Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 109 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 109 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (8)
+24
jolinutza
elena_florescu
claudia_mami
sandy
scumpetea
tit.ioana
celina74
ari05
mona_mami
amalia-carmen
bebelusha18
mofturaki
elena
raruta
crina_oc
anka9mai
cecilia_7625
teodoraion
paul_A
roxanik
Raluca30
Maria
roxana ,mamica finuta
adriana
28 participanți
Pagina 18 din 42
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (8)
noi am fost pe la pranz...brrrrrrrrrrrrrrr! Alessia se reface...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
buna fetelor...e ger dar ma bucur ca e zapada..astazi baietii mei au fost cu saniuita...super s-au distrat ...eu am avut treaba si nu i-am insotit ,dar m-am bucurat de fericirea lor...pup!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Plec la un chef (doar eu!!! ) !!! Ne auzim mai tarziu ... sau poate maine!!
mona_mami- Mamica cocheta
oho...distractie maxima Mona!!
sandy- Mamica cocheta
am sosit la un ceiut asa pe seara
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna seara
Distractie lacuta Mona si ..sa fi cuminte, da?? :hug:
super poza de la semnatura Amalia, doua frumoase, vesele
Distractie lacuta Mona si ..sa fi cuminte, da?? :hug:
super poza de la semnatura Amalia, doua frumoase, vesele
elena- Mamica cocheta
buna cecilia
buna elena ..ce mai faci...ce mai face frumoasa mea -Maria!!
sandy- Mamica cocheta
imi place foarte mult culoarea asta roz-lilateodoraion a scris:
ce atenta esti..acum te fac mova
foarte frumosi copii vostri la serbare :hug:
crina_oc- Mamica sexy
Buna sandy :hug: I-am bagat la somn , adica tati, a facut armata cu ei, azi e si el liber...cu mine fac ce vor ei, degeaba tip la ei, el are alta autoritate.Voi ce faceti? sunteti bine? v-ati dat cu saniutza?ce frumos este in tara acum, in preajma sarbatorilor :scriu1: aici nu se simte ...nimik... ooffsandy a scris:buna cecilia
elena- Mamica cocheta
suntem bine ,multumesc
s-au dat baietii eu aveam treaba
te cred ca ti-e greu,iti suntem alaturi ...multi pupici!!!
seara placuta!!
s-au dat baietii eu aveam treaba
te cred ca ti-e greu,iti suntem alaturi ...multi pupici!!!
seara placuta!!
sandy- Mamica cocheta
O seara frumoasa va doresc fetelor! Eu ma retrag alaturi de Edi la un film!
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
Plec si eu sa fac baie, apoi in pat..o seara placuta va doresc sa ne auzim cu bine maine :hug:
elena- Mamica cocheta
buna seara
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Am sosit ... sunt plina de fum ...... Vorbim maine ca e ... somnoroasa Lavinia si nu vrea decat cu mine sa faca nani!
noapte buna! sa ne trezim sanatosi de dimineata...si eu cu toate ca ma doare ingrozitor gatul si ma simt cam rau
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna dimineata fetele, am revenit si eu la cafeluta : : : am fost plecati la tara sa taiem porcul , ieri cand am ajuns acasa am facut carnatii am topit cateva jumarii, ...... deja am inceput pregatirile , astazi as vrea sa merg cu gabi ;la biserica sa il impartasesc dar deocamdata este foarte frig afara ca sa plecam ....... o duminica frumoasa tuturor
buna dimineata..fetelor
buna Adriana,si noi am taiat porcul...
buna Adriana,si noi am taiat porcul...
sandy- Mamica cocheta
buna sandy , ieri chiar a fost o zi perfecta pentru taiat procii, te-ai apucat de preparate?
fetele am o mare problema, acum gabi a facut treaba mare ...... vreau sa va spun ca este plin de viermisori ..... ce ma fac?..... el nu a avut viermisori pana acum , ce sai dau? ...... sunt tare speriata!
fetele am o mare problema, acum gabi a facut treaba mare ...... vreau sa va spun ca este plin de viermisori ..... ce ma fac?..... el nu a avut viermisori pana acum , ce sai dau? ...... sunt tare speriata!
Buna dimineata, dragele mele! Vin si eu la o cafea!
Adriana, da-i Zentel, e bun pentru toate tipurile de viermi. este sub forma de siropel pentru varsta lui ... ii dai, de ex, astazi si repeti tratamentul peste o saptamana ... sa-l dai pe stomacum gol, dimineata!
De asemenea, la trei luni, iar procedezi la fel.
Si foarte, foarte important ... eviti dulciurile in aceasta perioada si laptele, e un antidot pentru viermi.
Vor trece repede, toti copii fac ... Tratamentul trebuie luat si de cei din jurul lui (mama, tata), dar sub forma de pastile ... Procedura e asemanatoare ... Sanatate multa!
Adriana, da-i Zentel, e bun pentru toate tipurile de viermi. este sub forma de siropel pentru varsta lui ... ii dai, de ex, astazi si repeti tratamentul peste o saptamana ... sa-l dai pe stomacum gol, dimineata!
De asemenea, la trei luni, iar procedezi la fel.
Si foarte, foarte important ... eviti dulciurile in aceasta perioada si laptele, e un antidot pentru viermi.
Vor trece repede, toti copii fac ... Tratamentul trebuie luat si de cei din jurul lui (mama, tata), dar sub forma de pastile ... Procedura e asemanatoare ... Sanatate multa!
Buna dimineata mamici!
eu m-am trezit dis de dimineata sa-mi fac un ceai ca toata noaptea m-am trezit din cauza gatului, ma arde , nu doar ma doare
Adriana, Alexiei cand am presusus eu ca are virmisori ca la analize nu a iesit, i-am dat decaris, acum nu stiu cat a fost de bun, cand ajung acasa am zis ca o sa-i cumpar capsule cu usturoi, tot pe la voi am auzit de ele
poti sa incerci si tu cu caspulele aceat, in combinatie cu decaris, sau poate gasesti tu ceva mai puterrnic, ca sa scape de ei
eu m-am trezit dis de dimineata sa-mi fac un ceai ca toata noaptea m-am trezit din cauza gatului, ma arde , nu doar ma doare
Adriana, Alexiei cand am presusus eu ca are virmisori ca la analize nu a iesit, i-am dat decaris, acum nu stiu cat a fost de bun, cand ajung acasa am zis ca o sa-i cumpar capsule cu usturoi, tot pe la voi am auzit de ele
poti sa incerci si tu cu caspulele aceat, in combinatie cu decaris, sau poate gasesti tu ceva mai puterrnic, ca sa scape de ei
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Dintre toate tratamentele, Zentel-ul e cel mai puternic, pentru ca merge pentru toate categoriile .... Actioneaza rapid, comparativ cu tratamentele naturiste ....
i-am dat acum un catel de usturoi taiat bucatele si la luat cu apa ....
mona stiu ca zentel este bun dar stiu ca este si foarte toxic pentru ficat, .....
mona stiu ca zentel este bun dar stiu ca este si foarte toxic pentru ficat, .....
Da, adriana, este toxic ... dar distruge tot ce inseamna vierme, este eficient 1005 (nu ti l-as fi recomandat daca nu l-am fi incercat si pe adela, la vremea respectiva!!!!) si este un medicament care sa da pentru ficat dupa ce termini tratamentul cu zentel ... nu mai stiu cum se numeste ... intreaba la farmacie ...
si cu Adela am avut probleme si i-am dat, a scapat repede si nu a mai facut. Deocamdata Lavinia nu am avut inca probleme, dar daca o fi (n-ar fi exclus pentru ca baga in gurisa tot de proinde, insa in analizele de sangfe, care mi se par mai concludente, nu i-au iesit ... deci nu are ... inca) ii voi da si ei acelasi tratament.
A fost doar o parerea a mea ... Sanatate multa ... Oricum trebuie sa mergi la doctorul de familie cu el ... Si evita dulciurile si laptele, repet ... e foarte, foarte important! :hug:
si cu Adela am avut probleme si i-am dat, a scapat repede si nu a mai facut. Deocamdata Lavinia nu am avut inca probleme, dar daca o fi (n-ar fi exclus pentru ca baga in gurisa tot de proinde, insa in analizele de sangfe, care mi se par mai concludente, nu i-au iesit ... deci nu are ... inca) ii voi da si ei acelasi tratament.
A fost doar o parerea a mea ... Sanatate multa ... Oricum trebuie sa mergi la doctorul de familie cu el ... Si evita dulciurile si laptele, repet ... e foarte, foarte important! :hug:
si cris a avut...eu i-am dat parazitol/...e naturist...sia cum manancam seminte de dovleac sunt foarte bune!!
sandy- Mamica cocheta
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 18 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA