Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 67 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 67 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Sponsori si premii !!!!
+5
teodoraion
ari05
panky(Laura)
STEF30IASI
adriana
9 participanți
Pagina 1 din 1
Sponsori si premii !!!!
Regula pentru toti administratorii, moderatorii si membrii forumului Mamici cochete!!!!!!
Deoarece sunt foarte multi sponsori care nu trimit premiile direct catre castigatoare ci le trimit administratorilor sau membrilor care vorbesc cu sponsorul, am decis ca din acest moment unul dintre premii, la alegere( binenteles ca numarul lor sa fie de 3, 4,5), sa revina membrului care a adus sponsorul si a organizat concursul.... binenteles aceasta regula este doar in cazul in care nu trimite sponsorul premiile!
Fiecare membru al acestui forum poate aduce un sponsor si poate organiza un concurs si dupa cum am spus daca trimite direct el premiile catre castigatoare, respectivul membru va avea dreptul sa pastreze un premiu la alegere pentru el sau pentru copilas!
Deoarece sunt foarte multi sponsori care nu trimit premiile direct catre castigatoare ci le trimit administratorilor sau membrilor care vorbesc cu sponsorul, am decis ca din acest moment unul dintre premii, la alegere( binenteles ca numarul lor sa fie de 3, 4,5), sa revina membrului care a adus sponsorul si a organizat concursul.... binenteles aceasta regula este doar in cazul in care nu trimite sponsorul premiile!
Fiecare membru al acestui forum poate aduce un sponsor si poate organiza un concurs si dupa cum am spus daca trimite direct el premiile catre castigatoare, respectivul membru va avea dreptul sa pastreze un premiu la alegere pentru el sau pentru copilas!
Re: Sponsori si premii !!!!
Ma bucur ca sunteti de acord cu aceasta regula.... dupa cum a spus si Stefy decand am deschis forumul am trimis zeci de premii fara sa cer nimic in schimb ...premii trimise din bani mei.... poate lunat se duc 10-15 ron ...daca tot pun atatea premii la posta, fac colete, caut cutii le impachetez le trimit stau la cozi .....macar sa stiu pentru ce!
Dupa cum am spus oricare membru poate aduce sponsori si va fi aceeasi regula pentru fiecare
Dupa cum am spus oricare membru poate aduce sponsori si va fi aceeasi regula pentru fiecare
asa e..si eu cand am organizat concurs am patit transp..si eu nu am organizat decat unul dar sa organizezi 10-20?
dar regulamentul se aaplica de acum inainte nu?concursurile deja organizate raman cu premiile afisate?
dar regulamentul se aaplica de acum inainte nu?concursurile deja organizate raman cu premiile afisate?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
da teo.... regula se va aplica de astazi 14.04.2010
concursurile care ruleaza acum vor ramane asa ....se vor trimite toate premiile
concursurile care ruleaza acum vor ramane asa ....se vor trimite toate premiile
e foarte bine,e super o.k asa...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna ideea Adriana,caci se cheltuie bani destui cu expedierea coletelor
eu sunt de acord cu ideea ta
eu sunt de acord cu ideea ta
Maria- Administrator
multumesc pentru intelegere fetele....nu este o idee foarte buna .....dar aceasta este decizia mea ....plus de asta fiecare are dreptul de a incerca sa vada cum este cu sponsorii si cu expedierea premiilor si multe alte lucruri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA