Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 84 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 84 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(2)
+22
adinutzza
raruta
popescumelinda
roxana ,mamica finuta
bebelusha18
scumpetea
swe
muraru raluca
tit.ioana
amalia-carmen
radumihaela36
elena
roxanik
celina74
teodoraion
brigitta
anka9mai
paul_A
adriana
sandy
mona_mami
Maria
26 participanți
Pagina 14 din 42
Pagina 14 din 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!!!(2)
la cum a aratat la tv focul a ars mocnic cateva ore,,,deci e lcar malpraxis...dar din pacate nimic nu mai poate aduce inapoi acei micuti nevinovati pling:
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
sau cu capul.....
va las fetele ca sunt obosita..azi nu am reusit sa fac mai nimik am stat 4 ore la doctor si maine am trimitere pt analize..apoi urmeaza oftalmologul apoi dentistul..apoi iar neurologul..apoi o iau pe Larisa la analizat..si m i se duce viata..
va las fetele ca sunt obosita..azi nu am reusit sa fac mai nimik am stat 4 ore la doctor si maine am trimitere pt analize..apoi urmeaza oftalmologul apoi dentistul..apoi iar neurologul..apoi o iau pe Larisa la analizat..si m i se duce viata..
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
wai fetelor va vine sa credeti in ce tara traim.... wai Doamne cat de iresponsabili sunt ... sa te joci cu viata unor copii
wai nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul acestor parinti ca ma apuca plansul Dumnezeu sa le ajute si sa le dea putere
wai nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul acestor parinti ca ma apuca plansul Dumnezeu sa le ajute si sa le dea putere
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
noapte buna Maria
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
Ioana vezi daca treci pe dincolo sa aerisesti....
o seara placuta daca mai ramai
o seara placuta daca mai ramai
Maria- Administrator
Noapte buna Maria
nici eu nu am somn cu sticla de cola langa mine...ma bag la un remi pana imi vine somnu....Noapte buna fetelor
nici eu nu am somn cu sticla de cola langa mine...ma bag la un remi pana imi vine somnu....Noapte buna fetelor
radumihaela36- Mamica eleganta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika
nopate buna fetele.....fug si eu la nani nu de alta ca iar pun mana pe sticla de Cola si maine nu am sa ma pot trezi
anka9mai- Mamica cocheta
Buna dimineata! :neatabuna:
Va astept la o cafea! Sau capuccino! Ori un ceai ... Sau pur si simplu un pahar cu apa!
:micdejun:
Va astept la o cafea! Sau capuccino! Ori un ceai ... Sau pur si simplu un pahar cu apa!
:micdejun:
mona_mami- Mamica cocheta
buna mona, la un pahar cu apa am venit si eu, cafea nu mai beau , mi-am facut un capucinno acum cateva zile si am baut din el 2 zile , ce mai faci? ce fac fetele?
Sunt bine, multumesc ... pe ultima suta de metri cu concediul ... De fapt dupa implinirea celor doi ani, mai pot sta inca trei saptamani. Atat am mai avut liber si sunt multumita ca ma incadrez exact cu toate ... Semiinternatul pentru Adela incepe de la 1 oct ... Si pana atunci poate se acomodeaza si Lavinia cu gradinita ... Sper sa fie bine ...
Fetele cresc ... se bat ... se iubesc ... dar ce nu fac copiii ... sunt personalitati diferite, nu seamana absolut deloc! Parca nu au iesit din aceeasi mama! Una e gingasa, delicata, linistita - Adela; iar cealalta - o adevarata vijelie - tornada chiar - E Lavinia bineinteles!
Dar ne descurcam ... si cu geloziile chiar ... M-am impartit: "un picior si o mana pentru Lavi, iar cealalta mana si celalalt picior pentru Adela". Asa ne pupam toate trei. Si ... ce ramane e pentru tati!
Fetele cresc ... se bat ... se iubesc ... dar ce nu fac copiii ... sunt personalitati diferite, nu seamana absolut deloc! Parca nu au iesit din aceeasi mama! Una e gingasa, delicata, linistita - Adela; iar cealalta - o adevarata vijelie - tornada chiar - E Lavinia bineinteles!
Dar ne descurcam ... si cu geloziile chiar ... M-am impartit: "un picior si o mana pentru Lavi, iar cealalta mana si celalalt picior pentru Adela". Asa ne pupam toate trei. Si ... ce ramane e pentru tati!
ce fain ...... imi si imaginez ce este la voi .... saracutul tati
important este sa fie sanatoase , poate cand va mai creste se va linisti putin si lavinia, va merge la gradi este altceva, schimba mediul!
important este sa fie sanatoase , poate cand va mai creste se va linisti putin si lavinia, va merge la gradi este altceva, schimba mediul!
Sper, Adriana ... ca pana acum e o adevarata terorista ... dar stii, una din aceea cu lipici!
Pai ii ramane si lui tati ceva ... stanga e data, dreapta la fel ... a mai ramas centrul !!!!
Pai ii ramane si lui tati ceva ... stanga e data, dreapta la fel ... a mai ramas centrul !!!!
oooooooooo atunci tati este cel mai avantajat!!!!!!
eu vroiam acum de dimineata sa ma apuc sa fac mancare, am un cocos de tara! dar azi noapte nisa spatr o teava de apa si acum nu am apa deloc, emil sa dus sa cumpere ca sa o schimbe asa ca uite ce stau eu acum si pe caldura torida eu fac mancare!
eu vroiam acum de dimineata sa ma apuc sa fac mancare, am un cocos de tara! dar azi noapte nisa spatr o teava de apa si acum nu am apa deloc, emil sa dus sa cumpere ca sa o schimbe asa ca uite ce stau eu acum si pe caldura torida eu fac mancare!
Nasol moment, Adriana! Poate reuseste si rezolva repede teava! Si eu am de facut mancare astazi pentru Lavinia si soacra-mea! Adela si tati au niste sarmalute, ieri le-am facut ... iar eu ... sunt cu "linguritele" ... si tot nu se vede mult ...
aha deci si tu esti la lingurite..... si mai zici de mine!
gata mi-a reparat teava, ma pot apuca de mancare..... va pup fetele si va doresc o zi frumoasa si racoroasa , ne intalnim mai tarziu putin!
va las cafeluta!!!!!
gata mi-a reparat teava, ma pot apuca de mancare..... va pup fetele si va doresc o zi frumoasa si racoroasa , ne intalnim mai tarziu putin!
va las cafeluta!!!!!
O zi minunata, Adriana!
Si eu sunt cu linguritele ... Dar nu una in mana ... ci, cate imi incap!
Si eu sunt cu linguritele ... Dar nu una in mana ... ci, cate imi incap!
buna dimineata fetelor
spor la bucatarie Adriana
servesc si eu cafeluta
spor la bucatarie Adriana
servesc si eu cafeluta
Maria- Administrator
Azi trebuie sa merg la cumparaturi .. printre care trebuie sa iau si doctorei o mica atentie , a fost foarte draguta cu noi ( ea ii tine locul doctorei mele care e in concediu )...maine mergem sa ne dea rezultatul analizelor .
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna Lucica!
spor la cumparaturi :bye bye:
Mona acum am citit tot din urma si am vazut ca iar ai vorbit despre nora mea
cat despte ce ramane la tati esti totala
spor la cumparaturi :bye bye:
Mona acum am citit tot din urma si am vazut ca iar ai vorbit despre nora mea
cat despte ce ramane la tati esti totala
Maria- Administrator
Multumesc Maria...chestia e ca imi place sa fac cumparaturi ,dar nu-mi place sa le si car....noroc ca pe Alexia o iau cu carutul si mai pun si eu sacosele pe el.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Pagina 14 din 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 14 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA