Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 107 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 107 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (8)
+24
jolinutza
elena_florescu
claudia_mami
sandy
scumpetea
tit.ioana
celina74
ari05
mona_mami
amalia-carmen
bebelusha18
mofturaki
elena
raruta
crina_oc
anka9mai
cecilia_7625
teodoraion
paul_A
roxanik
Raluca30
Maria
roxana ,mamica finuta
adriana
28 participanți
Pagina 9 din 42
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (8)
si noi avem problema asta crina, fac pe la geamuri pentru ca se face condens .... noi am cumparat la fel sprey anti mucegai si sterg .... plus ca am mai luat inca niste aparate micute cu un praf care devine apa, nu stiu cum se numeste exact, nu scrie pe cutie ..... dar apare ....esrte intradevar o problema grava
Va pup si va doresc o seara placuta ... Poate revin mai inspre seara ...!
mona_mami- Mamica cocheta
pupici mona si o seara placuta si tie .... mai bantui si eu putin, gabi vrea sa ne jucam , asa ca nu mai pot amana joaca
Acu' chiar plec! M-am tot intors ... boala grea pe aici!
mona_mami- Mamica cocheta
fetele da eu v`am zis ca aseara am avut la noi in visita pe Daria, prietena lui Alex si a facut o gafa de milioane?
Alex al meu a stricat tv`ul din sufragerie... a vazut la mama mea cum intoarce Tv`ul ca sa vada de pe pat si a vrut sa fie domn cu iubita lui sa ii intoarca tv`ul sa vada de pe pat si l`a intors de tot.... important este ca a stricat doar carcasa
Alex al meu a stricat tv`ul din sufragerie... a vazut la mama mea cum intoarce Tv`ul ca sa vada de pe pat si a vrut sa fie domn cu iubita lui sa ii intoarca tv`ul sa vada de pe pat si l`a intors de tot.... important este ca a stricat doar carcasa
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
ooooooooo....ce gentelman e Alex
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
asa ca da teo??? fetele ptmucegai cumparati produsul antimucegai de la SANO e f bun
anka9mai- Mamica cocheta
noi mergem la nani...suntem obositi pe maine! noapte buna!
anka9mai- Mamica cocheta
noapte buna!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna dimineata!!!
multumim de toata tratatia Roxi si ma servesc si eu cu o cafea
bafta copilasilor la serbare si te asteptam cu poze de la serbare
si noi avem serbarea maine,dar Gabi azi dimineata sa trezit cu nasul infundat,sper sa fie bine pe maine
multumim de toata tratatia Roxi si ma servesc si eu cu o cafea
bafta copilasilor la serbare si te asteptam cu poze de la serbare
si noi avem serbarea maine,dar Gabi azi dimineata sa trezit cu nasul infundat,sper sa fie bine pe maine
Maria- Administrator
buna dimineata mamici! frumoase bunatati ne`aipregatit Roxi multumim din suflet!
si Alex al meu s`a trezit azi cu nasul infundat
bafta multa coplasilor tai roxi la serbare, asteptam poze...si Alex al meu va avea serbare vineri mi`a zis aseara ca abia asteapta sa vina serbarea si sa spuna poezia ca sa scape de mine ca`l pus in ficare zi sa o repete si mai tare il asteapta pe mos craciun
si Alex al meu s`a trezit azi cu nasul infundat
bafta multa coplasilor tai roxi la serbare, asteptam poze...si Alex al meu va avea serbare vineri mi`a zis aseara ca abia asteapta sa vina serbarea si sa spuna poezia ca sa scape de mine ca`l pus in ficare zi sa o repete si mai tare il asteapta pe mos craciun
anka9mai- Mamica cocheta
neata fetele, am ajuns si eu la cafeluta, astazi am avut munca de teren si abia am ajuns la servici inghetata .... dar acum ma dezghet cu cafeluta
mult succes piticilor la serbare si abia astept sa vad pozicile ..... noi o avem vineri !
mult succes piticilor la serbare si abia astept sa vad pozicile ..... noi o avem vineri !
vineri avem si noi serbare!...offf sunt stresata, sotul a plecat azi la Medias, sper sa ajunga bine, sanatos
anka9mai- Mamica cocheta
Adriana, m-am trezit cu o durere de cap
printesa mea tocmai a luat micul dejun si acum se uita la baby einstein
bafta tuturor la serbare! ce frumos! sa faceti multe poze eu abia astept si eu prima serbare a Alessiei
printesa mea tocmai a luat micul dejun si acum se uita la baby einstein
bafta tuturor la serbare! ce frumos! sa faceti multe poze eu abia astept si eu prima serbare a Alessiei
crina_oc- Mamica sexy
paul_A a scris:off Crina si eu ma confrunt cu aceasi problema de 4 luni, de cand am venit aici...nu am stiut deloc ce sa cumpar special pentru mucegai si am tot spalat cu detergent de rufe, in fiecare dimineata se stie, frec mucegaiul de pe pereti
Mucegaiul dispare daca speli cu clor peretii.... si eu mai am probleme din astea
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna dimineata!!
su per de voi ca mergeti la serbare, si eu mergem mereu cand eram acasa, ba la fratele meu, ori la nepotele ...abia astept sa merg si eu la anul cu Alexia k deja stie o poezie si vreo 3 cantecele...toata ziua canta prin casa *Mo tutuunnn, mo tutuuunnnn!!*
su per de voi ca mergeti la serbare, si eu mergem mereu cand eram acasa, ba la fratele meu, ori la nepotele ...abia astept sa merg si eu la anul cu Alexia k deja stie o poezie si vreo 3 cantecele...toata ziua canta prin casa *Mo tutuunnn, mo tutuuunnnn!!*
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
eu am patit de foarte multe ori sa spal cu clor si in cateva zile sa apara la loccelina74 a scris:paul_A a scris:off Crina si eu ma confrunt cu aceasi problema de 4 luni, de cand am venit aici...nu am stiut deloc ce sa cumpar special pentru mucegai si am tot spalat cu detergent de rufe, in fiecare dimineata se stie, frec mucegaiul de pe pereti
Mucegaiul dispare daca speli cu clor peretii.... si eu mai am probleme din astea
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele
va salut...si eu am probleme cu mucegaiul...
sunt nervoasa ca azi am avut sedinta cu seful si un ''drag'' coleg a spus ca eu si colega mea stam toata ziua de vorba si nu suntem serioase si ,,..intr-un fel ca nu ne facem treaba de cand sunt eu...si ca el saracul are prea multa treaba pe cap...
zici ca suntem la gradi : -SEFU, CORINA SI TEO NU SE JOACA CU MINE ...
in fine tot felul de oameni in lumea asta
va salut...si eu am probleme cu mucegaiul...
sunt nervoasa ca azi am avut sedinta cu seful si un ''drag'' coleg a spus ca eu si colega mea stam toata ziua de vorba si nu suntem serioase si ,,..intr-un fel ca nu ne facem treaba de cand sunt eu...si ca el saracul are prea multa treaba pe cap...
zici ca suntem la gradi : -SEFU, CORINA SI TEO NU SE JOACA CU MINE ...
in fine tot felul de oameni in lumea asta
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
da....chiar si cu clor daca dau reapare imediat....savo mi se pare mai bun
Teo, ce coleg "paracios" ai .....e aiurea cand iti baga strambe colegii, sper ca sefu tau stie sa aprecieze adevarul
Teo, ce coleg "paracios" ai .....e aiurea cand iti baga strambe colegii, sper ca sefu tau stie sa aprecieze adevarul
crina_oc- Mamica sexy
asa patesc si eu la munca Teo....asta e dezavantajul celui nou....tu esti secretara? unde anume? la o firma?
fetele uitat`ti de clor si folosit antimucegai de la SANO e f bun....si la vara schimbati varul de pe pereti
fetele uitat`ti de clor si folosit antimucegai de la SANO e f bun....si la vara schimbati varul de pe pereti
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 9 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA