Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 52 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 52 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Ca intre prietene
+23
brigitta
claudia_mami
bebelusha18
raruta
scumpetea
muraru raluca
amalia-carmen
mona_mami
madalina
teodoraion
roxanik
adriana
anka9mai
roxana ,mamica finuta
radumihaela36
elena
sandy
paul_A
tit.ioana
celina74
adinutzza
Maria
swe
27 participanți
Pagina 20 din 29
Pagina 20 din 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Re: Ca intre prietene
Si eu fetele sunt in aceeasi situatie , am renuntat la servici pentru a avea grija de gemeni , sincer este foarte greu , dar nu exista alta alternativa , mama mea inca lucreaza soacra a zis ca sta cu ei , dar de fapt ea vine pe la noi rar , si atunci cand vine sta foarte putin . Deci sunt decat eu cu ei , cam toata ziua [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] usor nu este dar nu avem incotro , acum ei vor merge la gradi cu program scurt , eu imi doresc sa gasesc undeva sa lucrez in timpul asta , dar sunt slabe sanse de a-mi gasii ceva de 4 ore , totusi sunt optimista [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sper sa te descurci Mona cu Lavinia , sa gasesti ceva bun daca nu o aduci la Ploiesti , infiintam o cresa a mamicilor cochete , tot vreau eu servici o avem si pe Teo cam in aceeasi situatie ,..... se mai gaseste [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Mai bine veniti voi la Cluj, ca eu am spatiu berechet de o gradinita si il mai iau si pe baietelul surorii mele (e de aceeasi varsta cu Lavinia), ea fiind in aceeasi situatie ca si a mea ... si va gasesc aici si servici!
mona_mami- Mamica cocheta
am sosit Mona,c a si asa m-am saturat de Bucuresti!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
gata Mona fac bagajelul , iau gemenii si vin la Cluj [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si s-au rezolvat toate problemele , eu stau cu copii voi plecati la servici ,. si cand veniti veti gasii casa curata , rufele calcate copii odihniti ......... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Ce dulce esti Roxi! Hai Maria si tu ... si punem noi tara la cale! Mama lor de ... banditi!
fetelor!!!!!!!!!! vin si eu Mona si asa nu am fost in Cluj numai odata
brigitta- Mamica de cariera
Deja e gata plina gradinita!
Spor la treaba Roxi ... si eu merg! :pentrutine:
Spor la treaba Roxi ... si eu merg! :pentrutine:
va pup fetelor...le facem noi pe toate...doar ca suntem mamici exigente si nu ne multumim cu orice...de asta ne facem atatea griji. va fi bine...toate se aseaza cumva la un moment dat. aveti grija de voi...si copiii vostri vor fi fericiti!
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Fetelor ... sotul va asteapta! Chiar i-am spus ... Deja ii umblau neuronii! :itiofer:
HAHA...daca nu aveam serviciu te trezeai cu mine....acum chiar am vb cu prietena la care am fost in Timisoara,ea sta in Italia si a zis ca la vara ne plateste drumul sa mergem in Italia ca s-au indragostit de Larisa rau....pana anul asta nu ne cunosteam decat virtual...
haha Mona...vezi sa-i tzi in frau hormonii ...ca ii vor salta in cap
swe- Mamica eleganta
Hormonii Laviniei sunt deocamdata ... in pampers! Maria, cred ca mai trebuie sa astepte Gabi, doar nu vrei sa schimbi scutece ... Oricum aseara s-a intrecut pe sine si a spus ... am avut o victorie!!!! Mai vedem cat dureaza ...
Dar sunt fericita ... am rezolvat cu cresa!
Dar sunt fericita ... am rezolvat cu cresa!
si eu am rezolvat cu transferul. am toate actele mai tre sa-i fac analizele obligatorii si gata
swe- Mamica eleganta
luni incepem gradi...Ralucai deja ii este dor. azi cand am fost sa-i iau transferul de la vechea gradi mi-a zis sa o las acolo si sa o iau mai tarziu
swe- Mamica eleganta
Draga de ea, ce dor ii este de copii! Dar sunt sigura ca-i va placea si la noua gradinita! Sunt multe schimbari pentru ea acum, saracuta! Aveti grija de voi! :pentrutine:
ma bucur mona ca ai rezolvat cu cresa!
multa bafta si Ralucai sa se obisnuiasca..e greu,Bianca cat a stat la tara si amers cu Cristi..baietelul lui Sandy..o luna a plans in fiecare seara dupa colegi...se ataseaza unii de altii..
multa bafta si Ralucai sa se obisnuiasca..e greu,Bianca cat a stat la tara si amers cu Cristi..baietelul lui Sandy..o luna a plans in fiecare seara dupa colegi...se ataseaza unii de altii..
Si eu am emotii pentru Lavinia! Sper sa se obisnuiasca si sa nu am probleme cu ea! Dar si cu Adela, ea trebuind sa stea la semi-internat, si cum e "prietena" cu mancarea ... si nu numai ... anul trecut nu a rezistat din cauza oboselii, nu-si termina temele (ceea ce nu mi se parea normal, ca doar era clasa I, nu aveau multe) ... motiv pentru care am scos-o de la semi-internat. Acum nu am ce sa fac, trebuie sa mearga!
Off Mona e greu cu copilasii. Sa dea Dumnezeu sa se comodeze!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
noua ne este mai greu de cat lor..sa-i ducem si sa-i lasam acolo...si ei simt
swe- Mamica eleganta
Asa este Tina, cu Beata deja nu am probleme, dar mi frica si mie cu Eni, cum o sa se obisnuieasca
brigitta- Mamica de cariera
Pagina 20 din 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (18)!!
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene (19)!!
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (18)!!
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene (19)!!
Pagina 20 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA