in sfarsit, acestuia!
Dar cred ca ii voi da drumul concursului! Sa retusez cateva expresii alese pentru colind!
Dar cred ca ii voi da drumul concursului! Sa retusez cateva expresii alese pentru colind!
mai intrebi Mona?
Diploma de anul trecut are loc de cinste atat la mine cat si la Sandy
Diploma de anul trecut are loc de cinste atat la mine cat si la Sandy
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
eu va astept la colindat sunt sigura ca o sa ne surprindeti din nou
Maria- Administrator
multumim mona
o e cel mai tare concurs,,asa mi-a placut,,,a fot deosebit,,,diploma asa cum a spus Teo,,e pusa ca un trofeu la loc de cinste,,multumim frumos!!.
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
mie concursul asta imi aminteste de neseriozitatea mea, nu am reusit sa duc la bun sfarsit promisunea de anul trecut dar d-zeu imi este martor ca nu am fost rea vointamona_mami a scris:Toata saptamana m-am gandit la colinde! Am butonat prin arhiva si mi-am adus aminte ce placut a fost acest concurs! Stau foarte rau cu timpul liber pentru depunerea pachetelor la posta ... insa ma mai gandesc, dar nu mult pentru ca ar trece Craciunul si perioada de colindat! Cuvintele le-am pregatit! Trebuie doar sa ma organizez ... Vom vedea ... Dar, ce ziceti? Va placut, mai ... colindati? :cofpr:
anka9mai- Mamica cocheta
Anca, mama, nu dispera! Noi te intelegem! Si eu am patit-o! Insa nu e tarziu, nici anul acesta si nici mai incolo! Si stii de ce? Pentru ca se vor aduna colinda foarte frumoase pe acest forum! Las' timpul sa treaca si vom face, noi toate, impreuna, o carte minunata! Chiar daca vor trece anii ... Ar fi ideal! Forumul, casa noastra, e de durata!anka9mai a scris:mie concursul asta imi aminteste de neseriozitatea mea, nu am reusit sa duc la bun sfarsit promisunea de anul trecut dar d-zeu imi este martor ca nu am fost rea vointamona_mami a scris:Toata saptamana m-am gandit la colinde! Am butonat prin arhiva si mi-am adus aminte ce placut a fost acest concurs! Stau foarte rau cu timpul liber pentru depunerea pachetelor la posta ... insa ma mai gandesc, dar nu mult pentru ca ar trece Craciunul si perioada de colindat! Cuvintele le-am pregatit! Trebuie doar sa ma organizez ... Vom vedea ... Dar, ce ziceti? Va placut, mai ... colindati? :cofpr:
multumim mona pentru cuvintele frumoase si gandurile bune
anka dupa cum a spus si mona mai este timp , vedem noi cum facem sa ajunga carticica la toate fetele
anka dupa cum a spus si mona mai este timp , vedem noi cum facem sa ajunga carticica la toate fetele
am citit si am ramas profund impresionata de marea voastra pietenie neconditionata va iubesc pe toate in egala masura!!!adriana a scris:multumim mona pentru cuvintele frumoase si gandurile bune
organizez eu un concurs pt pitici!!!! vreau sa ii vad in febra pregatirilor de Paste!!!
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Poze cu mamici cochete
» La multi ani MAMICI COCHETE!!!
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
» Prietene - mamici cochete
» Poze cu mamici cochete
» La multi ani MAMICI COCHETE!!!
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
» Prietene - mamici cochete
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Sponsori si concursuri :: Concursuri Mamici cochete
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA