Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 97 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 97 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(3)
+25
adinutzza
claudia_mami
mofturaki
bebelusha18
radumihaela36
adriana
paul_A
muraru raluca
jolinutza
roxanik
mona_mami
madalina
raruta
tit.ioana
ari05
brigitta
sandy
teodoraion
amalia-carmen
scumpetea
celina74
anka9mai
roxana ,mamica finuta
elena
Maria
29 participanți
Pagina 10 din 43
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!!!(3)
stam si noi in casa Florina ca este rece si la noi
Maria- Administrator
si eu...imi caut pe net de lucru...si apoi sa fac curat cat doarme lari...afara e urat..nici nu le-am scos azi..doar eu am fost afaara..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ce mai faci Teo, gasesti ceva?
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
nimic Florina...dar astept..trebuie sa fie ceva...numai ghinioane am....dar merg inainte....trebuie sa fiu optimista...si tot ce depinde de mine ...incepe cu atittudinea....nu trebuie sa imi plang de mila!!!!!!!!
foarte bine Teo..nu[ti pierde speranta,,,e si locul tau acolo undeva si pana la urma il vei gasi
paul_A- Mamica cocheta
La Ploiesti s-a oprit ploaia , si parca nu mai este nici frig noi iesim un pic Bafta Teo , ce-i al tau e pus deoparte
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna fetelor! Ce frig poate fi ... vine toamna! Haideti la un ceai sa ne incalzim!
Florina, bine ai revenit la noi ... in Romania! Cum a suportat Alexia drumul? :ghiveci cu flo
Florina, bine ai revenit la noi ... in Romania! Cum a suportat Alexia drumul? :ghiveci cu flo
mona_mami- Mamica cocheta
buna Mona :salutare
ce frig este si la noi,frig frig
ce frig este si la noi,frig frig
Maria- Administrator
buna seara fetele....Florina ma bucur ca ati ajuns bine, sanatosi , cat despre adaptare nu`ti fa probleme Alexia e mica si se va adapta usor, e greau acum la inceput ca era invatat cu verisorii ei si cu bunicii dar ganditi`va ca acolo e viata mult mai buna decat aici....
si apropo de placari si sotul meu a reusit sa schimbe serviciul, de luni incepe la nou loc de munca, va lucra pe autocar Romania-Italia, va stat plecat 1 luna si 2 sapt acasa, dar salariu e bun fata de cel de aici...ne va fi greu si noua fara el dar trebuie sa ne obisnuit ca daca da D-zeu si ii merge bine curand vom pleca si noi cu el...aici nu e de trait!
si apropo de placari si sotul meu a reusit sa schimbe serviciul, de luni incepe la nou loc de munca, va lucra pe autocar Romania-Italia, va stat plecat 1 luna si 2 sapt acasa, dar salariu e bun fata de cel de aici...ne va fi greu si noua fara el dar trebuie sa ne obisnuit ca daca da D-zeu si ii merge bine curand vom pleca si noi cu el...aici nu e de trait!
anka9mai- Mamica cocheta
buna Anka..va urez toate cele bune!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
bafta anka!
fetele stiti ceva de scumpiri de maine?
fetele stiti ceva de scumpiri de maine?
multumesc mult Teo si Sandy....am tot auzit si eu azi pe la radio de scumpirile de maine....uleiul, paine, benzina....inca putin si nu o sa ne mai piermite nimic
anka9mai- Mamica cocheta
Buna fetele , am iesit si noi un pic dar ne-a prins ploaia asa este fetelor este din ce in ce mai greu aici nu stiu unde vom ajunge ......... Mona beau si eu un ceai mie tare frigggggg
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
eu ma duc sa pregatesc masa ca am baietii flamanzi...revin!
anka9mai- Mamica cocheta
buna seara fetelor :salutare
dar oare toata lumea pleaca din tara
dar oare toata lumea pleaca din tara
Maria- Administrator
am mancat si noi..astazi am pus si gogosari..de la noi din gradina!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna seara fetelor
Maria azi am fost la tine si din pacate nu erai acasa, am vorbit cu sotul tau si a zis ca ai plecat in ochan cu Alexandra
Maria azi am fost la tine si din pacate nu erai acasa, am vorbit cu sotul tau si a zis ca ai plecat in ochan cu Alexandra
brigitta- Mamica de cariera
gata mi`am saturat baietii si am facut si niste snitele din parizer traditional...apropo voi ati gustat parizer de asta traditional? e batonul gros....noi nu suntem mari amatori e parizer sau cremwusti dar asta e chiar gustos si in seara asta sotul a dat comanda ca maine la munca vrea snitele din parizer....
Maria sa stii ca pana la urma multi vor pleca din tara, desi nici prin alte tari nu`i tare bine dar salariul de acolo iti permite sa traiesti decent si sa nu duci grija zilei de maine...
Sandy esti o harnicuta si la ai mei au iesit in gradina gogosarii dar eu i`am copt si i`am pus in pungi la congelator a sa am la iarna pt mancarica
Maria sa stii ca pana la urma multi vor pleca din tara, desi nici prin alte tari nu`i tare bine dar salariul de acolo iti permite sa traiesti decent si sa nu duci grija zilei de maine...
Sandy esti o harnicuta si la ai mei au iesit in gradina gogosarii dar eu i`am copt si i`am pus in pungi la congelator a sa am la iarna pt mancarica
anka9mai- Mamica cocheta
fetele eu ma duc pana la vecina, face gogosi cu branza si Alex e bagat pana la gat in aluat ....ma duc sa incec poate pot sa`laduc acasa ...pe maine! noapte buna! sa va treziti cu totii sanatosi!
anka9mai- Mamica cocheta
da si m-am intors si sotul mi-a zis caci veniti mai tarziu dar nu ati mai venitbrigitta a scris:buna seara fetelor
poate m-ai gasim un prilej sa ne intalnim
Maria- Administrator
pai nu ai vazut eva ca am tras-o de limba ieri?nu ai fost pe faza...tocmai cand ma gandeam ca vad poze proaspete cu Maria
anka9mai a scris:buna seara fetele....Florina ma bucur ca ati ajuns bine, sanatosi , cat despre adaptare nu`ti fa probleme Alexia e mica si se va adapta usor, e greau acum la inceput ca era invatat cu verisorii ei si cu bunicii dar ganditi`va ca acolo e viata mult mai buna decat aici....
Anca ce sa mai zic...nu e bine nici aicim iar eu am o stare tare nasoala , nu am deloc ce sa fac...ma plictisesc rau de tot, ce poti sa faci intr-o camera,,,mai iesim in curte dar acum cu gerul asta nu putem sta mult...in bucatarie nu pot sa-mi mai fac eu de cap. k e la comun si tre sa facem pe rand ..iti dai seama...
iar despre alexia ce sa zic..incepe sa iute de mamaie si de verisori...a gasit aici o fetita de 3 ani dar tare derbedoaica, mi-e nu-mi place deloc sa o las in preajma ei k in 2 zile deja a prins niste obiceiuri proaste...dar o mai las ca n-am incotro sa mai stea si cu ea ca n-o pot tine legata in camera, de ex acum e acolo
noi speram sa ne mutam de aici sa stam singuri intr0o garsoniera ceva, sa faca sotul naveta la servici si poate gasesc si eu ceva de lucru k tare nasol e cand nu ai ce face pur si simplu...uiar eu eram obisnuita sa stau mai mult pe afara prin gradina..offf
deocamdata nu mai zic nimic...suport situatia numai sa fim toti aici impreuna ca stiu si traiul de acasa singura ,,,asta e daca la noi in tara n-aveam ce face...lasam casa cu tot ce ne-am facut in ea si plecam printre straini sa stam la comun intr-o camera
paul_A- Mamica cocheta
sunt francezi cei cu care locuiti?
Off Florina bine ca stati impreuna! Asta e cel mai important. Si la mine va pleca sotul joi. Nu stiu cum o sa ma descurc singura cu Rares dar sprer sa reusesc doar sunt o luptatoare. Pana acum nu am mai stat singura acasa cu Rares si am emotii. Nu stiu ce o sa faca si Rares fara tati! In fine! Vom vedea noi!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 10 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA