Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 23 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 23 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeaua mamicilor cochete (17)
+28
ioanamanuela76
ralu.croset
mona_mami
ancamos
claudia_mami
pupkiss
emidiaconu
amalia-carmen
roxanik
ari05
celina74
micka27
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
madalina
Crina
paul_A
panky(Laura)
sandy
elena
teodoraion
anka9mai
brigitta
Maria
radumihaela36
narcy
adriana
STEF30IASI
32 participanți
Pagina 19 din 41
Pagina 19 din 41 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41
Re: Cafeaua mamicilor cochete (17)
ceau ari la fel si tie :pupd:
ce zici o sa ploua?
ce zici o sa ploua?
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
buna din nou
Off Ioana de de m-am temut eu..sa nu ia si Lari...
Off Ioana de de m-am temut eu..sa nu ia si Lari...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ceau ioana !
pai deja a inceput sa picure :nervi: ca mai devreme am ajuns de la piata... naspa vreme... nici nu stim ce sa facem, unde sa mergem... Dari urla intr-una ca vrea afara... dar udne sa mergi cu el ? ma enerveaza jegu asta de oras ca nu ai udne sa mergi cu copil asa mic... :bataie:
pai deja a inceput sa picure :nervi: ca mai devreme am ajuns de la piata... naspa vreme... nici nu stim ce sa facem, unde sa mergem... Dari urla intr-una ca vrea afara... dar udne sa mergi cu el ? ma enerveaza jegu asta de oras ca nu ai udne sa mergi cu copil asa mic... :bataie:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna cuscra ce faci? iti cam ducem lipsa pe aici darius ce face?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna fetelor off cuscra, ma gandeam eu ca o sa se ia raceala si la cea mica Pupici dulci de la noi, sa treaca repede..desi..stiu cum e.. :pupd: :pupd:
elena- Mamica cocheta
fetele va astept la jurnalul copilului sa mai scrie-ti despre ei..eu scriu macar o data pe luna..cu gandul sa transcriu candva pe caiet...ca altfel nu am timp..aici am data zile tot..va fi tare de folos cand vor mai creste
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/jurnalul-copilului-meu-f30/
cine nu are jurnal va rog sa va faceti..sa stim si noi cat a avut la nastere...si detalii ce vreti voi
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/jurnalul-copilului-meu-f30/
cine nu are jurnal va rog sa va faceti..sa stim si noi cat a avut la nastere...si detalii ce vreti voi
Buna ziua !...azi sunt o fericita ...sta mama toata ziua la mine.
Teo, o sa incerc sa mai trec si eu pe la jurnalul Alexiei.
Teo, o sa incerc sa mai trec si eu pe la jurnalul Alexiei.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
ceau fetelor
cuscra... am avut multe pe cap in ultima perioada si de aia nu am putut intra... plus ca mi-am "rezolvat" iar compu abia ma pot conecta, si n-am nervi apoi sa stau 2 minute sa-mi incarce o pagina :bataie:
acum e al meu plecat si i-am "furat" diginet mobil-ul , desi merge si asta k pasta :nervi:
vai fetelor ce vreme oribila deja a inceput sa ploua si la noi... e tare urat afara... din cate am vazut pe net, urmeaza o perioada numai cu ploi... nu stiu e naiba o sa facem, ca Dari tot afara vrea :lacrimi:
cuscra... am avut multe pe cap in ultima perioada si de aia nu am putut intra... plus ca mi-am "rezolvat" iar compu abia ma pot conecta, si n-am nervi apoi sa stau 2 minute sa-mi incarce o pagina :bataie:
acum e al meu plecat si i-am "furat" diginet mobil-ul , desi merge si asta k pasta :nervi:
vai fetelor ce vreme oribila deja a inceput sa ploua si la noi... e tare urat afara... din cate am vazut pe net, urmeaza o perioada numai cu ploi... nu stiu e naiba o sa facem, ca Dari tot afara vrea :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
tare naspa e si la noi si colac peste pupaza vreau nu vreau trebuie sa o duc pe Alexandra la o zi de nastere
si Gabi sta caci si el vrea la McDonalds si eu nu am chef sa ies pe timpul asta
dar nu am ce face
si Gabi sta caci si el vrea la McDonalds si eu nu am chef sa ies pe timpul asta
dar nu am ce face
Maria- Administrator
ce fain maria distractie placuta la copii
noi acum ne tocam creierii unde sa mergem dupa-masa, cadn se trezeste Dari ... sunt ceva locuri de joaca in oras, dar nu-i place... ca sunt copii mai mari doar... vroiam sa dam o fuga pana la Cluj... dar... nu stiu ... sa vedem... dk si acolo tot asa ploua... va ce ma seaca vremea asta
noi acum ne tocam creierii unde sa mergem dupa-masa, cadn se trezeste Dari ... sunt ceva locuri de joaca in oras, dar nu-i place... ca sunt copii mai mari doar... vroiam sa dam o fuga pana la Cluj... dar... nu stiu ... sa vedem... dk si acolo tot asa ploua... va ce ma seaca vremea asta
ari05- Mamica cocheta
salut fetele....vad ca la voi e vreme naspa eu ma laud ca la Iasi e super fain, cald si doare mult....Alex al meu e plecat la tara la ai mei si sotul la peste asa ca eu is singura acasa si am in plan sa fac mancare si curatenie azi....dupa ce am iesit de la munca am fost de am facut cateva cumapraturi si acum cat imi trag putin sufletul am intrat sa va salut pe voi. :pupd:
anka9mai- Mamica cocheta
mersi mult Laura,vrem nu vrem noi avem program in dupa masa asta
Maria- Administrator
asa anka... fa-ne in ciuda cu vremea
spor la treaba sa ai :pupd:
eu azi doar curatenia am facut-o ... mancare... pauza... am pt Dari... si noi papam rabdari prajite oricum al meu nu prea se omoara dupa mancare... e mai mult cu asta junk-food :bataie:
dar vad pe maine ce fac... dk fac, ca dk plecam de acasa, nu are rost...
ati mai vazut asa pretentii la mancare? la ai mei baieti... dk nu e facuta mancarea de azi, nu prea se inghesuie si cum mie nu-mi place sa stau la oale... nah.. dar noroc cu mama, ca sta aproape de noi, si mergem sa papam la ea mai tot timpul
spor la treaba sa ai :pupd:
eu azi doar curatenia am facut-o ... mancare... pauza... am pt Dari... si noi papam rabdari prajite oricum al meu nu prea se omoara dupa mancare... e mai mult cu asta junk-food :bataie:
dar vad pe maine ce fac... dk fac, ca dk plecam de acasa, nu are rost...
ati mai vazut asa pretentii la mancare? la ai mei baieti... dk nu e facuta mancarea de azi, nu prea se inghesuie si cum mie nu-mi place sa stau la oale... nah.. dar noroc cu mama, ca sta aproape de noi, si mergem sa papam la ea mai tot timpul
ari05- Mamica cocheta
eu am noroc ca Alex al meu nu e fan McDonalds si nici de locurile de joaca nu e tare amator....prefera sa bata mingea in fata blocului o sa ajunga un Banel
anka9mai- Mamica cocheta
teodoraion a scris:anka sa intri aici :
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/minivedeta-zilei-f6/ne-am-inrudit-pe-forum-t1264-165.htm#160719
nu stiu daca ai vazut aseara..
ce faceti fetele?
eu cu fetele la nani..larisa a adormit...acum sa vad daca o pacalesc si pe bia..
asa si Dari... doar ca el e cu fuga... sigur va fi un viitor Carl Lewis
si azi in piata... la-a apucat sprintul... de ne-a scos din sarite pe amandoi... ca nah, stiti cum e la piata... plin de lume... si DD fereste sa-l fi pierdut pe acolo... mai ales ca la noi e lin de tigani :bataie:
asa ca l-am luat pe sus, am facut repede repede ceva cumparaturi, si l-am bagat in masina... si am zis ca in veci nu mai mergem cu el la piata... in supermarket e altceva, ca-l bag in carucior si ca vrea ca nu vrea , acolo sta
si azi in piata... la-a apucat sprintul... de ne-a scos din sarite pe amandoi... ca nah, stiti cum e la piata... plin de lume... si DD fereste sa-l fi pierdut pe acolo... mai ales ca la noi e lin de tigani :bataie:
asa ca l-am luat pe sus, am facut repede repede ceva cumparaturi, si l-am bagat in masina... si am zis ca in veci nu mai mergem cu el la piata... in supermarket e altceva, ca-l bag in carucior si ca vrea ca nu vrea , acolo sta
ari05- Mamica cocheta
maria pe mai tarziu..si eu ma duc sa mai citesc..
eu am reusit sa trag cu aspiratorul in toata casa....pufff de de`a praf s`a adunat e rau tare de noi ca stam la parter si cu geamurile la bulevard tot praful e la mine in casa
anka9mai- Mamica cocheta
fiecare etaj are dezavantaju lui..
poate ca e asa Teo...dar la mine e praf cat pt tot blocul....sa nu mai zic ca sterg geamurile de 2 ori pe saptamana si tot murdare sunt
anka9mai- Mamica cocheta
asta e nasol.... ce sa zic? spor la treaba
multumesc Teo...da vad ca nu ma despart de voi ca sa fac treabateodoraion a scris:asta e nasol.... ce sa zic? spor la treaba
anka9mai- Mamica cocheta
...eu stau la 10...la bulevard...ce sa mai zic?...in alta ordine de idei,incepe si casuta noastra sa arate mai bine...miercuri sper sa ne intoarcem acasa...mi-e taaaare dor!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Pagina 19 din 41 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41
Subiecte similare
» Cafeaua mamicilor cochete (18 )
» Cafeaua mamicilor cochete (19 )
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeaua mamicilor cochete (19 )
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
Pagina 19 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA