Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 99 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 99 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
castigatoare concurs ''mamica mea esti sexy'!
+10
mofturaki
anka9mai
brigitta
Diana
paul_A
Maria
roxanik
celina74
scumpetea
teodoraion
14 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: haine-accesorii-cosmetice.blogspot.com
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: castigatoare concurs ''mamica mea esti sexy'!
multumesc
si pentru ca atunci cand am pus poza in concurs, pe aceasta am vrut sa o pun dar am ratacit-o ...acum am venit cu ea k doar e in tema
si pentru ca atunci cand am pus poza in concurs, pe aceasta am vrut sa o pun dar am ratacit-o ...acum am venit cu ea k doar e in tema
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Diana,Florina este in tara si nu are net,ne spune la intoarcere daca ia placut bluzita
Maria- Administrator
Diana a scris:ai primit bluzita? iti place? cum e?
Diana, nu am primit coletul de la tine, toate celelalte le-am gasit acasa, dar acesta nu a ajuns...nu stiu ce s-a intamplat cu el
merci oricum, imi pare tare rau ca nu a ajuns
paul_A- Mamica cocheta
e imposibil sa nu il fi primit Florina din moment ce l-am trimis de 2 luni. si coletele nu au cum sa se piarda. cand sunt pierdute inseamna ca din greseala ajung la alta posta implicit alt oras situatie in care posta returneaza coletul destinatarului. ca doar nu il pierde soferul din masina. nu stiu ce sa zic. nu am mai patit asta desi am trimis zeci de colete. poate chiar sute. te rog sa cauti bine si sa te asiguri ca nu l-a ratacit persoana care l-a ridicat. sau poate a uitat de el. sincer nu stiu ce sa zic si nu stiu cum e posibil sa se intample asa ceva. mi se pare sincer jignitor sa ma acuze adriana ca nu am trimis coletul. chiar nu stau intr-o bluzita si nu imi pun obrazul la bataie pentru o bluza.
Diana- Sponsor
Diana draga, nu cred ca e cazul sa ne suparam sau sa iasa vreo discutie de aici
eu am intrebat si la posta, mi-a spus ca tot ce a fost pe numele meu le-a dat soacrei, oricum eu cred ca nu a ajuns, ori l-au ratacit pe la posta , la soacra-mea n-a ajuns ca mi-l dadea, nu avea ea ce sa faca cu el
asta e ...n-am avut noroc de el
dar nu e cazul sa ne cartam sau suparam , eu te cred ca l-ai trimis, asta e...ghinionul meu ca nu am fost acasa sa merg eu sa intreb de el
eu am intrebat si la posta, mi-a spus ca tot ce a fost pe numele meu le-a dat soacrei, oricum eu cred ca nu a ajuns, ori l-au ratacit pe la posta , la soacra-mea n-a ajuns ca mi-l dadea, nu avea ea ce sa faca cu el
asta e ...n-am avut noroc de el
dar nu e cazul sa ne cartam sau suparam , eu te cred ca l-ai trimis, asta e...ghinionul meu ca nu am fost acasa sa merg eu sa intreb de el
paul_A- Mamica cocheta
o Diana,nu e cazul,te credem pe cuvant,ca l-ai trimis,nu cred ca Adriana te ar acuza de ceva!!!...eu am vazut ca florina a AVUT o atitudine frumoasa..nu te-a acuzat de nimik,,,deci Adriana nici atat!!......se mai intampla!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
dupa indelungi cautari am gasit poza cu chitanta coletului trimis catre Florina. dupa cum vedeti e scris si data cand e trimis
click pe link ca sa vedeti chitanta.maine o sa ma duc la posta cu chitanta si o sa intreb de colet sa vedem pe unde e si daca a ajuns sau nu la destinatar
click pe link ca sa vedeti chitanta.maine o sa ma duc la posta cu chitanta si o sa intreb de colet sa vedem pe unde e si daca a ajuns sau nu la destinatar
Diana- Sponsor
deci fetele ati vazut dovada depunerii coletului .discutia e incheiata.acum urmeaza ca cei de la posta sa dea socoteala ..e politica lor ca daca in 6 luni nu e primit poti face reclamatie...dar acum nu stiu daca l-ai pus cu valoare..in fine cred ca e cazul sa cerem niste scuze...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
nu am pus cu valoare coletul. dar o sa merg maine cu chitanta la posta sa vad pe unde a ajuns coletul si poate il pot returna cei de la posta
Diana- Sponsor
ciudat e ca nu s-a intors la tine...asa ar fi fost normal..dar sa vedem ce zic cei de la posta daca sustin ca l-au predat sau nu..
pai banuiesc ca l-au predat ca doar nu l-au tinut la ele. undeva cred ca s-a ratacit. maine sper sa ajung la posta si va instiintez
Diana- Sponsor
EXISTA DOVADA TRIMITERII,,DACA AU EXISTAT SUSPICIUNI
AM PUS SA SE VADA SI AICI!~!!
AM PUS SA SE VADA SI AICI!~!!
sandy- Mamica cocheta
eu nu stiu deloc ce sa zic , unde ar putea fi...se pare ca posta sau postarita de la mine isi cam face de cap, stiind ca eu nu sunt acasa
paul_A- Mamica cocheta
da.e posibil se profita atunci cand sunt trimise fara valoare...pe mine nu ma mai lasa aici sa pun fara valoare...se pune val cea mai mik...20 lei..asa ca-n dragos-voda!
sandy- Mamica cocheta
am fost astazi la posta si mi s-a spus exact ce am spus si eu. daca coletul ajungea intr-o destinatie gresita sau nu a fost ridicat de destinatar venea retur la mine. a spus sa fac o reclamatie si se va afla unde e coletul. maine sper sa reusesc sa o fac.
dupa ce am aratat poza cu chitanta ce demonstreaza ca am trimis, si dupa ca tot eu umblu la posta nici macar un scuze nu am vazut din partea celor care m-au acuzat ca nu am trimis si care m-au facut neseriosi. cum am pus poza cu chitanta a si disparut postura cu convorbirea lui adriana in care ma acuza ca nu am trimis...
dupa ce am aratat poza cu chitanta ce demonstreaza ca am trimis, si dupa ca tot eu umblu la posta nici macar un scuze nu am vazut din partea celor care m-au acuzat ca nu am trimis si care m-au facut neseriosi. cum am pus poza cu chitanta a si disparut postura cu convorbirea lui adriana in care ma acuza ca nu am trimis...
Diana- Sponsor
eu in numele intregii echipe,si a celor ce te-au "jignit"..intr-un fel sau altul..Diana iti spun ca imi pare rau de toate discutiile aparute,inteleg ca te-ai aflat intr-o postura ,pe care nu ne-am fi dorit-o nici una din noi,dar s-a intamplat...si sper sa imi accepti scuzele,si sa putem trece peste asta!!..
eu iti multumesc ptr toata intelegerea.si iti multumesc de sponsorizare!
eu iti multumesc ptr toata intelegerea.si iti multumesc de sponsorizare!
sandy- Mamica cocheta
sandy nu ai de ce sa iti ceri scuze in numele nostru .....
diana am sters acea discutie pentru a a fost o convorbire privata ,
diana am sters acea discutie pentru a a fost o convorbire privata ,
si linkul catre chitanta va fi sters..cum am spus nu putem lasa adresele membrilor sa fie vazute de catre oricine..
nu e nevoie sa imi ceara scuze cele care nu m-au acuzat...era din partea celorlalte. in fine..
mersi mult sandy
mersi mult sandy
Diana- Sponsor
atata timp cat ati vazut dovada ca am trimis coletul puteti sterge linkul
Diana- Sponsor
gata fetele nu mai fiti suparate
anka9mai- Mamica cocheta
maine seara merg la posta sa fac reclamatia. sa vedem ce se rezolva.pana la proba contrarie ma abtin si eu de la acuzatii
Diana- Sponsor
Diana, e alegerea ta daca vrei sa faci reclamatie sau nu, tot ce stiu , e ca eu nu am primit nici un colet de la tine, sau poate crezi ca eu am primit bluzita si mint, crezi ca mai vreau una? nu cred ca eu sunt cea care trebuie acuzata de incidentul asta
paul_A- Mamica cocheta
in cazul de fata,nimeni nu poate fi acuzat de nimik,Diana a facut dovada trimiterii coletului,iar tu Florina,esti o persoana de toata increderea si stima noastra,te cunoastem si stim ce fel de om esti!!..
eu spun doar ca ne linistim sa asteptAm raspusul si constatarile o.p..la care se va face reclamatia
eu spun doar ca ne linistim sa asteptAm raspusul si constatarile o.p..la care se va face reclamatia
sandy- Mamica cocheta
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Concurs - **** Mamica mea esti sexxy !!!!****
» Castigatoare concurs *** O mamica ciufulita!**
» Romania,esti frumoasa!
» Concurs **** O mamica ciufulita****
» Felicitari - Mamica cocheta!!!!
» Castigatoare concurs *** O mamica ciufulita!**
» Romania,esti frumoasa!
» Concurs **** O mamica ciufulita****
» Felicitari - Mamica cocheta!!!!
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: haine-accesorii-cosmetice.blogspot.com
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA