Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 126 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 126 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 2466r05Ady.Biju

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 Kaqpztbratari magice

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 69m8w9 Shop/candles

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 2moa4jsbiosens.ro

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 2ef53k2reginamaria.ro

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o cafea intre prietene !!!!!! (4)

+20
buburuza
swe
paul_A
mofturaki
brigitta
sandy
roxanik
tit.ioana
ari05
mona_mami
celina74
amalia-carmen
raruta
elena
teodoraion
scumpetea
roxana ,mamica finuta
anka9mai
Maria
adriana
24 participanți

Pagina 25 din 42 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Urmatorul

In jos

Anunt Re: La o cafea intre prietene !!!!!! (4)

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 27, 2010 5:33 pm

o sa fie bine Anka,daca ei nu stiu sa accepte sau sa castige i\un om bun asta e La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Lun Sept 27, 2010 5:34 pm

Ai facut bine Anka !

Si eu sunt in dubii ...nu stiu ce sa fac ... sa ma intorc unde am lucrat ..aici m-ar accepta sa vin doar dupa amiaza ...dar nu-mi place si nu mai pot sa-i sufar pe patroni , s-au purtat foarte urat cu mine cand au auzit ca sunt gravida ... acum astept raspuns , cum eu nu am curajul sa-i mai privesc in ochi si sa-i rog sa-mi faca aceasta favoare , o sa vorbeasca altcineva pentru mine.... desi sunt cu inima stransa in ce-i priveste .... au si un program de week-end foarte lung ( adica toata ziua)
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Sept 27, 2010 5:38 pm

patronii mei sunt foarte ofticati ca i`am lasat...eu sunt genul de om care muncesc si stiu sa`mi respect patronii...cat am fost la ei nu i`am deranjat cu nimic si am facut eu totul sefa acum a ramas ca oaia in glod, pt ca ea niciodata nu afacut nimic in magazin si acum is nervosi ca trebuie sa se ocupe ei de toate si suny foarte constienti ca greu gasesti un om dispus sa lucreze pe 6-7 mil de dim pana seara si sambata pana la 16...asa ca sa se spele pe cap cu firma lor!
Clina eu zic sa iti cauti in alta parte daca acolo nu`ti place sau nu esti bine primita...acum numai tu poti hotara.
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Sept 27, 2010 5:40 pm

Vai, Anka ce oameni! Dar nu te lasa, ai si tu drepturile tale! La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Sept 27, 2010 5:45 pm

m`am informat si acum nu mai exista litera I pe cartea de munca, deci nu`mi poate inchide cartea indrisciplinar dar nici alte drepturi asupra mea nu au ...acum legile sunt total schimbate, ca angajat ai dreptul sa pleci cand vrei fara sa ti se faca rau ...asa ca nu am sa le permit sa iasa tot ei bine....sa invete ca daca esti patron inainte de toate trebuie sa fii OM!
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Lun Sept 27, 2010 6:08 pm

Foarte bine faci Anka , ai facut mult prea mult pentru ei La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 693395 sunt convinsa ca vei fii multumita de ceea ce faci La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 658657
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Sept 27, 2010 6:13 pm

sunt foarte multumita ca am reusit sa ies din firma asta si acum am noroc de colegi si patroni de nota 100....va pup plec la munca! vreau sa`mi schimb colegii mai devreme ca aseara am facut o bauta impreuna si au plecat de la noi direct la munca La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 199844
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 27, 2010 6:17 pm

woww,anka deja te-ai imprietenit cu colegi!!!

Celina,clar nu t emai intoarce acolo daca nu esti bine primita.....in ce dmeniu lucrezi?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Sept 27, 2010 6:19 pm

Teo 2 din colegii mei sunt parieteni foarte buni cu noi....am fost impreuna la mare asta vara...ne cunoaste de multi ani La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 658657
va pup ! am fugit
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Lun Sept 27, 2010 6:24 pm

anka9mai a scris:Clina eu zic sa iti cauti in alta parte daca acolo nu`ti place sau nu esti bine primita...acum numai tu poti hotara.

M-as duce duce aici pentru ca in alta parte nu pot ... nu am cu cine s-o las pa Alexia... aici as lucra doar 6 ore pe zi ..plus 2 week-end pe luna a cate 12 ore pe zi... nu prea ma descurc cu banii cu tot ajutorul din partea mamei , tatalui si matusii mele ( ei incearca sa compenseze lipsa salariului meu ).... acum sa vad daca ma mai vor ei... mama s-a certat ingrozitor cu patronul meu ... i-am ameninta si cu control din partea Ministerul Muncii pentru ca nu-mi schimbau postul cand am fost gravida cu unul mai usor

gata , plec sa ma pregatesc pentru intalnirea cu Adriana....
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Sept 27, 2010 6:37 pm

buna ziua fetelor ! ce mai faceti ? anka, celina. am citit ca aveti probl cu locul de munca La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 740747 imi pare tare rau... sper sa vi le rezolvati cat de repede La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 693395
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Sept 27, 2010 6:40 pm

buna Laura La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Sept 27, 2010 6:42 pm

Buna Ari! Cum e Darius? La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Sept 27, 2010 6:43 pm

ceau Maria, Mona ...

bine e Darius... acum ma rog de el sa faca nani... nu de alta dar abia astept sa trag si eu pe dreapta La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Sept 27, 2010 6:45 pm

Pai atunci somnic usor sa aveti! La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 202501
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Sept 27, 2010 6:46 pm

poate esti mai obosita tu ca si el La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Sept 27, 2010 6:48 pm

multumim La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 611610 Maria, eu una pic de somn... k de obicei de cand sunt gravi... as dormi non stop La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 199844
dar vad ca Dari nu vrea sa ma menajeze deloc ... el inca are chef de joaca....... La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 943159
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 27, 2010 6:50 pm

buna Cuscra ce faci?cum e bebe in burtica?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Sept 27, 2010 6:55 pm

ceau cuscra La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 869129
e bine bebelina (ca eu trag sperante ca e fetita La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 611610 ) ... e mare ... asa a zis nenea dr ... ii bate deja inimioara ... abia astept urmatoarea ecografie sa o vad mai bine, ca acum se vedea ceva de genul unui bob de fasole La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 943159

voi cum sunteti ? ce fac fetele ? noruta mea ? ai mai rezolvat ceva cu pensia aceea?
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Sept 27, 2010 7:01 pm

sa cresteti mari si sa scapati de greturi La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Sept 27, 2010 7:03 pm

eu deocamdata numai asta imi doresc, sa scap de greturi La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 955206 dar din ce "incurajari" primesc... mai am de indurat vreo 2-3 luni La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 496116
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Sept 27, 2010 7:04 pm

Inca nu stii ce e? La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Sept 27, 2010 7:10 pm

inca nu Mona... la ce aparatura "ultramoderna" este in clinica unde ma duc eu la control, abia dupa 20 de saptamani dk se va vedea...si nici atunci sigur... dar ma voi duce probabil luna viitoare la un 4D in Ungaria, dk nu o sa am rabdare pana se va vedea si la ecografele de la noi ...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 27, 2010 7:11 pm

ari05 a scris:ceau cuscra La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 869129
e bine bebelina (ca eu trag sperante ca e fetita La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 611610 ) ... e mare ... asa a zis nenea dr ... ii bate deja inimioara ... abia astept urmatoarea ecografie sa o vad mai bine, ca acum se vedea ceva de genul unui bob de fasole La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 943159

voi cum sunteti ? ce fac fetele ? noruta mea ? ai mai rezolvat ceva cu pensia aceea?

sa dea Dumnezeu sa fie fetita!!

noi suntem binisor,eu lucrez de aproape o luna,noruta ar manca continuu dulciuri,e o hoata si o scumpa si o zapacita!

cu pensia nimic nu am rezolvat si nici nu am sanse!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Sept 27, 2010 7:15 pm

imi pare rau sa aud asta de pensie ... :( bine ca ti-ai gasit totusi un loc de munca, ca tare greu e in ziua de azi....

cat despre dulciuri.... nu imi zi mie de-astea La o cafea intre prietene !!!!!! (4) - Pagina 25 199844 Darius imi cere non stop ciocolatica, bombonici, tic-tac,. etc... dar ramane cu cerutul ... eventual dk gaseste deschis dulapul unde le tin mai fura de acolo... in rest... nu-i mai dau ca a papat in vara asta cat pt 3 ani, si mi-e frica sa nu aiba probleme ...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 42 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum