Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 38 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 38 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Am nevoie de un sfat !!!
+15
alinapopa1969
scumpetea
ioanamanuela76
mona_mami
amalia-carmen
ralucutza
anka9mai
alyna
deriana
STEF30IASI
roxanik
teodoraion
lilique
imposibila
celina74
19 participanți
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Am nevoie de un sfat !!!
fetelor sper ca topicul asta sa fie de folos tuturor....cum va consider prietenele mele ,am nevoie de sfaturile voastre.
dupa cum stiti urmeaza sa fac nunta...dar nu stiu daca se mai poarta sa chemi un acordeonist sa-ti cante acasa si cand pleci la biserica...ma tot bat cap in cap cu ideile rudelor mele si nu cadem de acord...se mai poarta asa ceva? sau ma amendeaza politia pt tulburarea linistii publice?
-alta problema ,nasa mi-a sugerat sa iau flori naturale pt pus in piept...habar nu am de unde sa le iau
deocamdata asta ma framanta...mai revin daca se iveste si altceva ....
dupa cum stiti urmeaza sa fac nunta...dar nu stiu daca se mai poarta sa chemi un acordeonist sa-ti cante acasa si cand pleci la biserica...ma tot bat cap in cap cu ideile rudelor mele si nu cadem de acord...se mai poarta asa ceva? sau ma amendeaza politia pt tulburarea linistii publice?
-alta problema ,nasa mi-a sugerat sa iau flori naturale pt pus in piept...habar nu am de unde sa le iau
deocamdata asta ma framanta...mai revin daca se iveste si altceva ....
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Re: Am nevoie de un sfat !!!
florile naturale de pus in piept arata bine dar o sa se faca foarte urate dupa 2-3 ore asa ca mai bine flori plasticate, iardespre acordionist e o idee buna, no sa va amendeze nimeni :inimioare: : :floricica rosi :floricica rosi :floricica rosi
imposibila- Mamica incepator
- Varsta : 36
Celina... am vazut , mai nou, flori doar la miri, nasi , rude si invitatii care vin de dimineata acasa si la biserica. Chiar am fost luna trecuta la o nunta si am vazut asa ceva. Si ei au procedat la fel. Au avut trandafiri si nu s-au ofilit!
Despre acordeonist... trebuie sa chemi pentru ca nu sti ca esti mireasa daca nu-ti canta atunci cand te inveleste!
Despre acordeonist... trebuie sa chemi pentru ca nu sti ca esti mireasa daca nu-ti canta atunci cand te inveleste!
lilique- Mamica rafinata
- Varsta : 40
celina eu am lucrat la florarie gen iris si se faceau cocarde din minitrandafirui pt mire si nasi si din crizanteme pt restul lumii ...sunt rezistente si nu e nici o problema...cat despre acordeonist...depinde de gusturi....oricum amenda nu cred ca luati
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
multumesc mult..conteaza mult pt mine sfaturile voastre :pupicei:
si eu zic la fel....k acum se poarta florile naturale....iar in privinta la acordeon este foarte frumos sa-ti cante atunci cand te imbraci....iti da o stare asa ......amenda nu-ti iei sigur.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
roxanik a scris:si eu zic la fel....k acum se poarta florile naturale....iar in privinta la acordeon este foarte frumos sa-ti cante atunci cand te imbraci....iti da o stare asa ......amenda nu-ti iei sigur.
si dak vrei iti recomand eu unul bun ( pe unchiul meu).
dar seara ai lautari sau muzica mecanica?
roxanik- Mamica cocheta
uite Celina... deja ai o eferta... demna de luat in seama!
lilique- Mamica rafinata
asa e si cu cocardela(florile in piept)o rezolvi la florarie..dar te duci inainte cu vreo 2 sapt..
celina , florile naturale sunt foarte frumoase ....si daca doresti sa iti cante acordeonistul la imbracatul miresei ...cum se zice este ok....
eu cred ca este important ca tu sa te simti bine in acea zi , este o zi unica in viata .... :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:floare: :floare: :floare:
eu cred ca este important ca tu sa te simti bine in acea zi , este o zi unica in viata .... :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:floare: :floare: :floare:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
:pupicei: multumesc frumos....!
roxanik unchiul tau sta tot in Ploiesti?.....vad ca nu suntem din acelasi oras
roxanik unchiul tau sta tot in Ploiesti?.....vad ca nu suntem din acelasi oras
draga celina da...sta tot in ploiesti..dar a avut si are foarte multe nunti in bucuresti......acum depinde dak este liber in ziua in care ai tu nunta!!!!
dar nu mi-ai spus dak ai lautari seara la masa..k asa poti chema acordeonistul din formatie sa-ti cante ziua.
dar nu mi-ai spus dak ai lautari seara la masa..k asa poti chema acordeonistul din formatie sa-ti cante ziua.
roxanik- Mamica cocheta
nu am lautari la nunta... avem pe cineva care se ocupa de muzica dar dupa cd uri....nu stiu sa explic in alti termeni... astept sa vad ce raspuns imi da mama in legatura cu lautarul(stia ea pe cineva )....daca nu gasesc apelez la unchiul tau
da sa-mi spui....k eu sa stiu in ce data ai nunta, sa-l sun si sa-l intreb dak este liber in ziua respectiva.... :pupicei:
roxanik- Mamica cocheta
ok....o sa iau legatura cu el si o sa-l intreb .....
roxanik- Mamica cocheta
fetele am si eu nevoie de ajutorul vostru..un sfat:
ce sa iau la mine cand merg la spital cu larisa sa ne interneze..in afara de pampers,lapte,ce e neaparat de folos..nu am mai fost internata pana acum cu ea.
ce sa iau la mine cand merg la spital cu larisa sa ne interneze..in afara de pampers,lapte,ce e neaparat de folos..nu am mai fost internata pana acum cu ea.
Teo...pa langa astea sa ii mai multe lucrusoare de schimb..cateva jucarii...si altecva ce sa iti spun...lucrurile care trebuiesc si la oameni mari...prosop..castronel .linguritele cu care mananca ea...cam atat
multumesc celina
ma gandeam la astea dar lapte cum il fac cald acolo?cred ca trebuie sa iau ceva o cana din aia care incalzeste..sau imi da ele apa calda..??
ma gandeam la astea dar lapte cum il fac cald acolo?cred ca trebuie sa iau ceva o cana din aia care incalzeste..sau imi da ele apa calda..??
Sau le rogi pe fetele de la bucatarie... nu le costa nimic sa intri si sa incalzesti laptele...
lilique- Mamica rafinata
Si acum cer eu un sfat... ce cadouri se mai dau la cununiile civile... mi se insoara cumnatul...si nu stiu ce sa le duc... (nu prea merita mare lucru)...
lilique- Mamica rafinata
teodoraion a scris:multumesc celina
le poti ruga sa iti incalzeasca ele apa...sau sa iti aduca apa atunci cand da ceaiul si laptele la copiii....la mine ii dadeau ele lapte si ceai cald Alexiei...numai ca Alexiei nu prea ii placea laptele de la ei si ii faceam eu (cu apa la temperatura camerei...ei nu ii place sa bea lapte cald,il refuza)
Liliguq iai un set de cratiti de inox sau un set Yena...ce crezi tu ca ar avea nevoie in casa
Multumesc Celina... asa ma gandeam si eu... sa le iau ceva pt casa... dar care sa nu-mi goleasca buzunarele... (eu nu am primit la cununie de la ei nici macar flori)...
lilique- Mamica rafinata
Teo poti cumpara o cana electrica sa poti incalzi apa fetei si o cutie de lapte praf- asa ii faci tu cand vrea sa manance fara sa ceri de acolo.
Asa esti sigura ca papa ceva bun si cana nu e scumpa...eu am luat pt daria din carrefour , am dat 25ron.
Lapte nu am incalzit in ea ma gandesc ca se prinde si se afuma.
lili pt cununie civila ma gandesc ca merge si un filtru de cafea, o lenjerie sau un mixer.
daca iti e drag cumnatul le poti cumpara pe toate
Asa esti sigura ca papa ceva bun si cana nu e scumpa...eu am luat pt daria din carrefour , am dat 25ron.
Lapte nu am incalzit in ea ma gandesc ca se prinde si se afuma.
lili pt cununie civila ma gandesc ca merge si un filtru de cafea, o lenjerie sau un mixer.
daca iti e drag cumnatul le poti cumpara pe toate
deriana- Mamica eleganta
lilique ,marturiile alea sunt absolut necesare? am auzit ca intreba lumea de ele in timp ce cautam invitatii...
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA