Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 28 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 28 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeaua mamicilor cochete (17)
+28
ioanamanuela76
ralu.croset
mona_mami
ancamos
claudia_mami
pupkiss
emidiaconu
amalia-carmen
roxanik
ari05
celina74
micka27
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
madalina
Crina
paul_A
panky(Laura)
sandy
elena
teodoraion
anka9mai
brigitta
Maria
radumihaela36
narcy
adriana
STEF30IASI
32 participanți
Pagina 29 din 41
Pagina 29 din 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Re: Cafeaua mamicilor cochete (17)
aaa am inteles,sper ca nu sa intamplat nimic rau
Maria- Administrator
felicitari pentru 10 la examen, si speram ca nu este ceva grav, astept sa ni spuna ea
la noi toata ziua a plouat si stam prin casa, Beata a trebuie sa scrie 3 pagini, off ce greu este scoala asta :nervi:
la noi toata ziua a plouat si stam prin casa, Beata a trebuie sa scrie 3 pagini, off ce greu este scoala asta :nervi:
brigitta- Mamica de cariera
Buna fetele
Asteptam pe Teo cu vesti...sper sa nu fie ceva rau :pupd:
Asteptam pe Teo cu vesti...sper sa nu fie ceva rau :pupd:
elena- Mamica cocheta
buna seara fetelor ce faceti voi? la noi ploua asa de urat si Larisa trage de mine sa iesim afara voi cum sunteti? :pupd:
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
inca nu stiu nici eu detalii de aceea nu va spun nimik,dar si eu sper ca sa nu fie asa grav cum mi s-a spus...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
paul_A a scris:panky(Laura) a scris:si nu mai pleaca ?
ba da Laura , are toata luna august concediu si in septembrie incepe iar munca, dar speram sa plecam cu totii atunci
sa va ajute d-zeu........sa plecati cu totii
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna fetele....am venit si eu in cafenea.....felicitari teo pt nota....sper sa fi bine abia asteptam sa ne spui ce sa intamplat
fetele am vorbit astazi cu raluca muraru....mai are 2 saptamani si naste.....va saluta pe toate
fetele am vorbit astazi cu raluca muraru....mai are 2 saptamani si naste.....va saluta pe toate
si noi o salutam pe ea si dorim nastere usoara
sa speram Laura ca reusim sa facem ce ne-am dorit, k daca nu putem sa plecam cu totii la sfarsitul lui august , pe el singur nu-l mai las sa plece ... iar sa stau inca 4 luni singura ,ca apoi vine tocmai de Craciun
sa speram Laura ca reusim sa facem ce ne-am dorit, k daca nu putem sa plecam cu totii la sfarsitul lui august , pe el singur nu-l mai las sa plece ... iar sa stau inca 4 luni singura ,ca apoi vine tocmai de Craciun
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
multa sanatate Raluca,nastere usoara...tuturor va doresc multa sanatate,asta e cel mai important lucru din viata noastra
sandy- Mamica cocheta
buna seara fetelor !
felicitari cuscra pt 10 si asteptam vesti ... sper ca nu s-a intamplat nimic grav ...
felicitari cuscra pt 10 si asteptam vesti ... sper ca nu s-a intamplat nimic grav ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna laura...ce mai faci?...cum de esti pe forum?...ce zice sotul?
multumesc tuturor pt felicitari si da sandy c aai tinut fetele la curent..
am avut zi de cosmar... trenul a stat prin statii si in loc sa ajunga la 11.30 a ajuns la 14.00 noroc ca examenul a inceput la 16.00..am mers la socrii mei sa las niste cumparaturi si nu i-am gasit si a trebuit sa merg cu bagajul la facultate........
apoi am sunat acasa si mi-a rasp socra-miu care mi-a spus ca a fost la spital....si ca sotul meu e in spital...in coma....e foarte grav...noi aveam unele probleme...si nu am mai vb de vreo saptamana..si acum ............. :lacrimi: ..se pare ca nu se stie ce va fi ............................. are niste cheaguri de sange pe creier..si doar printr-o minune se pot retrage..daca nu ar trebui operat..dar nu se stie daca ar avea sanse..urmatoarele zile sunt cruciale...
am avut zi de cosmar... trenul a stat prin statii si in loc sa ajunga la 11.30 a ajuns la 14.00 noroc ca examenul a inceput la 16.00..am mers la socrii mei sa las niste cumparaturi si nu i-am gasit si a trebuit sa merg cu bagajul la facultate........
apoi am sunat acasa si mi-a rasp socra-miu care mi-a spus ca a fost la spital....si ca sotul meu e in spital...in coma....e foarte grav...noi aveam unele probleme...si nu am mai vb de vreo saptamana..si acum ............. :lacrimi: ..se pare ca nu se stie ce va fi ............................. are niste cheaguri de sange pe creier..si doar printr-o minune se pot retrage..daca nu ar trebui operat..dar nu se stie daca ar avea sanse..urmatoarele zile sunt cruciale...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
doamne fereste Teo,D-zeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe dupa o asemenea veste
nu am cuvinte,crede-ma ca nu stiu ce sa-ti spun
nu am cuvinte,crede-ma ca nu stiu ce sa-ti spun
Maria- Administrator
eu Maria inca nu realizez.....nici nu vreau sa ma gandesc..e drept aveam probl destul de mari dar speram sa le rezolvam.....
Teo si daca ar fii un strain,in momente din astea esti alaturi de el,
este tatal fetitelor tale si ati trait ani buni impreuna :lacrimi:
este tatal fetitelor tale si ati trait ani buni impreuna :lacrimi:
Maria- Administrator
Teo nici eu nu stiu ce sa-ti spun ca sa te incurajez...oricum gandeste-te la Dumnezeu si o sa fie bine
ai grija de tine si de fetite :pupd:
ai grija de tine si de fetite :pupd:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Doamne ajuta!!,doar El ne poate da o speranta,fetelor eu cred in puterea rugaciunii,de aceea va rog pe toate sa va rugati ptr el..:lacrimi:
sandy- Mamica cocheta
doamne fereste Teo,d-zeu sa-i dea putere.......nu mi vine sa cred..........nu stiu ce pot sa iti spun........sa fi tare.......si sa-i d-ea d-zeu sanatate........
buna seara fetelor !
cuscra.... m-am ingrozit cand am aflat ... DD ajuta sa isi revina, sa fie bine... multa sanatate ii dorim , si tie multa putere !!! nici nu stiu ce sa mai zic... chiar m-a socat vestea asta ... ooff.....
adriana, da... sa stii ca e sotul plecat...ca altfel nu pupam eu forum atata timp maria, nu e la fotbal .. .ca pe vremea asta... nu e de jucat... ca ploua intr-una de cateva zile... e plecat in ungaria... l-am trimis sa faca bani glumesc... :lim:
cuscra.... m-am ingrozit cand am aflat ... DD ajuta sa isi revina, sa fie bine... multa sanatate ii dorim , si tie multa putere !!! nici nu stiu ce sa mai zic... chiar m-a socat vestea asta ... ooff.....
adriana, da... sa stii ca e sotul plecat...ca altfel nu pupam eu forum atata timp maria, nu e la fotbal .. .ca pe vremea asta... nu e de jucat... ca ploua intr-una de cateva zile... e plecat in ungaria... l-am trimis sa faca bani glumesc... :lim:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
eu va zic noapte buna,vise placute :pupd:
multumesc fetele..pana acum nu prea am rezlizat...acum tremur toata....nu stiu ce va fi,...
Pagina 29 din 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Subiecte similare
» Cafeaua mamicilor cochete (18 )
» Cafeaua mamicilor cochete (19 )
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeaua mamicilor cochete (19 )
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
Pagina 29 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA