Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 131 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 131 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Plimbare cand e frig
+3
sandy
Maria
lory16
7 participanți
Pagina 1 din 1
Plimbare cand e frig
Buna,mamicilor cochete!Pentru ca sunt o proaspata mamica(desi mai in varsta decat multe alte mamici)am destul de multe dileme.Asa ca o sa va intreb pe voi.Iesiti cu bebelusul afara cand este frig?Si daca da,unde?In parc sau in jurul blocului?Il infofoliti sau il imbracati normal?Astept sa ma lamuriti.Multumesc.
lory16- Mamica incepator
- Varsta : 51
Re: Plimbare cand e frig
buna Lory,ne bucuram ca esti alaturi de noi!
copii mei sunt putin mai mari,dar imi aduc aminte ca atunci cand erau bebelusi ieseam zilnic afara,chiar si iarna,bineinteles cu exceptia zilelor geroase...
poate vin fete care au acum bebelusi si care stiu mai bine :floridar:
copii mei sunt putin mai mari,dar imi aduc aminte ca atunci cand erau bebelusi ieseam zilnic afara,chiar si iarna,bineinteles cu exceptia zilelor geroase...
poate vin fete care au acum bebelusi si care stiu mai bine :floridar:
Maria- Administrator
buna Lory...e normal sa-l scoti cate un pic si daca e mai racoare afara...daca il vei tine in casa va fi foarte sensibil,si aerul ii face foarte bine!!..cat despre imbracaminte..cred ca nu trebuie infofolit..daca e prea imbracat,se supraincalzeste,transpira si asa poate raci mult mai repede!!.
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Multumesc.Eu o scot zilnic afara chiar daca nu mergem in parc.Problema cu imbracamintea este ca bebelina nu suporta sa fie foarte imbracata si caciulita nu o suporta deloc.Noroc ca este micuta si nu o poate scota singura.
lory16- Mamica incepator
Are doar 3 luni si e mica sa si dea caciula jos singura,poate iarna viitoare va incerca
Maria- Administrator
sa vedeti fetelor cum ii scoate aici afara...sunt bebei nou nascuti si ii scot afara, pe vant si frig(nu sunt temperaturi f scazute, 9 -10 grade) ii imbraca bine cu geaca dar in cap nimic...am ramas blocata..eu ii infofoleam cu doua caciuli si fular cand ii scoteam iarna afara....si acum le dau afara sapca, ceva pe cap la ce vant bate, si astia se uita ciudat la noi :brrrr:
elena- Mamica cocheta
...da..ce sa zic nici asa!!..dar ce sa spun daca nu se imbolnavesc!!..cine stie totusi e riscant...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
nu as risca sa ies fara caciulita chiar daca scandalul este destul de mare(toti vecinii stiu ca iesim la plimbare)
lory16- Mamica incepator
Noi avem probleme cu papucii ... mereu ar vrea desculta ...Lavinia, cea mica, bineinteles ... imediuat deschide usa la bucatarie si tusti afara ... desculta ... nu se uita ca ploua sau e noroi ... asa a fugit pana in gradina dupa zmeura, zilele trecute ... si acum e bocna ... dar e vesele, si zglobie, chiar daca ara muci pana-n gura ...
Trebuie invatati si cu frigul de mici ... altfel devin prea sensibili!
Trebuie invatati si cu frigul de mici ... altfel devin prea sensibili!
mona_mami- Mamica cocheta
elena a scris:sa vedeti fetelor cum ii scoate aici afara...sunt bebei nou nascuti si ii scot afara, pe vant si frig(nu sunt temperaturi f scazute, 9 -10 grade) ii imbraca bine cu geaca dar in cap nimic...am ramas blocata..eu ii infofoleam cu doua caciuli si fular cand ii scoteam iarna afara....si acum le dau afara sapca, ceva pe cap la ce vant bate, si astia se uita ciudat la noi
asa sunt si aici, si eu am ramas socata cand am vazut bebelusi de 2-3luni , abia deschideau ochii si ii tinea afara pe un frig imbracati cugecute dar cu capul gol ...eu aveam dres pe sub pantaloni, si Alexia lafel bineinteles
acum m-am obisnuit sa-i vad mereu asa, nu ma mai socheaza...si probabil nu se mai imbolnavesc asa repede
nici eu nu sunt o adepta ainfofolitului , Alexia e nascuta toamna, si din primele zile de cand am adus-o acasa , am scos-o afara
cand era era micuta o scoteam dupa ceas 10 minute, 20 ,apoi o jumatate de ora
iar de imbracat o imbracam ca pe mine, adica cat de gros ma imbracam eu asa o imbracam si pe ea
si n-am avut probleme inafara de simplele raceli
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Si atunci sa risti sa iesi cu copilul cat mai dezbracat ca poate il calesti
lory16- Mamica incepator
buna lory si bine ai venit alaturi de noi .... eu l-am scos pe gabi in fiecare zi afara , ieseam mai putin cand era ceata si ploaie ...... de imbracat nu l-am imbracat excesiv de gros pentru ca el transpira foarte tare ..... eu cred ca nu este bine sa infofolesti copilul foarte mult ....... mai vad prin parec acum cand este cald totusi copii foarte gros imbracati, la iarna ce le-o da pe ei?
ca sa iti dai seama daca ii este cald sau rece bagi manuta sus la gatut, pe spate, daca este calduta ii este bine ..... sa nu ii incerci manutele ....ele pot fi mereu reci ! sau calde ...... depinde de copil, persoana
ca sa iti dai seama daca ii este cald sau rece bagi manuta sus la gatut, pe spate, daca este calduta ii este bine ..... sa nu ii incerci manutele ....ele pot fi mereu reci ! sau calde ...... depinde de copil, persoana
medicul nostru de familie ne spunea sa-i imbracam cum ne imbracam noi si sa le dam inca o haina in plus pentru copilasi
Maria- Administrator
da maruia, exact asa am facut si eu ..... doar ca acum eu sunt in pulovar si gabi in tricou ..... vorbesc afara ..... asa il scot, maiou, tricou si o gecuta subtire ...... eu in pulovar haina groasa ..... dar el alearga, nu sta o secunda pe cand eu inghet de frig pe banca
Da,Maria si mie mi-a spus doctorul acelasi lucru doar ca eu vad foarte multi copii infofoliti(adica 2 caciulite,manusi si gecute groase) de aceea ma gandeam ca poate nu procedez eu corect.Si totusi in decembrie cu ce s-o mai imbrac daca acum ii pun toate astea pe ea?
lory16- Mamica incepator
cum sai pui de acum 2 caciuli sau manusi .... mi se pare ridicol ..... eu nici iarna nui pun 2 caciuli lui gabita ...... nu zic sa ti copilu sa inghete de frig dar nici sal imbraci sa nu se poata misca
Subiecte similare
» Azi , maine ... sau cand ???
» Biberonul ....pana cand ...???
» Cand e timpul sa arunci cosmeticele ?
» Cand vorbim despre sex cu cei mici?
» unde aruncati medicamentele cand expira?
» Biberonul ....pana cand ...???
» Cand e timpul sa arunci cosmeticele ?
» Cand vorbim despre sex cu cei mici?
» unde aruncati medicamentele cand expira?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA