Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 132 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 132 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Uleiul de argan
5 participanți
Pagina 1 din 1
Uleiul de argan
Supranumit şi aurul Marocului, acest ulei este deosebit de apreciat pe pieţele occidentale şi nu numai pentru calităţile sale nutritive.
În afara calităţilor nutritive şi de îngrijire, uleiul de argan reprezintă şi o preţioasă sursă de venit pentru tribul Berber, femeile acestui trib fiind cele care extrag uleiul prin metodele tradiţionale.
Pentru uz cosmetic, uleiul de argan are efect de regenerare şi anti-rid şi este benefic pentru pielea uscată, pentru acnee, psoriazis, eczme, riduri. Bogat în acizi graşi şi vitamina E, antioxidanţi, polifenoli, squalene, Omega 9 şi Omega 6, uleiul de argan este şi acum principalul produs utilizat pentru îngrijirea pielii, a părului şi a unghiilor în Maroc.
Eu personal il folosesc de aproape 1 an zilnic si inca n-am terminat o sticluta.Indicat ar fi sa fie folosit cel natural si nu cel din industria cosmetica ce contine si componente chimice.
În afara calităţilor nutritive şi de îngrijire, uleiul de argan reprezintă şi o preţioasă sursă de venit pentru tribul Berber, femeile acestui trib fiind cele care extrag uleiul prin metodele tradiţionale.
Pentru uz cosmetic, uleiul de argan are efect de regenerare şi anti-rid şi este benefic pentru pielea uscată, pentru acnee, psoriazis, eczme, riduri. Bogat în acizi graşi şi vitamina E, antioxidanţi, polifenoli, squalene, Omega 9 şi Omega 6, uleiul de argan este şi acum principalul produs utilizat pentru îngrijirea pielii, a părului şi a unghiilor în Maroc.
Eu personal il folosesc de aproape 1 an zilnic si inca n-am terminat o sticluta.Indicat ar fi sa fie folosit cel natural si nu cel din industria cosmetica ce contine si componente chimice.
Rania- Mamica incepator
- Varsta : 34
Joburi/Distractii : Studenta
Re: Uleiul de argan
foarte interesant ulei Rania,eu nu am auzit de el pana acum...multumim mult! :hug:
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Re: Uleiul de argan
oo..ce bine ar fi dar de unde sa luam din ala natural.???????????..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA