Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 43 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 43 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 2466r05Ady.Biju

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 2quni4z hmshop.wordpress.com

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati Wkpzltartizele.blogspot.com

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati Kaqpztbratari magice

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 69m8w9 Shop/candles

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 2moa4jsbiosens.ro

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 2ef53k2reginamaria.ro

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati

3 participanți

In jos

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati Empty Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati

Mesaj Scris de adriana Vin Iul 02, 2010 8:38 pm

Castravetele

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati, zahar, fibre solubile si insolubile, sodiu, vitamine, minerale, acizi grasi, aminoacizi, precum si alte substante .

-Hidrateaza pielea redandu-i stralucirea :
Castravetele asigura sanatatea tesuturilor muschilor, a tendoanelor, ligamentelor, cartilajelor si a oaselor. Datorita continutul sau foarte mare de apa, este recomandat in tratamentele de infrumusetare, oferind pielii o hidratare naturala.

- Este un aliat de nadejde in tratamentele de infrumusetare :
Mastile naturale cu castravete sunt recunoscute si apreciate. Ele curata foarte bine tenul, il purifica si inlatura cearcanele de sub ochi.
Este folosit, de asemenea, pentru tratamentele impotriva arsurilor provocate de soare. Doua componente din castravete - acidul ascorbic si acidul cafeic - previn retinerea de apa in organism, ceea ce explica folosirea castravetelui pentru ochii umflati, arsuri sau dermatite.

-Ajuta corpul sa absoarba apa si fibrele :
Folosit in salata, ajuta organismul sa retina mai bine fibrele, dar si apa. Pe langa aceasta, se mai preiau vitamina C, silica, potasiu si magneziu.

-Reduce tensiunea arteriala
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati Empty Re: Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati

Mesaj Scris de sandy Vin Iul 02, 2010 8:41 pm

mie imi plac mult castravetii...atentie sunt foarte sanatosi cu branza...in schimb rosiile cu branza nu sunt recomandate...de aia nu mananc eu..Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 199844..

ce sa fac daca imi place combinatia..dar cik nu-s sanatoase..cu branza
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati Empty Re: Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati

Mesaj Scris de elena Vin Iul 02, 2010 8:56 pm

si mie imi plac..si rosiile cu braza, nu stiam ca nu merge combinatia..
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Iul 02, 2010 9:09 pm

da..asa am auzit la "ce se intampla dr"..zice ca nu merge bine din cauza aciditati...dar mie mi-a placut cum a descris cromatic..adik...verde cu alb da...oricand

rosu-alb niciodata....mie mi-a zburat mintea la fotbal...imediat! Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Iul 02, 2010 10:38 pm

ce tare esti sandy Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 377534
si mie imi place rosia cu branza, dupa castraveti nu prea ma dau in vant ... imi plac doar in salata si acri
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Iul 03, 2010 12:24 am

cred ca a gresit culoarea rosiei..ca eu o vad verde de atunci..Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 199844..

nu degeaba a zis mami cand era tatal meu bolnav,,esti rosu ca un castravete..Castravetele contine multi nutrienti, carbohidrati 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum