Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 129 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 129 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Masti cosmetice
+2
sandy
Maria
6 participanți
Pagina 1 din 1
Masti cosmetice
Masca antioboseala
Ai nevoie de un cartof mare, 1 galbenus de ou, 1 lingura de lapte
Curata cartoful de coaja si pune-l la fiert cca 20min. Paseaza-l bine, zdrobeste-l cu o furculita pana devine piure. Adauga apoi laptele si galbenusul de ou si aplica masca obtinuta pe fata. Lasa sa actioneze cca 10min si clateste bine cu apa calduta. Combinatia este eficienta pentru pielea obosita.
Masca pentru netezirea tenului
20gr drojdie si 3 linguri de lapte
Lasa drojdia la inmuiat si incalzeste laptele. Amesteca bine cele doua ingrediente si aplica masca pe fata cu ajutorul unei pensule. Las-o sa actioneze pana se intareste si indeparteaz-o apoi cu multa apa calda. Rezultatul – un ten curat, neted si bine irigat.
Masca purificatoare
1/2 ceasca de capsuni, 1 lingura de lapte si 1 lingura de faina de orez
Se dau capsunile prin mixer, dupa care se amesteca celelalte ingrediente. Pasta obtinuta se aplica pe fata, gat si decolteu si se lasa sa actioneze aprox 20min. Se indeparteaza cu apa calduta si se sterge fata cu un prosop uscat. Beneficiile mastii – curata pielea in profunzime, lasand-o fina si elastica.
Masca anti-cosuri
2 rosii si 1 lingurita de miere
Se curata rosiile de coaja se amesteca cu mierea si apoi se paseaza cu mixerul. Pasta obtinuta se aplica pe fata, gat si decolteu si se lasa sa actioneze cca 10min. Se indeparteaza cu apa calduta. Pentru cosuri aceasta masca este o veritabila arma.
Cura de banane contra pielii uscate
1 banana coapta, 2 linguri de frisca, 1 lingura branza de vaci, 1 galbenus de ou
Se curata fata temeinic. Paseaza banana si amestec-o cu celelalte ingrediente. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze aprox 20min. Se inlatura cu apa calduta din belsug. Aceasta masca hraneste pielea temeinic si este indicata in sezonul rece pt pielea uscata excesiv, aspra sau crapata.
Masca contra grasimii in exces
2 linguri branza de vaci, 1 lingurita miere, 1 lingurita frisca
Se amecteca toate ingredientele si se aplica masca pe fata. Peste masca se aplica o batista inmuiata in apa fierbinte. Lasa masca cca 30min si inlatur-o apoi cu apa calda. Pielea ta se va simti imediat mai proaspata si curata.
Masca revigoranta
1 castravete crud, 1 lingura iaurt
Taie marunt castravetele, piseaza-l apoi cu mixerul si adauga si iaurtul. Aplica masca direct pe fata, las-o sa actioneze cca 20min, dupa care inlatur-o cu apa calda. In final, pielea este mai proaspata, capata nuanta rozalie si straluceste.
Va asteptam si pe voi cu masti pe care sigur vi le preparati in casa pentru a fii frumoase
Ai nevoie de un cartof mare, 1 galbenus de ou, 1 lingura de lapte
Curata cartoful de coaja si pune-l la fiert cca 20min. Paseaza-l bine, zdrobeste-l cu o furculita pana devine piure. Adauga apoi laptele si galbenusul de ou si aplica masca obtinuta pe fata. Lasa sa actioneze cca 10min si clateste bine cu apa calduta. Combinatia este eficienta pentru pielea obosita.
Masca pentru netezirea tenului
20gr drojdie si 3 linguri de lapte
Lasa drojdia la inmuiat si incalzeste laptele. Amesteca bine cele doua ingrediente si aplica masca pe fata cu ajutorul unei pensule. Las-o sa actioneze pana se intareste si indeparteaz-o apoi cu multa apa calda. Rezultatul – un ten curat, neted si bine irigat.
Masca purificatoare
1/2 ceasca de capsuni, 1 lingura de lapte si 1 lingura de faina de orez
Se dau capsunile prin mixer, dupa care se amesteca celelalte ingrediente. Pasta obtinuta se aplica pe fata, gat si decolteu si se lasa sa actioneze aprox 20min. Se indeparteaza cu apa calduta si se sterge fata cu un prosop uscat. Beneficiile mastii – curata pielea in profunzime, lasand-o fina si elastica.
Masca anti-cosuri
2 rosii si 1 lingurita de miere
Se curata rosiile de coaja se amesteca cu mierea si apoi se paseaza cu mixerul. Pasta obtinuta se aplica pe fata, gat si decolteu si se lasa sa actioneze cca 10min. Se indeparteaza cu apa calduta. Pentru cosuri aceasta masca este o veritabila arma.
Cura de banane contra pielii uscate
1 banana coapta, 2 linguri de frisca, 1 lingura branza de vaci, 1 galbenus de ou
Se curata fata temeinic. Paseaza banana si amestec-o cu celelalte ingrediente. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze aprox 20min. Se inlatura cu apa calduta din belsug. Aceasta masca hraneste pielea temeinic si este indicata in sezonul rece pt pielea uscata excesiv, aspra sau crapata.
Masca contra grasimii in exces
2 linguri branza de vaci, 1 lingurita miere, 1 lingurita frisca
Se amecteca toate ingredientele si se aplica masca pe fata. Peste masca se aplica o batista inmuiata in apa fierbinte. Lasa masca cca 30min si inlatur-o apoi cu apa calda. Pielea ta se va simti imediat mai proaspata si curata.
Masca revigoranta
1 castravete crud, 1 lingura iaurt
Taie marunt castravetele, piseaza-l apoi cu mixerul si adauga si iaurtul. Aplica masca direct pe fata, las-o sa actioneze cca 20min, dupa care inlatur-o cu apa calda. In final, pielea este mai proaspata, capata nuanta rozalie si straluceste.
Va asteptam si pe voi cu masti pe care sigur vi le preparati in casa pentru a fii frumoase
Maria- Administrator
Re: Masti cosmetice
super interesant Maria..vin si eu cu o masca la indemana oricarei femeie!!
Masca din pulpa de rosii: zdrobeste cateva rosii, bea sucul si acopera-ti toata fata cu pulpa de rosii ramasa. Iti intinde pielea si inchide porii. Sucul de rosii este pentru a curata pielea din interior.
Masca de fata pentru tenul gras
Ingrediente:
- O lingurita de suc de grapefruit
- O lingurita de smantana
- Un albus de ou
Se bate albusul spuma, se adauga sucul de grapefruit si smantana si se amesteca bine. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 15 minute. Se clateste cu apa calda.
Masca din pulpa de rosii: zdrobeste cateva rosii, bea sucul si acopera-ti toata fata cu pulpa de rosii ramasa. Iti intinde pielea si inchide porii. Sucul de rosii este pentru a curata pielea din interior.
Masca de fata pentru tenul gras
Ingrediente:
- O lingurita de suc de grapefruit
- O lingurita de smantana
- Un albus de ou
Se bate albusul spuma, se adauga sucul de grapefruit si smantana si se amesteca bine. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 15 minute. Se clateste cu apa calda.
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
foarte interesante aceste masti si la indemana oricarei persoane, usor de facut ..... voi incerca si eu pentru ten gras!
Masca pentru tonifiere
Dupa ce consumati ccafeaua este bine sa nu aruncati zatul, deoarece aceasta este o adevarata comoara pentru infrumusetare.
El poate fi folosit pentru exfoliere. Pentru aceasta umeziti-va piele si spalati-va usor cu o mana de zat, pentru a obtine un ten stralucitor.
Puteti chiar combina un sfert de cana de zat cu un ou, pentru a va crea propria masca acasa, benefica pentru ten, cat si pentru sani. Aceasta va va face pielea ferma si tonifiata. Amintiti-va totusi sa aplicati o crema hidratatnta dupa curatare pielii.
Dupa ce consumati ccafeaua este bine sa nu aruncati zatul, deoarece aceasta este o adevarata comoara pentru infrumusetare.
El poate fi folosit pentru exfoliere. Pentru aceasta umeziti-va piele si spalati-va usor cu o mana de zat, pentru a obtine un ten stralucitor.
Puteti chiar combina un sfert de cana de zat cu un ou, pentru a va crea propria masca acasa, benefica pentru ten, cat si pentru sani. Aceasta va va face pielea ferma si tonifiata. Amintiti-va totusi sa aplicati o crema hidratatnta dupa curatare pielii.
aseara am folosit o masca de ou cu zat pentru fatza, bratze si picioare...nu m-am gandit insa la sani, buna idee! Rezultatele sunt excelente. Sotul meu mi-a spus aseara in pat ca "radiez" Azi mi-am pus o masca de ou cu ulei de masline pe par. astept efectul
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Reteta anticelulitica
Amestecati un sfert de ceasca de zat proaspat ramas de la cafea cu o lingura cu ulei de masline.
Intindeti amestecul pe zonele afectate de celulita, apoi impachetati acele zone intr-o folie de plastic si ramaneti asa 10-15 min.
Faceti un dus cu apa calduta, nu fierbinte!
Tratamentul da rezultate bune daca este repetat de 2 ori pe saptamana!
Intr-adevar Zatul de cafea e foarte bun
Amestecati un sfert de ceasca de zat proaspat ramas de la cafea cu o lingura cu ulei de masline.
Intindeti amestecul pe zonele afectate de celulita, apoi impachetati acele zone intr-o folie de plastic si ramaneti asa 10-15 min.
Faceti un dus cu apa calduta, nu fierbinte!
Tratamentul da rezultate bune daca este repetat de 2 ori pe saptamana!
Intr-adevar Zatul de cafea e foarte bun
am incercat si eu mai demult masca cu zat de cafea,imi place efectul,parca se vad efecte pe moment
Maria- Administrator
Subiecte similare
» Masti pentru par
» Masti pentru fata
» shop-cosmetice.ro
» haine-accesorii-cosmetice.blogspot.com
» cosmetice pe stoc.. BURJOIS,RIMMEL,ASTOR
» Masti pentru fata
» shop-cosmetice.ro
» haine-accesorii-cosmetice.blogspot.com
» cosmetice pe stoc.. BURJOIS,RIMMEL,ASTOR
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA