Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 21 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 21 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!
+20
teodoraion
roxanik
bebelusha18
mona_mami
amalia-carmen
raruta
radumihaela36
adinutzza
sandy
tit.ioana
elena
paul_A
swe
madalina
anka9mai
brigitta
roxana ,mamica finuta
celina74
adriana
Maria
24 participanți
Pagina 13 din 42
Pagina 13 din 42 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!!!
buna dimineata fetelor...ce faceti???
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna Maria..ce mai faci??ce mai face Gaby??
sandy- Mamica cocheta
BUNA DIMINEATA fetele , sunt atat de trista si bulversata , m-am trezit cu vestea ca ....
Artista Mădălina Manole a fost găsită decedată, în această dimineaţă, în locuinţa sa din Otopeni.
Madalina Manole a murit in ziua in care ar fi implinit 43 de ani
Imaginea 1/1
Artista Mădălina Manole a murit, în această dimineaţă. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30, chiar de soţul solistei, Mircea Petru.
Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea, întrucât Mădălina Manole a luat mai multe medicamente însă nu se ştie, deocamdată, ce fel de pastile.
Mădălina Manole, pe numele său real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.
...... nu-mi vine a crede , nu vreau sa fie adevarat ............o admiram mult ,,,,,,,
Artista Mădălina Manole a fost găsită decedată, în această dimineaţă, în locuinţa sa din Otopeni.
Madalina Manole a murit in ziua in care ar fi implinit 43 de ani
Imaginea 1/1
Artista Mădălina Manole a murit, în această dimineaţă. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30, chiar de soţul solistei, Mircea Petru.
Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea, întrucât Mădălina Manole a luat mai multe medicamente însă nu se ştie, deocamdată, ce fel de pastile.
Mădălina Manole, pe numele său real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.
...... nu-mi vine a crede , nu vreau sa fie adevarat ............o admiram mult ,,,,,,,
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Intr-adevar o veste socanta !...nu mai sunt sigura avea si un copil?..
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna Sandy
se pare ca e un pic mai bine,dar nu vrea sa manance nimic acum zice caci vomita iar
se pare ca e un pic mai bine,dar nu vrea sa manance nimic acum zice caci vomita iar
Maria- Administrator
Doamne nu-mi vine sa cred..e adevarat sigur???de ce??..era chiar ziua ei..era o frumoasa..avea copilas mic..!!..:lacrimi:
sandy- Mamica cocheta
am ramas socata cand am vazut la televizor azi de dimineata,nu stiu cum a facut asa ceva
Maria- Administrator
cine stie Maria..care e adevarul..
sandy- Mamica cocheta
Din cat am citit acum pe net era bolnava ...suferise si un soc nervos
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna fetelor! Vin si eu pe fuga ... la o cafea! Sa fiti iubite si o zi minunata sa aveti!
Azi si maine am o zi de relaxare ... i s-a facut mamei mila de mine si sta la noi!!!!!
Azi si maine am o zi de relaxare ... i s-a facut mamei mila de mine si sta la noi!!!!!
mona_mami- Mamica cocheta
buna dimineata Mona
cum te simti acum?esti mai bine?
cum te simti acum?esti mai bine?
Maria- Administrator
buna mona te pup!! e bine ca ai un ajutor!!
sandy- Mamica cocheta
Multumesc fetelor! Sunt mai bine ... dar am facut-o de oaie! Si eu si Adela!!!!
Ieri a fost o zi nebuna ... totul mi-a mers pe dos! Am profitat de faptul ca ma lasa Lavinia sa-i tai unghiile (problema mare la noi, cred ca stiti), vazand-o pe Adela, desi de multe ori statea langa ea cand ii faceam manichiura! Dar ieri .... groaznic ... Ei, dupa ce am terminat, avand si o pozitie mai ciudata, dar stiti ca noi mamicile rabdam multe, cand m-am ridicat zbeng!!! am simtit ceva la piciorul stang! M-a durut rau de tot glezna, am pus compresa, lioton gel dar degeaba, s-a umflat ... sotul era ocupat cu cei de la curent, ca avem pana la jumatate din casa ... chestii de neglijenta din partea instalatorilor! Asa ca am amanat sa-i spun ... Colac peste pupaza, Adela, zglobie cum e aluneca pe scari, mergand precum o saniuta si cand a ajuns jos s-a luxat si ea glezna ...
Deci ieri ... am fost la urgenta mama si fiica ... si suntem la pat cu comprese si repaos (da' cine poate!!!!) vreo doua zile ...
Ieri a fost o zi nebuna ... totul mi-a mers pe dos! Am profitat de faptul ca ma lasa Lavinia sa-i tai unghiile (problema mare la noi, cred ca stiti), vazand-o pe Adela, desi de multe ori statea langa ea cand ii faceam manichiura! Dar ieri .... groaznic ... Ei, dupa ce am terminat, avand si o pozitie mai ciudata, dar stiti ca noi mamicile rabdam multe, cand m-am ridicat zbeng!!! am simtit ceva la piciorul stang! M-a durut rau de tot glezna, am pus compresa, lioton gel dar degeaba, s-a umflat ... sotul era ocupat cu cei de la curent, ca avem pana la jumatate din casa ... chestii de neglijenta din partea instalatorilor! Asa ca am amanat sa-i spun ... Colac peste pupaza, Adela, zglobie cum e aluneca pe scari, mergand precum o saniuta si cand a ajuns jos s-a luxat si ea glezna ...
Deci ieri ... am fost la urgenta mama si fiica ... si suntem la pat cu comprese si repaos (da' cine poate!!!!) vreo doua zile ...
doamne Mona,de la Adela ma asteptam dar tu ce faci
repaus placut la pat...
dar ti-ai terminat treburile macar asa in mare?ca altfel nu te vad stand in pat..
repaus placut la pat...
dar ti-ai terminat treburile macar asa in mare?ca altfel nu te vad stand in pat..
Maria- Administrator
Muncitorii acum definitiveaza partea de sus (et.1 si mansarda), unde stam ... retusuri si gresia pe balcon ... mai au parterul, care ... treaba lor cand vor termina ...
Iar eu mai am de aranjat ... o parte din haine, insa astept mesterul cu mobila sa-mi aduca barele pentru umerase, ca a uitat cand a venit cu mobila de bucatarie! Si stau pe fotolii! Si asa cate putin: cartile (pe care le tot mut am o gramadaaaaaa), si tot felul de maruntisuri care sunt migaloase rau de tot. Plus .... JUCARIILE ... care ma termina!
Bucataria ieri mi-a terminat-o, inclusiv camara. Am reusit sa-mi aranjez musamaua doar pe doua rafturi, ca pe urma ... saream ca un iepuras "gras" intr-un picior, pana m-a certat al meu ca nu-s cuminte!
Si stii tu, maruntisurile astea desi stai si le tot sortezi, parca nu ai facut nimci!
Iar eu mai am de aranjat ... o parte din haine, insa astept mesterul cu mobila sa-mi aduca barele pentru umerase, ca a uitat cand a venit cu mobila de bucatarie! Si stau pe fotolii! Si asa cate putin: cartile (pe care le tot mut am o gramadaaaaaa), si tot felul de maruntisuri care sunt migaloase rau de tot. Plus .... JUCARIILE ... care ma termina!
Bucataria ieri mi-a terminat-o, inclusiv camara. Am reusit sa-mi aranjez musamaua doar pe doua rafturi, ca pe urma ... saream ca un iepuras "gras" intr-un picior, pana m-a certat al meu ca nu-s cuminte!
Si stii tu, maruntisurile astea desi stai si le tot sortezi, parca nu ai facut nimci!
lasa incet Mona,le termini tu pana incepe Adela scoala
acum daca ai si tu putin ajutor,lasa-ti piciorul sa se odihneasca...
acum daca ai si tu putin ajutor,lasa-ti piciorul sa se odihneasca...
Maria- Administrator
buna dimineatza ...Mona iubita rabdare...gandeste-te la rezultatul final...vei fi fericita acolo...imi amintesc ca am fost obosita jumate de an si eu dupa ce am terminat renovarile
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Acu' ma duc sa topai ... s-a trezit Lavinia! :rosh: Nu prea sunt ... iepuras ... se scutura casa! ...
Si eu vreau sa termin mai repede chiar, o saptamana, asa mi-am propus ... sa simt restul concediului, ca incep serviciul ... SI TEROARE! Sunt disperata de pe acum! Cu lipsa timpului liber!
Si eu vreau sa termin mai repede chiar, o saptamana, asa mi-am propus ... sa simt restul concediului, ca incep serviciul ... SI TEROARE! Sunt disperata de pe acum! Cu lipsa timpului liber!
Buna dimineata...
O cafea si la noi ajunge?
Ce veste trista: "Madalina Manole a murit" pacat,imi placea enorm,pacat ca a recurs la acest gest,MARE PACAT
O cafea si la noi ajunge?
Ce veste trista: "Madalina Manole a murit" pacat,imi placea enorm,pacat ca a recurs la acest gest,MARE PACAT
adinutzza- Mamica incepator
Scuze dublu post!swe a scris:buna dimineatza ...Mona iubita rabdare...gandeste-te la rezultatul final...vei fi fericita acolo...imi amintesc ca am fost obosita jumate de an si eu dupa ce am terminat renovarile
Vai, sper sa nu ma tina atat de mult oboseala!
O zi minunata!
sper si eu...la mine atat a durat...cand auzeam de renovari ma lua cu ameteala...
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
WoW si noi de curand am facut curatenie in casa,a trebuit sa plecam din casa ca sa poata da cum trebuie cu var si apoi a trebuit sa venim sa facem curat,off greu,ne-a tinut aproape 2 sapt.
adinutzza- Mamica incepator
buna fetelor.
ma bucur mona ca ai intrat....si sper sa iti faci timp pt tine si sa nu te lasi...multa sanatate
imi pare rau de Madalina Manole..,eu nu mai rezist la vesti din astea
am plecat la mama..pe mai tarziu...
ma bucur mona ca ai intrat....si sper sa iti faci timp pt tine si sa nu te lasi...multa sanatate
imi pare rau de Madalina Manole..,eu nu mai rezist la vesti din astea
am plecat la mama..pe mai tarziu...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 13 din 42 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 13 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA