Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 126 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 126 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
+20
buburuza
swe
paul_A
mofturaki
brigitta
sandy
roxanik
tit.ioana
ari05
mona_mami
celina74
amalia-carmen
raruta
elena
teodoraion
scumpetea
roxana ,mamica finuta
anka9mai
Maria
adriana
24 participanți
Pagina 25 din 42
Pagina 25 din 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
Re: La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
o sa fie bine Anka,daca ei nu stiu sa accepte sau sa castige i\un om bun asta e
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Ai facut bine Anka !
Si eu sunt in dubii ...nu stiu ce sa fac ... sa ma intorc unde am lucrat ..aici m-ar accepta sa vin doar dupa amiaza ...dar nu-mi place si nu mai pot sa-i sufar pe patroni , s-au purtat foarte urat cu mine cand au auzit ca sunt gravida ... acum astept raspuns , cum eu nu am curajul sa-i mai privesc in ochi si sa-i rog sa-mi faca aceasta favoare , o sa vorbeasca altcineva pentru mine.... desi sunt cu inima stransa in ce-i priveste .... au si un program de week-end foarte lung ( adica toata ziua)
Si eu sunt in dubii ...nu stiu ce sa fac ... sa ma intorc unde am lucrat ..aici m-ar accepta sa vin doar dupa amiaza ...dar nu-mi place si nu mai pot sa-i sufar pe patroni , s-au purtat foarte urat cu mine cand au auzit ca sunt gravida ... acum astept raspuns , cum eu nu am curajul sa-i mai privesc in ochi si sa-i rog sa-mi faca aceasta favoare , o sa vorbeasca altcineva pentru mine.... desi sunt cu inima stransa in ce-i priveste .... au si un program de week-end foarte lung ( adica toata ziua)
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
patronii mei sunt foarte ofticati ca i`am lasat...eu sunt genul de om care muncesc si stiu sa`mi respect patronii...cat am fost la ei nu i`am deranjat cu nimic si am facut eu totul sefa acum a ramas ca oaia in glod, pt ca ea niciodata nu afacut nimic in magazin si acum is nervosi ca trebuie sa se ocupe ei de toate si suny foarte constienti ca greu gasesti un om dispus sa lucreze pe 6-7 mil de dim pana seara si sambata pana la 16...asa ca sa se spele pe cap cu firma lor!
Clina eu zic sa iti cauti in alta parte daca acolo nu`ti place sau nu esti bine primita...acum numai tu poti hotara.
Clina eu zic sa iti cauti in alta parte daca acolo nu`ti place sau nu esti bine primita...acum numai tu poti hotara.
anka9mai- Mamica cocheta
Vai, Anka ce oameni! Dar nu te lasa, ai si tu drepturile tale!
mona_mami- Mamica cocheta
m`am informat si acum nu mai exista litera I pe cartea de munca, deci nu`mi poate inchide cartea indrisciplinar dar nici alte drepturi asupra mea nu au ...acum legile sunt total schimbate, ca angajat ai dreptul sa pleci cand vrei fara sa ti se faca rau ...asa ca nu am sa le permit sa iasa tot ei bine....sa invete ca daca esti patron inainte de toate trebuie sa fii OM!
anka9mai- Mamica cocheta
Foarte bine faci Anka , ai facut mult prea mult pentru ei sunt convinsa ca vei fii multumita de ceea ce faci
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
sunt foarte multumita ca am reusit sa ies din firma asta si acum am noroc de colegi si patroni de nota 100....va pup plec la munca! vreau sa`mi schimb colegii mai devreme ca aseara am facut o bauta impreuna si au plecat de la noi direct la munca
anka9mai- Mamica cocheta
woww,anka deja te-ai imprietenit cu colegi!!!
Celina,clar nu t emai intoarce acolo daca nu esti bine primita.....in ce dmeniu lucrezi?
Celina,clar nu t emai intoarce acolo daca nu esti bine primita.....in ce dmeniu lucrezi?
Teo 2 din colegii mei sunt parieteni foarte buni cu noi....am fost impreuna la mare asta vara...ne cunoaste de multi ani
va pup ! am fugit
va pup ! am fugit
anka9mai- Mamica cocheta
anka9mai a scris:Clina eu zic sa iti cauti in alta parte daca acolo nu`ti place sau nu esti bine primita...acum numai tu poti hotara.
M-as duce duce aici pentru ca in alta parte nu pot ... nu am cu cine s-o las pa Alexia... aici as lucra doar 6 ore pe zi ..plus 2 week-end pe luna a cate 12 ore pe zi... nu prea ma descurc cu banii cu tot ajutorul din partea mamei , tatalui si matusii mele ( ei incearca sa compenseze lipsa salariului meu ).... acum sa vad daca ma mai vor ei... mama s-a certat ingrozitor cu patronul meu ... i-am ameninta si cu control din partea Ministerul Muncii pentru ca nu-mi schimbau postul cand am fost gravida cu unul mai usor
gata , plec sa ma pregatesc pentru intalnirea cu Adriana....
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna ziua fetelor ! ce mai faceti ? anka, celina. am citit ca aveti probl cu locul de munca imi pare tare rau... sper sa vi le rezolvati cat de repede
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ceau Maria, Mona ...
bine e Darius... acum ma rog de el sa faca nani... nu de alta dar abia astept sa trag si eu pe dreapta
bine e Darius... acum ma rog de el sa faca nani... nu de alta dar abia astept sa trag si eu pe dreapta
ari05- Mamica cocheta
multumim Maria, eu una pic de somn... k de obicei de cand sunt gravi... as dormi non stop
dar vad ca Dari nu vrea sa ma menajeze deloc ... el inca are chef de joaca.......
dar vad ca Dari nu vrea sa ma menajeze deloc ... el inca are chef de joaca.......
ari05- Mamica cocheta
buna Cuscra ce faci?cum e bebe in burtica?
ceau cuscra
e bine bebelina (ca eu trag sperante ca e fetita ) ... e mare ... asa a zis nenea dr ... ii bate deja inimioara ... abia astept urmatoarea ecografie sa o vad mai bine, ca acum se vedea ceva de genul unui bob de fasole
voi cum sunteti ? ce fac fetele ? noruta mea ? ai mai rezolvat ceva cu pensia aceea?
e bine bebelina (ca eu trag sperante ca e fetita ) ... e mare ... asa a zis nenea dr ... ii bate deja inimioara ... abia astept urmatoarea ecografie sa o vad mai bine, ca acum se vedea ceva de genul unui bob de fasole
voi cum sunteti ? ce fac fetele ? noruta mea ? ai mai rezolvat ceva cu pensia aceea?
ari05- Mamica cocheta
sa cresteti mari si sa scapati de greturi
Maria- Administrator
eu deocamdata numai asta imi doresc, sa scap de greturi dar din ce "incurajari" primesc... mai am de indurat vreo 2-3 luni
ari05- Mamica cocheta
inca nu Mona... la ce aparatura "ultramoderna" este in clinica unde ma duc eu la control, abia dupa 20 de saptamani dk se va vedea...si nici atunci sigur... dar ma voi duce probabil luna viitoare la un 4D in Ungaria, dk nu o sa am rabdare pana se va vedea si la ecografele de la noi ...
ari05- Mamica cocheta
ari05 a scris:ceau cuscra
sa dea Dumnezeu sa fie fetita!!
noi suntem binisor,eu lucrez de aproape o luna,noruta ar manca continuu dulciuri,e o hoata si o scumpa si o zapacita!
cu pensia nimic nu am rezolvat si nici nu am sanse!
imi pare rau sa aud asta de pensie ... :( bine ca ti-ai gasit totusi un loc de munca, ca tare greu e in ziua de azi....
cat despre dulciuri.... nu imi zi mie de-astea Darius imi cere non stop ciocolatica, bombonici, tic-tac,. etc... dar ramane cu cerutul ... eventual dk gaseste deschis dulapul unde le tin mai fura de acolo... in rest... nu-i mai dau ca a papat in vara asta cat pt 3 ani, si mi-e frica sa nu aiba probleme ...
cat despre dulciuri.... nu imi zi mie de-astea Darius imi cere non stop ciocolatica, bombonici, tic-tac,. etc... dar ramane cu cerutul ... eventual dk gaseste deschis dulapul unde le tin mai fura de acolo... in rest... nu-i mai dau ca a papat in vara asta cat pt 3 ani, si mi-e frica sa nu aiba probleme ...
ari05- Mamica cocheta
Pagina 25 din 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 25 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA