Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 75 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 75 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Ca intre prietene
+23
brigitta
claudia_mami
bebelusha18
raruta
scumpetea
muraru raluca
amalia-carmen
mona_mami
madalina
teodoraion
roxanik
adriana
anka9mai
roxana ,mamica finuta
radumihaela36
elena
sandy
paul_A
tit.ioana
celina74
adinutzza
Maria
swe
27 participanți
Pagina 28 din 29
Pagina 28 din 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Re: Ca intre prietene
swe a scris:off ma simt mereu obosita si nu am pofta de stat la comp...maine am programare la medic, ma simt rau de cateva zile ...trec toate...pana la urma il asteptam pe :moscraciun:
tina pana sa vad pe mos craciun,,,m-am gandit ca asteptati un bebe!!!... ...aiurita sunt!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
tina esti bine? ne dai emotii cu starile tale...ai grija de tine...ma doare sufletul cand vad ce scrii...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
tina nici nu imi imaginez cat iti este de greu, acum este important sa ai grija de tine si sa te faci bine, timpul le va rezolva pe toate, eu iti doresc multa sanatate si multa fericire
buna fetelor......ce faceti? tot nu a mai aparut tina noastra?
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna ziua fetelor.....o duminica placuta , va doresc!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
eu am vazut-o pe mess,dar a raspuns foarte scurt...ce-o fi in sufletul ei...
poate intra intr`o zi si ne povesteste ce mai face! noi o asteptamamalia-carmen a scris:eu am vazut-o pe mess,dar a raspuns foarte scurt...ce-o fi in sufletul ei...
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
am vorbit cu tina!!!!!!!!!! a mai bine...raluca a fost bolnavioara,acum e bine...
...dar tot e trista!
...dar tot e trista!
sanatate multa lui ralu tina de ce`i trista? cum ii merge cu sotul? pupici multi de la noi pt eaamalia-carmen a scris:am vorbit cu tina!!!!!!!!!! a mai bine...raluca a fost bolnavioara,acum e bine...
...dar tot e trista!
anka9mai- Mamica cocheta
am vb si eu zilele trecute cu tina pe mess... e trista dar inearca sa isi revina...sper sa reuseasca sa fie fericita cu ce a ales
bebelusha18- Mamica sexy
Joburi/Distractii : medic / multe
Vai, draga de ea ... Tare as vrea sa-i inseninam gandurile si sufletul! :christmas:
mona_mami- Mamica cocheta
e important sa stie ca ii suntem alaturi..chiar daca numai virtual
bebelusha18- Mamica sexy
Joburi/Distractii : medic / multe
Eu cred ca a fost fortata ... sa-si reia casnicia ... parerea mea, altfel nu cred ca ar avea alt motiv!
Of, draga de ea, cine stie ce-i in sufletul ei!?
Of, draga de ea, cine stie ce-i in sufletul ei!?
:hug: buna fete dragi. abia azi am fost capabila sa intru pe acest topic. multumesc mult pentru sustinerea voastra. imi pare rau ca nu am reusit sa intru aici si v-ati facut griji pentru mine. Mona esti foarte aproape de adevar. Incerc sa fac tot posibilul sa ne fie bine mie si fetei si lui. Macar acum isi doreste sa fie bine si face eforturi, inainte era altfel. Mai sunt probleme de rezolvat. E complicat si cu socrii mei. Sunt resentimente la mijloc. Nu mai pot sa-i suport mi-au facut doar mizerii. Lui ii este greu ca este la mijloc. Ralu e fericita ca suntem acasa. Are si acum emotii ca o duc la "cealalta gradinita" a fost greu si pentru ea....doar ca eram mai linistite. Urasc ca in Romania nu te poti descurca ca femeie singura din salar. Nu suport ideea ca parintii tre sa iti dea bani la 35 de ani, nu accept asta...asa ca mereu ma gandesc cum sa muncesc mai mult ....cum sa fac altceva sa-mi castig independenta financiar macar. Pot spune ca m-am impacat oarecum cu situatia....doar am trait asa 12 ani...sper ca va fi bine. Va pup
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Tina, draga noastra, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat ... dar daca te-ai intors pune piciorul in prag, nu mai ceda acum, spune-ti si tu punctul de vedere, impuna-te ... Grea soarta ai acum! Fii tare, pentru micuta ta, ca nu-i este usor cu atatea schimbari, care si pe tine te impovareaza! Traim in Romania, asta e, dar ... fi americanca, fi frantuzoaica, fi italianca ori rusoaica ... atunci cand e nevoie, asa, dupa caz! :hug:
Tina sper sa va fie bine.....poate acum intelege si el ce pierdea dacanu te`ai fi intors la el
anka9mai- Mamica cocheta
Tina sa sti ca iti suntem alaturi de tine si de frumusica ta, va pupam
brigitta- Mamica de cariera
buna fete dragi :hug: sunt inapoi pe baricade puternica si optimista. multumesc pentru sprijinul vostru.
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
ne bucuram sa auzim asta Tina!!
Timpul, când sufletul omenesc are mai multă nevoie de împrejurări favorabile şi de linişte înăuntru, timpul său cel mai critic, este când se retrage şi se-nchide în sine pentru ca să treacă prin mari schimbări. Omida niciodată nu moare aşa uşor ca atunci când – în crisalidă – este pe cale de a face aripi. (Lucian Blaga)
Timpul, când sufletul omenesc are mai multă nevoie de împrejurări favorabile şi de linişte înăuntru, timpul său cel mai critic, este când se retrage şi se-nchide în sine pentru ca să treacă prin mari schimbări. Omida niciodată nu moare aşa uşor ca atunci când – în crisalidă – este pe cale de a face aripi. (Lucian Blaga)
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
tina ma bucur foarte mult ca esti bine, ca esti fericita, ca esti multumita iti doresc tot binele din lume
Pagina 28 din 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (18)!!
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene (19)!!
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (18)!!
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene (19)!!
Pagina 28 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA