Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 74 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 74 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concurs nou-Noi intrebam-voi raspundeti!!!
+14
anka9mai
mofturaki
brigitta
ari05
scumpetea
teodoraion
celina74
roxana ,mamica finuta
paul_A
raruta
adriana
roxanik
mona_mami
Maria
18 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: Carti Personalizate
Pagina 12 din 24
Pagina 12 din 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: Concurs nou-Noi intrebam-voi raspundeti!!!
Care este considerat drept cei mai misterios surâs din istoria artei?
Maria- Administrator
gioconda-mona lisa?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Si eu cred tot asa Teo: Gioconda-Mona Lisa
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
nu va luati dupa mine ca eu am rasp din cap..incercati google
dar este corect Teo,nu era asa greu
Maria- Administrator
Gioconda-Mona Lisa
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
care este definitia crestinismului?
Cine stie cat la suta din populatia intregii lumi este crestina?
Cine stie cat la suta din populatia intregii lumi este crestina?
pai hai raspunde maria!te sustragi?
stai ca nu eram pregatita ca venisem cu intrebare,trebuie sa intreb pe Goagal(vorba lui Vanghelie)
Maria- Administrator
astept........ :floridar:
Ansamblul religiilor la baza cărora se află credinta în persoana si învătăturile lui Iisus Cristos
Religia crestina - 33,06 %
Teo eu nu prea sunt cu biserica .... cu ocazia concursului asta ma faci sa cunosc lucruri pe care nu le stiu...nu stiu daca raspunsul e corect ...chiar sunt curioasa
Religia crestina - 33,06 %
Teo eu nu prea sunt cu biserica .... cu ocazia concursului asta ma faci sa cunosc lucruri pe care nu le stiu...nu stiu daca raspunsul e corect ...chiar sunt curioasa
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Ansamblul religiilor la baza cărora se află credinta în persoana si învătăturile lui Iisus Cristos
la fel mi-a zis si mie Google
raspuns incomplet
la fel mi-a zis si mie Google
raspuns incomplet
Ultima editare efectuata de catre Maria in Joi Oct 14, 2010 11:34 pm, editata de 1 ori
Maria- Administrator
Crestinismul este ansamblul religiilor la baza carora se afla credinta in persoana si in Iisus Cristos , religie bazata pe Noul si Vechiul Testament . crestini sun circa 33 % ,
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
este corect Lucica,asta e si scopul concursuli sainvatam lucruri noi...si eu am multe de invatat.
Maria,raspunsul tau e incomplet
Maria,raspunsul tau e incomplet
Crestinismul este ansamblul religiilor la baza carora se afla credinta in persoana si in Iisus Cristos , religie bazata pe Noul si Vechiul Testament .
crestini sun circa 33 % ,
crestini sun circa 33 % ,
roxanik- Mamica cocheta
Conform DEX (Dictionarului Explicativ al Limbii Romane) CRESTINÍSM s.n. Ansamblul religiilor la baza cărora se află credinta în persoana si învătăturile lui Iisus Cristos.
raspuns incomplet
raspuns incomplet
scumpetea- Mamica de cariera
Crestinismul este ansamblul religiilor la baza carora se afla credinta in persoana si in Iisus Cristos , religie bazata pe Noul si Vechiul Testament .crestini sun circa 33 % ,
brigitta- Mamica de cariera
scumpetea a scris:Conform DEX (Dictionarului Explicativ al Limbii Romane) CRESTINÍSM s.n. Ansamblul religiilor la baza cărora se află credinta în persoana si învătăturile lui Iisus Cristos.
scumpetea raspunsul tau este incomplet
Creștinismul este una din cele trei religii monoteiste contemporane, alături de iudaism și islam. Considerând împreună catolicii, protestanții și ortodocșii sub eticheta globală de "creștini", religia acestora este actualmente la nivel mondial cea mai importantă din punct de vedere numeric.
Creștinismul îmbină tradiții din iudaism, pe care le îmbogățește cu mărturia Noului Testament. Ca moștenitor alături de islam și iudaismul contemporan al tradiției religioase orientale, creștinismul perpetuează până în ziua de astăzi credințe și mituri născute pe malurile Eufratului acum mai bine de 5000 de ani.[1]
Cuvântul "creștin" vine din limba latină populară, de la christianus, derivat de la Hristos, deoarece Iisus/Isus din Nazareth este considerat în religia creștină ca fiind Mesia și fiul lui Dumnezeu. Cuvântul "Hristos", în limba greacă Χριστός Christós, "cel uns", este traducerea din limba ebraică a cuvântului משיחMașiah (arabă مَسيح Masīh).
Instituția specifică creștinismului este Biserica. Autoritatea doctrinală este Sfânta Scriptură sau Biblia, la care se adaugă, în ortodoxie și catolicism, tradiția Bisericii, iar pentru catolicism și Magisteriul bisericesc, reprezentat de autoritatea papei.
Crestini - 33% , ortodocsi sunt in jur de 200 de milioane (cam 2-3%)
Creștinismul îmbină tradiții din iudaism, pe care le îmbogățește cu mărturia Noului Testament. Ca moștenitor alături de islam și iudaismul contemporan al tradiției religioase orientale, creștinismul perpetuează până în ziua de astăzi credințe și mituri născute pe malurile Eufratului acum mai bine de 5000 de ani.[1]
Cuvântul "creștin" vine din limba latină populară, de la christianus, derivat de la Hristos, deoarece Iisus/Isus din Nazareth este considerat în religia creștină ca fiind Mesia și fiul lui Dumnezeu. Cuvântul "Hristos", în limba greacă Χριστός Christós, "cel uns", este traducerea din limba ebraică a cuvântului משיחMașiah (arabă مَسيح Masīh).
Instituția specifică creștinismului este Biserica. Autoritatea doctrinală este Sfânta Scriptură sau Biblia, la care se adaugă, în ortodoxie și catolicism, tradiția Bisericii, iar pentru catolicism și Magisteriul bisericesc, reprezentat de autoritatea papei.
Crestini - 33% , ortodocsi sunt in jur de 200 de milioane (cam 2-3%)
elena- Mamica cocheta
Creștinismul este una din cele trei religii monoteiste contemporane, alături de iudaism și islam. Considerând împreună catolicii, protestanții și ortodocșii sub eticheta globală de "creștini", religia acestora este actualmente la nivel mondial cea mai importantă din punct de vedere numeric.
Creștinismul îmbină tradiții din iudaism, pe care le îmbogățește cu mărturia Noului Testament. Ca moștenitor alături de islam și iudaismul contemporan al tradiției religioase orientale, creștinismul perpetuează până în ziua de astăzi credințe și mituri născute pe malurile Eufratului acum mai bine de 5000 de ani.
raspuns incomplet
Creștinismul îmbină tradiții din iudaism, pe care le îmbogățește cu mărturia Noului Testament. Ca moștenitor alături de islam și iudaismul contemporan al tradiției religioase orientale, creștinismul perpetuează până în ziua de astăzi credințe și mituri născute pe malurile Eufratului acum mai bine de 5000 de ani.
raspuns incomplet
rasp incomplet adriana...nu punctez rasp incomplete fetele :balanta:
Pagina 12 din 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: Carti Personalizate
Pagina 12 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA