Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 245 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 245 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeaua mamicilor cochete (18 )
+29
miky_28
raruta
narcy
Crina
mary24
madalina
marccora
mona_mami
popescumelinda
ama24
radumihaela36
roxanik
bebelusha18
amalia-carmen
roxana ,mamica finuta
anka9mai
celina74
elena
paul_A
brigitta
sandy
adriana
panky(Laura)
micka27
Maria
tit.ioana
ari05
teodoraion
STEF30IASI
33 participanți
Pagina 40 din 41
Pagina 40 din 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Re: Cafeaua mamicilor cochete (18 )
buna seara fetelor
imi pare rau Teo ..... :lacrimi:
imi pare rau Teo ..... :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ceau maria ce faci ?
eu am intrat un pic sa ma relaxez, ca azi iar mi-a mancat Dari creierii a avut o limbarnitza... si cu "volumul tare"... deja ma exaspereaza, prea mult vorbeste a venit al meu acasa in sfarsit si am un pic de liniste...
eu am intrat un pic sa ma relaxez, ca azi iar mi-a mancat Dari creierii a avut o limbarnitza... si cu "volumul tare"... deja ma exaspereaza, prea mult vorbeste a venit al meu acasa in sfarsit si am un pic de liniste...
ari05- Mamica cocheta
Doamne Teo...Abia acum am intrat pe forum si am citit ce s-a intamplat...Nu imi vine sa cred...Si desi nu imi pot imagina durerea pe care o simti sa stii ca o parte din durerea ta o simt si eu...M-am pus in pielea ta si plang si eu scriindu-ti aceste randuri ...Plang cu tine, pentru tine, pentru fete...Nu pot sa cred...Sper sa iti dea Dumnezeu puterea sa mergi mai departe si sa fii tare pentru fete! Te pup si daca te pot ajuta cu ceva voi fi alaturi de tine! :lacrimi:
Dumnezeu sa il odihneasca!
Dumnezeu sa il odihneasca!
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
In astfel de momente timpul se opreste in loc.... cuvintele nu se aseaza intr-o ordine fireasca, ma simt pierduta, sunt socata, nu pot sa cred asemenea drama!!!!!!!!!!!
Draga Teo, tu stii bine, mai bine decat noi, ca Dumnezeu le rostuieste pe toate asa cum considera el de cuviinta! Indiferent de varsta, de putere, de bogatie toti suntem egali si suntem neputinciosi in fata morti!!!
Durerea din sufletul tau nu o poate intelege nimeni si va ramane acolo, intr-un ungher al sufletului numai de tine stiuta!
Amintirile placute cu sotul tau te vor insoti si te vor face sa privesti spre viitor!
Minunile de langa tine, rodul dragostei voastre vor fii de acum inainte rostul vietii tale!
Fii tare pentru ele!
Fii tare pentru tine!
Fii tare in memoria sotului tau! care cu siguranta nu te vrea suparata!
De acolo de sus veti avea , de acum inainte, un INGER PAZITOR, care va va veghea pe toate trei!
Ma opresc aici..... ma ineaca plansul..... Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!!!!!!!
Draga Teo, tu stii bine, mai bine decat noi, ca Dumnezeu le rostuieste pe toate asa cum considera el de cuviinta! Indiferent de varsta, de putere, de bogatie toti suntem egali si suntem neputinciosi in fata morti!!!
Durerea din sufletul tau nu o poate intelege nimeni si va ramane acolo, intr-un ungher al sufletului numai de tine stiuta!
Amintirile placute cu sotul tau te vor insoti si te vor face sa privesti spre viitor!
Minunile de langa tine, rodul dragostei voastre vor fii de acum inainte rostul vietii tale!
Fii tare pentru ele!
Fii tare pentru tine!
Fii tare in memoria sotului tau! care cu siguranta nu te vrea suparata!
De acolo de sus veti avea , de acum inainte, un INGER PAZITOR, care va va veghea pe toate trei!
Ma opresc aici..... ma ineaca plansul..... Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!!!!!!!
lilique- Mamica rafinata
- Varsta : 40
fetelor va multumim in numele ei,caci sunteti alaturi de ea
sigur ca ii prinde bine caci ne stie alaturi de ea :lacrimi:
sigur ca ii prinde bine caci ne stie alaturi de ea :lacrimi:
Maria- Administrator
acum m-a sunat asl meu ... au mers pe stadion ... si dari tocmai e la a 3-a tura de stadion ... adik a fugit deja aproape 3 ture... deci... musai sa-l dau repede la ceva sport...
am vazut eu si azi,,, cum a fost vreme nasoala, a tot plouat, nu prea am putut iesi, parca il manca in fundic... avea o stare de agitatie ... acum e ok, ca si-a mai consumat din energie... am zis ca data viitoare ma duc si eu, sa fug dar nu cred ca o sa pot tine pasu cu fiu-meu la 2 ani sa-mi fie rusine !!!
am vazut eu si azi,,, cum a fost vreme nasoala, a tot plouat, nu prea am putut iesi, parca il manca in fundic... avea o stare de agitatie ... acum e ok, ca si-a mai consumat din energie... am zis ca data viitoare ma duc si eu, sa fug dar nu cred ca o sa pot tine pasu cu fiu-meu la 2 ani sa-mi fie rusine !!!
ari05- Mamica cocheta
sper !!! mai ales cva azi a dormit destyul de putin... s-a trezit si dimineata... si e treaz acum de la 2 fara ceva...deci sigur pe la 9 ... 9 si ceva ar trebui sa doarma dus... numai bine... sa mai petrecem si noi un pic... dk maine seara pleaca al meu la Bucuresti noroc ca nu sta mult ...
ari05- Mamica cocheta
multumim sper sa ne lase Dari sa nu se tot trezeasca :lim:
ari05- Mamica cocheta
scumpetea,lilique,buni multumesc mult! va multumesc fiecareia in parte!
Laura s astii ca si larisa are la fel de multa energie..azi a coborat 10 etaje...ieri alaltaieri..a urcat si coborat 10 etaje..
noapte buna fetele
Laura s astii ca si larisa are la fel de multa energie..azi a coborat 10 etaje...ieri alaltaieri..a urcat si coborat 10 etaje..
noapte buna fetele
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
dar ma tot mir teo de unde atata energie la ei ... totusi 3 ture de stadion ... nu e de colo eu dupa jumate de tura scot limba si pic lata mai dau si in apendicita, DD fereste
si cand a ajuns acasa, desi se vedea ca e frant, tot tragea de al meu sa mai fuga prin casa moamaaa ...
noapte buna va spun si eu mi-am facut o baie relaxantaaaa si acum m-a invitat al meu la un Jack
si cand a ajuns acasa, desi se vedea ca e frant, tot tragea de al meu sa mai fuga prin casa moamaaa ...
noapte buna va spun si eu mi-am facut o baie relaxantaaaa si acum m-a invitat al meu la un Jack
ari05- Mamica cocheta
Buna seara fetelor mai e cineva prin zona?
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
si eu !!!!!!!!!!!
fetelor ,.un pahar de [ ? :lim:
fetelor ,.un pahar de [ ? :lim:
ari05- Mamica cocheta
sincere condoleante si din partea mea teo. sa te intareasca dumnezeu
ralucutza- Mamica incepator
pai cum sa dorm laura ?
sarbatorim si noi cam o luna de cand nu ne-am mai certat imediat il mutam pe Darius in camera lui, sa ne recuperam dormitorul :lim:
sarbatorim si noi cam o luna de cand nu ne-am mai certat imediat il mutam pe Darius in camera lui, sa ne recuperam dormitorul :lim:
ari05- Mamica cocheta
aha am inteles .....atunci o seara placuta sa aveti :lim:
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna fetelor nici eu nu am somn...si ma intrat un pic la voi
inseamna ca se lasa cu un cutremur in seara asta laurita
inseamna ca se lasa cu un cutremur in seara asta laurita
radumihaela36- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : doar mamika
buna mihaela...........asa se pareeeee.......
panky(Laura)- Mamica cocheta
Pagina 40 din 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Subiecte similare
» Cafeaua mamicilor cochete (17)
» Cafeaua mamicilor cochete (19 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeaua mamicilor cochete (19 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
Pagina 40 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA