Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 84 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 84 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
CAMARA MEA
+2
mona_mami
Maria
6 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: produse-traditionale-romanesti.ro/
Pagina 1 din 1
CAMARA MEA
In cazul in care traiti la oras, imaginati-va ca ati locui in lumea rurala. Aerul proaspat, nepoluat, v-ar inunda narile, iarba bogata, sanatoasa, v-ar mangaia talpile, copacii plini de viata si privelistea naturala, v-ar insenina ochii, painea de casa, mirosul preparatelor din carne sau branza si mireasma vinului natural v-ar ademeni. Noi va putem introduce in acest cadru prin intermediul produselor noastre traditionale. Gustul lor va va teleporta in decorul satesc. Direct de la producatorii din mediul rural, bunatatile comercializate prin magazinul "CAMARA MEA" va ofera o masa copioasa si sanatoasa. Nefiind tratate chimic, produsele noastre isi pastreaza aroma naturala, frusta.
In 19 martie 2010 am hotarat sa deschid acest magazin, "CAMARA MEA", situat in Hala Star din Brasov. In acest magazin veti gasi atat produse traditionale romanesti dupa retete originale, cat si produse bio si eco.
O alimentatie incorecta implica suprasolicitarea organelor interne din pricina substantelor toxice introduse zi de zi in organism. O alimentatie sanatoasa si un mod de viata sanatos ne pot ajuta la prevenirea aparitiei majoritatii bolilor omului modern!
De ce bio?
Produsele bio sunt cele fara conservanti chimici si fara coloranti sintetici. Pamanturile pe care s-au dezvoltat culturile sunt netratate chimic, iar semintele nu sunt transformate genetic.
De ce eco?
Produsele eco sunt bogate in aminoacizi, vitamine, saruri minerale, oligoelemente si sunt lipsite de metale grele. Acest fapt implica o probabilitate mai mica de poluare a mediului inconjurator. In plus, prezenta acestor produse in alimentatia copiilor, are un efect pozitiv asupra dezvoltarii acestora, fiind evitat efectul daunator al pesticidelor folosite in agricultura conventionala .
Totodata, prin acest produse naturale, le trezim clientilor amintiri din gusturile copilariei lor. Am calatorit prin toata tara pentru a descoperi adevaratii producatori de produse traditionale si am asistat cum se prepara acestea, acestia respectand retele originale. Ei folosesc materia prima de la animalele din gospodariile personale, crescute bio, iar condimentele ca : usturoiul, cimbrul, rozmarinul, etc.,provin din culturi proprii. Afumarea produselor din carne se face natural cu lemn de fag sau cires.
De ce traditional?
La "CAMARA MEA" veti gasi bunatati din intreaga tara: pecie lunga afumata, ceafa legata afumata, pastrama de oaie, carnati de casa, costita afumata, branzeturi variate imbinate cu o palinca sau un vin bun. Nelipsite sunt : siropurile, dulceturile, gemurile, zacusca de vinete si ciuperci, carnea de porc in untura asa cum le preparau bunicii nostri.
Introduce-ti putina traditie in meniul dumneavoastra!
Va asteptam pe situl sponsorului pentru a gasi produse minunate
http://produse-traditionale-romanesti.ro/despre_noi.php
In 19 martie 2010 am hotarat sa deschid acest magazin, "CAMARA MEA", situat in Hala Star din Brasov. In acest magazin veti gasi atat produse traditionale romanesti dupa retete originale, cat si produse bio si eco.
O alimentatie incorecta implica suprasolicitarea organelor interne din pricina substantelor toxice introduse zi de zi in organism. O alimentatie sanatoasa si un mod de viata sanatos ne pot ajuta la prevenirea aparitiei majoritatii bolilor omului modern!
De ce bio?
Produsele bio sunt cele fara conservanti chimici si fara coloranti sintetici. Pamanturile pe care s-au dezvoltat culturile sunt netratate chimic, iar semintele nu sunt transformate genetic.
De ce eco?
Produsele eco sunt bogate in aminoacizi, vitamine, saruri minerale, oligoelemente si sunt lipsite de metale grele. Acest fapt implica o probabilitate mai mica de poluare a mediului inconjurator. In plus, prezenta acestor produse in alimentatia copiilor, are un efect pozitiv asupra dezvoltarii acestora, fiind evitat efectul daunator al pesticidelor folosite in agricultura conventionala .
Totodata, prin acest produse naturale, le trezim clientilor amintiri din gusturile copilariei lor. Am calatorit prin toata tara pentru a descoperi adevaratii producatori de produse traditionale si am asistat cum se prepara acestea, acestia respectand retele originale. Ei folosesc materia prima de la animalele din gospodariile personale, crescute bio, iar condimentele ca : usturoiul, cimbrul, rozmarinul, etc.,provin din culturi proprii. Afumarea produselor din carne se face natural cu lemn de fag sau cires.
De ce traditional?
La "CAMARA MEA" veti gasi bunatati din intreaga tara: pecie lunga afumata, ceafa legata afumata, pastrama de oaie, carnati de casa, costita afumata, branzeturi variate imbinate cu o palinca sau un vin bun. Nelipsite sunt : siropurile, dulceturile, gemurile, zacusca de vinete si ciuperci, carnea de porc in untura asa cum le preparau bunicii nostri.
Introduce-ti putina traditie in meniul dumneavoastra!
Va asteptam pe situl sponsorului pentru a gasi produse minunate
http://produse-traditionale-romanesti.ro/despre_noi.php
Maria- Administrator
Re: CAMARA MEA
mai mult decat superrrr!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Super arata toate produsele...deja inghit in sec! Felicitari pentru idee!
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
foarte faine produsele.... mie mi-a atras atentia aceasta branzica, cred ca este foarte buna
http://produse-traditionale-romanesti.ro/telemea-din-lapte-de-bivolita-aprox-500g-p-37.html
Telemea din lapte de bivolita aprox 500g
produs traditional romanesc
http://produse-traditionale-romanesti.ro/telemea-din-lapte-de-bivolita-aprox-500g-p-37.html
Telemea din lapte de bivolita aprox 500g
produs traditional romanesc
pe mine ca de obicei ma atrag dulciurile
acest serbet cred ca este tare bun
http://produse-traditionale-romanesti.ro/serbet-de-menta-380g-p-322.html
acest serbet cred ca este tare bun
http://produse-traditionale-romanesti.ro/serbet-de-menta-380g-p-322.html
Maria- Administrator
http://produse-traditionale-romanesti.ro/serbet-de-trandafir-380g-p-323.html
imi aduc aminte ca facea bunica mea
imi aduc aminte ca facea bunica mea
bebelusha18- Mamica sexy
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : medic / multe
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: produse-traditionale-romanesti.ro/
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA