Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 108 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 108 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (16)
+25
elena_florescu
Day
ancamos
samira.marinescu
anka9mai
bebelusha18
david
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
panky(Laura)
brigitta
amalia-carmen
Crina
radumihaela36
paul_A
teodoraion
sandy
celina74
popescumelinda
alyna
Maria
ari05
elena
adriana
STEF30IASI
29 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Cafeluta mamicilor cochete (16)
Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Dum Mai 09, 2010 8:18 am, editata de 1 ori
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Re: Cafeluta mamicilor cochete (16)
buna fetele...buna stefy....multumim pentru cafeluta....acum am reintrat si eu putin....gabita a adormit, eu am cam terminat de facut treburile si acum vreau sa ma uit la dansez pentru tine ....aseara nu am vazut nimic.....am adormit bustean
buna fetelor !!
buna adriana !!!
la noi ploua si e asa de urat .....
am terminat si eu treaba si am intrat putin in forum ...
buna adriana !!!
la noi ploua si e asa de urat .....
am terminat si eu treaba si am intrat putin in forum ...
Buna fetelor .Eu am culcat copiii, cred ca ma duc si ma asez si eu langa ei..
elena- Mamica cocheta
ceau fetele
si eu l-am culcat acum pe Dari si am intrat un pic... de dimineata tot pe drumuri suntem
un WE fain la toata lumea :pupd:
si eu l-am culcat acum pe Dari si am intrat un pic... de dimineata tot pe drumuri suntem
un WE fain la toata lumea :pupd:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna elena , laura....somn usor elena...
laura ce mai faceti ce face dari?
laura ce mai faceti ce face dari?
ceau adriana
noi... ce sa facem? uite.. .au revenit vechile noastre probleme... stii tu care
Dari e bine... a luat in greutate deja aproape un kg... reactioneaza vad ca f bine la noul tratament , sunt multumita pana acum... oricum avem de recuperat mult... ca deocamdata arata k un somalez dezbracat :lacrimi: e piele si os,,, si ditamai burticutza... da fie... ca ne punem noi pe picioare acum
voi cum sunteti ? Gabita? e bine ? ce face, doarme acum ?
noi... ce sa facem? uite.. .au revenit vechile noastre probleme... stii tu care
Dari e bine... a luat in greutate deja aproape un kg... reactioneaza vad ca f bine la noul tratament , sunt multumita pana acum... oricum avem de recuperat mult... ca deocamdata arata k un somalez dezbracat :lacrimi: e piele si os,,, si ditamai burticutza... da fie... ca ne punem noi pe picioare acum
voi cum sunteti ? Gabita? e bine ? ce face, doarme acum ?
ari05- Mamica cocheta
buna fetelor .....
somn usor piticilor si tie , elena daca te asezi langa ei .....
darius cum se simte , ari?
somn usor piticilor si tie , elena daca te asezi langa ei .....
darius cum se simte , ari?
imi pare bine ca ii merge cu tratamentul lui dari laura ...
imi pare rau insa de cealalta problema nerezolvata....nici la noi nu sa schimbat nimic....astazi am stat ca 2 straini in casa....nu am vorbit de loc, nu am stat in aceeasi camera....2 straini intr-o casa
imi pare rau insa de cealalta problema nerezolvata....nici la noi nu sa schimbat nimic....astazi am stat ca 2 straini in casa....nu am vorbit de loc, nu am stat in aceeasi camera....2 straini intr-o casa
ceau Stefi :pupd:
e bine Dari ... adik mergem inspre bine... tratamentul va fi de lunga durata, dar deja e mult mai bine ! sper sa nu mai avem probleme.. .ca sunt satulaaaa !!! satula de atata umblat pe la dri, spitale, analize o gramada... si fara rezultat
Andrei ce face ?
Adriana... imi pare rau ... stiu cum e ...
nu stiu unde ajungem si noi ...
e bine Dari ... adik mergem inspre bine... tratamentul va fi de lunga durata, dar deja e mult mai bine ! sper sa nu mai avem probleme.. .ca sunt satulaaaa !!! satula de atata umblat pe la dri, spitale, analize o gramada... si fara rezultat
Andrei ce face ?
Adriana... imi pare rau ... stiu cum e ...
nu stiu unde ajungem si noi ...
ari05- Mamica cocheta
andrei e bine , se joaca , dar e suparat ca nu putem iesi afara ca ploua ....
imi pare tare rau fetelor , ca inca aveti probleme si nu e bine deloc ....
incercati , nu va dati batute ......intrati voi in vorba ...propuneti voi ...ceva impreuna cu copiii .....
e destul de complicata problema la voi ......
imi pare tare rau fetelor , ca inca aveti probleme si nu e bine deloc ....
incercati , nu va dati batute ......intrati voi in vorba ...propuneti voi ...ceva impreuna cu copiii .....
e destul de complicata problema la voi ......
eu nu mai propun nimic stefy....nu am cui, nu am cu cine vorbi si ma intelege....
imi pare rau , ....asa nu cred ca veti ajunge la vreun rezultat pozitiv .....
nu stefy....cu siguranta nu v-om ajunge niciodata....fiecare face ce doreste si cum il taie capu.....intre noi nu va mai fi niciodata ceva.... sper doar sa locuim in liniste.....
BUNA FETELOR
AM terminat si eu ce aveam de facut si pana ce iesim afara dupa masa am venit sa vad ce mai faceti
va doresc sa gasiti rezolvare la problemele voastre
AM terminat si eu ce aveam de facut si pana ce iesim afara dupa masa am venit sa vad ce mai faceti
va doresc sa gasiti rezolvare la problemele voastre
Maria- Administrator
la noi e frumos afara... e soare...
imi pare rau adriana... la voi situatia e mai grava se pare :lacrimi:
nu ca la noi ar fi mai pe roze... ca la noi eu sunt problema... eu il resping... pt ca nu-l suport asa mamos... nu-l suport sa-l vad ca se cearta cu mine din orice pt ma-sa :nervi: s-o ia naiba... si de aici toate problemele...
ce sa discutam? ca de cate ori discutam, ori iese scandal, ori cica incercam sa rezolvam problemele... cateva zile e ok, apoi iar certuri... deja is satula ! de imedait 2 ani tot asa o ducem... bag picioru ca m-am saturat ! azi i-am zis sa ne despartim o perioada, ca incepusem cearta pe strada, k tiganii si instant a amutit... apoi a inceput sa ma linguseasca... :bataie: ma enerveaza !!! cred ca asta ar fi solutia... sa-l "scutur" bine sa vada ca nu glumesc cand zic ca sunt in stare sa divortez dk nu isi revine la realitate...
imi pare rau adriana... la voi situatia e mai grava se pare :lacrimi:
nu ca la noi ar fi mai pe roze... ca la noi eu sunt problema... eu il resping... pt ca nu-l suport asa mamos... nu-l suport sa-l vad ca se cearta cu mine din orice pt ma-sa :nervi: s-o ia naiba... si de aici toate problemele...
ce sa discutam? ca de cate ori discutam, ori iese scandal, ori cica incercam sa rezolvam problemele... cateva zile e ok, apoi iar certuri... deja is satula ! de imedait 2 ani tot asa o ducem... bag picioru ca m-am saturat ! azi i-am zis sa ne despartim o perioada, ca incepusem cearta pe strada, k tiganii si instant a amutit... apoi a inceput sa ma linguseasca... :bataie: ma enerveaza !!! cred ca asta ar fi solutia... sa-l "scutur" bine sa vada ca nu glumesc cand zic ca sunt in stare sa divortez dk nu isi revine la realitate...
ari05- Mamica cocheta
cel mai important este sa comunicati , chiar daca cateodata va mai si certati ....
hai sai lasam in colo de barbati laura.... la ce ne trebuie?
ce mai faceti fetele....unde mergeti in weekendul acesta?....la ce nunti, petreceri, padure? ...in bucuresti este soare si frumos, iar noi astazi nici nu am iesit din casa.....al meu sot in loc sa iasa cu gabi afara a dormit.....iar eu nu lam scos pentru ca am avut de calcat, facut mancare, ordine
ce mai faceti fetele....unde mergeti in weekendul acesta?....la ce nunti, petreceri, padure? ...in bucuresti este soare si frumos, iar noi astazi nici nu am iesit din casa.....al meu sot in loc sa iasa cu gabi afara a dormit.....iar eu nu lam scos pentru ca am avut de calcat, facut mancare, ordine
la noi ploua si e urat ....asa ca nu avem cum sa iesim din casa ......
il asteptam pe tati sa vina si vedem maine ce vom face ...daca vremea va fi frumoasa .....
il asteptam pe tati sa vina si vedem maine ce vom face ...daca vremea va fi frumoasa .....
Buna fetelor!Am venit si eu alaturi de voi la o cafeluta virtuala.Am facut mancare azi , spalat rufe si am fost pe afara cu Daria ....e asa frumos afara.Acum doarme.Poate mai iesim si mai tarziu
alyna- Mamica incepator
- Varsta : 44
Buna fetele Eu am dormmit pana acum :timi: Eu nu am scos copiii afara azi, am avut treaba dimn, poate ii scot acum putin..O zi frumoasa va doresc...
Adriana, ari, fiecare are cate o problema..mama ei de viatza...cand ai una, nu -i cealalta si tot asa...important este sa ganditi pozitiv...Eu m-am imbolnavit...din caza stresului asta..
Adriana, ari, fiecare are cate o problema..mama ei de viatza...cand ai una, nu -i cealalta si tot asa...important este sa ganditi pozitiv...Eu m-am imbolnavit...din caza stresului asta..
elena- Mamica cocheta
bine ai venit la cafeluta alina ...si iti multumim si pentru cea oferita
elena cred ca toata suntem bolnave din cauza stresului......viata este asa cum este....chiar daca nu ne dam seama acum se va cunoaste in viitor....il astept si eu pe gabi sa se trezeasca si cred ca iesim si noi afara
elena cred ca toata suntem bolnave din cauza stresului......viata este asa cum este....chiar daca nu ne dam seama acum se va cunoaste in viitor....il astept si eu pe gabi sa se trezeasca si cred ca iesim si noi afara
ma duc sa mai fac cate ceva prin casa pana se trezeste Daria.Apoi poate iesim un pic pe afara.Va doresc o dupa amiaza excelenta!!!
alyna- Mamica incepator
- Varsta : 44
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )
» Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )
» Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA