Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 45 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 45 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
+20
buburuza
swe
paul_A
mofturaki
brigitta
sandy
roxanik
tit.ioana
ari05
mona_mami
celina74
amalia-carmen
raruta
elena
teodoraion
scumpetea
roxana ,mamica finuta
anka9mai
Maria
adriana
24 participanți
Pagina 15 din 42
Pagina 15 din 42 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42
Re: La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
noapte buna!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna seara dragele mele!ce mai faceti voi? Eu intru din ce in ce mai rar...trece repede timpul aici. Sunt bucuroasa ca Maria merge la gradinita si ii place! asa o sa invete repede limba. Pe Teodor nu am reusit sa il inscriu, imi trebuie contract de munca, sa il pot da la gradi...tot e bn si asa..Se aseaza lucrurile incet , incet. Va pop, sa aud numai de bine
elena- Mamica cocheta
buna seara! mai e cineva pe aici??
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
eu sunt. Ma bucur sa te cunosc ! :salutare
elena- Mamica cocheta
Buna dimineata! Sa aveti o zi frumoasa! :salutare
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
buna dimineata :dimi:
Maria eu cred ca servesc pe al doilea cafea
Maria eu cred ca servesc pe al doilea cafea
brigitta- Mamica de cariera
neata Eva!
cu placere Eva,de care vrei servesti
cu placere Eva,de care vrei servesti
Maria- Administrator
buna dimineata fetele ....am ajuns si eu la servici la cafeluta ....o zi frumoasa tuturor
Bunsa fetelor! Am ajuns si eu ... alergatura de dimineata! Lavinia cand s-a trezit zicea "nu vede tita nic" (adica, nu vede nimic fetita), era somnoroasa! Dar am plecat la cresa, putin maraici, dar i-a trecut cand a vazut-o pe "doamna losie" (rosie). Asa le spune doamnelor sau "pilu loz" (copilul roz)!!
O zi minunata sa aveti, eu plec sa fac curatenie, sa spel ... si ce mai e prin casa! ne auzim mai tarziu! Si sa caut un DVD cu Pinocji, am gasit doar carcasa goala si ii trebuia astazi Adelei la scoala! Poate il gasesc si dau o fuga la scoala!
O zi minunata sa aveti, eu plec sa fac curatenie, sa spel ... si ce mai e prin casa! ne auzim mai tarziu! Si sa caut un DVD cu Pinocji, am gasit doar carcasa goala si ii trebuia astazi Adelei la scoala! Poate il gasesc si dau o fuga la scoala!
mona_mami- Mamica cocheta
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna dimineata! Ce bine arata cafeluta , Maria!
mofturaki- Mamica sexy
Buna dimi Maria! Buna dimi fetelor! Ce faceti?
Eu sunt tare suparata. Am fost cu laptopul la reparat si are culerul crapat si model pentru laptopul meu nu se gaseste. Asa ca mai dureaza pana il fac! Nu mai pot de nervi!!!!!!!!!!!!!!1
Eu sunt tare suparata. Am fost cu laptopul la reparat si are culerul crapat si model pentru laptopul meu nu se gaseste. Asa ca mai dureaza pana il fac! Nu mai pot de nervi!!!!!!!!!!!!!!1
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
neata Ana!
imi pare rau ,sper sa rezolvi cat mai repede
imi pare rau ,sper sa rezolvi cat mai repede
Maria- Administrator
buna dimineata va zic si eu fetele! ce mai face`ti voi? vad ca o parte din voi aveti admiratori ...Teo mai stii pate la tine se concretizeaza ceva ...
eu azi is putin mai linistita, am fost la ITM si am vb cu cineva de acolo si trebuie sa imi trimit demisia prin posta si daca nici asa nu mi`o accepta le fac sesizare si vor primi control de la ITM...mai tarziu merg la posta sa iau si premiul meu trimis de Adriana....azi si de dupa-amiaza la munca, sunt tare multumita de programul meu de acum...sa nu uit sa va zic ca ieri m`am suparat pe soacra mea...ne`am dus putin la ea aseara in vizita si cocea niste vinete si nu prea a stat de vb cu noi,m`am enervat si am plecat
Mona zice`ai ca ai gasit carcasa goala la dvd? unde ai fost in kaufland? stiu ca acolo la raft sau carcasele goale, cd`urile sau dvd`urile le gasesti la casa, se procedeaza asa pt canu sunt sigilate si pot fi furate...
eu azi is putin mai linistita, am fost la ITM si am vb cu cineva de acolo si trebuie sa imi trimit demisia prin posta si daca nici asa nu mi`o accepta le fac sesizare si vor primi control de la ITM...mai tarziu merg la posta sa iau si premiul meu trimis de Adriana....azi si de dupa-amiaza la munca, sunt tare multumita de programul meu de acum...sa nu uit sa va zic ca ieri m`am suparat pe soacra mea...ne`am dus putin la ea aseara in vizita si cocea niste vinete si nu prea a stat de vb cu noi,m`am enervat si am plecat
Mona zice`ai ca ai gasit carcasa goala la dvd? unde ai fost in kaufland? stiu ca acolo la raft sau carcasele goale, cd`urile sau dvd`urile le gasesti la casa, se procedeaza asa pt canu sunt sigilate si pot fi furate...
anka9mai- Mamica cocheta
Anka stii tu cum e vorba cu soacra nu? La tine se concretizeaza! Si eu am momente cand ma supara mama soacra ff tare insa nu am ce sa fac! Tac si inghit! Ea e cea care sta cu Rares de la 12,00 la 17,00. Asta pana la 1 octombrie, dupa aceea mai vedem!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
buna dimineata! alessia imi cam face program...nu scapam de tuse si pace! acum e in "concediu medical" si imi intoarce casa pe dos...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Amalia ai incercat siropul de edera PROSPAN se numeste...eu cu el am scapat de tusele lui Alex
anka9mai- Mamica cocheta
buna dimineata, si eu tot prospan le dau fetelor , e excelent!!!
mofturaki- Mamica sexy
elena a scris:Buna seara dragele mele!ce mai faceti voi? Eu intru din ce in ce mai rar...trece repede timpul aici. Sunt bucuroasa ca Maria merge la gradinita si ii place! asa o sa invete repede limba. Pe Teodor nu am reusit sa il inscriu, imi trebuie contract de munca, sa il pot da la gradi...tot e bn si asa..Se aseaza lucrurile incet , incet. Va pop, sa aud numai de bine
buna Elena imi pare bine sa citesc ca sunteti bine,dar tu esti plecata in Gracia nu?
mult succes va doresc!
raruta a scris:Buna dimi Maria! Buna dimi fetelor! Ce faceti?
imi pare rau ..tare greu e fara..
ehehe Anka nu mai sunt adolescenta.....daca ar fi sa fie ar trebui sa indeplineasca mai multe conditii decat v-am scris eu acolo la ceva frumos si prima ar fi sa fie un om al lui Dumnezeu.....deci in nici un caz agatandu-ma pe strada ar reusianka9mai a scris:buna dimineata va zic si eu fetele! ce mai face`ti voi? vad ca o parte din voi aveti admiratori ...Teo mai stii pate la tine se concretizeaza ceva ...
eu azi is putin mai linistita, am fost la ITM si am vb cu cineva de acolo si trebuie sa imi trimit demisia prin posta si daca nici asa nu mi`o accepta le fac sesizare si vor primi control de la ITM.
multa sanatate printesei!amalia-carmen a scris:buna dimineata! alessia imi cam face program...nu scapam de tuse si pace! acum e in "concediu medical" si imi intoarce casa pe dos...
Va salut pe toate,azi a stat sefu cu noi de dimi pana acum si nu am intrat .
o zi buna va doresc!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
o zi buna va zic si eu fetele! ma pregatesc si eu de munca, acusica plec sa duc demisia la posta si dupa plec cu drag si spor la serviciu...nu am crezut ca am sa zic vrodata asa ceva
Teo eu zic sa ai incredere in viitor...sunt foarte sigura ca veti gasi un domn care sa aiba grija de voi, sa va iubeasca si sa va respecte asa cum meritati
Teo eu zic sa ai incredere in viitor...sunt foarte sigura ca veti gasi un domn care sa aiba grija de voi, sa va iubeasca si sa va respecte asa cum meritati
anka9mai- Mamica cocheta
va pup! plec la munca.....ne regasim spre seara sa aveti o zi buna!
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 15 din 42 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 15 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA